نمیشه اول بازی برادرش کارور رو نجات داد ؟
Printable View
نمیشه اول بازی برادرش کارور رو نجات داد ؟
اگه mage زن باشی ، خودت بجای carver می میری.نقل قول:
من خودم راحت زدمش.نقل قول:
اولا بگم دو راه داری ، یکی که گروهی بجنگید و اونا هم دسته جمعی میشن و اتک میدن. یا این که خودت دوئل کنی.
اتفاقا این جا اگه health کمی داشته باشی بدبختی! چون با چند تا اتک میمیری. برو اک بده و اسپل بزن. وقتی هلثت کم شد سریع برگرد و Helth potion بخور تا خونت سر جاش بیاد. بعد از این که بتونی دوباره هلث پوشن بخوری ، باید یکم بگذره. بازم اتک بده ، دیدی داری میمیری سریع برگر بدو ، اونم دنبالت. اینقدر بدو که دوباره هلثپوشن ات بازی شه و یکی دیگه بخوری . دوباره برو اتک بده تا وقتی که خونت کم شد. باز برگرد و....
اینقدر این کارو کن که شکستش بدی . البته خودشم health potion می خوره ها!
اون وقت چطوری بازی ادامه پیدا می کنه ؟!نقل قول:
دوستان من دوباره دارم میرم بازیو
راهی نیست که بشه XP بیشتری گرفت ؟ درجه سختی روی مقدار XP که توی مبارزات می گیری تاثیر داره ؟
من میخوام XP بیشتری بگیرم لازم هم شد حاضرم چندین ساعت بجنگم اما نمیدونم چطوری این خودش XP خیلی کمی میده 300 - 400 نمی تونم به لول های بالا برسم
چی پیشنهاد می کنید ؟
فنریس رو ببریم چه آپشنی فعال میشه مگه؟نقل قول:
با میج آریشاک رو قورت دادم،در صورت میج بودن نبرد تک به تک شدیدا توصیه میشه در غیر اینصورت کشتنش کاره حضرت فیله مگر در مبارزه ی تیمی که باید پیشنهاد مبارزه ( تک به تک ) رو رد کرد.
وژدانن بگو با Rogue چطوری این موجود خبیث رو زدی؟ منو مثله پشه له کرد، آقا نمیشه زدش خدایی، چون باید بهش بچسبی خون ازش کم نمیشه که، با دو-سه تا ضربه هم که ناک اوت میشی اونم مثل خرس قطبی سره جاش وامیسته میخنده به آدم :|نقل قول:
با میج من راحت زدمش فقط مبارزه کمی طولانی شد.
اشتباه لپی بوده احتمالا! جنسیت مهم نیست، اگر شما میج باشی بتانی میمیره و اگر نباشی کارور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چرا میتونی از Cheat Code استفاده کنی XP بگیری:دی
راهش فقط مبارزه هست فکر هم نمیکنم درجه سختی تاثیری داشته باشه. بگرد، پیدا بکن، بکش، تجربه کسب کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته بعضی جاها هم زجر آوره، یادم نیست کدوم مرحله یه اتاقی بود ( غیر از راه اصلی ) توی سه بار چندین تا (زیاد) Rage Demon میومد( خیلی وحشتناک بود ) آخرشم نتونستم اونجا رو برم...
اتفاقا با میج بیشتر از همه طول میکشهنقل قول:
با میج آریشاک رو قورت دادم،در صورت میج بودن نبرد تک به تک شدیدا توصیه میشه در غیر اینصورت کشتنش کاره حضرت فیله مگر در مبارزه ی تیمی که باید پیشنهاد مبارزه ( تک به تک ) رو رد کرد.
باید همش فریزش کنی+چند تا اسپل دوباره بدویی
اگه هم بهت نزدیک بشه interupt میشی
نقل قول:
البته بعضی جاها هم زجر آوره، یادم نیست کدوم مرحله یه اتاقی بود ( غیر از راه اصلی ) توی سه بار چندین تا (زیاد) Rage Demon میومد( خیلی وحشتناک بود ) آخرشم نتونستم اونجا رو برم...
باید 2 تا میج داشته باشی که هر دو Perfity داشته باشن
2 تاشون رو paralyze کن و سومی رو بکش.همین ادامه بده تا بمیرن
بابا این خیلی XP کم میده آخرش لول چنده این ؟
تا پایان بازی به نظر من نمیشه به آخر لول ها رسید اصلا XP کم میده
پ.ن : من اصلا به چیت کردن تو بازی اعتقاد ندارم !
داخله خوده Quote نوشتم:دینقل قول:
من روگه هستم و کمان دارم آریشوک رو می کشم :دی
استراتژیشو هم میام میگم با واریور هم کشتمش
اون خواهره و الفه میتونن یخی کنن اون وقت حمله !!
منظورت از لول آخرها چیه؟ نکنه میخوای لول صد بشی داوش؟ :دینقل قول:
دفعه ی اول من لول 21 شدم نمیدونم دیگه بقیه تا کجا ها رفتن.
آفرین اصلا چیزه خوبی نیست :|
راستی عجب چیزه خوبیه Spirit Healer این Revivalش غوغا میکنه:دی
---------- Post added at 08:28 PM ---------- Previous post was at 08:27 PM ----------
خواهره و الفه کجا بودن برادر؟ صحبت از مبارزه ی تک به تکه، اونجا وامیستن مثل هویج نیگا کنن که آریشاک چی جوری شل و پلت میکنه :دینقل قول: