سلام خدمت تمامی دوستان.
یه سؤال دارم در مورد P1 و اون اینه که برنامه منشی تلفنی برای این گوشی موجود است یا نه؟
Printable View
سلام خدمت تمامی دوستان.
یه سؤال دارم در مورد P1 و اون اینه که برنامه منشی تلفنی برای این گوشی موجود است یا نه؟
نقل قول:
سلام دوست عزیز.خیر.موجود نمیباشد.
توی انجمن بگردید قسمت مبایل حتما پیدا میکنید اگه پیدا نکردین که 100% هست , بگید آموزششو بذازم براتون البته همون جوری که آقا حامد گفتن گوشی به سیستم از طریق کابل و pc soit نصب میکنید و قسمتنقل قول:
Mobile Networking Wizard
و بعد Connect
میزنید .همون جوری که گفتم اگه پیدا نکردین که چیز خاصی نداره براتون بیشتر توضیح بدم البته با اجازه حامد جان
smokingعزیز مثل اینکه منظور منو درست متوجه نشدی!!! من خودم قبلا سونی اریکسون داشتم میدونم چجوری شارژر رو بکشم بیرون . من گفتم دو تا سوراخی که روی گوشی هست که جک های شارژر داخلش میره یکیش از اون یکی کوچیکتره یعنی قالبش اینطوری بوده !!! تعجب کردی؟؟ آؤ] منم اول که دیدم باورم نمیشد اگر چه با چشم دیده میشد ولی با خطکشم امتحان کردم. از اصل بودنشم مطمئنم. فقط یه چی ازت میخوام امنم اینه که گوشی خودت رو نگاه کن ببین اینجوری نیست؟؟؟(فقط با دقت) چون وقتی یه قالب خراب باشه مطمئنا تو مقیاس وسیع تاثیر میذاره( تعصب رو بذاز کنار من خودمم طرف سونی اریکسونم )نقل قول:
اقا من دیدام مشکلی نداشت....نقل قول:
دوستم پس این امکان چیه؟ تو specificationsش نوشته!!! یکی از بچه ها همینجا گفت یه وسیله ی جانبی میخواد، گفته با استفاده از:نقل قول:
تکراری:نقل قول:
سونی اریکسون P1 با H.264 سازگار است. بنابراین، به شما امکان داده شده است فیلم های خود را بر روی صفحه تلویزیون پخش نمایید.
خیلی حیفه اگه بشه و استفاده نکنیم :41:کد:http://www.digikala.com/Reviews/Mobiles/Details.asp?PId=MO-Son-P1
من شرمندم مثلی که سو تفاهم شده در هر صورت نه دوست گلم مساوی بودن میگم شاید چیزی گیر کرده دقیق نگاه کردین؟ که مزاحم میشه جک ها نرن داخلش؟ البته این یه نظره :46:نقل قول:
آقا من میخوام پی1 بخرم چندتا سوال دارم تو رو خدا کامل جواب بدید.:10:
کیفیت فیزیکی گوشی چطوره(مثلا بدنه اش محکم یا نه؟ رنگش میره یا نه؟و...)(مهم)
اگه خواستم گوشی بخرم چطوری بفهمم اصله یا نه؟
محتوای کارتون گوشی چیه؟
چه گارانتی بگیرم(اصلا گارانتی مهم است یا نه؟)
قضیه ی این cda چیه؟(خیلی مهم )
منوها مهم نیست ولی میخوام اس ام اس فارسی بتونم حداقل بگیرم
اقا راستی هنگ هم میکنه؟اخه یکی از بچه ها پی990 داشت خیلی می هنگید.
