are :41: vaghean heif mishe bazi be bahaliنقل قول:
Printable View
are :41: vaghean heif mishe bazi be bahaliنقل قول:
برای حیف بودنش که آره .
ولی دیگه واقعا بسه !
انگار داستانش تمومی نداره .
شده فیلم سینمایی .
دیگه هرچیزی زیادیش بده !
مرض Hl میگیریم !!!!!
نترسید باز هم Half-Life خواهیم داشت فقط داستان نبرد با Combine در EP 3 تموم میشه...Half-Life 3 و به بعدش را انشاله بچه ها و نوه های من بازی می کنند!:31:
hehehe :31:نقل قول:
من که دیگه حالم از هرچی Episode به هم میخوره !نقل قول:
نترسید باز هم Half-Life خواهیم داشت فقط داستان نبرد با Combine در EP 3 تموم میشه...Half-Life 3 و به بعدش را انشاله بچه ها و نوه های من بازی می کنند!
خداکنه حداقل اسمش رو عوض کنند .
من بالاخره HALF LIFE orange box که 3 تا DVD است پیدا کردم و خریدم که هر کدامش 3گیگ خردی است.
که DVD سومی بازیهای اضافی است و دو تای دیگه خود بازی هالف لایف2 است.
فقط نمیدونم تو این 2 تا دیودی بازی HALF LIFE 2 با دو تا EPISODE با هم هستند. چون این دوتا DVD پشت سرهم نصب شدن .
میشه بگید هر کدام از 2 تا EPISODE و خود HALF LIFE 2 داستانشان از کجا شروع میشه .
با تشکر فراوان 1؟:40::11:
عزیزم Episode 1 داستانش بعد از انفجار راکتور هست که گوردن فریمن و آلیکس زنده میمونند .نقل قول:
من بالاخره HALF LIFE orange box که 3 تا DVD است پیدا کردم و خریدم که هر کدامش 3گیگ خردی است.
که DVD سومی بازیهای اضافی است و دو تای دیگه خود بازی هالف لایف2 است.
فقط نمیدونم تو این 2 تا دیودی بازی HALF LIFE 2 با دو تا EPISODE با هم هستند. چون این دوتا DVD پشت سرهم نصب شدن .
میشه بگید هر کدام از 2 تا EPISODE و خود HALF LIFE 2 داستانشان از کجا شروع میشه .
با تشکر فراوان 1؟
Episode 2 هم فقط میدونم دوباره بعد از یه انفجاره چون من EP 1 رو تموم نکردم .....
راستی یادم رفت بگم این هالف لایف 7 تا CHAPTER داره و 8.5 گیگابایت جا میگیره و بازی از قطاری که در حال سقوط از پل است شروع میشه. ایا این پک کامل چون من هیچکدام از این هالف لایف 2 با EP1 و EP2 را تاحالا نرفتم.نقل قول:
با تشکر 1؟:40::11:
دوست من اون هافلایف 1 بود که از توی یه قطار شروع میشه و سقوط میکنه .نقل قول:
راستی یادم رفت بگم این هالف لایف 7 تا CHAPTER داره و 8.5 گیگابایت جا میگیره و بازی از قطاری که در حال سقوط از پل است شروع میشه. ایا این پک کامل چون من هیچکدام از این هالف لایف 2 با EP1 و EP2 را تاحالا نرفتم.
بعدش این بازی Team Fortress 2 که گفتی موضوش چی چون مال من همچین چیزی نداشت؟
با تشکر 1؟
البته هافلایف 2 هم از توی قطار شروع میشه ولی سقوط نمیکنه .
این Team Fortress 2 یه بازی برای شبکه کردن هست . هیچ داستانی نداره . ولی اگه بتونی توی یه گیم نت شبکش کنی خیلییییییی حال میده ! مخصوصا یه 20 نفری باشین ........
اقای ORACLE منظورم قطار اویزون بود که دختره میاد با دستگاه مفناطیسی در قطارو میکنه بعدش اسلحه را میده به طرف و بعد از اینکه یکم جلوتر میرن یک گوله مثل اتیش میاد و پل میریزه و در صفحه منو بازی نوشته HALF LAIFE 2 episode 2 .نقل قول:
مال شما هم 7 تا CHAPTER داشت. فکر کنم EP 2 به هم غالب کردن.
آهان .....نقل قول:
اقای ORACLE منظورم قطار اویزون بود که دختره میاد با دستگاه مفناطیسی در قطارو میکنه بعدش اسلحه را میده به طرف و بعد از اینکه یکم جلوتر میرن یک گوله مثل اتیش میاد و پل میریزه و در صفحه منو بازی نوشته HALF LAIFE 2 episode 2 .
مال شما هم 7 تا CHAPTER داشت. فکر کنم EP 2 به هم غالب کردن.
اون اره . EP2 هست . Chapter هاشو نمیدونم . من همینطوری رفتم جلو !
نه عزیز بهتون غالب نکردند . درسته .
خوب بالاخره من هم این بازی رو تهیه کردم و 2 روز تموم کردم ! کم بود اما گرافیک و داستان در حد المپیک !
منتظر قسمت سوم هستم ................
دوستان در اون قسمت که الکس می میره بعد اون غوله بر میداردش و می بردش و بعد از کلی جلو رفتن در یک انبار که 2 ادم در اونجا هستند و از تونل های اطراف چندین هیولا حمله می کنند و با دو اسلحه ای که شکل سه پایه ی دوربین هستند باید انوها رو کشت ، بعد ازکشتن اونها هرچقدر ایستادم چیزی نشد
حالا باید چکار کنم؟
اون ها هم فضایی هستن نه هیولا. اون هیولاها هم Antlionها هستند.نقل قول:
شما بعد ازینکه از 4 تونل محافظت کردید، چند فضایی دیگر برای کمک به فضایی اولی میرسن. کارشون رو تماشا کنید و بعدش به دنبال فضایی اولی برید تا یک نیرو که یادم نیست چی بود رو برداره تا برای درمان الکسی به کار بگیره. همرهش برید و راه درازی در پیش خواهید داشت. حتما تفنگهاتون رو پر کنید مخصوصا Shotgun.
ممنون اونجا رو رد کردم و الان مرحله ی 4 هستم
دوستان اونجا که باید یک فضایی خیلی بزرگ که شبیه یک عنکبوت است و پاهای بسیار بلند داره و میخواد یک راکت رو نابود کنه و با یک گوی الکتریکی باید اونو کشت بعد از کشتنش چکار باید کرد؟ (مرحله 4)
چندتا از همونها هستن... هروقت همشون کشته شدن برگرد به مرکز White Forest که از توش اومدی بیرون.نقل قول:
سه روز پیش توی اخبار سایت IGN خوندم که پس از مصاحبه با مدیر ساخت سری Half-Life گفته بود ما هنوز داریم دنبال داستان می گردیم برای EP3 و هنوز نمی دونیم Trilogy جطوری تموم میشه.پس بی خیال EP3 فعلا دوستان......
آخه تقصیر خودشونه !
واقعا داستانشو پیچوندن !
به هر حال ما منتظریم ...
خبرشو هم خیلی وقت پیش شنیدم که دارن Ep3 میسازند .
ولی اینو نشنیده بودم .
episode 2 اومده؟
با گرافیک geforce 6200 le میتونم بازی کنم؟
خیای وقته اومده هااا...من رو 5200 اجراش کردم.... بعدش روی 8800 هم اجراش کردم تفاوت گرافیکی اونقدر محسوسی توش نبود
من که باورم نمیشه این بازی با مد نرمال فقط یه روز وقتمو گرفت تازه تمام وقتم پاش نشستم!!!!!!!!!
به نظرم این حقه بازیه یه بازی رو به N قسمت تبدیل کردن هر سری از دفعه ی پیشش مرحله ی کمتری داره فک کنم آخرش یه مرحله رو رو 800 تا DVD بزنن به ملت بفروشن!
راستی Achivmentهای شما باز شده یا نه؟
سلام
من این بازی رو نصب کردم ولی موقع اجرا این ارور رو مبده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی این از اون بازیا نیست که باید روی نسخه اصلی نصب بشه؟ یعنی خویش برای خودش مجزاست؟کد:http://hamedkhatar.persiangig.com/image/P30world/half%20life.jpg
برای اجرا باید چکار کنم؟
راستی من توی درایو E بازی رو نصب کردم موردی که نداره؟
Achivment ها فقط برای نسخه های اصلی و خریداری شده در STEAM کار خواهند داد.نقل قول:
راستی Achivmentهای شما باز شده یا نه؟
کلا حجم نصب شده بازیتون چقدر هست؟مثلا نسخه من 8.59 GB روی هارد جا گرفته که البته از منابع HL2 Episdoe One هم استفاده می کند البته احتیاجی به نسخه قبل ندارد چون این بازی در Orange Box عرضه شد که هر سه HL2 وHL2 Episode One و HL2 Episode Two از یک سری فایل یکسان یعنیاز یک سری Resouce فایل استفاده می کردند.نقل قول:
سلام
من این بازی رو نصب کردم ولی موقع اجرا این ارور رو مبده
قسمت Episode Three که خبریش نیست قرار آخرین قسمت Half-Life 2 باشه.نقل قول:
این حقه بازیه یه بازی رو به N قسمت تبدیل کردن هر سری از دفعه ی پیشش مرحله ی کمتری داره فک کنم آخرش یه مرحله رو رو 800 تا DVD بزنن به ملت بفروشن!
سلام
برای من 4.96 گیگ جا گرفته
درضمن یک دی وی دی هستش
یعنی ناقصه؟
ممنون
دوست عزیز همانطور که گفتم Half-Life 2 Episode Two بصورت کامل جدا عرضه نشد این نسخه هایی که ما استفاده می کنیم جدا شده هست برای همین متفاوته. من خودم دانلود کردم برای همین نمی دونم شرکتا چطورین هر کدوم یک نسخه خاصی را گرفتند.نقل قول:
شما داخل فولد اصلی بشید و بگیردید دنبال فایل Start که یک فایل MS DOS BATCH هست اونو اجرا کنید.
سلام عَلَکیُم !:27:
دوستان خواهشاً کمک کنید نمیدونم چرا وقتی می رم تو بازی فقط صدای نارنجکا میاد و دیگر هیچ !
در ضمن این ارور ها رو هم می ده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویرایش :
بی خیال یکی دیگه خریدم !
سوال: چرا وقتي كدهاي تقلب بازي رو وارد ميكنم كدها عمل نميكنن و هيچاتفاقي نميفته؟
:41:ضمنا براي من 10.3 گيگ جا گرفته اما نميدونم چرا سه تا بازي به نامهاي Half-Life 2 Episode 2 و Portal و Team Fortress 2
برام نصب شده آيا اين بازيها ربطي به Half-Life 2 Episode 2 داره يا نه ؟:13:
سلام.من چند تا سوال داشم.1.چجوری بازی های portal,H-L2:episode1,H-l2وteam forterss2 را اجرا کنم؟سایز بازی من 8.69 gig هست و ایکون های این بازی هارو ندارم.2.من تو مرحله3 بازیhalf life2:episode2 گیر کردم.اونجایی که تازه به ادم یه ماشین میده و پل میریزه.اون ور پل هم رفتم باید چکار کنم؟لطفا سریع جواب بدید .اقای fourth return باید هم نصب شه+هالف لایف 2اصلی و قسمت اول.تورو خدا یکی به من بیچاره جواب بده.
یه عکس از اون قسمت بزارنقل قول:
ولش کن فهمیدم.چجوری بازی های portal,H-L2:episode1,H-l2وteam forterss2 را اجرا کنم؟سایز بازی من 8.69 gig هست و ایکون های این بازی هارو ندارم.لطفا جواب بدید
سلامنقل قول:
من این بازیهارو یک جا خریدم ولی فقط هالف لایف توش بود
سلام دوستان
بعد از اون که بااون ماشین زرد رنگ فرار می کنیم وبه اون هواپیما تواون محوطه که اطرافش همش کانیتروهیچ راهی نداره باید چکار کرد هرچی به هواپیما شلیک می کنم نابود نمیشه باید چکارکرد ؟
منظورت اونجایی هست که خودت & دختره & چند نفر دیگه به هواپیما تیر اندازی میکنین ؟نقل قول:
بعد هوا پیما هم همش یه توپایی میندازه پایین که منفجر میشه ؟
سلامنقل قول:
منظورت اونجایی هست که خودت & دختره & چند نفر دیگه به هواپیما تیر اندازی میکنین ؟نقل قول:
سلام دوستان
بعد از اون که بااون ماشین زرد رنگ فرار می کنیم وبه اون هواپیما تواون محوطه که اطرافش همش کانیتروهیچ راهی نداره باید چکار کرد هرچی به هواپیما شلیک می کنم نابود نمیشه باید چکارکرد ؟
بعد هوا پیما هم همش یه توپایی میندازه پایین که منفجر میشه ؟
آره دیگه ، شما که منظورشو فهمیدی تو همون پست می گفتی چی کار کنه دیگه !
باید با اون تفنگه که همه چیو جذب می کنه اون توپ هارو بگیری و به سمت هواپیما پرت کنی
نیازی به حروم کردن تیر هم نیست .
مؤفّق باشی
خوب عزیز من خیلی وقت پیش بازی کردم گفتم شاید اونجا نباشه !نقل قول:
:10:
آقا یه عکس از اونجا بگیر ملت یادشون رفته !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مگه ایشون جواب ندادن ؟نقل قول:
دیگه عکس واسه چیه ؟!:13:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3937682&postcount=236
دوستان دستتون درد نکنه اون مرحله را رد کردم
یه جای دیگه درست بعد از اونکه هلیکوپتررومنفجر می کنم وجلوتر می ریم بادختره ویک نفردیگه
هم هست به جائی می رسی که اون دستگاهها بصورت اتوماتیک بالیزرحمله می کنند وباید از بین ماشینها بصورت درازکش رد بشی می رم داخل یه ساختمون از راه پشت بام وچند نفر را می کشم بعدش نمیدونم چکارکنم همون ساختمونی که اون دستگاه که تیراندازی می کنه داخلش هست البته اینجا تنهام دختره بامن نیست وهیچ دری هم بازنمیشه