اساتید توجه کردن که کنترل بازی رو manual بوده دیگه !!! شما رو این نوع کنترل میتونید چنین پاس ها ،سانتر ها یا شوت هایی بکنید !؟؟
Printable View
اساتید توجه کردن که کنترل بازی رو manual بوده دیگه !!! شما رو این نوع کنترل میتونید چنین پاس ها ،سانتر ها یا شوت هایی بکنید !؟؟
به شرايط محيط بازى هم بايد توجه كرد، بازى فينال بود، كلى ادم هم روبروشون نشسته بودن و نگاهشون مى كردننقل قول:
به نظر من تمركز كردن در چنين شرايطى يه مقدار سخته
توى بازى فينال هم فكر نكنم كسى ريسك كنه و از دريبل هاى تركيبى و نمايشى استفاده كنه چون هدف فقط بردن بازيه.
خبرهای فیفا 12 تمومی نداره!
گویا مفسر بازی ها یعنی Andy Gray قراره تغییر کنه و جاش رو بده به Alan Smith . علت این تغییر ، اخراج Andy Gray از Sky Sports بوده.
و قراره علاوه بر گروه فعلی، یه گروه دو نفرهی دیگه به فیفا اضافه بشه برای گزارش tournament ها.
کد:http://www.vg247.com/2011/06/30/alan-smith-replaces-gray-as-fifa-12-colour-commentator/
من فكر مى كنم با اين سيستم دفاعى ديگه از شر advantage هاى اعصاب خورد كن داور راحت شيم.نقل قول:
نوشته شده توسط Masoud King
خدایا یه کاری کن تو FIFA 12 تو بخش Head To Head کسی که در حال باخته نزنه کانکشنشو قطع کنه ! خودتو -- میدی تا دقیه 90 آخرش میزنه . Your Opponent's Connection has been LOST !The match ended !
اگه منوال بوده که کارشون درسته پسنقل قول:
اما من اصلا احساس نکردم که منوال بود
شما از کجا میدونی ؟
ار بازی که اصلا مشخص نیست منوال هست
اگه یه کم با دقت باز رو نگاه کنین کاملا مشخصه منیوال هست. از میزانی که بار پایین صفحه موقع پاس دادن بسته به فاصله پاس یه مقدار پر میشه به خوبی میشه فهمید چون موقع دادن هر پاس یه مکث کوچیک وجود داره ...نقل قول:
ولی خب این قدر خوب پاسکاری ها را انجام دادن که زیاد به نظرتون نیومده ...
اوه خدای من این مفسر Alan Smith خداست کارش حرف نداره چه صداش و چه نوع گزارشش
تاپیک فیفا 12 رو کشوندیم به بحث فینال اما به نظر من جدای بحث پاسکاریها در دریبلینگ خیلی خوب عمل نمی کردن بارها مشاهده شد که بازیکن صاحب توپ یه راست می رفت تو پای حریف.احتمالاً کمی هم حول کرده بودننقل قول:
اما من تو لایو هم بارها دیدم بچه های ایرانی خیلی سرتر از این خارجی ها هستن.من شده از یه ایرانی 5 تا هم خوردم اما شاید سنگین ترین باختم به یه خارجی 3 به 1 بوده
مشخص نیست که نیمکت ذخیره تو فیفا 12 نشون داده میشه و اکتیو هست یا نه؟
دوست عزیز من یه سوال دارم شما نسخه کنسولی fifa رو بازی میکنین منتظر جواب شما هستم تا بگم سوالم برای چی هستش در ضمن تو مسابقات رسمی تمامی تنظیمات در حالت پیش فرض انجام میشه و اصلا نوع پاس ها دستی نیست توی این ویدیو کاملا معلومهنقل قول:
درسته اگه به بچه های ایرانی بها داده میشد صد در صد مقام های خوبی کسب میکردن اونجا جا هایی هست که بابت این کار حقوق میگیرن در ضمن بحث فینال این مسابقات پیش اومد به هر حال باید استرس رو در نظر گرفت 20 دقیقه اول بازی کاملا از نوع بازیشون میشد فهمید که استرس دارن ولی در مجموع در داخل ایران کسایی هستن که از اینا بهتر باشن به عینه هم من وهم شما دورو اطرافمون کسایی رو میشناسیم که که واقعا کارشون خوب باشه ولی حیف که هیچ ارگانی نیست که بهشون بها بده بگذریم.........نقل قول:
دوست عزیز بعید میدونم امسال هم نیمکت متحرک رو ببینیم ولی باید امیدوار باشیم.
