وارد ميشه پينگ خوبه ولي هيچ سايتي رو باز نميكنه. خيلي افتضاح شده
Printable View
وارد ميشه پينگ خوبه ولي هيچ سايتي رو باز نميكنه. خيلي افتضاح شده
ميخواستم بيام اينجا مشكلمو بگم ديدم نه مث اينكه همه به مشكل خوردن.
جالبه تنها سايتي كه براي من باز ميكنه همين پي سي ورد هستش و ديگه هيچ سايتي برام نمياد بالا.
به خصوص ياهو و گوگل كه كلي كار باهاشون دارم. خدا لعنتشون كنه. فقط كارشون شده كلاه برداري.
از مسنجرا هم ياهو باز نميشه ولي روي گوشي نيمباز وصل ميشه. كسي زنگ نزده پشتيباني ببينه كي اين مشكل حل ميشه؟
كلاً افتضاح شده نتش. كم كم دارم به فكر ميفتم برم سراغ همراه اول. اون چجوريه سرعتش؟؟؟
من هم همین آلان اومدم رو همراه اول
سرعتش خوبه!
همه سایت ها رو هم باز میکنه!
یاهو و گوگل رو هم باز میکنه!
به شرط اینکه براتون EDGE رو پشتیبانی کنه و گرنه GPRS وحشتناکه!!
من الان با موبایلم و ایرانسل اومدم سرویس هم ایج هست سرعت خیلی بده من برای مسافرت رفتم و این بسته رو گرفتم اما فکر نکنم اصلا کار کنه
برای من هم سرعت زیاد خوب نیست ولی اینجوری هم که شما ها می گید نیست من google و مسنجر رو میتونم بازکنم سرعت دانلود هم روی 22 هست تا 30 ولی نسبت به قبل زیاد خوب نیست:13:
من که همراه اول اومدم فعال کنم گفت گوشی شما توی لیست ما نیست نمیتونی سرویس رو فعال کنی گوشی من هم اصلی هست Nokia 5530 هست نمیدونم چرا توی لیستشون نبود:13:
همراه اول را بگير
---------- Post added at 02:41 PM ---------- Previous post was at 02:40 PM ----------
الا با سرعت 20 دانلود و 8 آپلود دارم.
ping هم 384
نقل قول:
دوست عزیز منظورت با کی بود؟
اکه نقل قول کنی خیلی بهتره:46:
فك كنم با بسته شدن سرور اپرا ميني رو ايرانسل سرعت خيلي بالاتر بره درسته؟
نقل قول:
والا بالا که نرفته پایین هم اومده سرعت:13:
ازدوستان یکی تنظیمات کانکشن همره اول رو ممنوم میشم اینجا بزاره:11:
Connection Name:
Operators:
APN:
الان دقیقاً ارتباط این دو موضع "Opera Mini" و "کیفیت ایرانشل" رو میشه برای ما تشریح کنید برادر...؟ :27:نقل قول:
چه ربطی داره مگه Opera Mini تنها مرورگر موبایله که از سرورای پراک سی استفاده میکنه...؟! و یعنی انقدر حجیم بوده که کل اینترنت مملکت و ایرانشل به خاطر اپرامینی خوابیده بوده...
الان در پوست خودتون نمیگنجید که Opera mini و دانلود Opera رو به کلی قیلتر کردن و یکی از راهای عبور از قیلتر رو بستن...؟
************************************************** *
عزيزم خوب خيليا از با يه نرم افزار از اين سو استفاده ميكردن و نامحدود استفاده ميكردننقل قول:
الان دقیقاً ارتباط این دو موضع "Opera Mini" و "کیفیت ایرانشل" رو میشه برای ما تشریح کنید برادر...؟
نه گلم من اصلا خوشحال نيستم باور كن از اين سان سور خيلي هم ناراحتم اما خوب قبول كن رو سرعت هم تاثير زيادي دارهنقل قول:
الان در پوست خودتون نمیگنجید که Opera mini و دانلود Opera رو به کلی قیلتر کردن و یکی از راهای عبور از قیلتر رو بستن...؟
از همه بهتره همراه اول از نظر پينگ و دانلود
سلام
ببخشید اگه سوالم تکراریه ولی بیشتر از 10 صفحه از تاپیکو خوندم ولی باز هم متوجه نشدم :23:
میخواستم بپرسم بدون استفاده از اون نرم افزارهای "پی سی سویت" اگه بخوایم گوشی رو با کابل یو اس بی به لپ تاپ وصل کنیم باید دقیقا چه تنظیماتی رو توی گوشی و پی سی انجام بدیم ؟ (فقط میدونم باید یه کانکشن دیال آپ توی پی سی بسسازیم و به جای دیال نامبر یه کدی بنویسیم که اون هم نمیدونم چیه :31:)
ممنون میشم اگه جواب بدبد:11:
یه روزشو تست کن به ما بگو چه طوره:31: همراه اول اینجا G هست ولی ایرانسل E :5:نقل قول:
اره opera mini من هم ریده شد رفj:44: اصلا باز نمی کنه با پروتکل socket به زور یعد 5 دقیقه شاید با http میکه the content blocked by operator:13:نقل قول:
با موبال تست کن چه طوره؟ مشکل نرم افزاری نداره فایره وال ی چیزی راست من تا firewall رو غیر فعال نکنم yahoo باز نمیشه این روزا هم یه ذره وضع خرابه :13:نقل قول:
داداش اکثر بچه ها با موبایل و کامپیوتر وصل میشن gsm modem ندارن edge داشته باشه و bts محلی هم ساپورت کنه تمومهنقل قول:
دوستان واسه سوال های پایهه این به صفحات اول مراجعه کنن شاید مشکلات اولیه حل شه
کسی میتونه وبلاگ های پرشین گیگ رو باز کنه ؟
منم وقتی firewall نود رو غیره فعال میکنم جفتشون بالا میاد تقریبا همه حل میشه:46:نقل قول:
اخه گوشی من مرور گر اصلیش opera miniنقل قول:
خب کسی نبود که تنظیمات این کانکشن همراه اول رو بگه؟
بايد در قسمت كانكشن و config و در انجا accses point را mcinet وارد كن و وصل شو
دوستان من با همراه اول کانکت شدم ولی سرعتش زیاد جالب نیست ایرانسل خیلی بهتره:46:
اولا اكه مي خواي با همراه اول سرعتت زياد باشد بايد edge را داشته باشي gprs واقغا وحشتناك است و از نرم افزار field test را نصب كني و بهترين آنتن دهي را انتخاب كني.
