اصلا دیفالت کیبوردی که فیفا تعین کرده به کل مشکل داره اگه تو بازی هم به یه سمتی مورب باشی شوت نمیزنه با Spaceنقل قول:
پس جتما باید کلیدهای کیبورد فیفارو دستکاری کنی
Printable View
اصلا دیفالت کیبوردی که فیفا تعین کرده به کل مشکل داره اگه تو بازی هم به یه سمتی مورب باشی شوت نمیزنه با Spaceنقل قول:
پس جتما باید کلیدهای کیبورد فیفارو دستکاری کنی
سلام .
دوستان من دیشب این بازی رو نصب کردم . یه سوال داشتم . وقتی پاس میدم به بازیکنای جلو ، اونا هنوز توپ به پاشون نخورده خودشون پاس میدن الکی به جلو . کلا همینطوری هستش .
یه راهنمائی بفرمائید :دی
مرسی .
اگه تا توپ دستش میرسه سریع چند متر میندازدش جلوتر مشکل از دسته هست.نقل قول:
اقا یکی جواب مارو بده لطفا
یکی لطف می کنه واسم لینک سالم دانلود گزارشگر عربیو بم بده؟ بعد این جریان Black Box چیه؟
یعنی گزارشگر عربی فقط رو فیفا12 با ورژنهای Black Box نصب می شه؟
ممنونم
تنظیمات دسته ات مشکل داره!!! درست تنظیمش کنی مشکل حل میشه!نقل قول:
برای تست کردن برای حرکت کردن از آنالوگ سمت راست استفاده کن ببین هنوز هم این مشکل هست یا نه؟! اگه مشکل برطرف شد باید بری توی تنظیمات و عملکرد آنالوگ و جهت هارو جابجا کنی!
كسي داره لينك اين بازي رو بزاره !؟
ممنون ميشم اگه اين لطف رو بكنيد !؟!
همون طور كه دوستان گفتند مشكل از دستته و بايد تنطيمش كني اينجا رو بخوننقل قول:
پست تكميلي مشكلات FIFA 12
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6526560&postcount=259
آقا یکی مرام بخرج بده جوابه مارو بده
یکی لطف می کنه واسم لینک سالم دانلود گزارشگر عربیو بم بده؟ بعد این جریان Black Box چیه؟
یعنی گزارشگر عربی فقط رو فیفا12 با ورژنهای Black Box نصب می شه؟
ممنونم
عزیز کشتی خودتو این گزارشگر فقط با نسخه Black Box جواب میدهنقل قول:
Black Box هم یکی از گروههایی که یه نسخه فشرده شده از بازی رو ارائه کردن!!!
اگه میخوای نسخه بلک باکس رو دانلود کنی برو اینجا
کد:http://www.----------.com/1390/07/%d8%af%d8%a7%d9%86%d9%84%d9%88%d8%af-%d8%a8%d8%a7%d8%b2%db%8c-fifa-12-%d8%a8%d8%b1%d8%a7%db%8c-pc/
نقل قول:
باز دمت گرم به تو که یه جوابی بم دادی.
مر30
سلام به همه دوستان
نحوه توپ گیری از بازیکنان حریف تو فیفا12 چطوریه؟
سیستم دفاعی جدید هم قضیه اش چیه؟یه توضیح کوتاه بدید ممنون میشم
سلام
کوندم از کدوم درد بنالم
بازی که لگ داره و باهاش سر میکنم البته خیلی بهتر شذه
اما این سی پیو یا همون کامپیوتر رو چی ساختن ر.....دن رو دور ورلد کلا بازی میکنم تازه نه رو لانگدری
پدرم رو درآورده توپ رو از خط دفاع در حالت نامتعادل میزنه زیرش اونم استوک سیتی توپ میره دم دروازه من بعد کراچ گلش میکنه
بعد من 5 یا 6 تا موقغیت شوت گیرم میاد باور کن کمتر از 100 ثانیه دستم نرفته رو شوت بازیکن حریف از 2 متری رسیده توپ رو از زیر پام درآورده
بابا یهو بگو بازی نکن دیگه این چه جورشه
با تاتنهام مساوی بودم تو خونش دقایق 80 به بغد بازیکنام والا به کی قسم توپ به پاشون گیر میکرد میافتاد جلوی پای بازیکن حریف
یه شوت ساده زد باور کن خیلی یواش تو دست دروازه بان بود نتونست جمع کنه انداخت جلوی دروازه بازیکن من که نزدیک بود تا اومد برسه بازیکن تاتنهام زودتر رسید ولی زد تو اوت
دیگه اعصابم خورد شده
خاموش کردم
رو درجه پایینتر میره بازی لووس میشه و آسون
راستی تا حالا کسی روی ورلد کلاس به بالا تونسته با هر تیمی که باشه قهرمان بشه
اینا رو همه سازنده های فیفا میدونن و فکر میکنی چرا کاریش نمیکنن ؟ چون گیمر هایی هستن که بگم خدا چکارشون نکنه از cpu بدترن . توی لجندری میزنن cpu رو نفله میکنن .نقل قول:
کلا EA بازی هاش به درد گیمرهای حرفه ای میخوره به نظر من . هر چند واسه ماها هم لذت بخشه ولی اون بخش اعصاب خوردیش واسه ماست .
