من الان کرک کردمنقل قول:
اما فقط یه جادش کار میکنه و 2 تا ماشین
بقیه ارور میده
Printable View
من الان کرک کردمنقل قول:
اما فقط یه جادش کار میکنه و 2 تا ماشین
بقیه ارور میده
نقل قول:خیلی ممنون ، بله جناب حمزه درست گفتند خالی هست .نقل قول:
من بازی رو از سه جا دانلود کردم موقع اجرا همش ارور میده که این پوشه خالیه .
توی این فروم چیزی پیدا نکردم توی جای دیگه هم گشتم یه فروم بود فکر همین جناب حمزه هم اونجا فعالیت میکردند چون نام کاربری حمزه بود ، خلاصه چیزی پیدا نکردم تو فروم های اجنوی هم دوتا لینک داده بودند گفته بودند که از اینا استفاده کنید اما باز اونا هم خراب بودن یعنی کلا 5 بار دانلود کردم :31: اما فایده نداره این پوشه خالیه :41:
راستی درمورد کرک ، من سون 64 دارم مشکلی داره ؟ تو همون فروم که میگم گفته شده بود که در رجستری یه تغییراتی انجام بدیم ، لازمه یا این کرک که گذاشتید کافیه ؟
چجوری میشه ماشین هارو باز کرد؟
دوست عزیز از اینجا دانلود کننقل قول:
کد:http://www.lfs.net/?page=downloads
---------- Post added at 09:44 PM ---------- Previous post was at 09:43 PM ----------
منم همین سوالو دارم + اینکه جاده هارو چجوری میشه باز کرد ؟نقل قول:
ممنون ولی من از اینجا هم دانلود کردم همینجوری بود .نقل قول:
دوست عزیز از اینجا دانلود کن
اگه میشه لطف کنید و این پوشه رو برای من قرار بدید .
سلام
این پوشه اسکین ها:
حجمش 22 مگابایته. یه سری از اسکینها یی که خودمم ساختم توش هست. بقیه اش هم که مال خود LFS هست.کد:http://rapidshare.com/files/445417944/skins.rar
@pooria-ir
از کدوم نسخه استفاده می کنی؟ و از چه ویندوزی؟ اگر می تونی دوباره آخرین نسخه رو دانلود کن و بعدش کرک کن.
کرکی که گذاشتم با ویندوز 7 نسخه 64 بیت مشکل داره. ولی ظاهرا توی 32 بیت درست کار می کنه. یکی از بچه ها در مورد دستکاری کردن رجیستری یه مطلبی گفته بود که راستش من امتحانش نکردم.
اگر کرک درست کار بکنه باید همه ماشین ها و جاده ها باز بشن.
من آخرین نسخه رو دارم،هم رو XP 32BIT و هم رو 7 64bit همین مشکل رو دارم.نقل قول:
یعنی اگه کرک مشکلی نداشته باشه باید از همون اول همه ی ماشین ها و جاده ها باز باشه ؟ من تو Single player که میرم فقط یه جاده و 2 تا ماشین بازن
بقیه رو که باز میکنم یه صدا میاد اینجوری (دید دید) بعد GO غیر فعال میشه و باید دوباره بری ماشین قبلی هارو انتخاب کنی
مطمئنی از کرک درست استفاده کردی؟
بازی رو وقتی نصب می کنی که همون یه جاده و سه ماشین رو داره (XFG , XRG , FBM ) . باید فایل کرک رو کپی کنی توی فولدر lfs کنار فایل lfs.exe بذاری و اجراش کنی. بعد یه یوزر و پسورد دلخواه که بزنی بازی با همون یوزر کرک میشه.
برای اطمینان روی XP امتحانش کن، چون روی 7 خیلی حساب کتاب نداره :)
یه بار دیگه هم چک کن که نسخه Z.28 رو داشته باشی. اگر بعد از کرک ماشینها باز شد ولی موقع انتخاب کردنشون ارور داد دوباره دانلودش کن و نصب کن.
من چون 2 ساله که license خریدم خیلی درگیر مسائل کرک نبودم، این چیزهایی هست که به ذهنم رسید. امیدوارم که مشکلتون حل بشه.
فک کنم بهترین کار اینه که یه بار دیگه دانلود و نصب کنمنقل قول:
شما لطف میکنین لینک دانلود آخرین نسخه و یه کرک خوب رو بزارین،که من با خیال راحت دانلود کنم ؟
ممنون :10:
آخرین نسخه رو که خود سایتش می تونی بگیری:
توی این صفحه هرکدوم از سرورها رو خواستی انتخاب کن، فرقی نمی کنه.کد:http://www.lfs.net/?page=downloads
برای کرک هم ، همون قبلی رو که گذاشتم امتحان کن. شب میرم خونه یه بار با سیستم خودم چک می کنم ببینم کدوم کرک خوبه، ولی تا اونجایی که یادمه همین درست کار می کرد.