خب صحبت ما هم سر همینه که الان شرایط جوری هست که از علاقه مون پول بسازیم یا نه.نقل قول:
البته اینجور که بحث کردیم به این نتیجه رسیدیم که در نا امیدی بسی امید است. :n07:
Printable View
خب صحبت ما هم سر همینه که الان شرایط جوری هست که از علاقه مون پول بسازیم یا نه.نقل قول:
البته اینجور که بحث کردیم به این نتیجه رسیدیم که در نا امیدی بسی امید است. :n07:
خب حالا که به این نتیجه رسیدید . یه تاپیک بزنید که چی جوری از علاقمون پول در بیاریم . فکر میکنم این مفیدتر باشه .نقل قول:
خب دقیقا به همین تاپیک مربوطه ...نقل قول:
نیازی به تاپیک جدید نیس.
سلام
[من پستهای قبلی رو نخوندم]:sq_18:
خوب واسه تبدیل علاقه به پول،باید کمر همت رو ببندی یه نمونه کار توپ بزنی
بعد راه بیفتی بری تو یکی از این شرکتا یا همون استدیوهای بازیسازی که تو
تهران کم نیست.
نمونه کار رو نشون بدی و اگه کارت درست باشه مطمئن باش که همونجا دستت بند میشه.
[من خودم دقیقا همین کار رو انجام دادم و در حال حاضر شکر خدا مشغول بکار هستم]
یه راه دیگه هم اینه که بازی یا هر چیز دیگه بسازی اون رو آنلاین به فروش بزاری،که بازیهای
پلتفرم موبایل اونم از نوع Android و IOS استقبال بیشتری میشه.:sq_25:
پولش خوبه ؟ در حدی هست که بشه زندگی رو چرخوند باهاش ؟ :n01:نقل قول:
نقل قول:
آره من که راضی هستم،البته به خود آدم هم بستگی داره هر چه بیشتر زحمت بکشه پول بیشتری دستش میاد
این سایت هم دوستان یه سر بزنن بد نیست:
کد:http://gamejobs.ir/
Hotsun همچین میگی شرکت رسانا شکوه کویر که انگار ما نمیدونیم مدیرش عماد رحمانی هست. این بنده خدا تا جایی من میدونم آه در بساط نداره که بخواد به شما حقوق بالا بده. اولین بازیش رو هم که سالها پیش ساخت نفری 60 هزار تومن از من و محمد بدبخت گرفت ( حتی منو تهدید کرد اگه 30 هزارتومن دوم رو بهش ندم از گروه اخراجم میکنه ) و آخرهم حتی بازیو واسه ما نفرستاد و اصلا نفهمیدیم چی ساخت حتی یه عکس هم به ما نشون نداد از بازیش
حالا من دلخوریم اون 60 تومن نبود اما حتی بازیو هم نفرستاد که حداقل بدونیم 60 تومن واسه چی هزینه کردیم
(اون زمان اینترنت پر سرعت مد نشده بود که بشه بازیو آپلود و دانلود کرد)
حالا شما اینجا همچین از پیشرفت هات میگی یکو ندونه فکر میکنه وارد یوبی سافت شدی
حداقل تو یه شرکتی میرفتی که بلد باشه بازی بسازه
حالا من کار ندارم چی شده,تو هم معلومه دقیقاً به خاطر 60 تومن اینجوری داری بازی در میاری.نقل قول:
اگر ما بازی بلد نبودیم بسازیم,چطور شد که تا الان چندین و چند تا جایزه از جمله بهترین بازی سال رو از دنیای بازی برای قتل در کوچه های طهران گرفتیم؟!؟
اینم عکس بازی جدیدمونه ببینم تو خواب هم میتونی نصفش رو بسازی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن یه سر بزن سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه بازیهامون تا الان پروفایل داشتن,این سایت سایتی نیست که بخواد اجازه بده همینجوری پروفایل بزنی باید بازی رو براشون بفرستی اگه در سطحشون بود میذارن.
اگه همین الان بری سمت راست سایت قسمت New Headlines اسم بازی ما هست The way of love:sub zero که همین مسیر عشق زیر صفر هست,فقط دوست دارم انگلیسی بلد باشی ببینی چقدر از بازی تعریف کرده :n23:
به هر حال چیزی که الان مشخصه اینه که بازی در این سطح اونم همزمان 4 تا با هم هیچ کمپانی پول نداره استارت بزنه و اینجوری تمومشون کنه,پس 60 تومنتو به رخ نکش همین الان میگم برات سودش رو هم حساب کنن شماره حساب بده بریزیم برات. :n24:
حیف که اجازه ندارم بگم چقدر خرج این بازیا شده وگرنه رقم رو میدیدین مختون سوت میکشید.
