منظورم اینه که راهنمایی کنید تو همین مایه ها :31:نقل قول:
منظورم اینه که راهنمایی کنید تو همین مایه ها :31:نقل قول:
دوست عزیز من هیچ نو مقایسه ای نکردم تازه والا من اسم از N73 یا 6120 نیاوردم بلکه گفتم N70 me بخرم یا 5700 به اسم تاپیک هم دقت کنی همینه دوستان دیگه مقایسه کردن من قصد مقایسه نداشتمنقل قول:
دوست عزیز من هم دقیقا مثل شما کل اش را خوندم یک میگفت کلید C پریده یکی دیگه مگفت عکسش بده یکی مگفته یک خورده قسمت چرخان لق میشه یکی دیگه ازش تعریف کرده بود یکی هم میگفت با N70 Me کل انداختم تو صدا کم اورد یکی هم میگفت هم چیش خوبه واقعا ادم گیج میشه یکی بیاد تورو خدا بگه ائن قسمت چرخان لق میشه یا نه من خیلی بابت این قسمت میترسم :41:نقل قول:
نترس!تمام اون خضعبلات از قبیل کمی صدا و لقی قسمت چرخان رو خودم شخصا در تاپیکها مطرح میکرم!!میتونی بری توی پی تی و پستهایی رو که در مورد صدای 5700 در مقابل 5300 و ان70 موزیکال هست ببینی!!اونها رو خودم نوشتم چون اون موقع از تنظیم اکولایزر و تنظیم صدای این گوشی هیچی حالیم نمیشد!!!!اگر میخواهی که دکمه ی c رنگش نره برو مشکی بخر و با ناخن کار نکن!!!!
تعجب ميكنم اين چه سواليه؟
اين بيشتر برام عجيبه كه تاپيك اينقدر پست داره
خوب معلومه 5700 بهتره !!!!!!!
سلامنقل قول:
قبل از هر چیز برای مطمئن شدن از لق شدن 5700 اینجارو بخونید !
در مورد اینکه رنگ کلید ها بره 90 درصد گوشی ها اگر باهاشون بد کار کنید و با ناخن کار کنید رنگ صفحه کلید می ره...این مورد در همه گوشی صدق می کنه و مختص این گوشی نیستکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1498430&postcount=1078
اگر فکر بلندی صدا هستید این گوشی بدرد مانور دادن تو خیابون نمی خوره و بهتره یه K750 و یا این گوشی های چینی بگیریذ
صدای این گوشی 5 درصد از N70 ضعیف تره (تست شخصی خودم تو ماشین و در فضای بسته) اما از کیفیت 20 درصد بهتره
امیر جان میشه بگی درصدشو چجوری تخمین زدی..من الان دست چپم ان 70 هست.دست راستم 5700 .یه آهنگ رو تو جفتشون ریختم و همزمان پلی کردم.اصلا ان 70 تو بلندی و کیفیت حرفی برای گفتن نداشت!!حالا نه اینکه فکر کنید چون خودم 5700 دارم اینو گفتمنقل قول:
صدای این گوشی 5 درصد از N70 ضعیف تره (تست شخصی خودم تو ماشین و در فضای بسته) اما از کیفیت 20 درصد بهتره
دوست عزیز یک سوال خوب برای چی شما اون حرفها رو زندی منظورم لقی و کمی صدا این جور صحبتها حالا یک سوال الان برای شما خدای نکرده که دکمه ایش پاک نشده یا نه شده :21:نقل قول:
نه هیچ دکمه ای پاک نشده!!من از بابت لق نشدن گوشی موقعی مطمئن شدم که یک کلیپ تست این گوشی رو در سایت یوتوب دیدم(لینکش رو در پی تی گذاشتم)در این کلیپ به وحشیانه ترین شکل ممکن این گوشی رو فقط میچرخوند!!به طوری که حالم داشت به هم میخورد!!!برای اطمینان بهت پیشنهاد میکنم که اون کلیپ رو ببینی!!لینک اون کلیپ در صفحات 30 تا 40 کلوپ موبایل 5700 در سایت پی تی هستش!!!
من کل کلوپ 5700 تو پی تی رو خوندم اون لینک یوتوب رو هم دیدم ولی میخوام که بروم تو ف.ی.ل.ت.ر . ه لامسب حالا یک سوال دیگه حالا خداییش جان من یک خورده هم لق نشده جان من راست بگو جان مننقل قول: