تو تهران جاهایی که از GPRS استقبال شده فعالش کردن.
فعال باشه سرعت میشه بین 25تا 30 .
تو یه فروم مخصوص موبایل بعضی از بچه ها دارن با همین سرعت 25 تا 30 تو تهران استفاده میکنن. البته بعضی جاها هم سرعت زیر کیلوبایته !
Printable View
تو تهران جاهایی که از GPRS استقبال شده فعالش کردن.
فعال باشه سرعت میشه بین 25تا 30 .
تو یه فروم مخصوص موبایل بعضی از بچه ها دارن با همین سرعت 25 تا 30 تو تهران استفاده میکنن. البته بعضی جاها هم سرعت زیر کیلوبایته !
همش دروغه.دزدی در روز روشن.من یک بسته 1 ماهه فعال کردم.تا 2 روز بکوب دانلود میکردم از شارژم اصلا کم نمیشد ولی امروز صبح که کانکت شدم کل شارژم خالی شد.واقعا که اینا همشون دزدند.به همراه اول اصلا اعتماد نکنید.زنگ هم که میزنم 09990 میگه پیگیری میکنیم.ولی اصلا کاری نمیکنند.
EDGE یا GPRS بودن دست من و شما نیست دوست من .
بستگی به آنتن BTS داره که تحت پوشش قرار گرفتی و بس .
حالا اگه اون بالا رو صفحه ی موبایلت نوشته G پس GPRS هست و اگر نوشته E EDge هست و کاریشم نمیشه کرد .
نقل قول:
بابا از دزد اول بعیده به مشتریهاش بها بده اونا فقط به ما به چشم $ نگاه میکنن
اینا دیدن یه راه جدید دزدی باز شده که میتونن مردم رو غارت کنن من خودم چند روزه که طرح شبانه رایگان رو زدم تو این مدت همش مشکل قطعی داشته وفقط یه شب تو نستم وصل شم تازه تمام شارژم رو هم خوردن کلاه سرتون نره یه جای کار میلنگه
واقعا دلم به حال خودمون میسوزه که دارن اینطوری تحقیرمون میکنن
تو خود حدیث مفصل بخوان...نقل قول:
واقعا که.
در پی پیگیری های بنده ظهر یک خانومی زنگ زده به من میگه از 09990 مزاحمتون میشم.می خواستم بگم ما در حال برسی وضعیت شما هستیم و دیگه تماس نگیرید.
و همچنان منتظر پیگیری های اونها هستم
واقعا كسي هست كه از خدمات GPRS همراه اول راضي باشه ؟
من خودم خيلي لازم دارم ولي اينطور كه پست ها رو خودنم نگيرم بهتره
بالاترين سرعتي كه كسي دانلود كرده تا حالا چقدره ؟
کسی می دونه این اینترنت همراه اول کی در تمام شهر ها فعال می شه؟
نقل قول:
با سلام
من به طور آزمايشي تعرفه يك ماهه GPRS/EDGE را فعال كرده ام. و اگر انشاء ا... مشكلات اينچنيني كه ديگر دوستان عزيز با آن مواجه شده اند پيش نيايد و رو به بهبودي بيشتر پيش رود، براي من مقرون به صرفه ميباشد.
چون منطقه مخابراتي ما بدليل فيبر نوري از ADSL محروم ميباشد. و همچنان WiMax و Wireless نيز تحت شعاع قرار ندارد. و هزينه DialUp همراه با خريد اكانتش از GPRS بيشتر ميشود.
در نتيجه براي وبگردي ميتوان از Send/Receive همراه اول توسط مودم GPRS/EDGE استفاده كرد.
و براي دانلودهاي سنگين اشتراك نا محدود يك طرفه از ستلايت جهت دريافت، بعلاوه GPRS براي ارسال ديتا بهره برد .
خوب نوبتی هم باشه نوبت بنده است که عرایضمو اعلام کنم:
فعلا 2 مدل روتر مرغوب پیدا کردم که میتونین به وسیله این روترها سیم کارت رو داخلش قرار بدهید و یک شبکه برای اینترنت 3G درست کنین. در واقع کارش شبیه دانگل هست با این تفاوت که دیگه نیازی به روشن بودن سیستم نیست و میتونین یک سیم کارت داخلش بزارید و اینترنت رو بین چندتا وسیله اشتراک بزاردی
از شرکت DLINK 2 مدل توسنتم پیدا کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://test.dlink-me.com/index.php?navigation=products&owner=28&product=33&product_details=77
و یک مدل دیگه هم هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://test.dlink-me.com/index.php?navigation=products&owner=28&product=64&product_details=290
این مدل اخری ارزونتر و به صرفه تر هست.
اگر کسی اطلاعات بیشتری داره خوشحال میشم که توضیح بده.
بعضی وقتها بدون اینکه تغییر موقعیت پیدا کنم،حرف G بالای موبایلم خط می خورد و چند دقیقه بعد دوباره وصل میشود.این امر طبیعی است یا غیر طبییعیه؟
وقتی حرف G خط می خوره،GPRS قطع می شود.
اقا یکی این تنظیماته gprs همراه اول بگه طرحو و gprs فعال کردم.
فقط تنظیماتش مونده!
سایتشم خرابه!