برو ادرس زیر:نقل قول:
کد:http://www.behtarkharid.com/
Printable View
برو ادرس زیر:نقل قول:
کد:http://www.behtarkharid.com/
دوست عزیز من تصاویر کانالهای ماهواره که به صورت hd پخش میشه رو دیدم.اما هنوز فیلم بلوری که به صورت full hd هست رو ندیدم.با اینکه تصویر hd که از ماهواره پخش میشه 1080i هستش اما میتونم بگم که تصاویر hd توی این tv واقعا فوق العاده هستش.هر چند که گفته میشه تفاوت تصاویر 1080i و 1080p ممکنه که زیاد به چشم نیاد.نقل قول:
كلاً روي پلير خود تلويزيون اصلاً حساب نكنيد!نقل قول:
MKV رو كه پخش نميكنه.
در كل پلير داخلي تلويزيون رو بذاريد كنار، يك چيزي مثل WD TV HD Live بگيريد كه اغلب فرمتها رو پخش ميكنه.
با عرض سلام خدمت شما دوست گرامي : بنده هم يك ماهي است 50vt20 خريدهام ولي رسيور sd خودم با يك مدل ايكس كروزر hd400 عوض كردم از نظر كيفيت تصوير در سورس sd تصوير قابل توجهي پخش نم كرد و وقتي با فروشنده در ميان گذاشتم عنوان كرد دستگاه full hd در پخش تصاوير sd كمي ضعف دارد كه نمي دانم چقدر گفته هاي اين دوستمان صحيح است يا نه لطف نموده ضمن راهنمايي يك رسيور hd با كيفيت در حدود قيمت 200 الي 250 هزار تومانكه در هر دو سورس كيفيت قابل قبولي داشته باشد به بنده معرفي بفرماييدنقل قول:
قابل توجه دوستان داراي vt20 عينكهاي روي دستگاه و تلوزيون همگي سايز لارژ است كه به چشم بچه ها مناسب نيست ولي در يك نمايندگي يك عدد سايز اسمال را ديدم كه بو سيله usb شارژ مي شد كه فروشنده گفت روي اين دستگاه اين مدل عينك گذاشته اند مي خواستم بدانم ايا كسي از دوستان عينكي با سايز كوچك يا متوسط گرفته يا نه اگر جواب مثبت است لطف كنيد ما را هم راهنمايي كنيد تا ما هم بتوانيم خريده يا عوض كنيم
منم بالاخره خریدم.
دفعه اول که برای تست روشنش کردم توجهی به کیفیت تصویر نکردم ولی وقتی Crysis 2 رو تو 3D بازی کردم فهمیدم کیفیت یعنی چی.:18:
اگه بخوام مقایسه کنم نسبت VT20 به یه تلوزیون LCD معمولی مثل تلوزیون رنگیه به سیاه سفید.
سلام . اين سايت بهتر خريد كه اين مدلو نداره ... تموم كرده يا داستان چيز ديگه ايه ؟
تموم کرده. کلا تو بانه این مدل کمیاب شده شدید.گفتن تا آخر هفته دوباره میارن.ولی من صبرم نرسید دیگه به همه جا زنگ زدم پیدا کردم.نقل قول:
اینا که خودشون نمیتونن بیارن
کلا اشخاصی هستن که اجناس رو از اربیل میارن و اینایی که تو بانه مغازه دارن از اونا میگیرن و میفروشن
من این اشخاص رو میشناسم
اگه خودتون به شهرک حاج عمران هم برین میتونین اونجا با قیمت کم بیدا کنین
البته نمی تونین بیارین
چون باید با سر راهی ها جور باشین
که اشخاص کمی این قابلیت رو دارن
سلام. من به عنوان کسی که جزو اولین ها بوده که این مدل رو خرید 2 تا نکته رو میخام بگم. اولا اگه واستون مقدوره از شرکت و با گارانتی خرید کنین نه بانه! این تلویزیون چون سنگین وزن هست با وضعیت فجیعی حمل میشه که اصلا نباید غیر از عمودی بودن طوره دیگه ای حمل بشه و اکثرا دچار ضربه میشن. با ال سی دی مقایسه نکنین! بخاطر کمی قیمت ارزونتر اینکارو نکنید چون کم پولی نمیدید!
دوما کسانی که در مورد کیفیت sd این تلویزیون میخان بدونن بگم که کیفیت sd این تلویزیون بقدری بالاست که بعضا با hd ممکنه اشتباه بگیرین! حتی افراد معمولی نه مثل ما ها نمیتونن تشخیص بدن بیشتر اوقات! اگر بعضیها تصویر دلچسبی ندارن این بر میگرده به رسیورشون و از همه مهمتر تنظیمات upscaler خود رسیورشون که یا رسیورشون این امکاناتو نداره یا بلد نیستن تنظیم کنن. در مورد آنتن هوایی هم بگم که من اصلا تا حالا استفاده نکردم و اصلا حالم هم بهم میخوره از دیدن کانالهای خودمون!
