برای فعال کردن handwriting فارسی باید زمانی که میخواین تایپ کنید و اون مثلثهای کنار صفحه ظاهر شد روی مثلث سمت راستی کلیک کنید وarabic handwriting رو انتخاب کنید.
Printable View
برای فعال کردن handwriting فارسی باید زمانی که میخواین تایپ کنید و اون مثلثهای کنار صفحه ظاهر شد روی مثلث سمت راستی کلیک کنید وarabic handwriting رو انتخاب کنید.
ممنون از راهنمايي ولي وقتي من فايل زيپ رو Exteract ميكنم توي فايل عكس عكس ميشه وهمشونم پسوندPNG دارن با اين تفاسير من بايد چيكار كنم؟؟؟!!!!نقل قول:
تم های UIQ3 با پسوند utz هستن.شما هر تمی رو گرفتی extract کن فایل زیپش رو تا به یک فایل با فرمت utz برسی.اون رو بریز روی گوشی.
همون فايلي رو كه مي خواي exterac كني پسوندشو به utz. تغيير بدهنقل قول:
me است و بله تنظیمات خاصی دارهنقل قول:
باید بری control panel و صفحه کلید مجازی رو از طریق more و بعد setup فارسی رو انتخاب کنید
بعدا هم موقع نوشتن دستخط more و بعد زبان اول و زبان دوم رو انتخاب کنید
احتمالا به جای تم آیکون دانلود کردید.نقل قول:
ممنون از راهنمايي ولي وقتي من فايل زيپ رو Exteract ميكنم توي فايل عكس عكس ميشه وهمشونم پسوندPNG دارن با اين تفاسير من بايد چيكار كنم؟؟؟!!!!
آقا کجای کاری ؟ تشخیص دستخط فارسی کامل و روان خیلی جذابتر از اونی که فکر کنی.نقل قول:
ببخشید اسکرین شات رو بیخیال شید. دو تا برنامه واسه اینکار نصب کردم عذاب بود پاک کردم
ولی هم صفحه کلید فارسی کامل با حروف 4 تای ممنوعه و هم دست نوشته رو تشخیص میده البته میدونین که باید حرف به حرف تایپ کنین
نگو که دارم از غصه میمیرم....:31:نقل قول:
برنامه Open capture screen خوبه ها خیلی کار باهاش راحته.خودم معرفی کردمش تو قسمت UIQ
یه سوال:
این همه نقطه رو از کجا تشخیص میده؟مثلا حرف ب ، ت ، پ ، ث رو چجوری از هم تشخیص میده یا حروف دیگه ای که تو نقطه ها با هم فرق میکنن؟مثل خانواده ج ، چ ، ح ، خ و ......
صفحه کلید فارسی رو که منم دارم و به همه گوشی ها میخوره.
جون من یه اسکرین شات بزار یا لا اقل یه عکس از کتابچه راهنماش بزار که داره یاد میده چجوری فارسی میفهمه.
ممنون.:40::10::11:
نه عزیزنقل قول:
بعضی سایتها تم رو برای اینکه حجمش کم بشه برای آپلود و دانلود ، این کار رو باهاش میکنن.
باید همون فایل که پسوندش zip هست آخرش رو پاک کنه و utz بنویسه جاش.
موفق باشی.
آقا راهنما نداره. ولی همینقدر بگم وقتی حتی توی دفتر تلفن دنبال تلفن میگردم با ناخن حرف اول رو مینویسم برام میاره. این برنامه های ocr کامپیوتر متن تایپی رو هم تشخیص نمیدن ولی نمیدونم این چرا اینقدر آسون و بدون اشتباه تشخیص میده و راستی خود برنامه دستخط راهنما داره ولی راهنمای دفترچه و خودش هر دو انگلیسی هستشنقل قول:
بابا ما رو فیلم کردی.من اومدم screen shot بزارم.مگه میشه اصلا.اسکل شدم رفت.دی ی ی ینقل قول:
نگو که دارم از غصه میمیرم....
برنامه Open capture screen خوبه ها خیلی کار باهاش راحته.خودم معرفی کردمش تو قسمت UIQ
یه سوال:
این همه نقطه رو از کجا تشخیص میده؟مثلا حرف ب ، ت ، پ ، ث رو چجوری از هم تشخیص میده یا حروف دیگه ای که تو نقطه ها با هم فرق میکنن؟مثل خانواده ج ، چ ، ح ، خ و ......
صفحه کلید فارسی رو که منم دارم و به همه گوشی ها میخوره.
جون من یه اسکرین شات بزار یا لا اقل یه عکس از کتابچه راهنماش بزار که داره یاد میده چجوری فارسی میفهمه.
ممنون
خودت در نظر بگیر ببین اصلا میشه از اون حالت اسکرین شات گرفت.ایول.با حال بود.
خوب ایشون فایل رو باز کرده عکس نشون داده.من واسه این گفتم.نقل قول:
نه عزیز
بعضی سایتها تم رو برای اینکه حجمش کم بشه برای آپلود و دانلود ، این کار رو باهاش میکنن.
باید همون فایل که پسوندش zip هست آخرش رو پاک کنه و utz بنویسه جاش.
موفق باشی.
سوال:نمیدونم چرا نمیتونم بلوتوث دریافت کنم؟یعنی میتونم بفرستم اما دریافت نمیتونه بکنه؟
میشه راهنماییم کنین...
restart کن ببینید درست میشه؟بعضی وقتها اینطوری میشه.
سلام من یه مشکلی دارم
ال سی دیه گوشیم خش گرفته هیچ راهی نداره که اینا رو از بین ببرم یا مثلا اسپری ای چیزی نیست که خش رو کمتر کنه راستی قلم گوشیه شما هم همین طور خط میندازه یا نه؟؟
برای من هر دوقلمش خط میندازه چرا؟؟
اگه ال سی دی تون محافظ داره این خشها مال محافظ صفحتون هست نه خود ال سی دی و با تعویض اون محافظ مشکل باید حل بشه.نقل قول:
سلام من یه مشکلی دارم
ال سی دیه گوشیم خش گرفته هیچ راهی نداره که اینا رو از بین ببرم یا مثلا اسپری ای چیزی نیست که خش رو کمتر کنه راستی قلم گوشیه شما هم همین طور خط میندازه یا نه؟؟
برای من هر دوقلمش خط میندازه چرا؟؟
نقل قول:
با برنامه مشکل داشتی؟
میشه یه مرام گنده بزاری ؟یه فیلم بگیری از خودت که داری با گوشی فارسی مینویسی؟میدونم خیلی سخته ولی اگه مرام بزاری چی میشه.....:11::10:
یه برچسبی داشت که کلی خش گرفت و انداختم :41:نقل قول:
بقیه سوال ها رو جواب بدین دوستان
نه.برنامه مشکلی نداشت.اصلا نمیشه از مراحل کار اسکرین شات کرفت.نقل قول:
با برنامه مشکل داشتی؟
میشه یه مرام گنده بزاری ؟یه فیلم بگیری از خودت که داری با گوشی فارسی مینویسی؟میدونم خیلی سخته ولی اگه مرام بزاری چی میشه....
باشه در اسرع وقت فیلم میگیرم برات.
سلام
بعضی وقتا یه مثلث میاد بالای قسمتی که ماله قدرت آنتن دهی هست اون چیه؟؟؟؟؟؟
اون مثلث که همیشه هست.واسه کارهایی مثل قفل صفحه کلید یا مدیریت کانکشنها و....
نه اون ماله Gprs هست.اگر ایرانسل داشته باشی همیشه هست ولی همراه اول هم تازگی ها بعضی موقع ها میاد!
همراه اول چرا بعضي وقتا مياد؟؟؟؟:18:---يعني بئدون فعال بودنش مياد؟!نقل قول:
بچه ها یه مشکل خفن+خفن...(ایرانسل)
کنار سیگنال های آنتن دهی یه تلفن میاد که روش خط کشیده شده.وقتی هم که روش کلیک میکنم مینویسه تماسهای ورودی تایید نشدند(gprs).یعنی تماسهای ورودی +خروجی تلفن رو مسدود کرده.توصفحه اشتراکهای اینترنت هم نتونستم کاری کنم.حتی Gprs)
رو هم کلا حذف کردم و مستر ریست هم کردم اما باز هم گوشی آنتن داره ولی نه شماره میگیره نه زنگ میخوره.دوستان کسی تا حالا همچین مشکلی داشته؟ممنون میشم راهنماییم کنین.