ودر اخر اینکه از خریدش پشیمون میشم یا نه؟(چند سال گوشییه؟)
اگه کامل وبدون ابهام و منصفانه جواب بدید ممنون میشم:40:
دوست عزیز اینا نظرات من و بعضی هاش نظرات دوستان هستنقل قول:
1.کیفیت فیزیکی بدنه اش خوبه ولی تا حالا از دستم زمین نخورد ولی بنظر من گوشیه محکمی هست رنگش بنصبت گوشیهای دیگه دیر تر میره و ترکیب رنگ ظاهری گوشی قشنگه
2. باتری رو بردار نوشته made in china اگه نوشته نباشه تغلبیه
3.دوتا قلم cdمحتویات فایل های پی سی سوییت هندزفری hpm60شارژر رومیزی
4.یکی از دوستان توی فروم گفته گارانتی یعنی کشک منم اصلا گارانتی رو قبول ندارم
شرایت ضمانت نامه رو تا حالا خوندی؟ 1نمونه نوشته اگه در حین نصب هنگ کنه و روشن نشه گارانتی بحساب نمیاد
5. اس ام اس فارسی رو فول ساپورته از این نظر خیالت راحت باشه
6.cda فکر کنم ورژن نرم افزاری باشه باز هم نمیدونم دقیقا
7.هنگ نمیکنه اگه درست استفاده کنی و برنامه ها رو ببندی هیچ مشکلی پیش نمیاد در ضمن توصیه میکنم اپدیت کنی من نکردم ولی دوستانی که اپ کردن خیلی راضی هستن
در مورد p990هم باید بگم اشتباه می کنی دوستان دارن و هیچ مشکلی نداره گوشی رو بایستی اپدیت کنی
دیگه هنگ نمیکنه
8.مطمئن باش پشیمون نمیشی
فکر کنم برای سال 2007 ماه می باشه
اگه چیزی رو جواب ندادم شرمنده داداش
دوستمون توضیحات خوبی داده
مطمئن باش از خرید ان پشیمان نمی شوی
cda مال منطقه جغرافیای میباشد وفرقی هم نمیکنه
با سلام خدمت دوستان .من بالاخره شیطون رفت تو جلدم و این گوشی رو خریدم امروز یکشنبه با گارانتی کامتل 305تومن با منوی فارسی و خلاصه لوازم اصلی با سریال اصلی .پشت گوشی ساخت چین داره و تا الان باهاش ور میرم فعلا راضیم . البته بدون گارانتی تا290خم بود با رم 1گیگ. برا من رم512 هستش.فعلا این cdaکجای گوشی هستش؟من نتونستم پیدا کنم
مبارکه:27:
الان رم 1 جدیدتره ؟ یا اصلش 512؟ و این که از کجا بگیرم بهتره؟
آره عزیزم فابریکش همینه واسه اینکه شارژرت برعکس جا نره اینطوری ساختنش. اگه باور نمیکنی امتحان کن:)نقل قول:
البته به شرطی که عکسها توی فولدر تصاویر باشه. اگه جای دیگه باشه چی؟نقل قول:
کاش مثل W810 قبلیم یه جایی واسه اینکار داشت.
راستی تو گوشی قبلیم فیلمها رو tumbnail میکرد یعنی یه تصویر کوچیک از فییلم رو توی لیستها نشون میداد مثل عکسها ولی P1 اینکار و نمیکنه. آیا راهی داره؟
آقا این P1 ما ضبط مکالمات نداره؟
وقتی صحبت میکنم و بیشتر رو میزنم، چیزی به اسم ضیط صدا نداره ولی گوشی قبلیم داشت همه سونی ها دارن.
من اومدم ضبط صوت رو فعال کردم ولی وقتی زنگ میزنم قطع میشه. چیکار کنم؟
متاسفانه یا خوشبختانه p1 هر چیزی مثل منشی تلفنی و ضبط صدا رو برداشته حالا به هر دلیلی البته من با این فکر موافقم که باید همه گوشی ها قابلیت ضبط صدا بردارن البته این یه نظر شخصیه!نقل قول:
بله میتونین وارد picture gallery بشین و گزینه More وSlideshow و گزینه slideshow Settings انتخاب میکنید و در قسمت Basic مسیر picture Folder تغییر میدید که پیش فرضش D:\picture\ هستشنقل قول:
البته به شرطی که عکسها توی فولدر تصاویر باشه. اگه جای دیگه باشه چی؟
کاش مثل W810 قبلیم یه جایی واسه اینکار داشت.
راستی تو گوشی قبلیم فیلمها رو tumbnail میکرد یعنی یه تصویر کوچیک از فییلم رو توی لیستها نشون میداد مثل عکسها ولی P1 اینکار و نمیکنه. آیا راهی داره؟
اما در کل بیشترین ساپرت از همین پوشه picture میشه
نه .دقیقا اندازه گرفتم کوچیکتره!! شانس منه دیگه، به هر حال ممنون...نقل قول:
آره امتحان کردم ، بر عکس جا نمیره ولی اون به خاطر کوچیکتر بودنش نیست.راستی دوست من مگه مال تو هم اینجوریه؟؟نقل قول:
من پی 1 دارم و راضیم
ولی خب نواقصی هم داره
چاره ای نیست
بهنظرم عاقلانه ترین کار خرید پی 1 هستش
در کل برای من که اولین تجربه سونیم بوده نمیگم پشیمونم ولی کاملا راضی هم نیستم
اینجوری اگه میگفتی بهتر بود نواقص پیشه پا افتاده که البته اسمشو نقص نمیشه گذاشتنقل قول:
منم نگاه کردم ولی کوچیکتر نبودنقل قول:
شاید داداش توهم زدی
من گوشیمو زمین زدمنقل قول:
ینی خودش خورد
جالبه قور میشه
از سرش خورد زمین
آپ هم نکردم
راضی که...
ولی نا راضی هم نیستم
برو بخر عشق کن:46:
دیگه چی میخوای بدونی؟
دوست عزیز این گوشی از دسته من با کله افتاد روی آسفالت و آخ هم نگفت ولی اگه گوشیه دیگه ای اسم نمیبرم می افتاد اولین چیزیش که میشد این بود قابش جدا بشه و.....نقل قول:
البته بستگی داره چه جوری زمین بخوره
من هفته گذشته750هنگام موتورسواری زمین خورد فقط قابش موند
ابته بستگی به اسفالت هم داره!!!!!!!
احتمالا اقا محسن تک چرخ زدی که اون جوری افتاده طفلکی گوشی:31:نقل قول:
نه اتفاقا معمولی رانندگی می کردم
یه نکته جالب من تونستم گوشیمو به MyPhoneExplorerوصل کنم فقط دفترچه تلفنو رو نتونست همسانسازی کند
کسی امتحان کرده
من از موقعی که p1 گرفتم تست نزدم این برنامه رو مگه MyPhoneExplorer ساپورت میکنه p1؟ مخصوصا sms هارو من که امتحان نکردم دوستان از جمله آقا محسن اگه میشه یکم توضیح بدن سایت سازندشم بذارن ممنون میشمنقل قول:
lساپورت که نه فقط گوشیهای جاوا رو ساپورت میکنه ولی من امروز یک امتحان کردم شد فقط دفترچه تلفن رو نمی تونه ساپورت کنه smsهاو رم داخلی وخارجی و.... وهمه چیزه ساپورت می کنه یه امتحانی بکننقل قول:
اخرین ورژن برنامهکد:http://www.fjsoft.at/en/downloads.php
بله اگه دقت کنی بفهمی نفهمی کوچکتره. موقع جدا کردن از پایه رومیزی اول همون طرف باید جدا بشه تا پایه همرات نیاد بالا :) در صمن اگه یه کم همون طرف رو فشار بدی روی پایه که میزاری یه تق میکنه و قفل میشه(محکم میشه)نقل قول:
راستی وقتی شارژر رو بدون پایه و مستقیم وصل میکنم خیلی سفته و مشکل در میاد میخوام بگم اینکار رو کردن که از پایه راحتتر جدا بشه
نظری نبود؟؟نقل قول:
این H.264 تا اونجایی که من میدونم مربوط به صدا یا تصویر هست و ارتباطی با پخش روی Tv نداره.نقل قول:
سونی اریکسون P1 با H.264 سازگار است. بنابراین، به شما امکان داده شده است فیلم های خود را بر روی صفحه تلویزیون پخش نمایید.
من این گزینه رو توی یک برنامه کانورتور دیدم.دقت نکردم چی هست ولی از این لحاظ اطمینان دارم.
سونی اریکسون در مورده پی1 همچین قابلیتو پیشبینی نکرده
اونوقت می گه همچین قابلیتی داره
عمرا!!!!!
با سلام
من يه سوال مهم داشتم
وقتي من با كامپيوتر آهنگ ميريزم توي گوشي به صورت طبقهبندي شده و آلبوم
توي قسمت music player همرو با هم قاطي ميكنه چه آهنگاي كوچيك كه واسه زنگ ريختم چه موزيكام
همرو قاطي ميكنه و آلبومامو همرو توي يه فايل ميريزه
البه يه جا داره كه new list ميشه خودمون بسازيم اما سخته از 100 تا آهنگ دونه دونه انتخاب كنم بزارم توي ليست
توي File Manager طبقهبندي و به همون ترتيبي هست كه وارد كردم اما مديا پلايرش فرق ميكنه و كامل نيست يا آهنگارو پشت سر هم نميخونه، چكار بايد كرد؟
نقل قول:
دوست عزیز
برای این کار باید تو کامپیوترت آهنگاتو ادیت کنی یعنی از طریق Properties فایلهای صوتی برای اون نام خواننده و نام آلبوم بنویسی و تایید کنی و بقیه چیزای اضافی رو پاک کنی . اینطوری با یه بار سرچ کردن تموم آهنگاتو لیست میکنه و برای دسترسی بهشون میتونی وارد قسمت Album و یا Artist از منونی موزیک پلیر گوشیت بشی .
اینطوری همه ی آهنگات اتوماتیک طبقه بندی میشن
راستی یه سوال
برای Uiq 3.0 برنامه ی فلش پلیر هم وجود داره ؟ یعنی بشه باهاش فایلهای فلش رو دید ؟
خیلی بهش نیاز دارم
ممنون میشم سریعتر بهم جواب بدید
فعلآ نه!نقل قول:
ولی شاید بشه یه کارایی کرد چون G900 داره
تو قسمت seting > preferences > file يه قسمتي داره بهنام fiilter files كه اگه از اون قسمت گزينه less than 1MB رو انتخاب كني آهنگاي كوچيكي رو كه براي زنگ ريختي به حساب نمياره و ليست خلوت تر ميشهنقل قول:
سلام بر تمامی دوستان.من یه رم 2 داشتم که ÷ر شد حالا یه رم 4 خریدم که بهش بندازم ولی کلی برنامه مهم دارم که نمیدونم از کجا آوردم و فایل ستا÷شم ندارم میشه بگید چی کار کنم؟ممنون میشم کمکم کنید.
یه سوال:
من 3ماه پیش گوشی رو آپ کردم اما بعد از 1ماه هیچ برنامه ای رو نصب نمیکرد! نه sis نه jar !
حالا cda رو عوض کردم دوباره آپ کردم مشکل حل شده، ولی میخوام گوشی رو هک کنم و از اونجایی که میگن بعد از هک دیگه نمیشه گوشی رو آپ کرد میترسم بعد از هک کردن به مشکل بر بخورم.:41:
کسایی که هک کردن یا اونایی که واردن لطفا یه راهنمایی کنن.