اگه ميشه ادرس صفحه اموزش راه اندازي Gprs ايرانسل رو بديد من پيدا نكردم؟؟؟؟؟
Printable View
اگه ميشه ادرس صفحه اموزش راه اندازي Gprs ايرانسل رو بديد من پيدا نكردم؟؟؟؟؟
پست #2155 هستش امید وارم کارتون راه بیفته :46:نقل قول:
ویرایش شد...........................:10:نقل قول:
سلام
چه جوری میشه کیبورد فارسی رو همیشه به عنوان پیش زمینه گوشی انتخاب کرد
من گوشیم این کیبورد فارسی رو داره چه جوری میشه منو ها رو هم فارسی کرد
اقا یه سوال دیگه چرا نمیشه عکساشو مثل acd یه نرم افزارهای مشابه یعنی پشت سرهم دید و موزیکشم همینطور باید تک تک گوش داد
control panel<device>text input>on-screen keyboad>more<setupنقل قول:
بعد زبان مورد نظر رو انتخاب کن :10:
یه سوال: من می خوام زیر نوشته ی ir-mciمکان مورد نظری که هستم رو نشون بده دوستانی که می دونن بگن چطوری فعال میشه
مطمئن هستید؟نقل قول:
در مورد بلو توس باید بگم که برای من هم ویبره داره هم اهنگ اس ام اس رو پخش میکنه
در مورد شماره 2 باید بگم حق با شما هست نمی دونم چرا این جوری ساختنش
من هر کس رو دیدم از این نبود alarm واسه دریافت بلوتوث شاکی بوده.
مورد 2 هم که مشکلی نداره که.کاملا مشخصه.اینجوری که بهتره وسط آهنگ اگر صدای زنگ بیاد که یک دفعه فیوز آدم میپره.
ویرایش شد..........................نقل قول:
نقل قول:
مبارکتون باشه دوست عزیز برای صداهای هشدار هم بنده این نظر دارم شاید شما موافق نباشید اما نظر من اینه که سازنده اینو در نظر گرفته که شما وقتی دارین مثلا آهنگ Light گوش میدین یه هو یه مزاحم یا هر شخص دیگری مزاحمتون نشه و با یه صدای بیپ شما مطلع بشید و گذشت اون زمان که داشتین موسیقی گوش میدادین:8: یه دفعه با صدای شیپور از جاتون میپریدید :18: و در خصوص زنگ بیدارباش هم باید عرض کنم اونم قواعد خودشو داره که روی اصولش باشه همچین بیدارتون میکنه که نمیفهمین که چی و از کجا بیدارتون کرده و برای بلوتوث هم به همین شکل نیازی نبوده چون مثل گوشی های دیگه نیست چون فایل های دریافتی همشون براتون archive میشن توی قسمت Beam Received و شما تک به تک یا به حالت کلی حتی می تونید ذخیرشون کنید :3:
راستش مال من که اینطوری نیست.عجیبه واقعا.نقل قول:
اره هر کی برام می فرسته اهنگ اس ام اس رو پخش می کنه حتی دلیور هم میشه اس ام اس صداش همون اهنگ اس ام اس هستش مگه مال شما نمیشه؟
در ضمن اهنگ اس ام اس اگه 4 یا 5 دقیقه ای باشه تا اس ام اس رو که اومده باز نکنی همین طور اهنگ میزنه.
من منظورم بلوتوث بود.اشتباه نمیکنی؟
شرمنده من فکر کنم با گوشی های دیگه ام قاطی کردم ولی موقع دلیور شدن قشنگ یادمه که اهنگ پخش میکردنقل قول:
و از طریق هندزفری یسری جاها تغییراتی بوجود میاد ولی یادم نیست برای این که کسی وارد صحبتامون نشه من اونا رو ویرایش می کنم.
بسوزه پدر حواث پرتی :31:
فکر کنم دچار توهم شدم اونم از نوع شدید
راستی کسی نمیدونه چطوری زیر IR-mciمکانی که هستم رو نشون بده؟
برای گوش دادن به موزیک وارد فولدر موزیک ها نشید چون ظاهرا اینجوری همون طور که گفتید باید تک تک گوش داد. برای موسیقی از مسیر: منوی اصلی/ سرگرمی ها/ پخش کننده موسیقی وارد بشید. بعد more یا بیشتر را بزنید و اولین گزینه که همون به روز آوری موسیقی هست بزنید. هرچی موزیک توی موبایلتون باشه پیدا می کنه و میاره. می تونید فهرست بندی و تنظیمات دیگه انجام بدید ولی به هر حال وقتی وارد قسمت های مختلف پخش کننده موسیقی مثل شیارها و ... بشید هر موزیکی که انتخاب کنید را خودش تا آخر موسیقی هاتون را پشت سر هم می خونه و نیاز نیست دوباره انتخاب کنید.نقل قول:
اقا یه سوال دیگه چرا نمیشه عکساشو مثل acd یه نرم افزارهای مشابه یعنی پشت سرهم دید و موزیکشم همینطور باید تک تک گوش داد
واسه عکس دیدن من خودم از قسمت دوربین استفاده می کنم چون میشه پشت هم عکس ها رو دید ولی اگه دوستان از همون فلدر عکس راهی را بلدند که بشه پشت هم عکس ها رو دید لطفا بگن
شما از برنامه picture Gallery گوشیتون استفاده کردین؟ این قابلیت همه این موارد که شما گفتین داره و نیازی نیست وارد قسمت دوربین بشیننقل قول:
نقل قول:
سلام دوست عزيز .
