اینم نسخه بعدی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اینم نسخه بعدی :
بفرمایید رفیقنقل قول:
کاملترین متنی که توی نت در مورد فلسفه این سری وجود داره:
واینم..:
متن رو خوندم . زیاد چیز خاصی اشاره نکرده و گفته احتمال هست و چیز زیادی معلوم نیست !! فقط کاش شخصیت بازی عوض بشه و کانر نباشه :n13: البته این جور که تو متن نوشته یه جور ادامه ی داستان اساسین 3 خواهد بود و با این وجود احتمال اینکه باز با کانر سر و کار داشته باشیم زیاده !!نقل قول:
دوستان اون پچ ..... رو بدید دیگه!
من دیگه حالم داره بهم میخوره از این موهای این کانر!
من رکوردتو امروز زدم!نقل قول:
17 نفر با یه تبر کوچیک!:n19:
17 ؟نقل قول:
من امروز 3 تا × رو پر کردم و اون سربازایی که ماسک دارن ریختن سرم
نزدیک 20-30 نفر بودن
دخلشون اومد :دی
رکورد کشتن سرباز ماسک دارا رو بزارین اینجا
نه کشتن زنجیره ای
50 نفرم بریزن سرم دخلشون اومده (خطاب به خودم:خالی نبند)
اونا رو فقط با چند روش میشه کشت که بهترینش همون تبره :دی
منظور کشتن زنجیره ای اینه که پشت سر هم و به عبارتی کمبو منظورمونه..مگرنه اونطوری که شما میگی که من یه بار 200 300 نفر کشتم..:دی هی میومدن من میکشتم..نقل قول:
.
سرباز ماسک دارا رو مگه میزنه چند تا کشتی ؟ اون سربازا هم کشتنشون خیلی اسونه ....اونارو من با rope darts میکشم..یه روشم هست نمیدونم امتحان کردید یا نه..
.
یه اسلحه سبک بگیرید...با rope darts بعد اون سرباز ماسکدارها که اومدن جلو اول E رو بزنید بعدش به جای SPACE دکمه Q رو بزنید ...البته اینجوری یکی از rope darts هاتون از بین میره ولی خیلی جالب میکشه..
اینجوری قبول نیست برو تو استارت از اونجا عکس بزار مستند باشه.. :دینقل قول:
من رکوردتو امروز زدم!
17 نفر با یه تبر کوچیک!
.
این سند من :n02: :
البته اینم بگم..الان که سربازا حرفه ای تر شدن ... نمیشه زیاد پشت هم کشت...اگه اون اولای بازی بود رکوردم خیلی بیشتر ازا ین حرفا بود ..:دی
Sequence 5 – Lying Low این مرحله رو نمی تونم رد کنم همون جایی که سرخ پوسته میره به یک زیر زمین و می خواهد یک در رو باز کنه.با کد تقلبی چیزی نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با چی عکس انداختی من نمیتونم!نقل قول:
برنامه زیاد هست ولی ساده ترین راهش اینه که دکمه print screen رو روی کیبورد بزنی و بعد paint رو باز کنی و ctrl+v رو بزنی بعدم ذخیره کنی و اپلود.نقل قول: