یه سوال دوستان،
من الان Elise رو پیدا کردم و قرار شد چند روز بعد با این Lnszo بهم بزنه و پیش خودم برگرده،اما کجا؟وکی باید برم پیشش رو نگفته؟کسی از دوستان میدونه؟ممنون
Printable View
یه سوال دوستان،
من الان Elise رو پیدا کردم و قرار شد چند روز بعد با این Lnszo بهم بزنه و پیش خودم برگرده،اما کجا؟وکی باید برم پیشش رو نگفته؟کسی از دوستان میدونه؟ممنون
سلام
آقا این Fable 3 واسه PC نیومد!؟
هنوز نه! ولی صبر کن یه مدت دیگه انجا میفته دست ما pc بازا :21:نقل قول:
نقل قول:
یکم بگذره دقیقا روبروی همون ساختمون میاد می ایسته و می تونی باهاش ازدواج کنی ( من اشتباهی کشتمش!)
یک راهنمایی کامل از مراحل بازی + Side Missions
[HTML] http://guides.gamepressure.com/fableiii/ [/HTML]
اول بازی
اونجا که میریم پیش داداش اون دختره هی میگه من رو انتخاب کن , من رو انتخاب کن
اونجا قضیه چی بود ؟ من نفهمیدم
انتخابش کردم
بردنش
انگار کشتنش :دی
سلام
بچه ها من الان رسیدم به اونجا که به اون گروهی که توی تونل های زیر زمینی هستند ( resistance ) ملحق شدیم ( همراه با سر والتر ) بعد به من گفتن یه جا برم و منم رفتم ( شبیه قصر هست ) یه کسی شبیه به ملکه هم جلوش وایساده و هی میگه put me customs یا wear the customes . من که نمیدونم چی کار باید کرد .
کسی میتونه منو راهنمایی که ؟
اولش رو می گین؟ اونجا برادرمون ( که شاه می باشه) برای تنبیه مون میگه که یکی انتخاب کن که بکشم ، اگه این همه دلت برای مردم می سوزه ، بگو دوست دخترتو بکشم یا مردمو؟نقل قول:
بعدش دوست دختر ( یا پسر) هم هی می گه که منو انتخاب کن تا منو بکشن!
---------- Post added at 08:54 PM ---------- Previous post was at 08:53 PM ----------
اونجااون زنه ملکه نیست که! همون زنی هست که توی زیرزمین باهاش آشنا میشیم ، می خوایم بریم مهمونی همون صاحب کارخونه های شهر. اونجا باید اون دست لباس هایی رو که بهت داده بود ( لباس مجلل برای مهمونی) رو بپوشی تا بتونی بری مهمونی.نقل قول:
اصلا لباسی بهم نداده .نقل قول:
میشه بگید از کجا باید لباس گیر آورد . ؟
Start رو بزن بعد برو تو اتاق لباس ها عکس چوب لباسی داره بعدش لباسی رو که بهت گفته بپوشنقل قول:
سایت IGN تاریخ انتشار بازی رو واسه PC زده DEC 31 2011 یعنی یک سال دیگه !:19: فکر میکنید این تاریخ درسته؟؟؟ gamespot زده TBA
اقا من همش به این مردم دارم خوبی میکنم , همش قول هایی که دادم رو دارم عمل میکنم
همینطوری داره پول کم میشه ! :دی
یه وقت بی پول نشم ؟؟؟ به قول ها عمل کنم در اینده چی میشه ؟ عمل نکنم چی میشه ؟
مرسی فهمیدم باید چی کار کرد .نقل قول:
حالا چه قدر تا آخره بازی مونده ؟
سوال منو کسی نمیدونه ؟نقل قول:
نقل قول:بیا خودت ببین:نقل قول:
کد:http://guides.gamepressure.com/fableiii/
اگه به قولات عمل کنی بی پول میشی و تو جنگ آخر بازی اکثر مردمت میمیرن .نقل قول:
اگه عمل نکنی بین مردم بدنام و منفور میشی .
به نظر من عمل کن و بعد برو خودت پول دربیار و بریز تو خزانه .
نصف رفتی ، نصف مونده .نقل قول:
دوستان این بازی چطوریاس ؟؟؟؟؟؟ ارزش وقت گذاشتن داره ....................
خیلی سخت که نیست؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
چطوری خودت در بیاری؟؟ این همه پولو از کجا میشه بیاری؟:دی
ارزش بازی کردنو داره , ارزش دوبار بازی کردنو هم داره.نقل قول:
از نظر سختی آسونی هم یکی از آسون ترین بازی های عمرم بود.
پس من چیکار کنم که بازی خوب پیش بره :دی؟
بد باشیش بهتره. من سه بار تموم کردم. یک بار خیلی خوب بودم. یک بار متوسط و یک بار هم بد. بد بودن از همه بهتره ( خودم همیشه توی این جور بازیا سعی می کنم شخصیتم خوب باشه) , چون که حداقل مردم زنده می مونن , چند تا مغازه هست و میهش ادامه داد , ولی اگه آدم خوبی باشی که اصلا هیچکی زنده نمی مونه! توی خیابونا پر میشه از مرده! میشه شهر ارواح!نقل قول:
من الان شاه شدم و تاج گذاری هم کردم .
دیگه خط داستانی تقریبا تموم شده ؟ اگه ادامه بدیم چی میشه ؟
نه متاسفانه دوران شاه بودن هم داستان داره و داستانی کاملا خطی هم داره! حدودا 80 درصد بازیو تا الان تموم کردین.نقل قول:
تموم شد
بسیار زیبا بود
حالی کردیم :دی
خوب حالا که تموم شده چیکار کنم ؟
راستی یه خونه خریدم , چه میشه کرد باهاش؟
تموم که شد می ونی مرحله های اضافه و side quest هارو انجام بدی.نقل قول:
خونه رو می تونی اجاره بدی و پول بگیری , همچنین می تونی خانوادتو ببری اون تو , و خونه خودت کنی , دکوراسیونشو عوض کنی , *** با همسرت داشته باشی و یا این که روی تخت بخوابی.
همیشه هم باید اول بازی تا جایی می تونی ساختمون بخری , و همه رو بذاری روی اجاره , این طوری راحت می تونی تجارت کنی.
همسر از کجا بیارم خوب ؟؟ در مورد زن گرفتن یه توضیحی بدین ! :دی
اول باید رابطه اتو باهاش خوب کنی. بعدش رابطه عاشقانه رو شروع کنی ( توسط یک کوئیست) بعد از اون که اون کوئیست رو انجام دادی ( که معمولا باید یک date باهاش داشته باشی) باید حلقه بخری. حلقه رو باید از دستفروشای خیابونا بخری و بعدش بهش پیشنهاد ازدواج بدی. بعدش نوع عروسی ( با شکوه و...) رو انتخاب می کنی , بعدش محل عروسی رو انتخاب می کنی و در آخر هم یک خونه برای قرارگیری خونوادت انتخاب می کنی.نقل قول:
بچه ها من بعد از اینکه شاه شدم ، الان حدود چهار پنج ساعت هم هست دارم بازی میکنم و باید کارای مختلف انجام بدم .
اولا اینکه بین انتخاب ها چون فقط خوب را انتخاب کردم الان اصلا پول ندارم و تو شهر ها هم مردم همه دارند استفراغ میکنند و از حال میرند .
این وضع به خاطر چی هست
دوما اینکه این بازی نمیخاد تموم بشه ؟ یه نفر گفته بود وقتی شاه شدی دیگه آخرای بازی هست . ولی من بعد از شاه شدن چندین ساعته که دارم بازی میکنم ولی تموم نمیشه .
خوب خودت جوابو دادی دیگه به خاطر اینه که زیادی خوبی :31: بعضی جاها نیاز نیست به حرف page گوش کنی. مثلا وقتی ازت میخواد جای تاریخیه این سرزمینو حفظ کنی تو بیخیال شو برو کارخونه رو بزن یا مثلا وقتی مشاورت بهت میگه مالیات رو چقدر بگیرم شما نیاز نیست حتما مالیات نگیری یا کم بگیری که.بعضی جا ها آدم باید خاکستری باشه نیاز نیست نقش پیامبرو بازی کنی.نقل قول:
اینکه بین انتخاب ها چون فقط خوب را انتخاب کردم الان اصلا پول ندارم و تو شهر ها هم مردم همه دارند استفراغ میکنند و از حال میرند .
این وضع به خاطر چی هست
کی گفته وقتی شاه شدی آخر بازیه تازه باید به مردمت حکومت کنی .تازه بعد از حکومتم بسته به انتخابات (بر فرض این که خوب موندی و به قولات عمل کردی و با اون هیولاهه جنگیدی یا نه)تازه بازی برات آزاد میشه میتونی مغازه بخری و زن بگیری و بچه دار بشی و...یا میتونی مغازه ها رو بخری و قیمت فرش محصولات رو بیاری پایین تا مردم بهت علاقه نشون بدن.نقل قول:
دوما اینکه این بازی نمیخاد تموم بشه ؟ یه نفر گفته بود وقتی شاه شدی دیگه آخرای بازی هست . ولی من بعد از شاه شدن چندین ساعته که دارم بازی میکنم ولی تموم نمیشه
---------- Post added at 07:20 PM ---------- Previous post was at 07:16 PM ----------
کجاش خطیه برادر من:13: همینکه بهت اجازه میده بین خوب بودن و خاکستری بودن و بد بودن یکیو انتخاب کنی یعنی جنبه ی نقش آفرینی بازی.نقل قول:
این پیتر مولینیو خودشو کشت این بازی نقش آفرینی رو بسازه اونوقت شما میگی خطیه مرده رو با خاک کف آسفالت یکی میکنی؟
یه چیزی رو هم بگم نمیدونم کسی گفته یا نه:
اگه دارین بازی میکنین و به بخش پادشاهی رسیدین دوتا راه دارین
اول این که خوب باشین و تا آخر بازی پادشاه خوبی بمونین و در نهایت یه جنگ رو پشت سر بزارید که نتیجش میشه این که خیلی از مردمتون میمیرن ولی بقیه ازتون راضی میمونن متنفر نمیشن ولی سرزمینتون خیلی افتضاح خلوت میشه.
راه دوم اینه که بد باشین ولی بعد با کارایی مثل پایین آوردن قیمت مغازه ها و... محبوبیتتونو افزایش بدین که اینجوری جمعیت بیشتری تو سرزمینتون میمونه ولی خوب غرورتون خرد میشه تو پادشاهی و مردم ازتون متنفر هستن.
این بازی یرای pc هست اصلا ارزش خریدن داره یا نه؟
صددرصدنقل قول:
منظورم از خطی بودن اون نیست. مثلا دست خودت نیست که هروقت خواستی مالیات هارو تغییر بدی و استراتژی برای کشور داری بچینی!این بزرگ ترین مشکل بازیه!نقل قول:
خوب از اول میگفتی من انقدر به خودم فشار نیارم :15:نقل قول:
منظورم از خطی بودن اون نیست. مثلا دست خودت نیست که هروقت خواستی مالیات هارو تغییر بدی و استراتژی برای کشور داری بچینی!این بزرگ ترین مشکل بازیه!
برای این مشکلی که گفتی هم دلیل وجود داره . این چیزی که شما ازش انتظار داری رو نمیتونستن تو بازی بزارن چرا ؟ چون حجم بازی خیلی زیاد میشد در ضمن کار ساخت اون بازی بازی رو بیشتر میبرد تو حالت بازی هایی مثل tropico که فکر میکنم جنبه ی rpg بازی رو زیر سوال میبرد و باعث میشد تا از بازی تو این سبک ایراد گرفته بشه. همینطوری که گذاشتن بیشتر حالت فانتزی بازی رو حفظ کرده.
ولی به نظر من بزرگترین ایراد این بازی اینه که خیلی خیلی ساده است . من وقتی افسانه 2 رو بازی میکردم سختی بیشتری احساس کردم که باعث شد بیشتر از اون خوشم بیاد تا این نسخه ی بازی . کلا بازی های نقش آفرینی که سخت تر باشن فکر کنم بیشتر تو یاد آدم میمونن (مثل dragon age :origin).
آقا این بازی با LT+ مشکل داره؟؟؟
دوستان در هفته نامه عصر ارتباط نوشته که این بازی هشت روز دیگه برای pc میاد خواستم ببینم این مطلب صحت داره یا نه
نه خیر. دو ماه و یک هفته دیگه میاد.
دوستانی که نسخه ی کنسولی رو بازی کردن بیان بگن بازی چطوره؟
با توجه به اینکه از زمان انتشار اون توی کنسول یه مدتی گذشته شاید دیگه دوستان همچین کاری نکنن چون قبلا توضیح دادننقل قول:
دوستانی که نسخه ی کنسولی رو بازی کردن بیان بگن بازی چطوره؟
شما پست اول و همین طور این نقد رو بخون مشخصه بازی چه طوره:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5565889&postcount=149
سلام
من یه مشکلی دارم که بازی توی یکی از لودینگ ها بعد از تقریبا نیم ساعت گیر می کنه و هیچ کاریش نمی شه کرد
دیسک بازیم عوض کردم ولی تغیری نکرد
کسی می دونه باید چکارش کرد؟؟!!
جهت اطلاع دوستان.
نسخه کرک شده بازی منتشر شد..............
ظاهرا امتیاز های بازی زیاد تعریفی نداره:
GamingXP 9.0
Strategy Informer 8
Guardian 8
Worth Playing 7.9
IncGamers 7.0
IGN 6.0
GameShark 5.8
جالبه پیش از این نسخه 360 با 88 امتیاز میانگینش 8 بود که خوبه ولی نسخه پی سی فکر نکنم زیاد بالا بشه
IGN هم که به نسخه 360 امتیاز 8.5 داده بود حالا به نسخه پی سی امتیاز 6 داده!!
من که چون این سری رو خیلی دوس دارم حتما می گیرمش و ارزش بازی کردن داره