سن حدودی گربه رو چجوری بفهمیم : دی
Printable View
سن حدودی گربه رو چجوری بفهمیم : دی
دوستان گرامی :
این تاپیک محل خاطره گفتن و اینکه دیشب سرکوچه چه اتفاقی افتاد و نظرخواهی در مورد حیوانات خونگی شما و .... و مسائلی از این دست نیست /
دوستانی که هم به پاک شدن پستشون توی این تاپیک اعتراض دارند از انجمن ارائه پیشنهاد / انتقاد جدید استفاده کنند و تاپیک رو منحرف نکنند /
ممنون /
عرضم به حضورت از روی چابکی و ظاهر و قیافش میشه تشخیص داد البته کمی هم باید تو این کار با تجربه باشینقل قول:
عکس بذار سنشو بگم :31:
دوستان عزیز من خودم یه گربه پرشین ماده دارم و سن گربه رو تشخیص دادن در خصوص کار ما نیست اینو باید دکتر دامپزشک انجام بده!:thumbsup:
من یک همستر دارم که یک مدته مثل این که یکی از چشم هاش درد میکنه و از اون یکی چشمش کوچکتر شده
وقتی هم از خواب بیدار میشه برای یک مدت اون چشمش بسته است
کسی میدونه مشکلش چیه؟!
من یه همسترنر دارم م یخوام یه همستر ماده بخرم ولی 1 نفر پشیمانم کرد گفت همستر ماده بو میدهد.. و کل خونه بو می
گیره... و من پشیمان شدم..آیا راست میگه؟
بهترین راه مراجهخ به دامپزشکهنقل قول:
کوتاهی نکنید
---------- Post added at 07:39 PM ---------- Previous post was at 07:35 PM ----------
کلا بستر همستر رو باید زود زود عوض کرد، و فرقی نمیکنهنقل قول:
اما موردی که اینجا هست
اینه که شما ایا میدونین نمیشه همیشه همستر های نر و ماده رو با هم یکجا نگه داشت؟
باید بعد از جفت گیری ،نزدیک به دنیا اوردن بچه ها از هم جدا نگهداشته بشن
و به همین ترتیب بچه ها که به دنیا اومدن و بزرگ شدن و .....
بهتره یک مطالعه دقیق داشته باشین
سلام..من پنج شنبه یه همستر ماده کوچولو خریدم...فکر کنم 2-3 هفتش بود وزنش حدود 20 گرم بود نمیدونم ولی خیلی سبک بود.... خلاصه همون روز اول خیلی سر حال بود بازی می کرد بالا پایین میفرت تو قفسش و چرخ و فلک بازی....
دیشب دیدم نصفه جونه و نمیتونه راه بره دیگه..
همین الان امروز صبح هم دیدم مرده...:45:
می خواستم بدونم از نظر شما دلیل مرگ همستر چی میتونه باشه؟ چه کوتاهی از من سر زده که همستر مرد...
من یه همستر 6 ماهه بزرگ نر هم دارم...ولی برای این همستر ماده یه قفس جداگانه خریدم... براش هم چند نوع غذا گذاشتم
بادام درختی.. بادام زمینی.. مغز تخمه آفتابگردان ومغز تخمه کدو و مغز تخمه هندونه و برای آب بدنش کاهو ..آبخوری مخصوص جوندگان هم که داره قفسش...سیب و خیار و انگور هم براش گذاشتم.
دستمال کاغذی هم برای گرم و نرم کردن گذاشتم که خودش ریزش میکرد و میزاشت زیرش که نرم بشه...
ولی واقعا امروز صبح ناراحت شدم دیدم مرد...فقط دوست دارم بدونم دلیلش چی بوده ؟
دمای هوا هم 26 درجه بود ( جایی که قفسش بود) ....اصلا عجیبه برام چرا مرد....