توصیه میکنم که برای استفاده کامل از این تلویزیون یک ----- vu+solo و یا اگه کمی بیشتر پول دارین یک vu+duo بخرین چون حیفه این تلویزیونه با رسیورهای فکستنی استفاده بشه. solo تقریبا 400 تومن و duo تقریبا 700 قیمت داره ولی میارزه ! این مدل الان پر فروشترین ----- اروپا هستش و میتونین تو سایتهای خارجی رویو هاشو ببینین.
ارادتمند شما
با عرض سلام خدمت شما دوست گرامي نكته اول بنده با قسمت اول فرمايشات شما موافق نيستم چون خودم از بانه 2 تا خريدم و همون جا هم ظاهر دستگاه وهم تايم كاركرد و مابقي چيزهاي لازمه را چك كرديم وخيلي هم راضي هستيم ولي با نكته دوم فرمايشات شما موافقم چون خودم جهت پخش برنامه در سورس sd با ريسورهاي full hd مانند ايكس كروزر و ... تقريبا ارزان قيمت (نسبت به solo ) مشكل دارم مي خواستم مطمن بشم كه ريسور vu +solo در سورسsd و hd واقعا تصوير با ارزش و قابل توجهي دارند لطف نموده ما را راهنمايي كنيد تا ما اين قدر در باب ريسور ضرر نكنيم خواهشمندم در صورت امكان هر چه سريعتر جوابم را بدهيد تا سريع دستگاه مربوطه را تهيه كنمنقل قول:
با سلام خدمت تمام دوستان مي خواستم ببينم كسي از دوستان از ريسور solo با اين tv استفاده كرده واگر جواب مثبت است بگوييد در سورس sd وhd كيفيت چگونه است و همچنين ريسور مدل i clas 9696 full hd از نظر كيفيت با اين tv چطور است تا ما از اين سر در گمي نسبت به خريد يك دستگاه گيرنده با كيفيت با در هر دو سورس كه تصاوير اين tv با كيفيت را لااقل خراب نكند
با سلام من تازه دو روزه كه رسيور vu+soloرا گرفتم و در مرحله تنظيمات اوليه اش هستم تصاوير فوق العاده با كيفيت و بيظيري داره تازه مفهوم تصاوير sdرا متوجه ميشي بيخود نيست كه با قيمتي متوسط پر فروشترين رسيور اروپا شده كانالهاي HD پولي هستند و يكي از راههاي باز كردن قفل آنها، پرداخت ماهيانه حدود ده هزار تومان و در يافت اكانت CCCAM و انتقال آن از طريق كامپيوتر به رسيوره كه قادر به باز كردن 90 درصد از كانالهاي كارتي ميشي و با خيال راحت از تماشاي كانالهاي HD و 3D لذت ببري . اين رسيور با سيستم عامل لينوكسي كار ميكنه امكانات و ساپرت نرم افزاري فوق العادهاي داره و با سي سي كم براحتي كار مي كنه در خريدش شك نكننقل قول:
سلام خسته نباشیدنقل قول:
من همین الان عضو شدم
مشخصات فروشندتون رو میتونم داشته باشم؟
سلام
دوستان جایی برای تهیه سورس 3D روی بلوری می شناسند؟
لطفا پیام خصوصی بدهید.
با تشکر
نقل قول:
آقا مشخصات جایی که خریدی رو میدی بی زحمت؟
با تشكر از توجه و راهنمايي شما دوست عزيز ولي به جهت اطلاعات بيشتر مي خواستم بدانم بعضي از رفقا در رابطه با منوي دستگاه vu+solo مي گويند كار كردن با اين دستگاه بسيار دشوار است و داراي منوي سختي است لطف كنيد كمي در رابطه با نحوه تنظيمات و همينطور نحوه خريد اكانتcccam بنده را راهنمايي كنيد تا ما هم بتوانيم دستگاهي با كيفيت در هر دو سورس را كه لايق تماشا در اين tv هست بخريم و از دست اين همه تبليغات غلط ريسور فروشان (دوست)كه فقط در راستاي منافع خودشان هستند نجات بيابيم وشما را دعا كنيم با سپاس فراواننقل قول:
بدون شک و با خیال راحت vu+solo یا اگه مقدور بود واستون vu+duo بخرید!(من خودم vu+duo دارم) کیفیت سخت افزاری واقعا بینظیری داره و ساپورت عالی سی سی کم و ساپورت بسیار عالیتر از نظر نرم افزاری(در حال حاظر بهترین) دارد. در ضمن اگر فروشنده ای بهتون گفت هم اصل دارم هم تقلبی باور نکنید چون تازه مد شده واسه اینگه بتونن گرونتر بدن این مسئله رو مطرح میکنن. برای امتحان کردن فروشنده بهش بگین من تقلبیش رو که ارزونتر میدین میخام!! فروشنده خواهد گفت من تقلبی ندارم! چون اصلا وچود خارجی نداره!!! تنها رسیوریه که هنوز تقلبیش وجود نداره !
