خودت كشيدي ؟
Printable View
خودت كشيدي ؟
بله...:10:
دوستان اینم از پانل ها چطوره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظورت همون جون و ایناست؟
اگه منظورت اونه خوبه ولی رنگ سبز نمیاد بهش. عین خود بازی رنگ تیره داشته باشه بهتره.
آره ...
مثلا چه رنگی؟؟
راستی به نظرتون به غیر جون چه پانل دیگه ای بذارم؟
سیاه یا قهوه ای. بستگی به سلیقه ی خودت داره.نقل قول:
سوال دوم هم بستگی داره بازیت چیا داره. اگه بمبی چیزی داره اونا رو هم اضافه کن.
اگه يه ميني مپ پايين سمت راست يا بالا سمت راست بزاري بهتر ميشه ...
اگه وقت کنم کد مینی مپ سه بعدی برات می زارم
خوب بالاخره تصمیم گرفتم یه کم هم با med گیم استدیو کار کنم :دی
باور میکنید تا حالا با ترین med کار نکرده بودم!
لطفا نظرتونو بدید ببنیم چی کار کنم.:20:
زمین کمپلیت عوض شد:
اون پنلت رو عوض کن اصلا به بازی نمیاد .
---------- Post added at 01:56 PM ---------- Previous post was at 01:54 PM ----------
رنگی نگذار اگه بتوانی شفاف درست کنی بهتر میشه . اون جون هم بهتره از صد باشه و رنگ نور بازی روشن تر بشه .
راستی برای دانلود نمیگذاری ؟
تازه میخوام جونش رو بالای500بگذارم.نقل قول:
رنگی نگذار اگه بتوانی شفاف درست کنی بهتر میشه . اون جون هم بهتره از صد باشه و رنگ نور بازی روشن تر بشه .
راستی برای دانلود نمیگذاری ؟
داره تموم میشه میذارم....
:18:نقل قول:
تازه میخوام جونش رو بالای500بگذارم
جون دشمناش چنده ؟
برای پنل شفاف دو راه وجود داره یکی خود پنل شفاف کنی و یکی از تصاویری که قابلیت ذخیره ALPHA رو تو خودشون دارند کمک بگیری مثل PNG
دشمن زیاد جون نداره ولی تعدادشون زیاد شاید اصلا با یه ضربه بمیرن.........
کجا استفاده کنم؟نقل قول:
برای پنل شفاف دو راه وجود داره یکی خود پنل شفاف کنی و یکی از تصاویری که قابلیت ذخیره ALPHA رو تو خودشون دارند کمک بگیری مثل PNG
یعنی چجوری ؟ خاصیت ALPHA رو به پنل نسبت بدیم ؟
اینم از منو فقط مشکل تو سیو و لود دارم! و اون قسمت مشکی سمت چپ رو نمیدونم چطور از بین ببرم!
لینک:
امیررضا جان اون گوشه پایین سمت راست خیلی ضایع بازیه.
پس help رو برا چی گذاشتی؟ تا حالا دیدی اسم سازنده رو تو منو بنویسن؟ (البته بازی درست و حسابی)
فقط پیشنهاد بود.
نگاه کن تصویر بیار تو فتوشاب گوشه سفید شو پاک کن خوب بعد تصویر در حالت PNG ذخیره کن به جای تصویر از منو از تصویر PNG استفاده کن
مگه تا حالا ندیدی؟نقل قول:
امیررضا جان اون گوشه پایین سمت راست خیلی ضایع بازیه.
پس help رو برا چی گذاشتی؟ تا حالا دیدی اسم سازنده رو تو منو بنویسن؟ (البته بازی درست و حسابی)
فقط پیشنهاد بود.
بله چشم...نقل قول:
نگاه کن تصویر بیار تو فتوشاب گوشه سفید شو پاک کن خوب بعد تصویر در حالت PNG ذخیره کن به جای تصویر از منو از تصویر PNG استفاده کن
نه من هیچ بازی ندیدم که اسم سازنده تو منوی اصلی بازی باشه جز بازی های پرویز جون.
هسته جنگ قبول دارم اما سرباز وطن کجا نوشته شده پرویز بازگشا جز صفحه ای که گفته کلید space رو فشار بده و با صفحه اولنقل قول:
من که دقیقا نگفتم کدوم بازی. گفتم بازی پرویز. همین.نقل قول:
کیان جان اون فقط یه لوگو هست:8:
آخرای بازی هستم فقط یه مشکل بزرگ پیش اومده که حتما باید حل بشه...
اینجا هم میگم شاید یکی کمکم کرد!:41:
من میخوام برای شمشیر مدل یه اکشن و کاراکتر یه اکشن دیگه داشته باشم و تو انیمیت ها و حرکتشون هم صدمه ای وارد نشه.....
ممنون
تازه رسیدی مشکل من
این مشکل تقریبا حل شده.
با ent_creat میشه شمشیر رو تو دست کراکتر ایجدا کرد و در پارامتر آخر این تابع میشه خصوصیات شمشیر رو وارد کرد:46:
اصلا نیازی به این کار نیست باید کارکتر اصلی باید از انیشمن bone استفاده کن و سپس میشه با vec_for_bone شمشیر تو دست های بازیکن قرار دارد بازی من پادشاه خیابان اسلحه از پلیر جداست
بیشتر توضیح میدید .نقل قول:
از انیشمن bone استفاده ...
بزارید قضیه واقعه بازی بازی بگم اصلا تفنگ یا سلاح با بازیکن اصلی یکی نیست دلیل این کار اینکه هم بشه راحت سلاح عوض کرد و هم نیاز نباشه برای هر سلاح انشیمن ایجاد کنیم اما انیمشن BONE چیه ؟ انیشمن که با استخوان بندی پیاده میشه و قابلیت این داره که مختصات اسکت مورد نظر مثل دست یا سر بده و همچین می تونه توسط اسکریپت بچرخه یا جا به جا بشه . البته از سرعت کمتری نسبت به انیشمن VERTEX داره معمولا برای بازیکن اصلی از BONE و برای دشمن از VERTEX استفاده می شه
مثال هم بزنی خیلی ممنون میشم ...
امروز راستش الان باید کمک بابام اما یک مثال می سازم میزارم تو اینجا برات
اینم مثالکد:http://parvizb.persiangig.com/swoard.rar
یک دست درد نکنه یکی چیزی؟؟؟!!!