نقل قول:
از 10 تا فایل MKV فقط یک مورد را موفق شد زیر نویس فارسی اش را نمایش دهد ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و سر نمایش این فرمت هنگ می کند، چه برسد بخواهد زیر نویس فارسی هم روی MKV نمایش دهد.
زیر نویس فارسی که چه عرض کنم ما اومدیم اونو تبدیل به زیر نویس عربی کردیم و زیر نویس عربی رو با هزار بدبختی به خورد دستگاه دادیم تازه اونم درست نمایش نمیده و وقتی فیلم را می خوای عقب ، جلو ببری دستگاه هنگ میکنه ! ( فکر کن یه پلیر 1 میلیون تومانی سر عقب ، جلو کردن هنگ کنه ! :(( )
البته من همین مراحل رو هم برای فایل MP4 امتحان کردم ( البته با برنامه YAMB باید Mux کنید ولی متاسفانه نتیجه کار بهتر که نبود بد ترم بود :13: )
واقعا الان که به خرید ام نگاه می کنم واقعا متاسف می شوم که چرا رفتم بلو ری پلیر سونی E985 خریدم.
کلا همه محصولات سونی با زیر نویس فارسی مشکل دارند از TV بگیر تا پلیر های اون و نصفش این قضیه هم به خاطر بی عرضگی وارد کنند اون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست که نتونسته توی این چند ساله کمپانی سونی را مجاب کنه که بیاد عین زیر نویس بقیه زبان ها از زیرنویس زبان فارسی هم پشتیبانی کنه.