احتمالاتی که من میدم اینه کهنقل قول:
سلام..من پنج شنبه یه همستر ماده کوچولو خریدم...فکر کنم 2-3 هفتش بود وزنش حدود 20 گرم بود نمیدونم ولی خیلی سبک بود.... خلاصه همون روز اول خیلی سر حال بود بازی می کرد بالا پایین میفرت تو قفسش و چرخ و فلک بازی....
دیشب دیدم نصفه جونه و نمیتونه راه بره دیگه..
همین الان امروز صبح هم دیدم مرده...
می خواستم بدونم از نظر شما دلیل مرگ همستر چی میتونه باشه؟ چه کوتاهی از من سر زده که همستر مرد...
من یه همستر 6 ماهه بزرگ نر هم دارم...ولی برای این همستر ماده یه قفس جداگانه خریدم... براش هم چند نوع غذا گذاشتم
بادام درختی.. بادام زمینی.. مغز تخمه آفتابگردان ومغز تخمه کدو و مغز تخمه هندونه و برای آب بدنش کاهو ..آبخوری مخصوص جوندگان هم که داره قفسش...سیب و خیار و انگور هم براش گذاشتم.
دستمال کاغذی هم برای گرم و نرم کردن گذاشتم که خودش ریزش میکرد و میزاشت زیرش که نرم بشه...
ولی واقعا امروز صبح ناراحت شدم دیدم مرد...فقط دوست دارم بدونم دلیلش چی بوده ؟
دمای هوا هم 26 درجه بود ( جایی که قفسش بود) ....اصلا عجیبه برام چرا مرد....
یا از چیزی ترسیده
و یا اینکه یک بیماری داشته که متوحه نشدین[COLOR="Silver"]
من دانشجو هستم و تنها زندگی میکنم.
اکثرا دانشگاهم ولی بعضی روزها بیکاریمه و خونه هستم.
خیلی دوست دارم یک حیوون رو نگهداری کنم.
اولا یک خرگوش داشتم ، اینقدر میخورد و میخورد و کثیف کاری داشت و این آخریا خیلی خیلی زود به زود غذا میخواست که خلاصه ردش کردم رفت...
بعدش یدونه ســـگ گرفتم. اونم ازبس پارس کرد و تربیتش مشکل بود واسم و همسایه ها هم اعتراض کردن دادم رفتــــــ!:18:
حالا میخوام یک حیوان کم خوراک و زیبا و کم خرج بگیرم که نگهداریش مشکل نباشه . اگه تو خونه تنها باشه خرابکاری به بار نیاره...
به نظرتون چی خوبه؟:11:
مرغ عشق بگیر البته هر حیوونی رسیدگی میخواد ولی بعضیا کمتر میخوان به نظر من یه چیزی بگیر که مدفوعش هم چندش اور نباشه به نظر من پرنده بهتر از سگ و گربه و .. هست البته وفایی که سگ داره فکر نمیکنم حیوونی داشته باشه ولی مشکل زیاد داره من خودم چند وقت پیش یه کاسکو گرفتم واقعا نگهداریش سخته دائم یکی از اعضا خوانواده داره باهاش حرف میزنه ولی خب هر چی بیشتر با حیوانان باشی بیشتر باهات انس میگیرن و بیشتر عاشقشون میشی یادمه تو این تاپیک یکی نوشته بود حیوون ها اسباب بازی ما نیستند
مرغ عشق که دوستمون گفتند خوبه.ولی اگه بخای هفته ای 1 بار کلا جای حیوان رو عوض کنی و اگر فکر میکنی واقعا روزهایی میشه که اصلا بهش سر نزنی کلا هیچی نگیر.چون همون مرغ عشق هم یهو دیدی ابش تموم شد.یا مثلا یکیشون مریض شد یا موقع جفت گیریشون شد. یا...کلا هیچ حیوانی بی زحمت نیست.حیوانات وسایل ما نیستند که هر وقت ازش خسته شدیم یا دلمون رو زد ولش کنیم بره.بندازیمش دور
ولی اگر میتوانی هر روز بهش سر بزنی و هر 2 -3 روز یک بار جاشو تمیز کنی و(مثل اینکه باید ارزنشم تمیز کرد .دقیق اطلاع ندارم) همون مرغ عشق یا یه دونه سره بگیری خوبه...البته از غذای سره هم اطلاعی ندارم ولی به نظر نمی امد نگهداریش خیلی سخت باشه
از دوستان کسی میدونه چه طور به کاسکو اموزش بدم رو دست بیاد یا همون step up هر کاری میکنم نمیشه هی دست میده و یه پاشو میاره و فقط با انگشت دست میده وقتی دستم رو میبرم همین جور نگاه میکنه بعد هم سرش رو میاره پایین تا نازش کنم هر کاری میکنم نمیفهمه میخواستم روش صحیح رو یاد بگیرم اگه با عکس یا فیلم بگذاردی ممنون میشم
من نمیدونم
فقط از یه پرنده باز شنیدم که میگفت اگر کاسکو حرف نمیزنه دستیش نکنید.لوس میشه دیگه خیلی سخت یاد میگیره.بذار اول یه کمی حرف یاد بگیره
تحقیق کن.
کاسکو از زندگی میندازت
چون همیشه باید باهات باشه و خیلی خیلی خیلی رسیدگی می خواد
قبل از کاسکو داشتن حتما تمام جوانب رو بررسی کن
دوستان میتونن به عروس هلندی هم فکر کنن اما توصیه میشه اگر برای جوجه کشی نمیخواین پس همون یکی رو بخرید چون نصبتا صداشون زیاده و لی خیلی بانمکن این عکسو ببینید
سلام فکر کنم این قدر سر کاسکوتون رو خاروندید که به این کار عادت کرده به نظر من هر وقت رو فرش اومد گوشه دیوار هدایتش کنید بعد جوری دو دستتون رو طرفش ببرین که راهی جز اومدن رو دست نداشته باشه شاید این راه جواب بده
آقا یه سوال من عشق گربم:40:فقط چنتا سوال:
کارای معمولیشو کجا میکنه؟!:دی اصن تو آپارتمان میشه گربه نگه داشت؟!:دی
جدی این کاراشو کجا انجام میده؟؟؟
منم مثل شما عشق گربم، الان هم یه گربه دارم و تو آپارتمان زندگی میکنمنقل قول:
گربه بطور غریزی کاراشو فقط در خاک انجام میده و هیچ جا غیر از داخل خاک انجام نمیده (مگر اینکه خاک براش در دسترس نباشه و دیگه به حد انفجار برسه)
بهتره وقتی گربه تو خونه دارید یک لگن متوسط رو توش خاک بریزید، البته نه خاک معمولی، بهتره برید از دامپزشکی ها خاکهای مخصوص گربه بگیرید که بسیار بهداشتی هست، هم برای خود حیوون خیلی خوبه و هم برای ما، بهتره لگن خاکش رو هم یه جای دنج تو خونه بذارید که زیاد محل رفت و آمد نباشه، چون گربه جلوی چشم دیگران کاراشو نمیکنه، جای خاکش رو هم خیلی زود یاد میگیره
یک چیزی شبیه چوب , کنده درخت مثلا هم براش بذارید که پنجولاش رو بهش بکشه چون بلند میشه احتیاج داره که اونهارو به جایی بکشه.نقل قول:
یه تشت که توش خاک بریزی منظورم از خاک خاک مخصوص گربست.نقل قول:
میتونی از شن هم استفاده کنی اما خوب باید تمیزش کنی.
