مگه شما سرعت دانلودت چنده که تموم میکنی ؟ :18: برا ما که صفحه هم باز نمیکرد
بهترینش همون ماهانه هست
Printable View
مگه شما سرعت دانلودت چنده که تموم میکنی ؟ :18: برا ما که صفحه هم باز نمیکرد
بهترینش همون ماهانه هست
دیروز یعنس چهار شنبه برا من کلا حتی سایت هم باز نمیشد...... وضعیت شما چطور بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این ماکس سرعت EDGE پس چرا بعضی از دوستان میگن سرعت EDGE باید تا 60 هم بره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
Class 32, 296 k
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
منم اگه بخوام دانلود کنم 3سوت سوت میشه میره:31:نقل قول:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ایا شارژ شگفت انگیز رو میشه برای خرید بسته 1 ماهه استفاده کرد ؟
احتمالن همه چی رو دو باربر حساب میکنند، من ADSL 2 گیگم رو تا یک ماه نگه می داشتم تازه کلی باهاش کار می کردم ولی ایرانسل 800 مگ یه هفته نشده تموم شد در صورتیکه زیاد هم بکار نبردمش.
راستی ایرانسل من limited شده و دیگه کار نمیکنه، کسی می دونه چرا اینطوری شده است؟
با سلام
وقتی از مودم EDGE استفاده میکنبم و 2.5 گیگ رو فعال کردیم. چطوری میشه فهمید که چقدر مصرف کردیم و چقدر مانده.
از طریق سایت ایرانسل میشه؟
راستی اینو هم بگم که من سرعت دانلودم با IDM بین 30 و 15 هست و سرعت باز کردن صفحات هم نسبتا مناسب است و اذیت نمیکند.و کلا راضیم.احتمالا آنتن دهی منطقه ما خوبه.
نه بابا واسه فعال کردن هر طرحی از شارژ اصلی شما کم میشه نه شارژ شگفتنقل قول:
یعنی چی؟ بیشتر توضیح بده؟:5:نقل قول:
شماها سرعت صفحه باز کردنتون تغییری نکردههههههههههههههههههههه هههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی با گوشی هیچ کاری نمیتونم بکنم،نه شماره میگیره نه زنگ می خوره اون پایینشم نوشته Limited service.نقل قول:
اين كد رو بزن معلوم ميشه:نقل قول:
#1*3*7*3*140*
سلام دوست عزیزنقل قول:
اگه با گوشی باشه میتونی این کد را بفرستی.ولی با مودم EDGE فقط میتونی اس ام اس بدی و نمیشه این کدها را بفرستی :13:
==============
چند وقته سرعت لود صفحات زیاد شده . . . . چرا؟ :31:
منم ایرانسل داشتم... ولی از این ماه رفتم روی اینترنت همراه اول...
سرعت لود همراه اول هم خوبه,بد نیست
بعد از محدود کردن حجم دانلود منم رفتم رو همراه اول تقریبا هم ازش راضیم
یه سوال ایرانسل گاهی اوقات سرعتش خیلی کم در حد 2 یا 3 میشه گاهی هم قطع میشه
میخواستم از شما همراه آخریا بپرسم همراه اولم سرعتش تا این حد کم یا صفر میشه یا نه همیشه مثلا رو سرعت 8 یا 10 میمونه
درسته سرعت همراه آخر کمه ولی آیا پایدار هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟
همراه اول سرعت دانلودش 10 تا 25 است و سرعت لود صفحات 10 برابر از ايرانسل بهتر است و پايدار هم است.
بچه ها نظرتون راجع به این مودم چیه؟! با لینوکس مشکل نداره؟
اون یکی که معرفی کرده بودین طرف می گه فعلا تموم کرده ولی من سریع می خوامکد:http://shop.persiantools.com/network/wireless_communication/D-link-3-75HSUPA-USB-ADAPTER-DWM-156
ویرایش:
یه سرچی کردم مثل اینکه حتی رو 7 هم بالا نمیاد چه برسه به لینوکس لول
lمن امروز با سیم یکی تو رشت رفتم سرعت آخرش 8 بود:41:نقل قول:
---------- Post added at 07:43 PM ---------- Previous post was at 07:42 PM ----------
آقا این آواتار خودته؟نقل قول:
کی هستی مندلیوف؟؟؟؟؟؟!!!!!
خدا شمارو حفظ کنه
شما بگرد تو رشت و سر دانلود يك فايل بزت بعضي جاها شايد ببيني سرعت دانلودت رسيد به 20 يا بالاتر يك نرم افزاري هست كه ميتونيد از طريق اون فقط به اين آنتدهي وصل شويد.
براي توضيحات بيشتر به اين سايت مراجعه كنيد.
کد:http://ir-majhool.persianblog.ir/post/3
ممنون برادر خدا شمارو هم حفظ کنه لولنقل قول:
آقا این آواتار خودته؟
خدا شمارو حفظ کنه
ایشون جناب دایجسترا هستند که قاعدتا کسانی که رشتشون کامپیوتره حداقل باید اسمش و شنیده باشن
جواب سوال ما چی شد کسی نمی تونه کار ما رو راه بندازه؟!
یه مودم خوب 3جی که با 7 و لینوکس مشکل نداشته باشه + لینک خرید از یه جای مطمئن
ممنون برادر خدا شمارو هم حفظ کنه لولنقل قول:
آقا این آواتار خودته؟
خدا شمارو حفظ کنه
ایشون جناب دایجسترا هستند که قاعدتا کسانی که رشتشون کامپیوتره حداقل باید اسمش و شنیده باشن
جواب سوال ما چی شد کسی نمی تونه کار ما رو راه بندازه؟!
یه مودم خوب 3جی که با 7 و لینوکس مشکل نداشته باشه + لینک خرید از یه جای مطمئن
سلام
من میخواستم سرویس بگیرم میخواستم بدونم از لحاظ سرعت و به اصطلاح رسپونس ایرانسل بهتره یا همراه اول ؟؟
ایرانسل بگیرم یا همراه اول ؟
ممنون میشم دوستان کمک کنند
مرسی
با سلام
من سرویس 1 ماهه رو فعال کردم سرعتم بین 20 تا 25 متغیره من سرویسم تا 2 روزه دیگه تموم میشه حالا سوال من از دوستان اینه که اگه امروز سرویس 1 ماهه رو شارژ کنم حجمی که برام باقی مونده به دوره جدید اضافه میشه یا نه؟
ممنونم
هر جفتشون رو یه شارژ یک هفته ای بکن ببین کدوم بهتر است.نقل قول:
سلام
من این پست را یه جای دیگه هم زدم کسی جواب نداد تازه با اینجا و این سرویس اشنا شدم
چه جوریاست؟
می شه از همه نوع گوشی استفاده کرد؟
Sony Ericsson BRAVIA S004 چی ؟
کدوما بهتره ؟
فلش مموری ان چی ؟
فلش هایی که تو بازار هست فرقی با هم دیگه ندارند؟
چه جوری شارژ می شه؟
هزینه ان همان 10000 تومان هستش
باید از سایت ایرانسل شارژ کنیم
خواهشا در این موارد توضیج بدید
من اینترنتم ای دی اس اله و خیلی پایین می خوام از این سرویس استفاده کنم
سرعتش چی ؟ حداقل و حداکثر سرعتش چقدره ؟
می تونم یه فایل 50 مگی را در چه زمانی دانلود کنم ؟
خواهشا جواب بدید................
منتظرم
از گوشیهایی که edge ساپورت میکنن میتونی استفاده کنی.... هر چی باشه فرقی نداره! .
فلش مموری رو منظورت رو نمیفهمم! اما فلش مموری ربطی به این قضیه نداره. یا باید مودمشو بگیری یا با گوشی ...
اره 10 تومن میدی . همراه اول نامحدود. و ایرانسل 2.5 گیگ در ماه. کمترین سرعتش که 5 هست! بالاترینشم رو 27 این اخریا خیلی شلوغ شده بیشتر وقتا روی 14 هست........... 50 مگ رو اگه بخت باهات یار باشه با ایرانسل میتونی 40 دقیقه شایدم کمتر یا بیشتر بگیری. اما چند روزه جیگر من یکی رو خون کرده. پینگشم خیلی بده............ حدود 700!
دوست عزیز من شنیدم که با استفاده از فلش و سیم کارت با اتصال به کامپیوتره این با ان فرق داره؟
اتصال به اينترنت با سيم کارت موبايلGSM/GPRS MODEM
فرق میکنه edge هاشون 3 تا کلاس دارهنقل قول:
از گوشیهایی که edge ساپورت میکنن میتونی استفاده کنی.... هر چی باشه فرقی نداره! .
------------------------------------------
من کلاس edge گوشیم 32 هست
دانگل بگیرم بهتره یا از گوشیم استفاده کنم؟
بله،از هر مدل گوشی که تکنولوژی EDGE را پشتیبانی کنه می تونین استفاده کنین،البته من پیشنهاد می کنم به جای گوشی از مودم EDGE استفاده کنین به این خاطر که هم سرعت بهتری داره نسبت به گوشی هم اینکه وقتی از گوشی استفاده کنین شارژ باطری گوشیتون خیلی زود تمام میشهنقل قول:
فلش مموری هایی که منظورتون هست همون EDGE مودم هستند که شما به اشتباه اسم فلش مموری را رو این دستگاه گذاشتین
بله،10000 تومان هزینه فعال سازی بسته یک ماهه ایرانسل با 2.5 گیگا بایت ترافیک هست
که یک کارت شارژ 10000 تومانی می خرین و خطتتون را شارژ می کنید سپس بسته GPRS یک ماه را فعال می کنین
EDGE مودم نیازی به شارژ نداره و برقش از پورت usb که بهش متصل می شه تامین میشه
سرعتش بستگی به موقعیت و شرایط شبکه داره و بین 25 تا 50 کیلوبایت در ثانیه هست
سلام دوست عزیزنقل قول:
من مودم vodaphone را بهتون پیشنهاد می کنم که خودم شخصا درایور آن را روی سیستم عامل های Seven 32 & 64 ویستا و لینوکس تست کردم
شما کدوم شهر هستین؟تهران؟
در صورتی که سوالی داشتید یا اطلاعات بیشتری در این مورد خواستید باهام تماس بگیرین
09132124770 حمید خاکزاد
سلام دوست عزیزنقل قول:
به نظر بنده اگر از دانگل(EDGE Modem) استفاده کنید بهتر است
به دلایل زیر:
1-تکنولوژی EDGE در مدت کوتاهی میزان شارژ زیادی از باطری مصرف می کند و عمر باطری کم می شود
2-مودم سرعت و پایداری و انعطاف نرم افزاری بیشتری در مقایسه با گوشی دارد
سلام به همگی.
میگم چرا اینقدر شلوغش میکنید بزارید یه جمع بندی بشه:
(اینا همشون با تحقیق و تجربه خودم بدست اومده-اسمم تو محل آرش ایرانسله!!!)
در حال حاضر یعنی اوایل اسفند تا زمانی که شبکه ارتقا پیدا کنه سرعت ایرانسل و همراه اول از صفر واقعی(یعنی قطعی های لحظه ای) هستش تا 36 کیلو بایت تمام.
سرعت بستگی به:
1)زمان اتصال(چه ساعتی)
2)میزان آنتن واقعی گوشی نه اون خط های آنتن
3)دکلی که ازش آنتن میگیری
4)گوشیتون که فقط edge داشته باشه کلاسش مهم نیست
حالا توضیحات:
*گوشی های سونی اریکسون رو با نرم افزار MyPhoneExplorer میشه میزان آنتن واقعیشو دید که با آنتن رو صفحه گوشی فرق داره که اگه تقریبا بالای 90 درصد باشه خوبه.اگه پایین تر باشه سرعت میاد پایین
*هر دکلی تعدادی اسلات داره واسه اینترنت که این دوتا اپراتور هرکدوم حداکثر 5 تا اسلات دانلود نصب کردند هر اسلات 7.2 کیلو بایت اطلاعات میده که من تو یه منطقه سرعت 36 هم داشتم که 5 تا اسلات میشه.
