این که نشد راهکار بدید.نقل قول:
Printable View
این که نشد راهکار بدید.نقل قول:
نقل قول:
هرچه سریع تر ببریدش دکتر ببیندش.احتمالا باید انتی بیونیک بخوره.دستی دستی حیوان بیچاره را به کشتن ندهید.
سلام من از گربه هايي كه قيافه جالب و شيريني دارن و شيطونن خيلي خوشم مياد . دركل گربه دوس دارم اما خونمون طبقه دومه حياطش دست ما نيست ! + مامانم به شدت از حيوانات خانگي متنفره :|| نميدونم چرا :31:
يه همستر داشتم اينقد بد گفتن از اين بدبخت رفتم پسش دادم !
حالا براي داشتن گربه چه راهكاري هست برا من ؟ :31:
Sent from my iPod touch using Tapatalk .
بچه ها جگر مرغ به هیچ وجه به حیوانات خانگی ندین . خودتون هم نخورینن که خطرناکه
سلام ...
دوستان اطلاعاتی راجع به این ایگوانا ممکنه بدید !؟
از رنگاش و قیافش خیلی خوشم اومده :دی
چجوریه نگهداری و ایناش ؟!
نقل قول:کد:http://www.parsipet.ir/forum/f71/
فکر میکنم تازگی ها به خاطر وضعیت هوا خوب نگهداری نمیشن و جگر مرغ هم زود فاسد میشهنقل قول:
یکی هم یادتون باشه کلا کبد عضو حساسی هستش و خیلی زود مریض میشه واسه همین ویروس داشته باشه ممکنه حیوانات رو هم زود مبتلا کنه
در مورد گربه خیلی احتیاط کنید بخصوص بچه گربه نگید گربه هستش و چیزیش نمیشه . خیلی موجود حساسی هستن یه گوشه انباری تو خاک و خل جا ندینشون تا زمانی که شیر میخورن
حتی توی انباری هم برای بچه گربه ها و مادرشون یک جعبه اختصاص بدید و کمتر بهشون دست بزنید تا بیشتر مادرشون لیسشون بزنه
اگه زیاد دست بزنید دیگه مادرشون لیسشون نمیزنه و این یعنی بیماری های بدی میتونه سراغ گربه شما بیاد
فاسد شدنش که به جای خود ، جگر مرغ سم خالص هست !نقل قول:
هرچی هورمون و مواد شیمیایی که برای رشد سریع به مرغ ها میدن میره توی جگرشون انباشته میشه .
خوردش باعث بروز جهش های سرطان زا برای تمام موجودات میشه .
البته مرغ های دهات و مرغ هایی که تو حیاط خونه بزرگ میکنن فرق میکنه اونا ضرری ندارن .
خوب دوست عزیز خودت گربه رو به کشتن دادی!!!! به جای این که ببری پیش دامپزشک گذاشتی همین جوری بمونه و خودت هم حداقل درمانش نکردی در ضمن اگر توانایی نگه داری گربه رو ندارین بذارین تو همون کوچه بمونه بهتر از اینه که بیارین تو خونه و بکشینشنقل قول:
طور خاصی هم مداوا نمیشه باید پیش دامپزشک ببرید
من تصمیممو گرفتم برای گرفتن گربه !
فقط به نظر شما خریدن این گربه های پرشین گرون قیمت ( 600-700 تومن ) بهتره یا گرفتن سرپرستی یکی از این گربه ها که معمولاً میگن خیابونی ؟! ( البته پول هم ندارم بدم گربه :دی از لحاظ سلامت و ایناش میگم ! )