دوستان ایا تو این قسمت بازی هم هر تصمیمی بگیریم در ادامه تاثیری
خواهد داشت ..؟؟
Printable View
دوستان ایا تو این قسمت بازی هم هر تصمیمی بگیریم در ادامه تاثیری
خواهد داشت ..؟؟
سلام.من نميدونم هرچي به خودم گفتم بابا بازي به اين باحالي!اين همه امتياز بالا گرفته/.داستانش به اين خوبي(خودمم داستان برام خيلي مهمه بخاطر همين از هيدئو كوجيما خيلي خوشم مياد)بازم از بازي خوشم نمياد.كلا با شماره اول هم همينطوري بود.بازي اصلا برام جذاب نيست.چرا؟!!!!!
چون هیدئو بیشتر داستانو تو تصاویر روایت میکرد..نقل قول:
ولی بایوشاک بیشتر تو مدارک و اسنادی که پیدا میکنی داستان واضح میشه...:5:
به هر حال سلیقه هست دیگه!من عاشقش هستم هنوز هم حس فوق العاده ای که توی مرحله FF به من دست داد را از یاد نبردم اونجا که نورهای قرمز و بنفش میتابید و زیر آبهای اقیانوس زیبا داشتم با آدمهای ساندر کوهن دست و پنجه نرم میکردم و چه قدر زیبا که آهنگ Waltz of the FLowers اثر یکی از پروردگارانم یعنی استاد Tchaikovsky صحنه را پر کرده بود!نقل قول:
سلام.من نميدونم هرچي به خودم گفتم بابا بازي به اين باحالي!اين همه امتياز بالا گرفته/.داستانش به اين خوبي(خودمم داستان برام خيلي مهمه بخاطر همين از هيدئو كوجيما خيلي خوشم مياد)بازم از بازي خوشم نمياد.كلا با شماره اول هم همينطوري بود.بازي اصلا برام جذاب نيست.چرا؟!!!!!
به هر حال سلیقه هست دیگه...............
بازی تاخیر خورده ؟
تو پست 1 نوشته اکتبر میاد ولی من شنیده بودم 2010 میاد !
بهر حال خیلی مشتاقم که اینو بازی کنم حداقل نسخه ی اولش که جالب بود ...
فقط امیدوارم این سری تو معماهاش یه تنوعی بدن چون تو نسخه ی قبلی فقط یه نوع هک کردن داشت
بله بازی رفت برای نیمه ی دوم سه ماهه ی اول سال 2010 !!
پست اول هم ویرایش می کنم الان
اینو به پست اول اضافه کردم گفتم جالبه بدونین شما هم
سازنده : 2K marin (سازنده ی اصلی )
2K Australia (تست کننده بازی )
Digital Extremes (قسمت مولتی پلیر )
Arkane Studios ( طراحی هنری )
Multiplayer screenshots
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محتوای مخفی: سایز اصلی از راست به چپ
ای بابا هر چی عکس میاد از مولتی پلیر هست!چندتا عکس هم دادن از سینگل پلیر مربوط به تریلر قدیمیش بوده!
هیج خبری هم که منتشر نکردن!لعنتی ها
احتمالا یا میخوان با سینگل پلیر مارو متحول کنند یا چیزه شاقی درست نکردند..
تريلري هم از بخش چند نفره ديروز اومده بود !
کد:http://www.vg247.com/2009/09/04/bioshock-2-multiplayer-vid-looks-100-awesome
ولی مثل اینکه گرافیک بازی زیاد تغییری نکرده..
البته با توجه به تصاویر..؟؟
چون رنگبندی خاصی داره اینطور به نظر میاد ...نقل قول:
منظورم این بود که نسبت به نسخه قبل تغییری نکرده..؟؟
البته منم به این نتیجه رسیده بودم..ولی گفتم منتظر تا بازی بیاد..:20:نقل قول:
به نظر من خیلی گرافیک تغییر کرده اما متشر میمونیم تا بازی بیاد !
بازی به نظر باید Multi جالبی داشته باشه به همراه Mode های متنوع ! تریلر که اینجوری نشون میداد !
گرافیک بازی بهتر شده ولی اگر منظورتون تغییرات خیلی اساسی هست، نه بعیده؛ البته گرافیک بازی نسبت به خیلی از بازیهای FPS زمان خودش بهتر بود، هیچ کسم انتظار گرافیک Crysis آز این بازی نداره، همچی هم گرافیک نیست که، نکته مهم این بازی فیزیک و جَو فوق العاده بازی هست.
گرافیک که واقعا پیشرفت کرده مخصوصا نورپردازی و سایه ها
من همین چند وقت پیش دوباره شماره 1 رو تموم کردم الان وقتی تریلر ها رو می بینم واقعا میشه تفاوت رو در گرافیک احساس کرد
گرافیک نسخه ی اول خیلی خوب بود و نیازی به تحول نداشت فقط پیشرفت کرده
..
یه مشکل دیگه ای که شماره 1 داشت انیمیشن مردن دشمنا بود که بعضی موقعا خیلی مسخره بود ولی مثل اینک تو این شماره بهتر شده
آره مثل این آدم های فلج میفتادن زمین خیلی با مزه بودن !نقل قول:
یه مشکل دیگه ای که شماره 1 داشت انیمیشن مردن دشمنا بود که بعضی موقعا خیلی مسخره بود ولی مثل اینک تو این شماره بهتر شده
نوید نباید این بازی را روی بخش MULTI اینقدر مانور بدن!میدونی که چی میگم.........بایوشاک را بخش تک نفره سر زبانها انداخت و باید Single Player بایوشاک 2 بسیار بسیار بسیار قوی باشه!هر چند بایوشاک 1 مولتی نداشت!!نقل قول:
بازی به نظر باید Multi جالبی داشته باشه
البته روی گرافیک الان نباید نظر داد چون باید دید بعد از اینکه تاخیر دادن به بازی که به نظر من اون ایرادهایی که تو E3 گرفتن باعثش بود تا 2k روی این عنوانش بیشتر کار کنه!
به هر حال غیبت این بازی نشان میده دارن یک کارهای میکنن با در و پیکرش
منم تا حدی با اینحرف موافقم .نقل قول:
تا وقتی بازیهایی مثل geow تو بخش multi-p هستن فکر نمیکنم کسی وقت و اکانت با ارزششو واسه این جور بازیا بذاره .
البته میدونم که واسه اینجور حرف زدن یکم زوده ولی اینطور بازیا بیشتر تک نفره شون میچسبه ...
البته چون سازنده ي بخش تك نفره و چند نفره همون طور كه ميدونيد جدا هستن نبايد زياد نگران اين موضوع شد ...
اما به هر حال 2K حساب ويژه اي روي MP باز كرده!
BioShock 2 در February 9 عرضه ميشود !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همين ديگه ! 2K تاييد كرد بازي BioShock 2 در February 9 براي تمام پلتفرم ها و در همه ي جهان عرضه خواهد شد .
البته به اين rumour اول لينك توجه نكنيد خود 2K رسما اين تاريخ انتشارو تاييد كرده و تو vg247 هم خودش گفته .کد:http://www.vg247.com/2009/09/18/rumour-bioshock-2-releasing-february-9
امیدوارم دیگه تاخیر نخوره!مرسی حسین جان
چندتا اسکرین شاتی یک تریلری چیزی بدن ما دلمون را خوش کنیم!
چند شب پيش خواب اين بازي رو ديدم كه به شدت ترسناك شده بود !
مرديم از انتظار : دي !
بازی خوب از آب در اومده بود......................نقل قول:
چند شب پيش خواب اين بازي رو ديدم كه به شدت ترسناك شده بود
آخه جالب اين بود كه خودم تو بازي بودم ! نميدونم چرا ! شخصيت اصلي خودم بودم ! بين واقعيت و بازي بود ! احتمالا زياد خورده بودم !نقل قول:
همه جا تاريك يوهو يكي ميامد طرفت ! جدا بدجور منتظر اين بازيم !
سلام!
همون جور که گفته بودن پنجشنبه BioShock 2 در GTTV به نمایش در اومده بود!ظاهرا اطلاعات خوبی به نمایش در آمده!
برای مثال شخصیتهای جدید که اونجور که من فهمیدم دکتر Sophia Lamb که به نظر عقاید فلسفی مثل اندرو رایان داشته باشه!شاید هم نقش منفی همین یارو باشه
Father Wales هم یکی دیگه از کاراکترا بوده مثل اینکه!
یک چیزهایی هم در رابطه با Rapture Family میگفتن:18:
و طبق گفته ها چندین Big Sister در بازی هست که اسم یکیشون Eleanore هست:18::18:(همون اصلی باشه فکر کنم)
چیزهایی هم تو فورم خود 2K گفته بودن به نظر میرسه شیوه هک کردن نسبت به قبل فرق داشته باشه
انتظار خیلی سخته برای من به خاطر این عنوان!:19::19::41::41::40:
این بازی نیاز شدیدی به تسلط زبان داره تا از داستان بازی سر در بیاورید و بازی لذت بخش بشه
من شماره یکشو تموم کردم ولی بدون اینکه چیزی متوجه بشم میرفتم جلو و چون تسلطی به زبان انگلیسی نداشتم و الان هم ندارم بازی به من زیاد حال نداد
متاسفانه بازی ها دارن به سمتی میرن(واقعیت)که باید حتما زبانتون خوب باشه تا از بازی سردربیارین حتی در بعضی بازی هستن شما باید دکلمه هارو درست انتخاب کنید مثل گذشته نیست که 4 تا تفنگ بگیرید و همین جوری همه رو بکشید وبازی تموم بشه!!!!!!!!!!!!!!!
در اینده شما باید جای شخصیت بازی صحبت کنید!!!!!!!!!!!!!
برای همینه بازیها در زبان های مختلف عرضه میشن. البته بازیهای RPG الان بیشتر به زبان خوب نیاز دارن که البته خیلی از بازیهای بزرگ و محبوب هم در همین ژانر هستن.نقل قول:
BBFC به بازی BioShock 2 به دلیل خشونت های خون بار و زبان خیلی اهانت آمیزش درجه 18 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو گرفت!
کد:http://www.vg247.com/2009/10/24/bioshock-2-gets-bbfc-18/
دوستانی که تریلر میذارید اگه یه توضیح مختصر هم بدید چه اتفاقی توی تریلر میفته ازتون ممنون میشم !
اینترنت خیلی ها مثل من زغالیه نمیتونن دان کنن !!!!!
122درصد تایید میشه..نقل قول:
دوستانی که تریلر میذارید اگه یه توضیح مختصر هم بدید چه اتفاقی توی تریلر میفته ازتون ممنون میشم !
اینترنت خیلی ها مثل من زغالیه نمیتونن دان کنن !!!!!
اگر توضیحی باشه ممنون میشیم..چون نمیتونیم دانلود کنیم..
این آخری یه ترلیر خیلی سریع هست، که توش یه BigDaddy دیگه که اونم یک نمونه آزمایشی دیگه هست رو نشون میده که باهاش مبارزه میکنی، BigSister نشون میده که البته طبق آخرین اخبار تنها یک BigSister تو بازی نیست، یه غول بی شاخ و دم هم آخرش نشون میده که اشیاء رو به سمت ما پرتاب میکنه و باهاش مبارزه میکنی، چندتا از سلاح هایی که تو بازی باهاشون سر و کار داری نمایش میده که باید ببنید تعریف کردنی نیست خیلی. ولی آخر سر میگن چی، شنیدم کی بود مانند دیدن.
درسته..ولی بازم از هیچی بهتر بود لااقل توضیحاتی راجبه اسلحه هاش که گفتین مهم بود .نقل قول:
ولی آخر سر میگن چی، شنیدم کی بود مانند دیدن.
البته فکر کنم اگر عکس لطف کنید و بزارید بهتره..من توضیح نمیخوام چندتا عکس ببینم میفهمم چخبره تو بازی...هروقت ترینر گذاشتید اگر عکس هم داشتید بزارید واسمون ممنون میشم از همتون...
من از پنجشنبه گذشته در به در دنبال عکس هستم پیدا نکردم!نمیدونم چرا یوتوب هم نشان نمیده برای من:13:
این همون جور که گفتن نوع جدید اسپلایسر هست البته یکی از انواع جدیدش هست!ولی من تریلر را ندیدم ممکنه اون نباشه ولی طبق گفته ها نوع بزرگ اسپلاسر اسمش باید mutant splicers باشه!نقل قول:
یه غول بی شاخ و دم هم آخرش نشون میده که اشیاء رو به سمت ما پرتاب میکنه و باهاش مبارزه میکنی
اینم عکسش باید باشه احتمالا
دوستان میشه یکی که شماره یکو بازی کرده بگه که ایا همه مراحل بازی تو جاهای خیالی مثل تونل و زیر زمین و اینجور جاهاست ؟ (اونی که من تو تریلر دیدم ) یعنی تو شماره 2 هم اینجوریه یا تو فضای باز مثل جنگل و ... اینا هم هست؟
آره اتفاقاً منم دقت کردم تو این دموها که بازی همش تو محیط بستست. البته بجز قسمت هایی که فکر میکنم زیر دریا بود.نقل قول:
معلومه که باید تو فضای بسته باشه!طبیعت این بازی اینطور هست!
نکنه انتظار داشتین زیر دریا بیان کوه و جنگل و .......بسازن!
Milky Way جان میشه به ما بگین تو اون تریلر گرافیک نسبت به دموی قبلی پیشرفت کرده بود یا نه؟
نه من بغیر از cod و یکسری اندک شمار شوتر دیگه(مثل farcry) از دیگران انتظار معجزه ندارم !!!!