فرمايشات شما رو تا حدودي قبول دارم ولي نه همش رو.خصوصا در مورد RE4 و عناصر حذف شده و جايگزين شدش.نقل قول:
درسته رزيدنت اويل با مولفه اصلي خون آشام پا به دنياي بازي گزاشت ولي به اين معنا نبود كه كل رزيدنت اويل بايد با خون آشام و موجودات خون اشامي(چه ادم و چه كلاغ و سگ) همراه باشه.اگه به معني رزيدنت اويل دقت كنيم يه چيزي تو مايه هاي اقامتگاه شيطان يا شرارت مقيم و يا چيزايي كه دوستانمون توي تاپيك جدا در موردش بحث كردن بود.ولي اين اسم به هيچ وجه بازي رو مستلزم داشتن خون آشام نميكنه.
اگه دقت كنيد ماهيت بازي در نسخه 4 با بقيه فرقي نداشت و شروع با دست خالي-برخورد با انسانها و موجوداتي كه ماهيت شيطاني داشتند و به فرمان خودشون نبودند-پيدا كردن چند نفر انسان سالم در بين اين همه موجود-نجات خودش و يك يا دو نفر ديگه-نابودي اون شهر يا جزيره اي كه توش بازي اتفاق افتاد!
اين مربوط به داستانش بود.حالا گيم پلي ميشه بگي خيلي بهتر از قبلي ها بود.در نسخه هاي قبلي به سه نقطه بيشتر نميشد شليك كرد: سر-بدن-پا . ولي در شماره 4 به هر نقطه ميشد شليك كرد.مسئله بعدي فرار از محيط دو بعدي نسخه هاي قبل بود كه بازي رو محدود ميكرد.
در نسخه هاي قبل بخشهايي بود كه بايد در يك زمان خاص يه كاري رو انجام ميداديم.توي نسخه 4 هم بود.
اصلا بزار راحتتر بگم.اكثر نقاط قوت نسخه هاي قبلي توي نسخه جديد گنجانده شده بود ولي به شكلي جديد تر وبا هيجان بيشتر.شما بگيد كدوم قسمتها باعث ميشد كه شما احساس كنيد اين بازي از نسخه هاي قبلي فاصله گرفته؟ منظورم همون تغييراتي هست كه شما گفتيد.
بايد به كاپكام هم حق داد.اگه ميخواست روند قبلي رو پيش بگيره طرفداراش اضافه كه نميشدن هيچ، كمتر هم مي شدن.
قبول دارم قسمتهاي فكري بازي كمتر شده بود ولي خوب در حد قابل قبولي بود.اگه ميخواست زياد بشه ميشد Tomb
rider
در مورد DMC 4 هم نيمتونم فعلا نظر بودم چون هنوز بازي نكردمش.ولي مطمئنامنو راضي نگه ميداره.