وقتي اين كارها را كردي لذت سرعت را با همراه اول مي بري
نقل قول:
خب دوست عزیز لینک دانلود این نرم افزار رو برای من بزار:46:
با سلام
من میخواهم یک مودم 3g بخرم که با pc به اینترنت متصل شوم میخواستم بدانم سرعت واقعی سرویس 3g(در صورت راه اندازی)و edge ایرانسل چقدر است؟
درسته همراه اول در صورتی که g ساپورت باشید سرعتش زیاد فرقی با دایالاپ نداره و اصطلاح وحشتناک فقط برای یه دقیقه شه :31:نقل قول:
نقل قول:
البته اگه اشتباه نکنم این نرم افزار برای گوشیهای سیمبین دار خوبه ، برای گوشیهای جاوا چه پیشنهادی دارید؟؟
نقل قول:
دوست عزیز 3G که هنوز معلوم نیست سرعتش چه قدر هست چون هنوز نیومده ولی سرعتش نسبت به EDGE خیلی بالاتر خواهد بود ولی سرویس EDGE ایرانسل سرعت دانلودش بین 25 تا 30 هست و اگه توی منطقه شما خوب ساپورت کنه مثل یه ADSL 128 هست:46:
موفق باشید:11:
بابا همت شما رو عشقه، صبرکن بزار ببینیم کی میاد بعد دم و دستگاشو بخر!نقل قول:
نقل قول:
نه دیگه این دوستمون آینده نگر هست میخواد از الان یه چیزی بخره که مثل ما مجبور نشه در آینده که 3G اومد دوباره بره یه مودم دیگه بخره:46:
دوستان سرعت ایرانسل چطوره امروز ؟ مشکل سرعتش رفع شده ؟
نقل قول:
بله امروز خیلی بهتر شده برای من ولی سرعت در حد قبل عید نیست قبل عید خیلی خوب بود:46:
سرعتش از اون حالت افتضاح بهتر شده ولی قطع شدنهاش هنوز ادامه داره، درکل هنوز مشکل داره!نقل قول:
نقل قول:
آره این رو باهات موافقم جدیدا خیلی قطعی ها زیاد شده مخصوصا زمانی که من سرعتم عالی هست 10 دقیقه بعد قطع میشه شانس من:13:
کسی میدونه دلیل این قطع شده ها چیه؟
ماله من که از 1 مگابایت رد بشه دیگه باز نمی کنه ..شما هم اینطوری هستید...
نقل قول:
یعنی چی از 1 مگابایت به بعد دیگه باز نمیکنه:18:
نه برای من اینطوری نیست فقط الان مشکلش قطعی هست که جدیدا زیاد شده مخصوصا برای من زمانی که سرعتم خیلی خوبه 10 دقیقه بعد قطع میشه:13:
ولی اینجوری نیست که از 1mb رد کنه دیگه باز نکنه
واسه من 2 روزه عالیه امروز دانلود بین 24 تا 28 متغییر بود البته دیروز خوب بد ولی امروز عالی پیج هم مثل هولو باز میکونه:21:
نقل قول:
عزیز وضعیت قطعی برای شما چه طوری بوده توی این چند روز اصلا قطعی داشتی؟
اصولا در شهر های بزرگ قطعی زیاد هستسش به خاطر طرافیکی که اونجا حاکم هستش مخصوصا در منطقه هایی گه این روز ها مسافران نوروزی هم تشریف اوردند که دیگه تکلیف معلومه
عزیز قربون دستت پس یه سه چارتا پیج هم واسه ما وا کن!نقل قول:
نکته جالب اینه که خود ایرانشل دلیل این قطع شدنای مکرر رو شلوغی شبکه عنوان میکنه ولی هیچ کاری برای رفعش انجام نمیده!نقل قول:
نقل قول:
حالا این ایرانسل کی تا حالا برای رفع مشکل ها کاری کرده که این بار دومش باشه:31:
اسمش روشه دیگه ایران ول ...
بچه ها نرم افزار برای اندازه گیری سرعت اینترنت چی پیشنهاد می کنید ؟
بخاطر این گفتم نکته جالب، چون من از منبع موثقی خبردار شدم که ایرانشل بدش نمیاد مشترکای ادج ش بیان به سمت وایمکسنقل قول:
نقل قول:
آخه این وایمکسش هم آش دهن سوزی نیست که بخوایم بریم سمتش :13:
حب اگه بخوایم بریم سمت وایمکس میریم ADSL می گیریم چرا وایمکس؟:31: