حداکثر پینگ واسه این بازی چنده ؟
Printable View
حداکثر پینگ واسه این بازی چنده ؟
سلام. لبلس هاشون که بازو بند داره! روشن ها آمریکایی تیره ها آلمانینقل قول:
در پست های قبلی اشاره کردم. کل عملیات لوجستیک این بازی توسط سربازان مهندس انجام می گیره. همون علامت آچاری ها. خوب! ما بقی سرباز ها وظایف جنگی دارن
دکمه آتش در موقعی که انبر دست دستته فانکشن انجام میده. مثلا نزدیک جاهایی که صندوق و پرچم هست برای آچار میاد یعنی باید کارش رو درس کنی
کدام سور بازی میکنی الان تا من هم بیام
=========
برای پینگ فکر کنم تا 500 هم جواب بده
من توي همون سرور زرد رنك فور بكينرز بازي مي كنم 1 از اول تا اخرش هم هي مي ميره و زنده ميشه !
منم دارم دانلود میکنم
پینگ 300 هست میشه بازی کرد ؟
ببين بينكت نسبت به سرور هاي مختلف فرق مي كنه ! بايد بشه بازي كرد ! ببين مثلا يه مثال ساده بزنم برات ! من بينكم توي هاماجي وقتي با مصطفي بازي مي كنم روي 400-500 هست ! ولي توي كانتر ! وقتي توي اين سرور ها مي رم جون اكثرا ايراني هستن ! بينك همه زير 100 هست بينك من روي 150 هست(ISP ام بيخوده :|)
من شبها می آیم. معمولا 2 می آم تا 3 شب. اسمم هم meysam هست و اکثرا برای ارتش ورمیخت بازی میکنم. یعنی آلمانیا. داخل سرور زرد رنگ بگینرز.نقل قول:
شما اسمت را بگو چیه اونجا و کیا می آی تا با هم باشیم. فقط خدادت داده بیوفتی تو تیم مقابل من:31: پر پر میشی
من هم بعضي موقع ها مي ام ! همون شب ها ! البته ساعتاي 1 تا 2 ! جون بعدش دانلود شبانه دارم ! هر جا Bersam ديدي يا منم ! يا يكي ديكه !!! يعني اكثر جا ها نيك نيم من اينه ! كسي هم زياد ازش استفاده نكرده تا حالا !
اقا منم دان کردم اسمم -OS- حتما بیاین
دوست عزیز سرور و ساعت را مشخص کننقل قول:
من بیشتر سرور beginners worlds xps for ever به رنگ زرد بازی میکنم
سلام صبح که بودم رفتم یه سرور -3-4 ساعت بازی کردم بدون مشکل الان چند ساعته نمی تونم بازی کنم یا مپ دان نمیشه
یه دان میشه ds میشه یا دان میشه میره تو بازی اون موقع ds میشه خلاصه هر کاری میکنم نمیشه
یه چیزی دیگه من تو اکثر سرور ها که میرم وقتی لو میکنه تموم میکنه تا میرم که مثلا امریکارو بردارم ds میشه و میگه نمیتونی تا 2 دقیقه وصل بشی بعد دو دقیقه هم میشه رفت ولی بازی ds میشه
قضیه چیه ؟!