همین دیروز یه همراه آخر گرفتم آخر سرعتش 8 هستش که این یعنی 1 اسلات فعال بود! ولی مطمینن بیشتر داره.
*به کلاس گوشی واسه این گفتم ربط نداره که اکثر گوشی ها 5 تا اسلات رو پشتیبانی میکنند و این کافیه! چون بالاتر از اون دیگه شبکه سرعتشو نداره که بده البته فعلا.
*اون دکل مورد نظر هم باید اسلات کافی 4 یا 5 تا داشته باشه
*تو یجا خوندم که اولویت خدمات برا اپراتورها تماس صوتیه این یعنی اینکه وقتی یه دکل تعداد مشترکین زیادی رو پوشش داده(مواقع شلوغ) دیگه رو اینترنت حساب باز نمیکنه!
*باز هم یجا خوندم که استاندارد edge میتونه تا 57 کیلو رو پشتیبانی کنهمودم هایی که edge مودم نام دارند نه اشتباها 3g مسلما قابلیت پشتیبانی اسلات های بیشتری(همون حداکثر 8 تا) را دارند اما اپراتورها نمیتونند این حجم رو ارایه بدن.نتیجه اینکه سرعت مودم های edge اگه از گوشی بیشتر نباشه کمتر نیست.
*جدیدا مودم های 3g هم وارد ایران شدند که علاوه بر edge از سیمکارت های اپراتور تامین تلکام هم پشتیبانی میکنند.البته سرعتشون بالای 1 مگ هستش به شرطی که شبکه ارایه بده که خوابشو ببینی!
*فعلا با 10000 تومن ایران ول میتونید 2500 مگابایت دانلود کنید در عرض یک ماه
و با 10000 تومن همراه آخر میتونید 30000 مگابایت دانلود کنید در عرض یک ماه
*دوستانی که میخوان سرعت این دوتا اپراتور رو تو منطقشون امتحان کنند پیشنهاد میکنم سیمکارت اگه ندارند از دوستانشون قرض کنند(مثل من که از پسر خالم گرفتم!) ایران ولو با کد #1*1*7*3*140* و هزینه 1000 تومن واسه یک روز و همراه آخرو با ارسال 1 به 8080 با هزینه 1000 تومن یک روز فعال کنند و سرعت هردوشو امتحان کنند بعد سیمکارت محبوبشونو انتخاب کنند
ایراد انتقاد نظر بدین تا بنده هم اطلاعاتم زیاد شه:20:
تشکر نمیکنید؟:31::31::31:
سرعت افتضاح شده. پینگ تست بالا نمیاد که بشه یه تست پهنای باند گرفت.
کسی تونست از پینگ تست تست بگیره بذاره تو تاپیک!!!
اینقدر مطمئن حرف نزنین همه چی بستگی به محله و انتن BTS شما داره کیفیت هر کدوم از این اپراتور ها تو هر جایی از کشور فرق داره:46:
سلام به همه دوستای عزیز
یه سوال تقریبا تکراری داشتم.ببخشید
میخوام با ویواز بسته یک ماهه نامحدود ایرانسل رو را بندازم اما هیچ اطلاعاتی درمورد اینکه چجوری فعالش کنم و چجوری و با چه برنامه های میتونم از این سرویس استفاده کنم،ندارم...
ممنون میشم یه توضیح اجمالی بدین
میدونم سوالم تکراریه بازم معذرت میخوام:11:
ممنون از نظرتونکیفیتشون همه یکیه فقط اولا تعداد اسلات ها تو دکل های مختلف یکی نیست(البته غیر از ایرانسل) پس حجم انتقال داده کم میشه دوما بستگی به افراد در حال استفاده (چه صوتی چه دیتا) از اون دکل دارهثالثا میتونن بصورت دستی اپراتورها سرعتو کمش کنن یا میتونه دلیل سیاسی داشته باشه!نقل قول:
نمیدونم اگه بازم از این سوالا کردید(اگه تکراریه) چرا تاحالا جواب نگرفتید؟!نقل قول:
ایران ول نامحدودشو خدا بیامرزه!الان حداکثرش یک ماه میتونی 2560 مگابایت استفاده کنید نامحدود که فقط الان همراه آخر داره که اونم بعضی جاها سرعتش به منفی 10 میرسه!!!یعنی عوض دان آپ میکنه بنده خدا!!!:39:
ویواز راستش نمیدونم به چی میگین؟ منظورتون همون گوشی های هوشمند سامسونگه؟
خوب اونم مثل همه گوشی ها دیگه سی دی شو بنصبید (درایور)
یه برنامه مخصوص دارن اونا اسمش یادم رفت تو نت سرچ کن با اون برو یا میتونی با بلوتوث بدون نصب هیچ نرم افزاری وصل شید!
فعال کردن ماهانه 2560 مگابایت ایران ول با شماره گیری کد #3*1*7*3*140* با هزینه 10000تومان
فعال کردن ماهانه 30720 مکابایت همراه آخر با ارسال عدد 3 به 8080 با هزینه 10000 تومان
همه میدونن ولی
پس یعنی الان دیگه آقای ایرانسل نامحدود نداره؟محدودش کرده؟نقل قول:
ایران ول نامحدودشو خدا بیامرزه!الان حداکثرش یک ماه میتونی 2560 مگابایت استفاده کنید نامحدود که فقط الان همراه آخر داره که اونم بعضی جاها سرعتش به منفی 10 میرسه!!!یعنی عوض دان آپ میکنه بنده خدا!!!:39:
پس آقای همراه اول داره ولی سرعتش بده؟ درست فهمیدم؟
نه منظورم گوشی سونی اریکسون ویواز هستش که سیمبین 9.3 v5 داره.نقل قول:
ویواز راستش نمیدونم به چی میگین؟ منظورتون همون گوشی های هوشمند سامسونگه؟
خوب اونم مثل همه گوشی ها دیگه سی دی شو بنصبید (درایور)
آخه CD همراش نیست.
منم اسم همون برنامه رو نمیدونم که چیه و چجوری وقتی که اینترنتو فعال کردم با چه برنامه ای میتونم ازش استفاده کنم...نقل قول:
یه برنامه مخصوص دارن اونا اسمش یادم رفت تو نت سرچ کن با اون برو یا میتونی با بلوتوث بدون نصب هیچ نرم افزاری وصل شید!
آقای همراه اول هم دیگه نامحدود نداره؟:41:نقل قول:
فعال کردن ماهانه 2560 مگابایت ایران ول با شماره گیری کد #3*1*7*3*140* با هزینه 10000تومان
فعال کردن ماهانه 30720 مکابایت همراه آخر با ارسال عدد 3 به 8080 با هزینه 10000 تومان
چیرو همه میدونننقل قول:
همه میدونن ولی
اگه سوالام خیلی ابتداییه ببخشید
:11:
راهنمایی می خواستم از شما
یک سری از مدارس شهر ما که در روستا واقع شدن اینترنت ADSL ندارن و Dial Up اونها هم خیلی افتضاح هست.به نظر شما راهنماییشون کنم برن از این USB هایی که سیم کارت ایرانسل می خوره بخرن و از اینترنت استفاده کنند؟
اول یه تست خوت(با موبایل) بگیر ببین وضعیت اونجا چه طوره؟نقل قول:
نقل قول:دقیقا همینطورهنقل قول:
اول یه تست بگیر خودت اگه لپ تاپ داری برو idm بنصب با اون نگا کن سرعت دانلودش حداقل 10 باشه(در تمام ساعات) یا دیگه از 6 کمتر نشه.
هم ایران ولو تست کن هم همراه آخرو.
اگه آنتن اونجا ضعیفه داخل مدرسه امتحان کن که مطمین باشی آنتن داره و آنتن کم نیاره!