اوه اوه اوه بحث چه داغ شده .
عزیزان من یک مثال ساده : در ایران واردات خودرو ممنوع است به بهانه حمایت از صنایع داخلی . خوب با این اوصاف رقبا از رده خارح میشوند پس ایران خودرو میاد هر آشغالی رو میده دست مردم .
در مورد نرم افزار هم دقیقا همینه . با این تفاوت که نرم افزار رو میشه کرکی تهیه کرد و یا از روی اینترنت ولی خودرو رو نمیشه .
پس شرکت های داخلی میان وام های گنده گنده میگیرند از صندوق حمایت از صنایع الکترونیک وزارت صنایع و معان و بعدش آشغالی مثل رانندگی در تهران رو میدند دست مردم .
حد اقل وام برای تهیه یک بازی در ایران مبلغ 500 میلیون تومان است . (چون خودم برای شرکتی که درش کار میکردم این وام رو گفتم از مبالغ و دستور عمل هاش آگاهی دارم ، اگر خواستید بگید بیشتر توضیح میدم) .
این در حالی هستش که برای آخرین ورژن بازی نید فور اسپید با اون گرافیک خفن و پفن فقط 400 هزار دلار معادل 400 میلیون تومتن هزینه شده و جالبتر اینکه وامی برای بازی رانندگی در تهران تخصیص داده شده بود مبلغ 3 میلیارد تومان بلاعوض معادل 3 میلیون دلار بوده که این شرکت برای تبلیغات ایران خودرو 2 میلیارد تومان هم پول گرفته یعنی 5 میلیارد معادل 5 میلیون دلار .
قیمت انجین گیم برایو که در ساخت بازی الدر اسکرول 3 استفاده شده همش 190 هزار دلار هست که میتونید از اینجا ببینید :
کد:
http://www.emergent.net/en/products/gamebryo/
خوب با این اوصاف شرکت سمیع رایان که از انجین رایگان استفاده کرده عملا از سرمایه های ملی ایران دزدی کرده .
حال میخواید صنایع نرم افزاری ایران پیشرفت کنه ؟
البته بد نیست این رو هم بدونید در زمان انتشار این بازی پریوییی که از بازی نشان داده شد با خودش زمین تا آسمون تفاوت میکرد .
حالا این همه پول خوردن نوش جان لا اقل میومدن یه بازی درست حسابی تولید میکردند . با این همه پول میشد خود جان کارمک رو استخدام کرد برامون دوم 4 بنویسه !!!!!!
بدرود