سلام
دوست خوبم rainysky50 والا تا اونجایی که من می دونم و رشتم هم کامیپوتر بود و الحمدا... تا اینجاش که خوب پیش رفته 2 سالش گذشت البته کاردانی خوندم و الان دارم واسه کنکور کارشناسی می خونم اون چیزایی که خودم تجربه کردم رو می گم :
1- ریاضی نیاز نیست حتما پایت قوی باشه 30 درصد هم بلد باشی حله البته تو دانشگاه هم باید یه کمی تلاش کنی
2- در مورد فیزیک هم به ما فیزیک هالیدی دادن که چندان سخت نبود ولی آخر ترم که سوال ها رو گذاشتن
جلومون مثل .... موندیم تو گل
3- در مورد زبان باید بگم من چون زبانم نسبتا خوب بود مشکل خاصی نبود البته کتاب زبان تخصصی رشته کامپیوتر خیلی ساده هستش همین Cpu ، رم ، هارد و هاست ، دامین و ... رو به انگلیسی معرفی کرده
4- در مورد برنامه نویسی که یکی از درس های مهم این رشته هستش باید بگم اینی که میگم 100 درصد درسته اگه ترم اول درس برنامه نویسی که بهت میدن بیشتر پاسکال هستش اگر خوب یاد گرفتی تا آخر رشته کامپیوتر کارت لنگ نمی زنه ولی اگه ترم 1 بیخیالی کنی صد در صد تو ترم های بالاتر به مشکل بر می خوری
5- به قول یکی از استادامون اسمش رو هم میگم چون واقعا مرد بود جناب آقای قهری یه حرفی روزهای اول دانشگاه به ما زدن گفتن این درس های دانشگاه رو فقط پاس کنید بره در کنارش خودتون یه چیزی یاد بگیرید و واقعا من هم با این گفته موافقم مثلا شما ریاضی بشی 20 یا بشی 10 فکر می کنی کارت با کامپیوتر بهتر میشه؟
سخت ترین درس هم تو 2 سال اول به نظر من سیستم عامل بود البته فقط قبل از این که بخونی فکر می کنی سخته چند بار که بخونی میبینی از کتاب فارسی هم راحت تره
در کل رشته خوبیه اگر کار یاد بگیری و فقط وقتت رو روی کتاب های درسی نذاری این هم تجربه داداش کوچیکت بود امیدوارم تونسته باشم یه کمک کوچیک بهتون بکنم
موفق باشید