دیگه خبری نشد؟
قیمتا نیومدن پایین؟
Printable View
دیگه خبری نشد؟
قیمتا نیومدن پایین؟
w804 - 42 3500000
47 5000000
این قیمت های که شما دادین مربوط به واردات رسمی(سمی) هست نه بانه.نقل قول:
قیمت ها فعلا پایین نمیاد و در سایز 47 از این پایینتر نمیاد مگه 55 اینچش که تا 4500 چوب راه داره بیاد پایین(منظورم بانه هست).
از هر جا میخرید از این بانه ای های قاچاقچی حرومزاده نخرید و من خر شدم و گوله قیمت پایینتر و اینکه گارانتی تو ایران کشکه رو خوردم و رفتم 42W804 3d خریدم و بعد از یک هفته یکی از پیکسلهاش سوخت و برید یک میلیون هم شده بیشتر بدید ولی با گارانتی و از نمایندگیهای رسمی بخرید و ررر.ی*م سر دره این مملکت که ما باید تی وی رو بدون گارانتی رسمی و با قیمت دو برابر از قاچاقچیها بخریم و اینقدر اعصابم خورده رفتم الکی از این قاچاقچیها تی وی خریدم که نگو و معلوم نیست تا هفته دیگه کلا نسوزه و 2700 پولم نره تو خلا و الهی پوله دوا درمونه زن و بچشون بشه:n30::n21:
این همه فحش های رکیک واسه ی یه پیکسل سوخته؟نقل قول:
محض اطلاعت بگم که هیچ گارانتی نمیاد یه پنل رو که هم قیمت دستگاه هستش واسه ی چند تا پیکسل سوخته عوض کنه چه برسه به یه پیکسل.
یکم ادب داشته باش و قبل از خرید یکم فکر و مشورت بگیر تا ضرر نکنی.
سلام دوستان ! کسی راجع به w700 میدونه ؟ فروشنده ها میگن دقیقا همون w804 هست ! فقط 3 بعدی نیست ! ممنون میشم راهنمایی کنید
اگه گارنتی داشت که تو خونه و بالای سره زن و بچش هم میشد میرفتم تا عوضش کنه و شما که این همه پول ندادی که زورت بگیره پس دم از ادب نزن و قبل از خرید هم کلی تحقیق کردم و بدتر بیشتر خامه حرفهای بقیه شدم وگرنه میخواستم اول LG با گارانتی بگیرم و اگه روی بدنه خط و خش داشت اصلا برام مهم نبود و برعکس روی پیکسل سوخته حساسم که اینم شانسه ما اینجوری شد و من به فروشنده هم گفتم یکماه گارانتیش کنه ولی قبول نکرد و این حرومیها میدونن چی میدن دسته ملت که زیره بار نمیرن و اگه مملکت صاحب داشت که ما مجبور نبودیم اینجوری جنس بنجل رو چند برابر قیمت و بدون گارانتی اصلی بخریم بخاطره اینکه یه میلیون فقط بخاطره گارانتی کردنش میخوان روش بخورن و در اصل تو همه کشورها اینا گارانتی اصلی سونی هستن بدون پول اضافه و مسخره بازیهایی که ما اینجا داریم.نقل قول:
دوست عزیز بانه ایی یا غیر بانه ایی ربطی به گارانتی نداره . من خودم به قیمت بانه ولی توی شهرمون با گارانتی خود مغازه دار که آدم معتبری هم هست و فاکتور معتبر هم داده خریدم به قیمت بانه با دو سال گارانتی تعویض.نقل قول:
یعنی شما به قیمت بانه خریدید با 2 سال گارانتی و اگه اینجوره پس ادرس بدید اگه خواستیم بخریم بیایم اونجا و تو شیراز که همه با گارانتی کلی میکشیدن روش و بدون گارانتی هم 2750 میدادن.نقل قول:
دوست عزیز دیگه حالا گرفتی اگر واقعا فکر میکنی راهی هست که عوضش کنی عوض کن یا یه تحقیقی بکن و با فروشنده صحبت کن ببین شاید پیشنهادی بده اگرم نشد دیگه اینقدر حرص نخور که حداقل حالشو ببری شما چون دقیق هستی و فقط به او یه دون پیکسل فکر میکنی دیگه از تی وی لذت نمیبری. اگر گارانتی هم داشت احتمالا بخاطر یک پیکسل سوخته هیچ کاری نمیکردن و بعضیا میگن حتی تا سه تا پیکسل سوخته خرابی به حساب نمیاد البته من خودم هم دوست ندارم یه پیکسل سوخته هم تو تی وی باشهنقل قول:
راستی از کدوم فروشگاه بانه گرفتی بگو که همه مطلع باشن اینجوری بقیه بیشتر دقت میکنن اون فروشنده هم شاید متوجه بشه که اگر کار نادرستی میکنه بقیه مطلع میشن شاید یه کاری هم برای شما بکنه که انقدرم حساسی
ولی نمیدونم چجوریه روز اول تحویل میدن پیکسل سوخته نداره بعد یکی دو روز یه دفعه پیکسل میسوزه؟ یا برای یه نفر تو دو ماه پنلش هی بدتر و بدتر شده بود بعدم سوخته بود. اگر این تی وی های بانه بخواد اینطوری باشه که بعد از یه مدت شرع کنه به خراب شدن از کجا میشه تشخیص داد؟ خودشون از کجا میتونن تشخیص بدن؟
از کجا میشه فهمید یه تی وی سونی ریفربیشد هست یا نه؟
حالا پیکسل رو بیخیال تصویرش چطوره راضی هستی از تصویرش؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
کاملا درست هستش همون 804 است ولی سه بعدی نیست.
دوست عزیز پنل 804 ای پی اس هست و پنل 700 از نوع VA.این دوتا فرق میکنن.نقل قول:
من از شیراز یکی از مغازه ها بنام چشم انداز زنگ زد برام از بانه اوردن و کدوم مغازه در بانه هست رو دیگه نمیدونم و حالا شاید با فروشنده حرف زدم یه چیزی سر دادم ردش کردم رفت و به گفته شما رفته رو مخم و منم بیشتر از این میترسم فردا یهو کلا خراب شه و روز اول دقیق چک کردم مشکلی نبود و کاره خاصی هم به غیر از وصل کردن ایکس باکس و ps3 نکردم و حتی برایتنس هم کم کرده بودم از اول ولی اینطوری شد و من پاناسونیک vt30 هم دارم که اکثره اونهایی که این تی وی رو دارن یه بلایی سرش اومده بخاطره طراحی بردش که معمولا میسوزه ولی از بس من مراقب بودم اخ نگفته تو چند ساله اخیر و این یکی حالا اینجوری شد:n27:نقل قول:
قدمتون رو چشم. آدرس ارومیه خیابان حسنی .فروشگاه طنابی. در ضمن بگم من دو ماه پیش 47 اینچو 3900 خریدم با فاکتور و گارانتی مغازه دار بدون گارنتی هم 3700 می داد.. 1900 دادم و سه تا چک یک ماه یک ماه. اینطوری با جزییات گفتم که قبول کنید که راست گفته ام.نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز انصافا سوختن یک پیکسل خیلی درد داره اونم برای یه تلویزیون نو ولی لطفا بگو ببینم چطوری بعد یک هفته متوجه شدی که یک پیکسل تی وی ت سوخته؟:n13:
در رابطه با خرید از شرکتهای رسمی مثل همین بازرگانی ایران شما خبر داری که همون روز اول که دستگاه رو جلوی خودت باز میکنن تا ۳ عدد پیکسل داشته باشه هیچ کاری برای شما انجام نمیدن؟؟؟؟؟
شما اونوره قضیه رو نگاه کن که الان یک میلیون پول بیشتر داده بودی و همین اتفاق واسه شما پیش میومد که خیلی بیشتر ناراحت میشدی:n03:
شما باید به این شرکتهای گارانتی رسمی فحش بدی که این شرایط رو برای من و شما بوجود آوردن که باید بریم جنس قاچاق بخریم. اگه گارانتی درست و حسابی داشتن و قیمتهاشون منتطقی گرون بود که این همه استرس و عذاب نمی کشیدیم
امیدوارم دیگه برای شما همچین مشکلی پیش نیاد
موفق باشی:n16::n16:
ممنون دوست گرامی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و من همون اول با عکسهای رنگی و مشکی کامل چکش کردم هیچ پیکسله سوخته ای نداشت و با فروشنده هم شرط کردم موقع خریدش که پیکسل سوخته یا ایرادی ببینم ماله خودته و اونم قبول کرد و حتی چند روز بعدشم باز چک کردم مشکلی نبود و پیکسل سوخته تقریبا سمت چپ بالا به رنگ سبز هست و تو رنگ مشکی بیشتر معلومه و ps3 رو تازه وصل کرده بودم داشتم بازی میکردم یهو رفت روی یه صحنه سیاه که دیدمش و به هر حال الان دیگه بیخیالش شدم و زنگ هم زدم دکونه طرف بصورت منطقی گفتم اگه چیزی هم بخوای سر میدم عوض کنی ولی قبول نکرد و خود همون یارو هم گفت اگه گارانتی هم بود برا یه پیکسل تعویض نمیکردیم(البته اگه بود میزدم خرابش میکردم تا بکنن:n10:) و اینقدر هم این تلوزیونها رو بخاطره همین قاچاق بازی با حمل نامناسب و غیر استاندارد اینور و اون ور میبرن که تو راه اسیب میبینه و بیشتر هم تقصیره دولت مفتخوره که گمرکش پوله خون میگیره وگرنه کشورهای حوزه خلیج پارس این چیزها ازاده و ارزون و با گارانتی اصلی سونی میرسه دسته مشتری و ما بی لیاقتها اینها رو اوردیم رو سره خودمون تا این وضعه جامعمون باشه و چند برابره قیمت بخر اونم خراب کسی هم جوابگو نیست و اصلا کشوری که جیره سبده کالا میده چه به این کارها و فقط هم دلم میسوزه اول میخواستم LG 42LA8600 بگیرم یهو نظرم برگشت فکر کردم این کیفیت تصویرش بهتره و اصلا این تی وی هیچ امکانات درست و حسابی هم نداره و زیرنویس فارسی با فیلم دیدن که کلا کشک و رکورد یا ضبط هم که نمیکنه و قابلیتهای اینترنتیش هم به غیر از مرورگرش بقیه همه کار نمیدن(فیل.تره) و اونقدرا هم تصویر خوبی نداره (شاید توقعه من زیاده چون یه پلاسما vt30 دارم که از این خیلی بهتره تصویرش) به هر حال دیگه رفت تو پاچمون:n27:نقل قول:
سلام واقعا تصویرش خوب نیست منو بگو داشتم دیگه فکر میکردم برم w804 رو بخرم گفتم 55 اینچش قیمتش خوبه. الآن اگر دوباره میخواستی بخری چی میخریدی؟نقل قول:
اون پیکسل سوخته رو هم بیخیال دیگه غصه شو نخور من سوال کردم تا سه تا پیکسل سوخته رو هم قبول نمیکنن تازه فکر کنم سامسونگ 5 تا باشه
واقعا درست گفتی واقعا گمرکمون نمونست. کارخونه بنز با همه امکانات و سرمایه و تخصص و ... ماشین تولید میکنه مثلا آ تومن اینجا بیشتر از اون آ تومن پول گمرک همون رو میگیرن نه سرمایه ای نه هزینه ای نه تخصصی نه تجهیزاتی نه بازاریابیی نه... بدون کوچیکترین زحمت. اینو میگن خلاقیت ناب بعد بهونه میکنن بخاطر حمایت از تولید داخلی آخه نیست که پراید کره و 206 فرانسه رو که مال دوره شاهزاده وزوزکه و به اسم خودشون زدن رو خیلی دارن در حد بنز تولید میکنن حمایتشم میکنن قضیه تی وی هم دقیقا همینه بهونه حمایت از تولید کننده داخلی حالا من نمیدونم این تولید کننده هامون عقب موندن یا نه اگه حداقل یه چیزی تولید میکردن که توقع و نیاز مشتری رو برطرف میکرد که دلمون نمیسوخت باید بگن حمایت از عقب مونده های مفت خور بی وجدان
سلامنقل قول:
اگه میخواستم بخرم فقط LG همون مدلی که گفتم در بالا با گارانتی میخریدم چون چندین ساله چندتا مدلهای مختلفش رو برای فامیل و برادرم گرفتم اولا اخ نگفته دوما گارانتی و خدمات پس از فروشش خیلی بهتره از بقیه هست و قیمتش با این همه امکانات خیلی پایینتره و امکانت جانبیش مثل پخش فایل با زیرنویس پارسی و ضبط کردن هم در حده سامسونگ هست و مثله سونی یا پاناسونیک پفیوز این قابلیتها رو برای تنها و تنها ایران خراب شده حذف نکرده و ما دلمون به پنلش و تصویرش خوش بود که اونم اینه دق(پیکسل سوخته) همش جلو چشممونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گمرک ایران فقط برا پر کردن جیب عاقایون ساخته شده و نه حمایت از تولید داخلی که اگه دسته من بود کلا همون تولید داخلی رو با همون کارگرهای زحمت کشش که تو سره ما هی میکوبن و جنس اشغال تحویل ملت میدن رو اتیش میزدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام و سپاسنقل قول:
من مدل 804 رو به تازگی خریدم مشکلاتی رو که شما عنوان کردید رو ندیدم
کیفیتش به نسبت الجی و سامسونگ خیلی بهتره امکاناتش رو درست می فرمائید البته باید دید از این امکانات چقدر استفاده میشه
نظر شما محترم ولی اگر هم برای شما مشکل داره دلیلی نداره از کلمات توهین آمیز استفاده کنید
در ضمن " آقایون" درسته نه عاقایون
ممنون
سلام دوستان ! من w700 خریدم دیشب ! 50 اینچ ! سوالم اینه one touch mirroring به گوشی آیفون وصل نمیشه ؟ بلوتوثش هم وصل نمیشه به آیفون ! اما سینما خانگیم وصل میشه ! و اینکه برای آپدت هم به سرور سونی وصل نمیشه ! فکنم چیلتر هست ! کسی راه حلی داره واسه این موارد ؟
با سلام و سپاس
آخرین ورژن آپدیت چنده؟ الان ورژن این tv نوشته PKG3.901GAA
چیزی که توسایت سونی ایران هست PKG3.504GAA آپدیت کنم ؟
درضمن چطور به شبکه اینترنت وصل میشه ؟ مودم رو شناسایی میکنه اما چطور صفحات وب رو میشه باز کرد؟
بلوتوث را هیچی پیدا نمیکنه ممنون میشم اگر کسی استفاده کرده راهنمایی کنه
ممنون
یک سوال دیگه چطور میتونم محتویات pc رو بدون سیم روی TV نگاه کنم ؟ مودم 300+ موجود دارم
شما فکنم باید با usb آپدیت کنید ! منم مشکل بلوتوث رو دارم!نقل قول:
باسلام و سپاسنقل قول:
ممنون میدونم باید با usb آپدیت کرد منظورم ورژنش بود که این ورژن برای چه تاریخی هست ؟ ورژن آپدیت شما چیه ؟
ممنون
من الان دارم میرم بیرون . بعد از ظهر میزارم آپدیت بشه بهتون میگم
با سلام و سپاس
دوستان سوال :
الان سایت سونی مالزی رو دیدم ورژن بالاتر اومده( System Software Update (Version PKG4.101GAA) For Asia Pacific) به نظر شما آپدیت کنم ؟ مشکلی پیش نمیاد ؟
ممنون
دوست عزیز من پشنهاد میدم نکن اینکارونقل قول:
نجربه ثابت کرده همیشه آپدیت کردن مشکلی رو حل نمیکنه و ممکنه یه مشکل جدی رو برای شما بوجود بیاره
اول مطمین شو که واقعا به اون آپدیت نیاز داری بعد اقدام کن
با سلام و سپاسنقل قول:
ممنون
مگه آپدیت چه کارخاصی میکنه که ممکنه مشکل ایجاد کنه ؟
معمولا آپدیت نرم افزارهارو به روز میکنه
سلامنقل قول:
کیفیت تصویر سلیقه ای هست و ممکنه به نظره شما خوب باشه ولی بنظره من بد باشه و البته اینم بگم اگه کیفیت تصویر شناس نبودم تی وی پلاسما نمیخریدم با اون مشکلاتی که داره و امکانات این تی وی هم در حده گوشی 7 سال پیش منم نیست و چهارتا برنامه فیس دوق و اکسایپ شاید برای شما امکانات محسوب بشه و یه قابلیت dlna میمونه که اکثره تی وی های چند سال پیش هم دارن و عاقا در قدیم به خواجه ها میگفتن و منم این لفظ رو از عمد نوشتم برا مسئولین کشور که ممکنه برا شما عزیز باشن و توهین هم به شخصی نکردم که شما بخوای به خودت بگیری و اگه تو ایران زندگی میکنی بدتر از اینهاش رو در همین فضای مجازی و نه حتی واقعی باید دیده باشی.
مودم هم اگه در حالت pppoe باشه و با کابل وصل باشه که راحت میشناسه و تنظیم خاصی نمیخواد و بصورت وایرلس هم در قسمت تنظیمات گزینه یکی مونده به اخر که شبکه هست میری و تنظیم میکنی و اگه پاسورد وایرلست داره وارد میکنی و برای تست اینترنت هم مرورگر رو در برنامه کاربردی باز میکنی.نقل قول:
در مورد اپدیت هم بزار خیالت رو راحت کنم و صدتا اپدیت هم برای این تی وی بیاد که نمیاد یه قابلیت کوچیک بهش اضافه نمیکنه و اینو از روی تجربه و استفاده از محصولات سونی از ps3-psp-ps vita-labtop دوربین و ....غیره دارم میگم و بدتر نکنه بهتر نمیکنه و ورژن تی وی شما هم الان اخرین اپدیته و اونی که شما نوشتی تو سایت ایران هست اگه خوب دقت کنی (مثله غلط گیریت) پایین تره و در کل اپدیت جدیدتری نیست.موفق باشی
با سلام و سپاسنقل قول:
ممنون از راهنمایی شما
شما که تجربهو استفاده از محصولات سونی از ps3-psp-ps vita-labtop دوربین و ... رو داشتید و میدونستید این مشکلات رو داره چرا بازهم سونی خریدید ؟آپدیت جدیداز سایت سونی مالزی ورژنش بالاتره(
VersionPKG4.101GAA) For Asia Pacific)
ما هم نگفتیم سونی بده و گفتیم اپدیت محصولاتش اون شاخهاش مالی نیست دیگه این که یه تی وی معمولی بیشتر نیست و بحث من هم خرابی تی وی بوده از اولش وگرنه نه اون امکانات محدودش برام مهمه نه ساپورت نرم افزاری که فایده ای نداره و من هم اون اپدیت سایت ایران رو گفتم که بهش اشاره کرده بودی و از طریق اینترنت خود تی وی که من میزنم میگه هیچ اپدیت جدیدی در دسترس نیست و شما امتحان کن و اپدیت رو بریز اگه مشکلی برا تی ویت پیش اومد پای خودت و اگرم نیومد بیا بگو تا ما هم بریزیم!نقل قول:
نقل قول:
دوست خوبم آپدیت، مشکلات نرم افزار و بعضا سخت افزاری ممکن توجه کنید ممکن بوجود بیاره
و این رو همین الان رو تلویزیون های سامسونگ که دارای ویس کنترل هستند مشاهده کرد. یعنی پس از آپدیت ویس کنترلشون از کار میوفته
باز هم تاکید میکنم من نمیگم آپدیت بده، حرف من اینه که قبل از آپدیت از مزایا و معایبش آگاهی داشته باشین
موفق باشید
آقایون از تلویزیون هایی بخرین که برادران قاچاقجی وارد می کنن که دچار این مشکلات نشین.تازه حلال زده هم هستن که این امر از پیکسل سوختگی جلوگیری می کنه.نقل قول:
:n05:
دوستان من الان w700 رو آپدیت کردم با usb ! اسکایپ وصل نمیشد که الان درست شد! فرقه دیگه ای حس نکرم! در ضمن با فایلی آپدیت کردم که چند روز پیش اومد و 180 مگ حجمش بود!
دوستان چند تا نکته بگم برای آپدیت :
زیر نویس با usb هنوز مشکل داره ! البته من با اپل تیوی میبینم مشکل ندارم !
هیچ مشکلی پیش نمی یاد ! فقط چند تا نکته اول اینکه فلشتون رو حتما فرمت کنید ! بعد حتما فرمتش رو روی fat32 بزار .
بعد فولدر آپدیت رو بریز روی فلش ! تا وصل کنی اتوماتیک میره توی آپدیت ! فقط چون حجمش بالاس یکم طول میکشه و فکر میکنی tv هنگ کرده ! اما هنگ نیست ! بزار کارشو انجام بده ! از من 15 دقیقه طول کشید !
دوستان چیزی که من فهمیدم این تلویزیون ها تکنولوژی miracast دارند ! که روی ویندوز 8 هست و همینطور روی بعضی گوشی ها آندروید ! خواستم ببینم کسی میدونه چطور روی ویندوز 7 هم میشه نصب کرد ؟ این تکنولوژی اجازه استریم دیوایس روی تلویزیون رو میده!
با سلام و سپاسنقل قول:
من به صورت بیسیم با tv ارتباط برقرار کردم البته با برنامه Mezzmo و مودم وایرلس بدون اینترنت اگر کسی خواست توضیح بدم
در مورد اپل تیوی میشه توضیح بدید که چکار میکنه و قیمتش چنده ؟
برای این مدل tv کنترل جداگانه ای هم میفروشن که با بلوتوث کارمیکنه ؟
ممنون و سپاس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
حالا راستش رو بگو بانه ای هستی که زورت گرفته؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه نیستی که نباید فشارت بره بالا و اصلا تو رو صنه نه و شما مجازی پولت رو تو هر مستراحی که خواستی بریزی و من تجربم رو گفتم بقیه حواسشون باشه حداقل با گارانتی بخرن حتی اگه گارانتی چند هفته ای باشه تا در صورت بروز مشکل پولشون حدر نره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ! من با ویندوز 8.1 به صورت عالی کل دسکتاپ رو استریم کردم ! خیلییی خفنه ! فقط باید cpu تون سری ivy birdge باشه یا از تکنولوژی widi ساپرت کنه ! میتونید کل دسکتاپ رو استریم کنید نه فقط عکس و فیلم ها رو جدا جدا !نقل قول:
اپل تیوی هم دستگاهی هست که با hdmi به تلویزیون وصل میشه و گوشی آیفون یا آیپد یا مک بوک اگر داشته باشید خیلی راحت کلش استریم میشه رو تلویزیون ! بدون کوچکترین تیکی چیزی ! سری جدیدش هم داره میاد که خودش یک کنسول بازی محسوب میشه ! قیمت این سریش که الان توی بازار هست و سری سومشه حدود 300 هزار تومنه !
من شنیدم کنترل nfs هم داره ! اما توی EBAY پیداش کردم ! البته شما میتونید با گوشیتون چه ios چه آندروید خیلی راحت تلویزیون رو کنترل کنید!