حتماً بعدش هم میخواین به من بگین بچه بازی دارم در میارم,نخیر کسی که به خاطر 60 تومن اینجوری کینه شتری داره بچه بازی در میاره.
وای چه عکس خشکلی :n12:
بچه ها با هم دوست باشید :n14:
بعد از یه مدت طولانی اومدم سایت رو ببینم .نقل قول:
می بینم که هنوز هیچ کسی پیشرفت نکرده همه یه جا موندن از زمین و زمانه بد می گن و منتظرن یه معجزه بشه یکی پول بندازه توی دامنشون بگه بیاین بازی بسازین !!!
اول در مورد بحث بگم و بعدا جواب پست بالایی رو بدم .
دوستان و عزیزان لطفا دست از این فکرها و حرف زدنای بیخود بردارین با حرف هیچ چیزی درست نمیشه و هیچ کاری هم نمیشه کرد. همین هاتسون یا همون پیام عرب زاده ای رو که دارین می بینین و ادعاش زمین و زمان رو داره خراب می کنه (شوخی ) حتی اگه توی یه شرکت زاغارت و در پیت هم کار کنه حتی بازی میکرو هم بدن بیرون بازم داره از این کار از بازی سازی شغل مورد علاقه اش خیلی خیلی بیشتر از شماها پول در میاره . حتی اگه سال به سال یه بازی خراب و داغون هم بدن بیرون ..این که بشینی یه جا و هی بگین یه روز خوب میاد صد درصد باعث میشه که بازی سازی رو ول کنید . دوستانی که اینجا هستن فکر کنم روزای اوج انجمن رو یادشون باشه همه فقط می خواستن یاد بگیرن این وسط هم یه سری از فرصت استفاده کردن و تونستن یه هویی از اون جماعت دهن باز جلو بزنن . توصیه می کنم توصیه می کنم به جای حرف زدن کار انجام بدین اگه تهرانی هستین نمونه کار بسازین ببرین یه شرکت بدین مطمئن باشین روی هوا استخدامتون می کنن . به فکر پول زیاد نباشین از همین الان شروع کنید ورد رو باز کنید و شروع کنید یه رزومه برای خودتون بنویسین شروع کنید و رزومه تون رو قوی کنین شده برین واسه ملت مجانی کار کنین تا این رزومه و سابقه کار بیشتر و قوی تر بشه اونوقت هر شرکتی بیاد رزومه شما رو توی نت ببینه یا رزومه خودتون رو بخواین واسه جایی بفرسین میان عینهو خواستگار :n02: پاشنه ی در خونتون رو می کنن تا استخدامتون کنن ... اگه فقط به فکر پول در اوردن باشین مطمئنا باشین با نرسیدن بهش کار این علاقه تون تمومه !!!!!!
مسئله بعدی هم اینه که هیچ وقت در حال حاظر و شرایط ایران این رو به عنوان شغل و هدف اصلی در نظر نگیرن یه جورایی بزارین این یه شغل دوم باشه یه حرفه تفریحی اینجوری هر اتفاقی پیش بیاد هم هیچ توی وضعیتتون اثر نمی زاره . اینم بگم من کسی نیستم و کاره ای هم نیستم خیلی از همه شما هم استادای من هستین و لی اینا چیزایی بود که به ذهنم رسیده بود که صلاح دونستم که مطرحش کنم .
در مورد پست هادسون هم اینو بگم که اگر این مسئله صحت داشته پس این بنده خدا حرف درستی زده من بودم و کسی این کار رو می کرد دم و دستگاهش رو تو سرش خورد می کردم :n02:
ولی در کل به نظرم اگه دم و دستگاه عماد رحمانی اینها بتونن همه پروژه هاشون رو تموم کنن واقعنی می گم توی ایران یکه تاز خواهند بود به شرطی که بازی 1 با 2 با 3 با 4 با 5 هر کدوم فرق داشته باشن (همین که نفهمیدین این خط اخر رو بهتر شد بگم دعوا می فتیم:n02:)
امیدوارم بچه های بازی ساز اینجا و نوگلان بازی سازی :n02: این بحث های بیخود رو ول کنن و به جای این کار دل به انجام یه کار عملی بزنن اگه مشکل جا دارین یعنی نمی دونین چه جوری کار پیدا کنین توی بازی سازی من می تونم یه لشکری از استدیوها و کارفرمایان رو معرفی کنم بهتون که نیاز به امثال شماها دارن
همگی موفق باشید