ماله من همراه اول هست ولی میزنه Detachedنقل قول:
2 يا 3 بار بيشتر نيومده كه اون هم آزمايشي بودهنقل قول:
ولی همراه اول هم تازگی ها بعضی موقع ها میاد!
این دوستمون درست میگه!نقل قول:
به خاطر آزمایش های همراه اوله!
من این مشکل رو وقتی cda گوشی me بود داشتم(البته بعد از آپدیت).تنها راهش آپدیت کردن گوشی هست(ترجیحا با cda wg1 )نقل قول:
سلام
من با بیسیم به اینترنت وصل می شم ولی صفحه نمی تونم باز کنم میگه ارتباط برقرار نشد
چرا
نقل قول:
سلام
میشه بیشتر توضیح بدین؟ راستی منظور از تشخیص دست خط فارسی چیه؟ میشه منو فارسی باشه ولی اس ام اس فارسی نوشت؟
اگه سوالم مسخره است ببخشید!:11:
نه اگر منو فارسی باشه نمیشه فارسی تایپ کرد شما باید اون کیبورد مجازی رو انتخاب کنید و در قسمت ستاپ ان گزینه فارسی رو انتخاب کنید البته اگر گوشیتون فارسی داره بعد کیبورد فارسی میشه
اقا من می خوام اس ام اس هامو پاک کنم badreqestمیاد چی کار کنم؟؟؟
همونطور که میشه با قلم انگلیسی نوشت فارسی هم میشه.نقل قول:
میشه بیشتر توضیح بدین؟ راستی منظور از تشخیص دست خط فارسی چیه؟ میشه منو فارسی باشه ولی اس ام اس فارسی نوشت؟
فکر نمیکنم ربطی به زبان من اصلی داشته باشه.
sms های توی inbox یا draft؟نقل قول:
اقا من می خوام اس ام اس هامو پاک کنم badreqestمیاد چی کار کنم؟؟؟
حامد خان پس چی شد اون قولی که داده بودی؟؟؟؟
ممنون سعید جان.نیازی به آپ نداشت.من تو کیش بودم که اینطوری شده بود.تو تهران تا روشنش کردم ردیف شد.احتمالا مربوط به سیستمهای مخابراتی منطقه میشه.:46:نقل قول:
سلام دوستان
آقا یکی به داد من برسه،گوشیم دیگه P1 نیست!:18: سرعتش که کم شده ، از اون مهمتر صدای گوشیش خیلی کم شده(وقتی تو شلوغی باهاش صحبت می کنم اصلا صدای طرف رو نمیشنوم،در صورتی که قبلا برای اینکه بقیه حرفای اونور رو نشنوه صداش رو کم می کردم.)
از همه ی اینا مهمتر کیفیت عکسش هم کم شده:2:
(قیلا آپدیتش هم کردم)
یه توضیح در مورد عکس زیر میدید(خواهشا کامل باش)...:18:
این P1i-P1c-SE123 یعنی چی وچه فرقی باهم دارند وکدوم بهتره؟؟؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی میگن قیمت پی1 رفته بالا راسته یانه(میتونید قیمت روز بدید؟؟؟
سلام
دوستان کسی اطلاع داره اطلاعات محلی چجوری فعال میشه
(برادرم گوشی w810 داره یه جا رفته بودیم زیر آنتن گوشیش زد میدان حافظ ولی من هر کاری کردم نشد )
توی این قسمت هم رفتم فایده ای نداشت
control panel /messaging/ area information
se123 سری آزمایشی و p1i سری اصلینقل قول:
314000 با گارانتی کامتل
p1c مخصوص چین
نقل قول:
پس P1c چی شد؟؟؟؟:19:
only p1 ....
توی اینباکسنقل قول: