رزوليشن 640*480نقل قول:
رزوليشنش خوبه
فريمهاش هم 29 هست خوبه
ولي كيفيت خوب نيست تصوير تار هست
شايد اگه از يه فاصله نزديكتر بود بهتر ميشد
Printable View
رزوليشن 640*480نقل قول:
رزوليشنش خوبه
فريمهاش هم 29 هست خوبه
ولي كيفيت خوب نيست تصوير تار هست
شايد اگه از يه فاصله نزديكتر بود بهتر ميشد
سلام این تاپیک برا انتخواب بهترین گوشی سال از نظر کاربران p30w هست که X1 هم توش حضور داره
کد:
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=304021&page=2
محض اطلاع تا این لحظه X1 با یک رای کمتر از n96 در مقام دوم قرار داره
اینم تاپیک بهترین برندموبایل
کد:
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=302695&page=6
سونی اریکسون با 4 رای بعد از نوکیا در مقام دومه
کلا دوستان یه سری نظر سنجی راه انداختن که می تونید تو قسمت نقد و برسی گوشی ببینینش و توش شرکت کنین
از دوستان می خوام برا بهتر شدن نتیجه تو این نظر سنجی شرکت کنین
خب مباركه
حالا كه خريدين نظرتونو اعلام كنيد
تا الان خیلی از نرم افزارهایی که لازم داشتم رو ریختم توش ؛ GPS ، ماشین حساب مهندسی ، دفترچه یادداشت حرفه ای برای نوشتن کارهای روزانه و تمام قرار ملاقات هام ، برنامه های بازرگانی و Finance که خیلی تو دوره MBA کمکم کرده و . . . .
همونطور که گفتی طراحی بسیار عالی ای داره و وقتی میذاریش رو میز ، رنگ نقره ای براقش آدم رو سرکیف میآره.
از کیبردش هم هرچی بگم کمه . مخصوصا واسه من که دیگه سررسید رو گذاشتم کنار و تو این چند روز ، بعد الظهر ها تموم کارهام رو توش وارد میکنم .
راستی AGPS ای هم که روش گذاشتن به راحتی میتونه با داشتن اندک سیگنالی از ماهواره ها کار Navigation رو شروع کنه. واقعا نسبت به GPS حساس تره و سیگنال رو خیلی دیرتر گم میکنه .
در مورد رم ، فعلا گوشی رو خودش یه 4 گیگ کلاس 4 داشت . گفتم فعلا باهاش کار کنم ببینم چی میشه. ولی چون حال ندارم کل برنامه ها رو 2باره install کنم ، احتمال 99 درصد تا آخر هفته یه کلاس 6 بگیرم.نقل قول:
م 4 کلاس 6 , 28 تومان؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیلی گرون داری میگیری من 8 البته کلاس 4 رو گرفتم 19 تومان تو همون هندهلد آدرسش رو برات با تمام مشخصات نوشتم میتونی مراجعه کنی بگیری .