نقل قول:
ببینید رسیورهای لینوکسی قضیه اش فرق داره با ----- های دیگر از نظر استقاده! اینجا 2 حالت وجود داره. یکی اینکه شما میخایین غیر حرفه ای استفاده کنین یعنی فقط باهاش کانال تماشا کنین فرکانس سرچ کنین یا زیر نویس دانلود کنین! خب برای اینکار ها ممکنه یک مدتی مشغول باشین تا مسلط بشین ولی بعدش مثل آب خوردن میشه. دوم اینکه شما میخایین استفاده حرفه ای بکنین مثلا خودتون ایمیج نصب کنین پلاگینهای مختلف رو نصب و استفاده کنین یا حتی اسکین های خودتون رو بسازین! که خب این قضیه هارو حتما باید از کسی و یا از سایتهای مختلف آموزش ببینید. توجه کنید که این رسیورها مثل کامپیوتر میمونه و روش سیستم عامل لینوکس نصب هستش. توصیه من اینه که در یک فروم که مربوط به این کارها هستش عضو بشین تا هم بتونین راحت اکانت سی سی کم بخرین و یا شارژ کنین و هم بتونین سوالهاتونو مطرح کنین و جواب بگیرین.
نقل قول:
نقل قول:
سلام
خسته نباشید
گزینه software update کجاست؟
همه تنظیمات انجام شده ولی software update رو جایی نمیبینم
لطفا راهنمایی کنین
سلامنقل قول:
زیر همون گزینه connection testگزینه software updateبصورت غیر فعال دیده میشه و اگرconnection test را با موفقیت طی کنید فعال میشه و میتونید روی اون کلیک کنید:10:
با تشكر از توضيحات كامل شما دوست عزيز البته بخشي از فرمايشات شما براي اينجانب كاملا تازگي داشته مثل (نصب پلاگين -نصب ايميج - ساختن اسكين ها) البته بنده سعي و تلاش فراوان ميكنم تا با اين واژه ها اشنا بشم كه همين كار هم نياز به ياري شما عزيزان كه در اين زمينه تسلط كامل داريد را مي طلبد ضمنا دوست عزيز در صورت امكان كمي در رابطه با تفاوت رسيور vu+solo با vu+duo از نظر كيفيت و داشتن صفحه نمايش روي دستگاه و غيره لطف نموده توضيح دهيدنقل قول:
نقل قول:
آقا مبارکتون باشه
من مدل R رو گرفتم
شدیدا به امکاناتش نیاز دارم
شما از آشناتون میتونین سوال کنین ببینین میتونن یه firmware بهم بدن یا بیان همینجا firmware رو برام عوض کنن؟
من skype رو برای video conference شدیدا نیاز دارم
اگر بتونین بهم کمک کنین ممنون میشم
سلام
ممنونم از اطلاعات خوبتون ,لينک IMAGE ها براي BREAK IN فعال نيست لطف ميکنيد دوباره آپلودش کنيد؟
نقل قول:کد:http://www.mediafire.com/download.php?b1s3v6ijeqkl1zr
با سلام خدمت دوستان... یک سوال داشتم ...دوستانی که از بانه این تلویزیون را خریده اند با دو عینک و بلوری بوده یا یک عینک؟ عینکش یو اس بی شارژ بوده یا باطری معمولی؟
چون من امکان رفتن به بانه را ندارم تو تهران یک مغازه پیدا کردم که تو مغازه بهم تحویل میده و تست میکنه.با چک کارمندی یا جواز کسب شرایط هم میده.منتها گفته با یک عینک!!! البته کمی از بانه ( حدود 200 هزار ) گرونتر در میاد.کسی میتونه راهنمایی کنه که چیکار کنم بلاخره؟ بخرم یا نخرم؟؟؟؟
در ضمن من ----- لینوکسی HDو اکانت سی سی کم هم دارم. کانالهایی که به صورت 3D پخش می کنند دو تا تصویر در کنار هم ( از وسط تلویزیون ) هستند. آیا این کانالها رو میشه با این TV به صورت 3 بعدی دید؟ چون من فیلمایی که در فروشگاهها بود رو دیدم یک سایه داشت و مثل کانالهای 3D ماهواره پخش نمی شدند.!