تو این نسخه میشه تصویر اهسته رو سیو کرد؟(مثل pes )
اصلا چرا فیفا این قابلیت رو نداره ؟
تو فیفا 11 که میشد صحنه های گل یا آهسته رو سیو کرد البته نسخه کنسولیش رو من میگم
فیفا 12 داره تبدیل میشه به دست نیافتنی ترین آرزوی سازندگان PES
باور ندارید ویدیوی زیر رو ببینید:
تو این ویدیو Player Vision فابرگاس رو با پارک جی سونگ مقایسه کرده.کد:http://www.youtube.com/watch?v=aWTTIwphjz4&feature=player_embedded
مساحت بیشینه ی Player Vision هر دو یکسانه. ولی آهنگ افزایش شعاع Player Vision فابرگاس از پارک بیشتره. در نتیجه فرصت ها رو سریع تر پیدا می کنه. در نتیجه تیم فابرگاس در حملات سریع تره. در نتیجه شانس رسیدن به گل افزایش پیدا می کنه.
اگه افزودن این ویژگی ها، تاثیر قابل توجهی در تنوع مسابقات و سبک بازی تیم ها بزاره، من به شخصه با عرضه نشدن FIFA 13 هیچ مشکلی ندارم!
در جوابتون باید بگم بیشتر PC بازی میکنم و هر از گاهی کنسول را هم در کنارش با دوستان بازی بازی می کنیم ...نقل قول:
اگر سوالای دیگه ای دارین یا می خواین به بحث ادامه بدین زیادی به حاشیه کشیده میشه ... با پیغام در خدمتتون هستم.
همونطور که دیدید 9000 نفر در اون مسابفات شرکت کرده بودند و این دیدار نهایی بود ... اینجور صحبتا که خارجی ها اینجوری شکست خوردن و بر و بچه های خودی اینجوری بردن هم که دلیل به تعمیم دادن به کل خارجی ها نمیشه و برای مشخص کردن این موضوع باید صرفا با افرادی با رنک بالا که تایید شده هستن بازی کنید ... گذشته از همه این ها اگه شما در بازی آنلاین تجربه زیادی داشته باشین حتما متوجه هستین که در فیفا دفاع یکی از سخت ترین کارهاست و پیاده کردن یه دفاع اصولی کار هر کسی نیست ... همین سوییچ کردن متوالی بین بازیکنان و تغییر از دفاع با 2 نفر به 1 نفر و جاکی و جاگیری هایی و زمان بندی حرکات که به نظر معمولی می رسند جزو دشوارترین بخشا در فیفا هستن و به نظر من خصوصا تیم چلسی در اکثر دقایق بازی دفاع بسیار منطقی را ارائه کرد که نقطه برتری اون در برابر بقیه شرکت کننده ها در مسابقات بوده ... از دوستان عذر می خوام که تاپیک به مقدار منحرف شد ولی مرتبط با فیفاست : دینقل قول:
داشتم یه سرچی میزدم در مورد فیفا ۱۲ که به این کلیپ از Impact Engine برخوردم . واقعا فوق العادس :40:.
چون ۲۷ می منتشر شده، حتما در تاپیک قرار گرفته قبلا . ولی باز میزارم که کسانی که احیانا ندیدن هم ببینن (زمانش هم ۵۵ ثانیه هست) :
کد:http://www.youtube.com/watch?v=X12ZOCTVGxg
چنتا اسکرین از این ویدیو :
تو پیش نمایش چند صفحه قبل دقیقا به این ویدئو اشاره شده بود...نقل قول:
تو این ویدیو Player Vision فابرگاس رو با پارک جی سونگ مقایسه کرده.
مساحت بیشینه ی Player Vision هر دو یکسانه. ولی آهنگ افزایش شعاع Player Vision فابرگاس از پارک بیشتره. در نتیجه فرصت ها رو سریع تر پیدا می کنه. در نتیجه تیم فابرگاس در حملات سریع تره. در نتیجه شانس رسیدن به گل افزایش پیدا می کنه.
البته اونایی که کد قبل آلفا بازی رو بازی کرده بودند به این نکته اشاره کردند که این قسمت Pro Player Intelligence نسبت به مابقی پیشرفت ها در سطح پایئن تری هست و هنوزم مشکل هوش مصنوعی وجود داره.
ایمپکت اینجین هم یه سری مشکلات داره که اگه برطرفش نکنن ممکنه بازی رو عوض پیشرفت باعث پس رفتش هم بشه حتی!!
البته سازنده ها گفتن این نسخه ای که تو e3 برای بازی گذاشته بودن ساخت قدیمی هست ...
+
گوینده ها فیفا خودشون رو معرفی میکنن:
کد:http://audioboo.fm/boos/400629-the-fifa-12-commentators-introduce-themselves
جالبه توی لیست 100 بازی مدرن از نظر سایت IGN... بازی FIFA 11 تونست 31 بشه و بالاتر از بازیهایی چون NBA 2K 11 یا Alan wake یا KZ 2 یا LBP 2 قرار بگیره!
واقعا باید عظمت فیفا رو تحسین کرد
منم همینو میگمنقل قول:
اصلا قوانین اینجور مسابقات در مورد پاس و شوت و غیره جوری هست که خودت میتونی انتخاب کنی
جایی ندیدم تا حالا که نوشته باشن حتما باید منوال باشه یا نباشه
کاملا آزاد هست و میوتونی خودت انتخاب کنی که منوال بازی کنی یا غیر منوال
ویدئو که دانلود نمیشه دوست عزیز.!
دوست عزیز مشکلی نیست برای ثابت کردن ایت موضوع من به اون دوستمون پیام خصوصی دادم درباره این موضوع و نیازی نمیدیدم که در تاپیک قرار بدم ولی مثل این که باید در این تاپیک هم بگم اول این که این مسابقات قوانین مخصوص به خودشو داره در ضمن هیچ آدم احمقی هم نمیاد گزینه پاس رو دستی کنه مثلا فرض کن هم رو دستی کنه بازم میگم گزینه ها حتما باید در حالت پیش فرض باشن قوانین مسابقات جهانیه . حال به این موضوع کاری نداریم در اون ویدیو یی که شما دیدین اثباتش خیلی راحته اون نوار سبز رنگی که در اثر پاس پر میشه مابین اون نوار سبز رنگ یک خط کو چک سفید نمایان میشه که power bar یا همون گزینه درصد خطا هستش که اگه شما گزینه رو در حالت دستی بزاری دیگه این خط سفید رو نمیبینی به همین خاطر هستش که گفتم در حالت دستی بازی نمیکنن البته اگه این موضوع هم نبود میشد فهمید که در حالت دستی بازی نمیکنننقل قول:
موفق باشید
اونکه آره بابا 100 درصد دستی نبود فقط اینکه قسمت کمکی برای قدرت پاس رو غیر فعال کرده بودن همین !!
+
هنوز بازی نیومده کلی جایزه برده
FIFA 12 درسته بهترین بازی نمایشگاه E3 نشد ولی در بخش بهترین بازی اسپورت علاوه بر اینکه Game Critics Award اون به عنوان بهترین تو این ژانر معرفی کرد, بیش از 60 بار نامزد و 20 بار به عنوان بهترین انتخاب شده.
+
همچنین سایت CVG هم سه تا ویدئو از پشت صحنه بازی که مربوط به گویندگان اون هست رو قرار داده که دیدنشون واقعا خالی از لطف نیست:
+کد:http://www.computerandvideogames.com/309752/fifa-12-behind-the-scenes/
دومین تور اروپایی سازندگان فیفا هفته دیگه آغاز میشه که این بار مد های آنلاین و Career در صدر برنامه هاشون قرار خواهد داشت.پس باید تا 11 جولای منتظر منتشر شدن اطلاعات این بخش های بازی موند
پست اول هم تکمیل شد و اطلاعات نسخه 3DS قرار گرفت...
اینم ویدیو صحبت گزارش گرهای نسخه 12 و همچنین پشت صحنه ضبط گزارشکد:http://www.youtube.com/watch?v=usYy7B4TBjs&feature=player_embedded#at=14
هر سال فيفا دو تا ليگ جديد تو بازي ميزاره
هنوز معلوم نيست چه ليگهايي امسال اضافه شدن
اينم يه سري از گل هاي قشنگ زده شده تو فيفا 11
FIFA 11 - Goals of the Season Part One - EA SPORTS Football
کد:http://video-cdn.ea.com/bc/46412909001/46412909001_1037037340001_Goals-Of-The-Season-Part-One.mp4?videoId=1036978299001&lineUpId=&pubId=46412909001&playerId=47552174001&affiliateId=
آقا ممنون ولی تو تاپیک FIFA 11 بذاری بهتره ها !
حداقل سیستم مورد نیاز برای اجرای بازی روی PC اعلام شده؟
نه اعلام نشده ولی دیوید راتر تو توییترش گفته که پی سی گیمرا باید یه سیستم high-end داشته باشننقل قول:
حداقل سیستم مورد نیاز برای اجرای بازی روی PC اعلام شده؟
پس ما همچنان باید همون FiFA 11 رو بازی کنیم :41:نقل قول:
چقدر High ؟نقل قول:
نه اعلام نشده ولی دیوید راتر تو توییترش گفته که پی سی گیمرا باید یه سیستم high-end داشته باشن
آها بد گفتم کمی و برداشت درستی نشده
@FIFABlog
Also PC is REALLY the same as PS3/X360. On a high-end PC it’s magic. #FIFA12″
@Ruttski
it plays the same on all spec’s supported – you can make it prettier resolution on PC if you have the oomph!”
حالا فکر کنم بهتر شد
در فروم kitanamedia.com ، شخصی که در تور فیفا در پاریس شرکت داشته، چیزهایی نوشته که جز افزایش هیجان و ضربان قلب ، ارزش دیگه ای نداره!
گویا تا 11 جولای باید دهانش رو ببنده!
گفته که خبرهایی در راهه که همه رو هیجان زده می کنه.
گفته که یه چیز خفن در تنظیمات بازی پیدا کرده که طرفداران فیفا رو به وجد می آره.یعنی چی می تونه باشه؟
و در آخر گفته که کیفیت بالای نسخه ی PC فیفا 12 اونقدر تحت تاثیرش قرار داده که قصد داره یک PC بخره فقط به خاطر اجرای فیفا 12 !
منبع :
وکد:http://goo.gl/5SGSZ
کد:http://goo.gl/jmnpG
ای بابا این EA هم بد جوری آدم رو تو کف میزاره
این از اطلاعات دادنش اون از ویدئو دادن و پلی تست هاش...کلا این چند ساله بعد عید فقط استرس زاست : دی
کلی مطلب می خونی میبینی آخرش نوشته که "سازندگان بازی گفتن این نسخه ای که ما بازی کردیم ساخت قدیمی بازی هست !!"
باز کلی شک و شبه میاد تو ذهنت
کلا دق می دن تا یه چیزی رو می خوان بگن.. اصلا خوشم نمیاد : دی
یکی برای من مثال میزنه این سیستم High End از نظر سخت افزاری باید در چه حدی باشه؟!
من به سیستمی با حداقل مشخصات زیر می گم High Endنقل قول:
یکی برای من مثال میزنه این سیستم High End از نظر سخت افزاری باید در چه حدی باشه؟!
CPU : حداقل 4 هسته ای با 4 یا 8 thread
VGA : حداقل AMD 5850
RAM : حداقل 4 گیگابایت
تیم سایت fifasoccerblog هم روز 11 جولای دوباره به Guildford برای پلی تست میرن تا کد جدید گیم پلی رو بازی کنن و همچنین قسمت career mode
امیدوارم ایراداتی که تو تست قبلی دیده بودن بر طرف شده باشه...
به نظر من با همون سیستمی که فیفا11 رو کشید،اینم میکشه،یه حسی به من میگه فیفا 12 اگه بد هم نباشه،ولی اونقدرا با فیفا 11 فرق نداره،حداقل واسه کنسول
فکر نکنم یه بازی فوتبال خیلی سیستم high end!! بخواد. اینارو واسه تبلیغات میگن. مگه بازی جنگیه که آتیشو انفجارو تخریب داشته باشه و شلوغ پلوغ باشه یا تو جنگلو درخت باشه که سیستم سنگین بطلبه! . کریسیس 2 که نیست!!نقل قول:
یادمه سر pes 2010 میگفتم باید از آخرین سخت افزارهای روز استفاده کنین تا بازی رو اجرا کنین. البته مسئولین pes حرفاشون اکثرآ تو خالیه با سازندگان فیفا فرق فکولن!
داشتم مصاحبه دیوید راتر با سایت 1UP رو می خوندم و واقعا خجالت زده شدم از اینکه هر سال میرم نسخه کرک شده رو می خرم!!
واقعا روی بازی کار کردن و هر چیزی طرفدارا خواستن رو اعمال کردن تازه هنوز به قول راتر چیزای زیادی رو هم نگفتن که تو جولای و آگوست میگن..
یه چیز خیلی جالب این بود که یه ویژگی هست برای virtual pro که اگه اونو آنلوکش کنید بازیکنتون می تونه مثه علی علیزاده پرتاب اوت بکنه !!
یه چیز دیگه هم در مورد بخش آنلاین گفته بود که :
It’s still a really big focus for us, and I believe that you’ll be very impressed in July by what we’ve done… another revolutionary thing.
موارد انقلابی دیگه ای هم در راهه... خدا بخیر کنه
اگه وقت بود حتما مصاحبه کاملش رو میزارم