یه کنده درخت خشک شده یه یه تیکه الوار کار راه میوفته
سلام آره همینطوره.منم اردک دارم دهنمو سرویس کردن.نقل قول:
من هم 2 جفت مرغ عشق و 2 جفت هم فنچ دارم.مرغ عشقام 8 تا جوجه دارن و فنچها 4 تا.البته بهشون میرسم.یه لونه 3،4 متری براشون درست کردم داخلش درخت گذاشتم خیلی باحال شده.نقل قول:
آقا كسايي كه سگ دارن خواهشاً سگاتون رو بيرون نبرين تو خيابون هاي اصلي به محض اينكه پليس ببينه ميره هيچ كاري هم نميتوني بكني تو پارك قيطريه جلويه صاحبش سگشو كشتن به غير از اين مورد چندين بار شنيدم كه گردنشونو همونجا جلو چشت ميشكونن حواستون باشه خلاصه از ما گفتن بود
خب برید طوطی بخرید !
هم حرف میزنه ، هم حرکت نمایشی میزنه براتون و هم همه جا باهاتون میاد.
تازه اصلام ترسناک نیست !
نقل قول:
این قانون همیشه اجرا میشه؟؟
آخه این مسخره بازیا ینی چی؟؟
کلا با اینوضع ینی نمیشه سگارو بیرون از خونه برد؟؟
تایید میشه !!نقل قول:
فقط طوطی سبز یا ملنگو نخرین که یاد دادنش کار حضرت فیله و خیلی سخته و اگه به ادم عادت نکنه بعد از مدتی به معنای واقعی وحشی میشه !
فقط کاسکو :40:
نمیدونم دلیل اینکه همه کاسکو میخرن چیه ؟نقل قول:
آره ، جالبه. آرومه. حرف میزنه و مهربونه
اما همه دارن !!!!
نظر من طوطی های آمازونه ، خیلی شبیه کاسکو هستن ولی در عوض کسی نداره و خیلی جدیده :27:
کاسکو اگر میخرید وحشی نخرید.اصلا.چون ادم بیچاره میشه تا رامش کنه.
یه هزینه کنید اهلیشو بخرید و درست باهاش رفتار کنید تا وحشی نشه دوباره
دلیل اینکه همه کاسکو میخرند اینه که مد شده.همین
تا چند وقت پیش همه سگ میخریدند.سگ ها را توی خیابان ول میکنند یا میفروشند کاسکو میخرند.
من ملنگو دارم . حق با شماست یاد دادن و اهلی کردنش خیلی سخته.اما به شدت دوسش دارم.نقل قول:
با اینکه وقت خوندن بیشتر جیغ میزنه تا بخونه اما عالیه.پرنده کلا عالیه.:40::40:
واسه بیش فعالی گربه باید چی کار کرد؟
قالبا عقیم میکنند. البطه نه به اون صورت قدیمی. الان قرص هایی هست که عقیم میکنه.نقل قول:
اما به نظر من در کل کار غیر انسانی هست.
آقا چرا گربه های ایرانی اینقدر اعصاب خورد کنند؟ من هر وقت یه عکسی از این گربه داخل اینترنت می بینم اعصابم خورد میشه
آخه گربه اینقدر پخمه؟ :31:
نگاهاش منو کشته!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی ازدیاد هورمون جنسی دلیلشه؟نقل قول:
قیمت اینطور گربه ها چقدر هستنقل قول:
پرشین ها از 500 به بالا قیمت دارن.نقل قول:
پرشین سوپر فلت 700-800 و ..
اما میتونین پرشین کلاسیک دور و بر 500 پیدا کنید
---------- Post added at 08:50 PM ---------- Previous post was at 08:49 PM ----------
البته این عکسی که گذاشتین نژادش هیمالین هست که همون قیمت پرشین رو داره
---------- Post added at 08:50 PM ---------- Previous post was at 08:50 PM ----------
البته این عکسی که گذاشتین نژادش هیمالین هست که همون قیمت پرشین رو داره
گربه های دی اس اچ کلا نسبت به گربه های پرشین بازیگوشتر هستن و در دوران جفتگیری کمی پر سرو صداتر میشننقل قول:
میشه ببرینش جفتگیری کنه
کجا ببریم جفت گیری کنه ؟! جوره دیگه راه نداره ؟!
ببرین پیش کسانی که اون ها هم گربه دارن
گربتون چیه ؟
چند سالشه؟