از کمک همه پیشاپیش ممنونم!
سلام
امروز قیمت گرفتم 50 اینچ با یک عینک و بلوری 2400000 +90 تومن هزینه ارسال تحویل تهران
ولی احتمال میدم دلار ارزونتر بشه و قیمت افت کنه
دوست عزیز منم همین قیمت و شرایط را پرسیدم.البته من همین قیمت بدون بلوری و با دو تا عینک ( یکی شارژی) تو تهران و از یکی از نمایندگیهای پانا که میگفت از قشم میاریم و گارانتی هم داره ولی فقط تو تهران خدمات میده!!! ( گارانتی PGF نیست) .نقل قول:
اشتباه نميكنيد چون الان قيمت v20 كه سه بعدي نيست در بازار تهران 2.400 ميليون هست چطور VT20 هم همين قيمته؟؟نقل قول:
دوست عزیز این قیمت بدون گارانتی اصلیه.نقل قول:
این قیمت بدون گارانتی هست. البته فروشنده بانه ای (آقای رستمی) میگفت اگر صبرکنید احتمالأ با کاهش قیمت دلار تلویزیون
هم ارزونتر میشه
راستی مگه عینکها هم انواع مختلف دارن ؟
به نظر من کسانی که میخوان 3d پاناسونیک بگیرن یک کم صبر کنند چون مدل های 2011 مثل st30 وارد میشه که هم کیفیتش بهتره و هم قیمتش مناسب تر میشه
بله دوست عزیز...یک مدل با usb شارژ می شوند.نقل قول:
دوست عزيز ممكنه مدل 2011 آن كيفيت بهتري داشته باشه ولي اينو هم در نظر بگير كه شركت پاناسونيك محصولاتش رو تقريبا يكسال دير تر در آسيا ( ايران، دبي، مالزي و.... ) پخش ميكنه كما اينكه همين vt20 كه محصول سال 2010 هست اولين بار در نيمه اسفند89 ( مارچ 2011 ) در تهران دبي وحتي بانه براي فروش عرضه شد . مضاف بر آن با توجه به سير صعودي قيمت دلار در ايران كه ورود آنو به كشور گرانتر مي كنه آيا ارزش 9 ماه صبر كردن و گرانتر خريدن را داره ؟نقل قول:
سلام
امروز زنگ زدم بانه فروشنده گفت "بارکددار" 2530000
و بدون بارکد 2450000
چه فرقی دارن این دوتا؟
با سلامنقل قول:
کدوم مدل vt20 نوع R, B یا S؟
یکی از سایت ها این مدل رو با هدیه یک بلوری پلیر میداد که تو سایتها قیمتش حدود 500 دلار بود
سلام.خب تو تو تاپیک محصولات 2011 بهم VT20 رو معرفی کردن.راستش من تا حالا این تلویزیون و کیفیت تصویرشو از نزدیک ندیدم.ولی V20 رو دیدم و از کیفیتش خوشم میاد.میخوام بدونم دوستانی که VT20 دارن ازش چقدر راضی هستن؟ارزش داره اینو بگیرم یا منتظر بمونم مدل جدید تر بیاد؟بنظرتون فرق این پلاسما با مدل های جدید انقدر هست که منتظر بمونم؟تو گیم چطور بوده؟و تصاویر سه بعدیش و عینکاش خوبن؟آخرین قیمتش رو دارین؟من از بانه میتونم بیارم تهران.منتهی قیمت تهران و بانه رو دارین؟و اینکه همراه تلویزیون دیگه چی میدن؟چند تا عینک میدن؟ممنونم.یاعلی.
سلام
دوستان عزیز لطفا آدرس یا تلفن فروشنده هایی که می توانند VT20 بانه ای را در تهران برای من بیاوردند برام بفرستید.
در ضمن در صورتی که خودتون به فروشگاهی در بانه سفارش دادید و تهران تحویل گرفتید، تلفنش را برام بفرستید.
خیلی ممنون
سلام بر دوستان عزیز من یک تلویزیون پلاسمای pv80 پاناسونیک داشتم و به جای آن یک led 6 samsung خریداری کردم ولی کیفیت تصویر آن برای من راضی کننده نیود و به نظرم تصویر پلاسمای pv80 بنده هنوز از جهات بسیاری برتری دارد در حال حاضر led خود را به یکی از فامیلهای نزدیک فروخته ام و میخواهم یک پلاسمای جدید پاناسونیک جایگزین کنم به نظر شما مدل vt20 چقدر نسبت به pv80 من برتری دارد آیا ارزش هزینه دارد ؟
ممنون از دوستان لطفا کمک کنید.
دوستانی که vt20 دارند لطفا کمک کنید.