نقل قول:
مثل اینکه بسته چون هیچ کس نمیتونه از V*P*N استفاده کنه ولی توی صفحه قبل یکی از دوستان گفت که داره استفاده میکنه
من هم میخوام ببینم اگه راهی داره یگی راهنمایی کنه که بتونیم ما هم استفاده کنیم چون الان تنها مشکل این هست؟:13:
Printable View
نقل قول:
مثل اینکه بسته چون هیچ کس نمیتونه از V*P*N استفاده کنه ولی توی صفحه قبل یکی از دوستان گفت که داره استفاده میکنه
من هم میخوام ببینم اگه راهی داره یگی راهنمایی کنه که بتونیم ما هم استفاده کنیم چون الان تنها مشکل این هست؟:13:
سلام دوست عزیزنقل قول:
PPTP بستست ولی L2TP کار میکنه.
با تشکر
من تا دیروز راحت وصل میشدم ولی از دیشب دیگه وصل نشد!:13::2: ای داد بی داد...
نقل قول:
برای من ارور 809 میده با L2TP :13:
من الان با pptp وصلم، دیروزم وصل بودم، پریروزم وصل بودم و روزهای قبل هم همینطور.
فقط من هر وقت میخواهم با gprs به این "چیزه" وصل شوم همش مدام ارور 619 میدهد و من مجبورم هی gprs روقطع کنم و دوباره وصل کنم تا که "چیزه" وصل بشود ولی همیشه آخرش وصل میشود و به قول بچه ها گفتنی دیر و زود دارد اما سوخت و سوز ندارد.
پس اگر شما هم با ارور 619 روبرو می شوید اینترنت را قطع کرده و دوباره وصل کنید و اگر یک بار سعی کرد و نشد بازم اینترنت را قطع کرده و دوباره وصل کنید یعنی همان دفعه اول که سعی کرد باید وصل شود وگرنه دیگر وصل نمی شود.
البته من هنوز پی نبردم که این چه صغیه ای است.
نقل قول:
من که هر کار میکنم وصل نمیشه که نمیشه هم با pptp هم با l2tp تست کردم ولی بی فایده بود اعصابم رو خورد کرده:13:
این صیغه یادمه از همون اوایلی که طرح ها اومد ، جاری بودنقل قول:
ولی بعضی وقتا خیلی راحت وصل میشد و بعضی وقتا هم به سختی ، ولی با قطع و وصل کانکشن وصل میشد
به نظر میاد این صیغه ای هست که بر روی آی پی اعمال میشه!!
نقل قول:
خب این جوری که خیلی مشکل هست هی کانکت بشیم اگه وصل نشه دوباره dc بشیم باز دوباره کانکت بشیم
راه دیگه ای نیست که بشه این V*P*N رو بدون این همه درگیری راه بندازیم :13:
یه ترفندی چیزی نیست که بشه این کار رو انجام داد:27:
یه ترفند این هست که موقعی که وصل میشی ، توی تب details از status کانکشنت ، نگاه میندازی ، و اگه دو شماره اول client ip ، شماره های 10.0 بود (دو عدد آخرش مهم نیست) ، اون موقع مطمئنا چیز پی ان وصل میشه و اگه 10.1 تا 10.8 بود ، به هیچ وجه وصل نمیشه و ارور 619 خواهد داد!نقل قول:
اگه عدد 10.0 نبود ، اینقدر کانکت و دیسکانکت کن ، تا بیاد
البته ناگفته نماند که این ترفند رو توی فروم ir-tci دیدم و خودم نکفشیدم (اینو برای کپی رایت قضیه گفتم:27::31:)
من روی pptp امتحان کردم و درست گفته بود
دوستان از وبگردي با اينترنت ايرانسل راضي هستين؟
تمام مشكلات ايرانسل از وقتي شروع شد كه بخش زياد كار رو داد دست افرانت
مشكلاتي از قبيل وصل نشدن ويپیان سرعت کم و پینگ پایین و پاکت لوس رو هم در همین قضیه باید جستوجو کرد
الان من با همین آیپی مزخرف افرانت وصلم
ولی وقتی با آیپی ایرانسل وصل میشم این مشکلات خیلی کمتره و کمتر آزار دهندست
برای چک آیپی از سایتهایی مثل getip میتونین استفاده کنین
واقعا ایرانسل سال جدید یا با این شرکت مزخرف همکاری نکنه یا اگه میکنه قید خیلی از مشتریهاش رو باید بزنه
من که با همراه اول مخالف بودم دیگه کم کم متقاعد میشم همراه اول بگیرم هم نامحدوده هم از این مشکلات کمتر داره
اين درسته كه روزاي باروني كيفيت سرعت به شدت پايين مياد؟اگه اينجوري باشه كه ديگه زمستون بايد قيد اين سرويس رو زد
بسی خندیدیم! :27:نقل قول:
نقل قول:
ایول بابا دمت گرم همین الان این روش رو امتحان کردم وصل شد:27:
ممنون:11:
يعني چي اونوقت؟نقل قول:
بسی خندیدیم!
