یه قضیه ای بود می خواستم به مهدی بگم ( مهدی شک نکن ! ) . :Dنقل قول:
نوشته شده توسط mehdi_best
حالا مگه چند نفر لازم دارند ؟ اگه تعداد بالا باشه یه فکری می کنیم :wink:
Printable View
یه قضیه ای بود می خواستم به مهدی بگم ( مهدی شک نکن ! ) . :Dنقل قول:
نوشته شده توسط mehdi_best
حالا مگه چند نفر لازم دارند ؟ اگه تعداد بالا باشه یه فکری می کنیم :wink:
با سلام ..
دوست عزيز روز ديدار , شما اگه بسته الحاقي مايكروسافت رو كه مشهور به LIP هست با موفقيت نصب كرده باشيد با رفتن به ادرس زير ميتونيد منوه هاي 4 برنامه Word & Excel & Power Point & Outlook express رو به صورت فارسي داشته باشيد . البته براي افيس ويرايش 2003 .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد اون نرم افزاري كه دوست مون مهدي 87 , گفتن اگه كسي ميتونه اون رو اپلود كنه تا بقيه كه اينترنت پر سرعت دارن بهره مند بشن و براي ما هم كه با ديال اپ حال ميكنيم همون اسم برنامه و شركت توضيع كننده نرم افزار كافيه :mrgreen: بقيه كار ها با خودمون :wink:
عزيز فارسي نمي كنه مگر اينكه به قول آقا جواد شما بخواي كه همونطور كه آمزش داده ميتوني فارسيش كني.نقل قول:
كامران جان من خودم اين پچ رو كه مايكروسافت داده رو نصب كرده ام. تمام منوها رو فارسي مي كنه شما چطور مي گي فارسي نمي كنه؟
جواد جان ممنون اين خودش شد يه آموزش توپ. من كلا با آمزشش هاي عكس دار حال ميكنم عزيز. اما من ايران كه بودم ترجيح ميدادم منوها انگليسي باشه چه برسه به اينجا. ولي بازم به اندازه يه سر سوزن از ارزش كار شما كم نميشه واقعا ممنونم براي زحمتي كه كشيدي...نقل قول:
با سلام ..
دوست عزيز روز ديدار , شما اگه بسته الحاقي مايكروسافت رو كه مشهور به LIP هست با موفقيت نصب كرده باشيد با رفتن به ادرس زير ميتونيد منوه هاي 4 برنامه Word & Excel & Power Point & Outlook express رو به صورت فارسي داشته باشيد . البته براي افيس ويرايش 2003 .
mpsjavad,
دلاور من اينو همون اول معرفي كردم venus, اينو
نيمخواد !!
شك نكن !!
navid_kashani, من به خودت شك دارم !! ميدوني كه !!
venus, اگه بخواي از اينترنت بگيري كه نيست !!
ولي اگه بخواي ار بيرو بگيري بايد بگي !!
Office XP رو ميخوام ماله شركت رايان گستر !!
اميدوارم پيدا كني !!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا اگه تقاضا بالا هست ما یه کاری کنیم . مثلا مهدی جان این سی دی رو بیاره پیش من . من یه آدرس می دم دوستان بیان مغازه تحویل بگیرن .
من كه حاضرم بيارم !!
:mrgreen:
نوید جان این برا تهرونیاست بقیه چطوری بکوبن بیان اونجا برا سی دی :shock:نقل قول:
نوشته شده توسط navid_kashani
به هر حال ممنون از لطفت
mehvdi 87 جان : چرا امیدواری . مگه نایابه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ .
من فقط این قابلیت رو می خوام نه کل office
خب شما می گی ما چی کار کنیم ! دوستان شهرستانی باید یه فکری بکنند ....
مگه اين سي دي چي هست كه فقط در تهران باشه؟ الان هر چي بخواي در شهرستان ها هم پيدا مي شه.
آخه با اومدن پچ مايكروسافت كسي ديگه از اون استفاده نميكنه !
در ضمن اون برنامه ماله Office Xp hast نه 2003
حالا من چي كار كنم !!