یکیم مارو راهنمایی کنه هر کار میکنم باز این دو تا ارور رو میده Fatal Error , binkw32 یکی راهنمایی کنه لطفا دو روزه درگیرشم :n03:
Printable View
یکیم مارو راهنمایی کنه هر کار میکنم باز این دو تا ارور رو میده Fatal Error , binkw32 یکی راهنمایی کنه لطفا دو روزه درگیرشم :n03:
دوستان من مرحله افغانستان زمانی که اسب میفته روی پا گیر کردم . هر کاری میکنم از مرحله عبور نمیکنم . ترفند خاصی داره؟؟:n13:
دقیقا کجا گیر کردی؟نقل قول:
ترفند خاصی نداره-تیر بزنو برو جلو :)
:n04:نقل قول:
عزیز همینطوری گفتی؟!...:n02:
اینجا تا اونجایی که یادمه باید کلیک راستو چپو با هم نگه داری ولم نکنی...:n13:
اگه با Pc بازی میکنی باید یه بار چپ کلیک یه بار راست کلیک رو همینطوری پشت سر هم بزنی..............نقل قول:
اگه با X360 بازی میکنی باید Lt _Rt رو پشت سر هم بزنی و اگه هم با Ps3 باید L2_R2 رو تند تند بزنی تا خودشو از زیر اسب بکشه بیرون...............
آهان،روی پا میوفته رو ندیدم :دینقل قول:
با PC بازی میکنم . من کلیک راست نگه میدارم و پشت سر هم کلیک چپ میزنم که اسب لعنتی بالا میاره ولی دیگه بعدش کاری نمیکنه!!!!نقل قول:
گفتم هر دو رو باهم نگه دار نیاز نیس پشت سر بزنی من همینطوری رد کردم...:n01:
فقط آخرش کمی مکث میکنه ول نکن بازم نگه دار تا واقعا بره چک بعد...
حل شد . متشکر:n01:نقل قول:
دوستان توی این بازی من چند تا اسلحه رو پیشنهاد میکنم که همراه داشته باشید (مخصوصا توی چند نفره که همه رو نفله کنین:n25:) :
توی زمان قدیمش (1986 و 1989) پیشنهاد من اسلحه ی یوزی با FastMag هست
توی 2025 هم سه تا اسلحه خیلی خوب هست: 1- Skorpion EVO با یک Scope خوب (با این اسلحه حتما اسکوپ داشته باشید چون بدون اسکوپ نمیتونین نشونه بگیرین) و یک FastMag چون ریلودش خیلی طول میکشه و چون Fire Rate این اسلحه بالاست سریع خشابش تموم میشه. اسلحه مورد علاقه من اینه.:n12:
2- MP7
3- KAP-40 که یک کلت اتوماتیکه و خیلی به درد بخوره. پیشنهاد من اینه که رو این کلت Extendend Clip بذارید.
البته این ها پیشنهاد منه و اسلحه های دیگه ای هم هستن مثل ak48