گمون نکنم چنین چیزی درست باشه. یعنی من که تا به حال با همچین موضوعی برخورد نکردم.اگرم بوده ربطی به بارون نداشته به دکلی که بهش وصل میشی مربوطه.نقل قول:
ين درسته كه روزاي باروني كيفيت سرعت به شدت پايين مياد؟
از كجا بفهمم نزديك ترين دكل به خونمون كجاست؟
نقل قول:
اصلا این طوری نیست من هم توی روز برفی هم توی روز بارونی کانکت شدم و سرعت هم تغییری نکرده بود خیلی هم خوب بود ولی امروز برای من خیلی سرعت کم شده ایشالا تا شب درست بشه
مگه نمیگن سرعت EDGE نسبت به GPRS دو برابر شده پس چرا من هیچ تفاوتی رو احساس نمیکنم؟
واقعا آدم نمیدونه چی بگه
اگه نوکیا داری باید از یه نرم افزاری استفاده کنی به اسم Field test این نرم افزار البته فقط برای نوکیا هستش سیمبین سری 60 ورژن 3 و5 .متاسفانه تا الان که تحت جاوا نوشته نشده.:41:نقل قول:
از كجا بفهمم نزديك ترين دكل به خونمون كجاست؟
لینک دانلودش هم اینه:
برای توضیحات کاملش هم برو به این لینک:کد:http://rapidshare.com/files/412079673/FieldTest_9.2.sisx.html
من که نتیجه گرفتم اساسی.:20:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=430004
نقل قول:
شما سرعتت مگه چند هست؟
بله سرعت EDGE نسبت به GPRS خیلی بهتر هست من امتحان کردم جایی که GPRS بود سرعت دانلود نهایتا تا 12 می رسید ولی الان که EDGE هست سرعت دانلود تا 30 هست
هرچی تو سایت ایرانسل گشتم طرح نامحدود پیدا نکردم همش حجمی بود! آیا طرحی داره که این سرویس رو به صورت نامحدود ماهیانه بدون محدودیت حجمی بده؟
سرعت دانلود من به طور متوسط 25 کیلوبایت هست ولی سرعت باز شدن صفحه ها هیچ تغییری نکرده.نقل قول:
---------- Post added at 06:59 PM ---------- Previous post was at 06:58 PM ----------
نخیر دیگه بسته های نا محدود نمیدن از همین حجمی ها استفاده کنید.نقل قول:
خب سرعت من هم همونطور که گفتم روی 25 تا 30 هست و پیج باز کردن هم نمیشه گفت مثل adsl باز میکنه پیج هارو ولی بد هم نیست قابل تحمل هست برای مننقل قول:
بین ساعت 4 تا 7 صبح سرعت دانلود خیلی عالیه یه بار امتحان کن.نقل قول:
سلام دوستان من اگه الان بخوام از این بسته ها و مودم EDGE بخرم شما چه پیشنهاد میکنید؟؟؟؟
:11:
نقل قول:
مودم که مدل های متنوع داره و باید بگردی بهترین مودم و ارزونترین رو انتخاب کنی چون الان اینجاهرکی یه مودم میگه و شما قاطی میکنی اگه تهران هستید بازار رضا خوبه برای خرید برید اونجا بخرید
برای سیم کارت هم فعلا در حال حاظر ایرانسل سرعتش از همراه اول بهتره
شما یه بسته 2.5 گیگ ایرانسل رو برای 1 ماه با قیمت 10000 تومان میخرید و استفاده میتونید بکنید:46:
موفق باشید:11:
دوستاني كه كرج هستند چند روزي كه من به طور كلي اينترنت قطع شده. كانكت ميشه ولي هيچ جا رو حتي پينگ هم نميكنه. براي بقيه هم همينطوره؟
این اختلال در اینترنت مربوط به همه جای ایران میشه و مختص کرج نیست.نقل قول:
ظاهرا به خاطر چهارشنبه آخر سال یه مقدار دارن پارازیت میندازن تا چند روز دیگه اوضاع درست میشه.
