اقا یک روش جدید امده برای دسرسی به فایلهای سیستمی می گردم لینکشو می گذارمنقل قول:
بعد از هک هم می تونی گوشی رو اپ کنی مشکلی به وجود نمی اد
Printable View
اقا یک روش جدید امده برای دسرسی به فایلهای سیستمی می گردم لینکشو می گذارمنقل قول:
بعد از هک هم می تونی گوشی رو اپ کنی مشکلی به وجود نمی اد
سلام
گوشی من قسمت پشتش اون دایره فلزی دور دوربین سمت در باتری یه کم شله. یعنی یه کم برآمده هست و وقتی فشارش میدم انگار زیرش یه کم خالیه. فروشنده میگفت اون فقط یه درپوشه و ربطی به لنز نداره و طبیعیه یه کم فضا داشته باشه
میخواستم بپرسم مال شما هم همینطوریه؟
آره.واسه من هم همینطوره.
مشکلی نیست.خیالت راحت.
باسلام. من امروز 2تا مشکل داشتم .
1-یه فایل mp4ریختم تو گوشی وقتی پخش میکنه تصویر هست ولی صدا نداره یا یهویی صدا میاد دوباره قطع میشه.
2-سه تا فایل بلوتوث گرفتم وقتی تو مسیج(inbox) نگاه میکردم کل lcd رو وقتی نگاه میکردی میگرفت .حالت( fullscreen).....بعد از 3یا 4ساعت دوباره نگاه کردم تو حالت full screenصفحه دیگه کل lcdرو نمیگیره و ویه تصویر کوچیک تو اون وسط هستش.saveهم کردم درست همونجوری کوچیک بود.ولی mp4هنوزم کل lcdرو اشغال میکنه.
سلام
1- احتمالا فایلت خرابه.تو کامپیوتر درست نشون میده؟
2- نمیدونم.
موفق باشی.
اشکال در درست converter نشدنه فایل تصویریه و اگه شما converter نکردین باید بگم mp4 نمونه های مختلفی داره !نقل قول:
دلتو پاک بگیر دوست عزیز چیزه خاصی نیست برای منم همینطورهنقل قول:
میشه جواب منم بدین.
فکر نکنم برنامه هاتون بشه کاری کرد! بازم امتحان میکنم بهتون کامل تر جواب میدم دوست عزیزم:11:نقل قول:
من توی گوشی قبلیم که W810 بود اول همه اطلاعات مموری رو توی کامپیوتر کپی کردم و بعد همه اونها رو دوباره بدون هیچ تغییری به مموری جدید کپی کردم ( هز 512 به 1 گیگ ) و کار کرد.نقل قول:
راستی رم 4 گیگ رو چند خریدی؟ مارکش چیه و سرعت گوشی رو کم نکرده؟
من توی گوشی قبلیم که W810 بود اول همه اطلاعات مموری رو توی کامپیوتر کپی کردم و بعد همه اونها رو دوباره بدون هیچ تغییری به مموری جدید کپی کردم ( هز 512 به 1 گیگ ) و کار کرد.نقل قول:
راستی رم 4 گیگ رو چند خریدی؟ مارکش چیه ؟سرعت گوشی رو کم نکرده؟
دوستان روی p1 امتحان کنید هر کی زود تر امتحان کرد خبرشو بذاره اینجا منم یه 1 گیگ دارم می خوام transfer کنم روش :46:نقل قول:
خب برنامه هات چیا هستن بگو تا اساتید برات بزارن.این که غصه خوردن نداره....:27:نقل قول:
سلام بر تمامی دوستان.من یه رم 2 داشتم که ÷ر شد حالا یه رم 4 خریدم که بهش بندازم ولی کلی برنامه مهم دارم که نمیدونم از کجا آوردم و فایل ستا÷شم ندارم میشه بگید چی کار کنم؟ممنون میشم کمکم کنید.
موفق باشی.:10:
دوستان حالا نمیدونم سوالم تا چقدر درست باشه من که گوشیو هک کردم اون برنامه های که نصب هستن , بخوام برنامه هارو روی یه مموری دیگه بریزم چجوریه جریانش یا اصلا فکر نکنم بشه!
با اجازه اساتید
رم 4 گیگ sandisk با گارانتی sd 350000 ریال
علائدین
ولی مشکلی که دارم اینه که وقتی رم ها رو از اصلی خود گوشی مثلا p1
ه 512 به این رمهای بازار ارتقا میدیم تصاویر گرفته شده با دوربین تار تر از رم های فابریک گوشی میشه من این مطلب رو تو k810 , p1 , دیدم
حالا خوشحال میشم از نظرات دوستان آگاه شوم
یا حق
تا بعد
من فکر نکنم عکس گرفتن ربطی به رم داشته باشه رو یرم خوده گوشی ذخیره کن ببین چی میشه
احتمالا ربط داره!نقل قول:
من خودم 1گیگ دارم وقتی فایلی از گوشی کپی یا CUT میکنم به رم سرعتم
خیلی پایینه.درحالیکه همون اطلاعات رو با رم512 خیلی با سرعت بیشتر کپی
میشه.بعضی وقتا هم فایلیهای عکس و ویدئو یی خراب میشن.
این رمهای تو بازار بیشترش تقلبیه!
دقیقا منم وقتی می خواستم رم بخرم شانس آوردم فروشنده آشنا بود 2-3 بار من عوض کردم تا 1 دونه درست پیدا کردم عیبشونم این بود که وقتی عکس می گرفتم یه حالت 2 تیکه میشد عکس و تار خلاصه این یکی توجه کردم لیبل ژاپنه و آلیهنقل قول:
این مشکل هایی که بعضی ها با رم دارند مال اینه که کیفیت رم های تو بازار پایین هست!!!!!
در مورد برنامه بهترین کار اینه که با pc suite بک آپ از برنامه های مموری بگیرین بعد که مموری جدید رو گزاشتین restore کنید!
من خودم همین کارو کردم.البته باید قبلش رم جدید رو با خود گوشی فرمت کنید!
آره اینم یکی از بهترین راهها هستش برای Transfer
سلام: میگم آخرین قیمتو کی داره ؟ اگه بگید ممنون میشم .
البته دوست عزیز تایپک داریم واسه قیمتنقل قول:
بستگی به جاش داره از 285تا310
مرسی .......نقل قول:
گارانتی کامتل با لوازم اصلی و منو فارسی 305تومن ط 5 پاساز علا الدین
من يه گوشي با قيمت حدود 300 تا 350 تومن ميخوام و با گارانتي اصلي ! خودم P1 رو مد نظر دارم ميخواستم از شما هم بپرسم كه ايا گوشي بهتري از P1 با توجه به امكانات موجود هست ؟و ميخواستم ببينم كه اشكالات P1 چيه و اصلش كجايي هست !
ممنون !
نوشته شده توسط mino_soso [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باسلام. من امروز 2تا مشکل داشتم .
1-یه فایل mp4ریختم تو گوشی وقتی پخش میکنه تصویر هست ولی صدا نداره یا یهویی صدا میاد دوباره قطع میشه.
2-سه تا فایل بلوتوث گرفتم وقتی تو مسیج(inbox) نگاه میکردم کل lcd رو وقتی نگاه میکردی میگرفت .حالت( fullscreen).....بعد از 3یا 4ساعت دوباره نگاه کردم تو حالت full screenصفحه دیگه کل lcdرو نمیگیره و ویه تصویر کوچیک تو اون وسط هستش.saveهم کردم درست همونجوری کوچیک بود.ولی mp4هنوزم کل lcdرو اشغال میکنه.
بچه ها من هنوز این مشکل رو دارم برای شما هم کلیپ تصویری رو کوچیک نشون میده یا نه؟
سلام
آقا یه برنامه برای دیدن عکسها توی p1 پیدا کردم اسمش gview.020.sis یه سرچ بزنین اگه پیدا نکردین لینک میدم برنامه توپیه
مرسی دوست مننقل قول:
من يه گوشي با قيمت حدود 300 تا 350 تومن ميخوام و با گارانتي اصلي ! خودم P1 رو مد نظر دارم ميخواستم از شما هم بپرسم كه ايا گوشي بهتري از P1 با توجه به امكانات موجود هست ؟و ميخواستم ببينم كه اشكالات P1 چيه و اصلش كجايي هست !
ممنون !
ميشه لطفا جواب بدين !!!!!!!
راستي اصلا نميخوام فارسي داشته باشه !
وقتی توی این تایپک سوالت رو مطرح می کنی پس بهتر از p1پیدا نمی کنینقل قول:
گوشی خوبی قیمتش الان بسیار عالی است 300می تونی پیدا کنی
من 1هفته است خریدم مشکلی نداشته امکاناتش خوبه اصلش ماله چینه
بخر پشیمون نمی شی
فقط با گوشی قبلیت بسیار فرق می کند!!!!!!11
آقا من کجای کاشون میتونم پی1 پیدا کنم؟:10:
نه دوست عزیز با این قیمت کاشون پیدا نمیشهنقل قول:
بعضی از دوستان سوالای از قبیل ایرادات p1 می پرسن یا فرق اصلیش با قلابی . باید عرض کنم واقعا این سوالها خیلی جواب داده شده توی همین کلوپ پس سعی کنید از اول دوستانی که تازه وارد میشن یا می خوان این گوشی بخرن یا به تازگی خریداری کردن که مبارکشونم باشه لطف کنن از اول تاپیک بخونن اگه جواب سوالشونو نگرفتن اون موقع مطرح کنن حتما اساتید محترم جوابگوی شما عزیزان هستند
يه مشكل:
نميدونم گوشيم چش شده?پيام كه واسم مياد هيج جور بهم خبر نميده:
نه چراغ....نه صدا....نه نور صفحه....نه علامت نامه بالاي صفحه
فقط:
تو مسج ينويسه: inbox 1
مشكل چيه????
تازه این جور شده نرم افزار جدیدی نصب کردی این جوری شده یا خودش همینطوری این جور شدهنقل قول:
یه ریستارت بکن
اقا با اجات ريستارت كردم درست شد
بچه یک پیشنهاد
دیگه وقتش نشده که اون نظرسنجی رو از اون بالا برداریم
اصلش ماله چينه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اين كه خيلي بده ! چرا ماله چينه اخه !
با تحقيقاتي كه من كردم فهميدم اين گوشي 3 تا ورژن داره ! P1...P1i...P1c
كه فقط P1c ماله چينه !