خداییش من یکی تو بحث اعصاب با بازی های این شرکت واقعا مشکل دارم . حتی سیمز هم بعضی وقتها میره رو اعصاب :27:
سلامنقل قول:
بازی که شروع میشه همون اول تمرین میاد و اونجا میتونی با کمک کامپیوتر سیستم جدید دفاع رو یاد بگیری
نشد برو قسمت تمرین و تمرینات رو انجام بده
کلا با مربع باید توپ بگیری خیلی سخت شده ولی حال میده
فقط سرتوپ. شده 10 باز سرتوپ بزن ولی مطمئن شو که شوتت گل میشه و کسی جلوش نیست. واسه دفاع مقابل cpu همون پاس رو نگه دار. وقتی دیدی موقعیت خوبه پاتو بنداز جلوش. به هیچ وجه مگه تو مواردی مقابل cpu با فکر خودت دنبال توپ نرو. برای اینکه جلوی دریبل ها رو بگیری فقط با پاس دنبال توپ باش.
با کدوم دکمه تو سرتوپ میزنی؟نقل قول:
سلامنقل قول:
شوت و بعد سریع پاس.
موفق باشید.
دوستان چطور میشه بازی رو تمام صفحه بازی کرد؟ مال من صفحه بازی به صورت مربع هست و تمام صفحه نمیشه، تنظیمات خاصی داره؟
سلامنقل قول:
اگر منظورتون اینه که گوشه های تصویر خالی و سیاه هست باید Resolution بازی را با Resolution صفحه نمایش از داخل Config تنظیم کنید.
موفق باشید.
سلام
نمیدونم چرا من هر وقت پست میدم میاد آخر صفحه:31:
چند بار پرسیدم ولی کسی جواب نداد.توی کنترل پنل همه کلید ها و شوک ها به راحتی کار می کنن.ولی توی تنظیمات کنترلرم توی فیفا هیچی به نام RS نیست.
پس من با چی توی پنالتی ها شیرجه بزنم؟
باچی حرکت تکنیکی برم؟
از شانس ما همه ی کا رهای کلیدی با RSه
مدل دسته:TSCO TG112
پست تكميلي مشكلات FIFA 12نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6526560&postcount=259
به نظرم بازي عاليه من كسي بودم كه سالها PES بازي ميكردم الان هم فيفا بازي ميكنم چون بازي بهتريه
فقظ تو اين بازي تقريبا تكل زدن كار بيهوده اي شده بيشتر تكلا رو بازيكناي حريف به راختي رد ميكنن ودرصد كارت گرفتن بازيكنا هم پايين اومده البته اينايي كه گفتم نميتونه مشكل بازي باشه چون با تمرين كردن و بازيهاي بيشتر ميشه تكلا رو صحيح تر زد و از بازي لذت بيشتري برد.
باو , تو FIFA 11 اگه نقش بیهوده ای داشت تو این نسخه نقش حیاتی داره !نقل قول:
این نسخش بازی cpu خیلی مضحک شده و هیچ تاکتیکی نداره
پاس های 50-60 متری هوایی میندازه که امکان نداره اشتباه باشه و رو نوک پای یارو میاد پایین و تک به تک میشه
یا یه بازیکن رو بر میداره از پشت 18 هی چپ و راست میکنه و دور خودش میچرخه و یه 4-5 نفری رو دریبل میکنه و آخرش میزنه تو گل
اینایی میگم بازیکن های لیگ دست 1 انگلیس هستن تازه چون دارم کرییر بازی میکنم
کلا مضحک شده
منوی اول بازی قسمت practice میزنه برای رفتن به تنظیمات practice دکمه back رو بزنید...هر دکمه ای رو میزنم کار نمیکنه!!
پنالتی ها و هم کسی میدونه چه جوری باید زد؟ما که هر جور زدیم از هر 10 تا 1گل میشه
موقع پنالتی دروازبان چه جوری شیرجه میزنه؟
ممنون از همه دوستان
اتفاقا تکل خیلیهم استفاده داره ولی باید خوب یاد بگیرینقل قول:
اولین استفاده تکل از کناره که بازیکن شما میپیچیه جلوی حریف و توپ رو به بهترین نحو ممکن میگیره
دومین استفاده تکل زدن جلوی شوتهای حریفه حتما امتحان کنید تو این نسخه خیلی خوب جواب میده (البته باید تمرین کنید و گرنه خطا میشه)
کلا توصیه میکنم حتما از تکل استفاده کنید اگه خوب یاد بگیرید خیلی ازش لذت خواهید برد.
شما اگه از دسته ایکس باکس استفاده می کنی که دکمه بک دکمه دست چپیه استارته .... ممکن توی برخی دسته ها خود دکمه استارت با دکمه بک جا به جا شده باشه .(خودم تست کردم)نقل قول:
پنالتی هم یک درجه پایین صفحه هست .. وقتی به نقطه وسط یعنی سبز رنگ رسید شما باید دکمه (X) یا همون مربع خودمون (شوت) را به مقدار کم (دلخواه) فشار بدید بعد همزمان با جهت ، سمت پنالتی را بگیرید.
در آخر من فکر می کنم دسته شما تنظیم نباشه (که در همین چند پست بالا هست) -> مشکلات تکمیلی فیفا
نقل قول:اولا شما دستت احتمالا تنظیم نیس که هر دکمه ای میزنی نمیره تو تمرین برو تو بخش مشکلات نصب و اجرانقل قول:
پنالتی هم چدتا صفحه قبل گفته شده
واسه تخیلی بودن بازی هم اسلایدرا رو عوض کن اونم چند صفحه قبل گفته شده
بازم سوال داشتی پخ بده:27:
پاس های 50-60 متری هوایی میندازه که امکان نداره اشتباه باشه و رو نوک پای یارو میاد پایین و تک به تک میشه -> 10000000 % درســـــت ... ته اعصاب خوردکنیـــــــهنقل قول:
اما بنظرم فیفا12 خیلی از 11 بهتره. یکی از بهترین کاراش جدول لیگه. یعنی وقتی تو لیگ داری بازی میکنی همه ی تیمهای مدعی پا به پا باهاتن. این خود لیگو خیلی جذاب می کنه. ادم دوس داره همش بازی کنه. توو یه بازی خواستم بعد از گل زدن سیمولیشنه شیث رضاییو نصرتیو با تورسو لمپارد درست کنم اما نشد.:27: ولی یروز اینکارو می کنم. راستی من یسری حرکاته خیلی عجیبو باحال که توو بازی برام رخ داده فیلم گرفتم ، اگه دوس داشته باشید براتون میزارم. از خنده میترکین ببینین.
بزار ما منتظریمنقل قول:
بزار ببينيم چيه :21:نقل قول:
بالاخره امروز خدا نصیب کرد فیفا 12 رو بازی کردم
اصلا در حد انتظاراتم نبود...پیشرفت قابل ذکری ندیدم.البته هنوز خیلی بازی نکردم...ولی این دفاع کردنش چقدر مزخرف شده...نمیشه برگردوند به حالت اول؟؟؟
---------- Post added at 02:56 AM ---------- Previous post was at 02:52 AM ----------
نمیشه رو ایکس باکس صدای این گزارشگرو ریخت؟؟نقل قول:
سلام
چرا نوشته های انجمن من از چپ به راست میاد خوندنش سخته؟
کسی میدونه چی شده
برا ما که درستهنقل قول:
مال یونیکد مرورگرته
یه کاری کننقل قول:
کش و هیستوری مرورگرت رو به کل پاک کن و دوباره تست کن!!
احتمالا اشکال از ویندوزتون باشه !نقل قول:
کسی لینک این بازی رو نداره بزاره ؟
برو اینجا و لینک بازی رو دانلود کننقل قول:
کد:http://www.----------.com/1390/07/%d8%af%d8%a7%d9%86%d9%84%d9%88%d8%af-%d8%a8%d8%a7%d8%b2%db%8c-fifa-12-%d8%a8%d8%b1%d8%a7%db%8c-pc/
من بازی رو نصب کردم و کرک رو هم ریختم اما هر قسمتی میخوام برم سی دی کی میخواد ازم !؟ انگار که کرک نشده باشه ! چیکار کنم ؟
نقل قول:
به نظر من خیلی هم بهتر شده. بازی کن عادت می کنی. می تونی نوع دفاع رو از قسمت controller settings عوض کنی. قسمت دوم سوالت رو نمیدونم. فکر نکنم بشه اما.