نقل قول:
بله دوست عزیز این چند روز اینطوری بود نه کرج بلکه همه جا اینطوری بود حتی adsl هم سرعتش خیلی افت کرده بود ولی تا شنبه دیگه خوب میشه به خاطر چهارشنبه سوری بود:46:
دستت درد نکنه دوست عزیز از راهنماییت ممنونم! :40:نقل قول:
نقل قول:
خواهش میکنم عزیز وظیفه بود ایشالا که اگه از این مودم ها میخری سرعتش برات خوب باشه و لذتش رو ببری:31:
من یه چند روزی قبل از وصل شدن ای دی اس الم از این مودم ها استفاده می کردم.
قطعی هاش اذیت کننده است ولی وقتی وصل هستید و آنتن دهی در اونجایی که هستید خوب باشه لذت استفاده از ای دی اس ال 128 و حتی بالاتر رو داره
کار من رو به شخصه بسیار راه انداخت
:31:نقل قول:
خدا امواتش رو بیامرزه
نقل قول:
حالا بر خلاف شما من قطعی تا الان توی این یک ماهی که این مودم رو خریدم 1 بار داشتم و این حرف شما رو هم کاملا تایید میکنم که اگه آنتن دهی در اونجایی که هستید خوب باشه لذت استفاده از ای دی اس ال 128 و حتی بالاتر رو داره:46:
البته عرض کنم منزل ما جوریه که نقطه کور زیادداره !!!!
احتمال زیاد قطعی ها برای همین بوده
ولی به دوستانی که قصد خرید ای دی اس ال یا وایمکس یا.. ندارند عرض می کنم که تجربه جدیدی هست و حتما تست کنید.
در ضمن برای خریدن مودمش هم با عرض شرمندگی از سایتهای مختلف و... از ایترنت خریداری نکنید برید مجتمع های کامپیوتری مثل رضا ایرانیان پایتخت اونجا با قیمت های عالی و بسیار زیر قیمت (در حد 15 تومن)میتونید پیدا کنید
نقل قول:
بله من هم پیشنهاد میکنم که اگه از Adsl نمیتونن استفاده کنن حتما این مودم رو تهیه کنند
دوست عزیز شما قیمت خود مودم رو منظورت هست 15000 تومان:18:
چون من تا الان زیر 60000 تومن ندیدم
حتب توی بازار رضا یه جا رفتم گفت 75000 تومان بقیه هم توی همین رنج قیمت ها میگفتند
نه بنده عرض کردم تا 15 هزار تومان زیر قیمت بازار
البته جالبه این رو امروز دیدمنقل قول:
کد:http://www.peradoo.com/Buy/%D9%84%D9%88%D8%A7%D8%B2%D9%85-%D8%B2%DB%8C%D9%86%D8%AA%DB%8C-C15-%D8%B3%DB%8C%D9%85-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%B1%DB%8C%D8%AF%D8%B1-P87.html
نقل قول:
آها من بد متوجه شدم فکر کردم منظورتون پول مودم به قیمت 15000 تومان هست
بله میشه با قیمت خیلی کمتر از بازار هم توی این جاهایی که گفتید پیدا کرد حق با شماست:46:
دوستان یه برنامه ای هست که میگن بهترین DNS برای منطقه رو نشون میده
اگه کسی از دوستان این برنامه رو داره ممنون میشم برای من هم بذاره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[QUOTE=aligsm;5939684]تمام مشكلات ايرانسل از وقتي شروع شد كه بخش زياد كار رو داد دست افرانت
مشكلاتي از قبيل وصل نشدن ويپیان سرعت کم و پینگ پایین و پاکت لوس رو هم در همین قضیه باید جستوجو کرد
الان من با همین آیپی مزخرف افرانت وصلم
ولی وقتی با آیپی ایرانسل وصل میشم این مشکلات خیلی کمتره و کمتر آزار دهندست
برای چک آیپی از سایتهایی مثل getip میتونین استفاده کنین
واقعا ایرانسل سال جدید یا با این شرکت مزخرف همکاری نکنه یا اگه میکنه قید خیلی از مشتریهاش رو باید بزنه
من که با همراه اول مخالف بودم دیگه کم کم متقاعد میشم همراه اول بگیرم هم نامحدوده هم از این مشکلات کمتر داره[/QUOTE
نه فرقی نداره من که هر موقع با افرانت ان میشم کلامو میندازم بالا:31:
---------- Post added at 08:34 PM ---------- Previous post was at 08:31 PM ----------
من که 10بار dc کردئم دوباره online شدم ip 10.0 نشد:13: یعنی چند بار باید این کارو کینم مارو اوسکول کردی:19:نقل قول: