من که واقعا بازیشو دوست دارم و بنظرم این نسخه AC از بقیه ی نسخه هاش قشنگ تره و فکر میکنم جنگهاش هم قشنگ تر باشه. من واقعا منتظرشم.
Printable View
من که واقعا بازیشو دوست دارم و بنظرم این نسخه AC از بقیه ی نسخه هاش قشنگ تره و فکر میکنم جنگهاش هم قشنگ تر باشه. من واقعا منتظرشم.
3 شنبه 29 ابان عرضه میشه حدودا اذر
من چند تا تریلر ازش دیدم و به نظرم بهترین بازی سال بشه (انشاالله)
امیدوارم لااقل توی این یکی جنگها همه مثل دعوا نباشه و چیزی به نام جنگ رو ببینیم . که توی جنگ هم شرکت کنه . خیلی دوست دارم ببینم چجوری میشه .نقل قول:
کاش یو بی سافت یه سورپرایز مثل کونامی طرفداراشو بکنه!
مثل کونامی سه هفته زود تر منتشر کنه!
خیلی عالی میشه!
بازی عالی میشه ولی بهتریت بعید میدونم بشه.البته تو سبک خودش میشه
تا اونجا من میدونم 10 الی 15 آبان میاد.30 اکتبر
دقیقا ! منم امیدوارم کانر تو جنگ باشه !نقل قول:
امیدوارم لااقل توی این یکی جنگها همه مثل دعوا نباشه و چیزی به نام جنگ رو ببینیم . که توی جنگ هم شرکت کنه . خیلی دوست دارم ببینم چجوری میشه .
جزو نامزدا میشه ....میتونه حتی GOTY هم بشه ..واقعا پتانسیلشو دارهنقل قول:
بازی عالی میشه ولی بهتریت بعید میدونم بشه.البته تو سبک خودش میشه
اره من با اینکه خیلی به این شخصیت امیدوار نیستم اما فکر میکنم حتی بهترین بازی سال هم بشه . البته امسال بازی های خوب زیادی هست که کار رو مشکل میکنه .
مشخصات حداقل سیستم برای اجرای این بازی هم اعـــــــــلام شد .. ::: ..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشخصات سیستم برا اجرا+سیستم پیشنهادی
- Supported OS: Windows Vista (SP2) / Windows 7 (SP1) / Windows 8
- Processor: 2.66 GHz Intel Core2 Duo E6700 or 3.00 GHz AMD Athlon 64 X2 6000+ or better recommended
- RAM: 2 GB (4 GB recommended)
- Video Card: 512 MB DirectX 9.0c-compliant with Shader Model 4.0 or higher (see supported list)*
- Sound Card: DirectX 9.0c-compliant (5.1 surround sound recommended)
- DVD-ROM: Dual-layer drive
- Hard Drive Space: 17 GB
- Peripherals Supported: Windows-compatible keyboard, mouse, optional controller (Xbox 360 Controller for Windows recommended)
- Multiplayer: 256 kbps or faster broadband connection
- کارت گرافیک های پشتیبانی کننده:
- AMD Radeon HD 3870 / 4000 / 5000 / 6000 / 7000 series or better
- NVIDIA GeForce 8600 GT / 9 / 100 / 200 / 300 / 400 / 500 / 600 series or better
- Laptop versions of these cards may work, but are not supported. These chipsets are the only ones that will run this game.
نسخه های 360 و PS3 این بازی در اواخر اکتبر و نسخه ی Wii U، همراه با عرضه ی این کنسول در ماه نوامبر منتشر می شود....
کد:http://au.ign.com/articles/2012/09/25/assassins-creed-iii-pc-requirements-revealed
کد:http://www.vg247.com/2012/09/26/assassins-creed-3-pc-specs-detailed/
تصاویر جدید از بازی: (تعدادی از تصاویر مربوط به نسخه ی ویتا می باشد که شخصیت آن مونث است...)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان تو این صفحه چند تایی تریلر جالب جدید از بازی هست دیدم صفحه خابیده و فقط همه نظر میدن!گفتم بزارم یه تفاوتی ایجاد بشه!:31::46::5:
میگم این رم 2 گیگ ما یه وقت کم نیاد .
