با این استدلال شما، پس دزدی از رستوران هم اوکی هست چون شما چه پول بدید و چه ندید یک ریال هم به حقوق آشپز اضافه نمیشه! :n01: واضحه که پرداخت هزینه به منظور حمایت از کل اکوسیستم نرم افزاری است و اگه این اکوسیستم به دلیل کرک و ... کوچکتر بشه، طبیعتا حقوق برنامه نویس ها یا تعدادی که می تونن کار داشته باشند یا سرمایه ای که صرف نسخه های بعدی نرم افزار میشه کاهش پیدا می کنه.
حرفتون در نهایت مثل اینه که بگیم مگه تقصیر منه در خانواده میلیاردر به دنیا نیومدم؟ چون پلیس نیست و دوربین مداربسته هم نیست چرا دزدی نکنم؟ خب دزدی می کنم.
تاریخ و سیاست در تایید رفتار شما نیست اگه همه جهان مثل شما فکر می کردن الان اهالی هند باید به ایرانیان جهان حمله می کردن. یادتون رفته ما ایرانیان خودمون از بزرگترین غارتگران ثروتهای سایر کشورها بودیم. تفاوت اینجاست که بعضی از مردم جهان فهمیدن اگه یک ایرانی اموال شما رو دزدید دلیل نمیشه شما کل کشور ایران و هر ایرانی رو مسئول بدونید ولی امثال شما هنوز میگید مثلا فلان شرکت نفتی نفت ما رو دزدید و اموال ما در فلان بانک مصادره شد، پس من میرم از مایکروسافت و Autodesk و Adobe نرم افزار می دزدم چون ما "حقمونه". من شخصا هیچ "حقی" نسبت به اموال Adobe ندارم. اگه شما فکر می کنید دارید، اوکی، حرفی نیست.