نه رم زیاد تغییری ایجاد نمیکنه باید گرافیکتو سی پی یوت قوی باشن!نقل قول:
تـاریخ انتشـــار :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2012/10/30 (32 روز)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سه شنبه 09 آبان 1391
اقای Alex Hutchinson از Ubisoft در مصاحبه ای با NowGamer تایید کرد که عنوان محبوب ان ها که انتظارات از ان به شدت بالا است یعنی Assassin’s Creed III دو دیسک دارد و نسخه PS3 ان طبق معمول و به لطف بلوری دارای یک دیسک است . اقای Jonathan Cooper اعلام کرد که نگران نباشید وجود دو دیسک در بازی به ان معنا نیست که به شکل مداوم دیسک را عوض کنید . در پاسخ به این سوال که ایا زمان رسیدن به نیمه بازی باید دیسک را عوض کنیم ؟ جواب داده شد : (( نه به هیچ وجه به این شکل نیست در حال حاضر نمی توانیم به این سوال پاسخ دهیم اما نگران نباشید مشکلی پیش نمی اید ))
یوبیسافت اولین اسکرین شات از دزموند را منتشر کرد . در این اسکرین شات شاهد شخصیت های قدیمی این سری یعنی Desmond Miles, Rebecca Crane و Shaun Hastings هستیم . طرفداران می توانند تغییرات دزموند را به وضوح مشاهده کنند:
اي بابا ، اين دزموند هم ديگه داره سوژه ميشه...
هر روز يه قيافه جديد...
حالا هم كه لــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــاغر...!
اقا یعنی دزماند تو این نسخش هست؟
ای بابا
عجب گیری کردیما :دی
دوستان تا وانجا که من میبینم لاغر نشده!
بینیش دراز شده با فکش!:39:
شبیه ولدورت شده :39:نقل قول:
بعد از بحث کارشناسی دوستان :27:......
اسکرین شات ها و تصاویر هنری جدید از بازی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گرافیکو عشق است !
ولی خودمونیما بازیو سرخ پوستی کردن رفت!:sq_24:
نه همچینم سرخ پوستی نیستنقل قول:
ولی اینکارو کردن خیلی جذاب شده
فک کنم اولش با جنگ امریکا و انگلیس شروع میشه که ما به جرج واشنگتن کمک میکنیم
احتمالش هم هست که اول بازی همون چند ساعت گیم پلی اضافه باشه که به نظر نشون میده کانر چجوری اساسین میشه .نقل قول:
راستی کسی میدونه این نسخه Join or Die Edition چی هست و چه چیزایی توش داره ؟
سلام
به نظرتون میتونم این بازی رو روون اجرا کنم؟؟؟
من مشخصات سیستمم اینه :
4gb ram
vga: GT220 1gb gpu:720
cpu : amd athlon 3800 x2 :sq_11:
من max payne 3 رو با رزولوشن 1440*900 روون اجرا کردم (با تنظیم گرافیک بالا تر از متوسط)
batman arkham city هم خوب اجرا شده..
گرافیک یک گیگ همه چیو باز میکنه.البته اگه رمتون بالا باشه که هست.نقل قول:
نه بر عکسنقل قول:
برای اجرای بازی ها فقط 2 چیز مهمه
cpu
و کارت گرافیک
من گرافیکم 2 هست
ولی cpu پایینه
نمیدونم رم چجوریه . من که تا حالا با این رم دو گیگم به مشکل نخوردم اما چندسال پیش که رمم 256 بود و یک بازی رم 512 میخواست چنان لگی داشت که نمیشد بازی کرد . یا افزایش رم درست شد . حالا نمیدونم امروزه رم چقدر تاثیر داره تو بازینقل قول:
یک زمانی بازی ها GPUلازم بودند ، بعد CPUلازم هم شدند ، الان دیگه همه چی مهمه ، مخصوصا" توی بازی های اپن ورد RAM هم مهمه خیلی.
ولی به نظر من فقط گرافیک و سی پی یو مهمهنقل قول:
نمیشه کفت که فقط کدوم قطعه مهمه,شما باید طوری سیستم رو جمع کنید که قطعه ای تبدیل به گلوگاه نشه,شما میتونی گرافیک 680 و پردازنده 3770K داشته باشی ولی وقتیرمت 512 مگ باشه متوجه میشی که هیچ بازی رو نمیتونید درست اجرا کنید.
تو سیستم دوستمون (sbs) هم قطعات ب طور کلی بالا نیستن و گلوگاهی به اون شکل وجود نداره
قطعا حرف شما درستهنقل قول:
ولی گفتم اون 2 تا باید خوب باشه منظورم این نبود که رم 512 باشه
دیگه رم چیزی نیست که بالا نباشه
معمولا برای همه بالاس
من گفتم سیستم حالت نرمال خودش باشه
ولی گرافیک و سی پی یو بیشتر باشه :دی
دوستان داستان این سری کلا متفاوته از دو سری قبل؟آخه من آخرین بار ac 2 رو بازی کردم ....
داداش اصلا این نسخه به Ac2 نمیخورهنقل قول:
فک نمیکنم به revelation هم بخوره :دی
ولی داداش میخوای اینو بازی کنی بهتره تا قبل اومدن بازی نسخه های 1 و brother hood و revalation رو تموم کنی که سر در بیاری از بازی
برای سر در اواردن از داستان اصلی بازی(داستان دزموند) نیازه که نسخه های brotherhood و revelation رو هم بازی کنید ولی برای درک داستان بازی که در امریکا میگزره نیازی نیست چون داستان جدیدی داره روایت میشه و نزدیک ب ۳ قرن پس از اتزیونقل قول:
نه داداشنقل قول:
تو 3 هم دزماند همچنان هست
:دی
به نظره من باید کلشو بازی کرد که بشه سر در اورد
اتزیو دیگه نیست
ولی دزماند هست
در نهایت نظرتون اینه که اجرا میشه؟ یا نه؟
تو بازی max payne 3 من مشکل رم داشتم (شاید بخاطر بالا بودن بعضی تنظیمهای گرافیکی بازی) و گاهی هشدار میداد
البته به این خاطر بود که ویندوزم 32 بیتی هست و 4 گیگ رو کامل استفاده نمی کرد اما با نصب یه پچ که اجازه میداد ویندوز 32 بیتی رم رو کامل استفاده کنه مشکلم حل شد:sq_8:
دوست من شما یک دور دیگه بخون من چی نوشتم بعد کامنت بده.نقل قول:
آقا باز میکنه به روانی رود!:sq_14:نقل قول:
چرا دعوا داری حالا؟نقل قول:
داری میگی دزماند نیست
و ربطی به revelation و brother hood نداره
برای سر در اواردن از داستان اصلی بازی(داستان دزموند) نیازه که نسخه های brotherhood و revelation رو هم بازی کنید ولی برای درک داستان بازی که در امریکا میگزره نیازی نیست
اینم کلام مبارک شما
عزیزم متوجه شدی؟ داستان اصلی حول محور دزمونده برای درکش باید دو نسخه قبلو بازی کرد همونطور که گفتم. ولی برای درک داستان نسخه ۳ بازی نیاز نیست چون داستانی جدید در مورد شخصیتی جدیده! شاید بعضی ها دزموند براشون مهم نباشه و داستانشو \یگیری نکنن.نقل قول:
اهانقل قول:
فک کردم میگی اصلا دزماند نیستش
بودنو که هست ولی شاید نقش اول استوری نباشه
ببخشید بد حرفیدم :(