براي اين كار شما بايد وارد تنظيمات قسمت پيغام ها بشي .
control panel > messaging > area information
حالا تو اين قسمت گزينه ي cell information رو تيك دار كن و done رو بزن
موفق باشي .
باي
بچهها من 2 تا سوال دارم
1-من زبان فارسيو ريختم روي گوشيم
كيبورد مجازي فارسيم دارم
الان زبان منوهام انگليسيه
اما وقتي وارد شبكه ميشم و سايت P30World و ميارم بجاي حروف فارسي خرچنگ قورباغه ميياره:19:
حالا بايد چكار كنم؟
2- من با برنامه miniopera كه ريختم توي گوشي نميتونم وصل بشم به شبكه و error ميده
اما با مرورگر خود گوشي كه opera هست وصل ميشم بدون اينكه هيچ هزينهاي كم كنه منتها هي قطع و وصل هم ميشه
اما همه سايتها رو مياره بجز email يا messenger كه اجازه ورود نميده
براي شماام آيا اينجوريه و راه حل چيه؟
ممنونم اگه دوستان پاسخ بدن
اقا ببخشیدنقل قول:
این پیام تحویل رو چه جوری میشه روشن کرد
سند اس ام اس گوشیه کجاشه چون من فقط اینباکس دارم
ویه سواله دیگه چه جوری میشه توی میدیا پلیر یک لیست موزیک دلخواه تشکیل داد چون من همه موزیکها رو دارم
نقل قول:
سلام
تو قسمت پيغام ها 3 گزينه هست كه سوميش جدا شده و نوشته inbox اونجا با علامتهاي كنار مي توني عوضش كني و بري تو قسمت sent يا draft يا ....
براي پيام تحويل هم برو تو control pannel و بعد قسمت messaging حالا تو اين صفحه sms account رو انتخاب كن اينجا تنظيمات پيام ها هست . اينجا بايد request delivery report رو تيك دار كني .
سومين سؤالت رو نفهميدم !!!!!!!!!
موفق باشي
باي
منظورم اینه که همه موزیکها در ترک هستش حالا چه جوری یک لیست دلخواه درست کنیمنقل قول:
معلومه که اطلاعاتت درباره این گوشی خوبه
یه سوال دیگه
چه جوری میشه منو ها رو فارسی کرد من روی گوشی کیبورد فارسی دارم
متشکرم
گوشیهای p1 یا w960 جوی استیک(joystick) ندارن؟
سلام
اگر منظورت خود برنامه گوشي هست بايد يك playlist درست كني و اونجا more رو انتخاب كن . بعد برو تو file manager و آهنگ هاي مورد نظرت رو انتخاب كن .
براي منوي فارسي هم بايد به سايت خود سوني اريكسون بري و يك فايل 17 مگاباتي رو كه حاوي زبان فارسي و چند زبان ديگر هست دريافت كني . بعد با استفاده از برنامه pc suite كامپيوتر زبان رو بر روي گوشي نصب كني .
کد:http://www.sonyericsson.com/cws/download/1/350/042/1203065800/P1__Language_Files_CXC162108R6G04.sis.zip
راستي شما از اول گوشيت كيبورد فارسي داشت يا نصب كردي . چون من به شدت به كيبورد فارسي نيازمندم .
باي
اره البته کیبورد مجازی وحداقل 20 زبان دیگه رو هم پشتیبانی میکنهنقل قول:
نه................نقل قول:
آقا کسی این وسیله ی اتصال به tvرو داره؟؟ نظر بدید!!!
آقا محسن اين كيبورد مجازي فارسي تو قسمت اس ام اس ها هم هست ؟
آيا بايد حتما گوشي رو هك كرد يا برنامه هم داره ؟
ممنونم دوست من- من یه فکر دیگه هم کردم نه که انها بیزینس فون هستن، فکر کن وسط جلسه که سایلنت کردین یهو زنگ هشدار صدا یده :) ولی گفتم بچه ها مطلع بشن، آخه خودم خواب موندم یه روز.نقل قول:
راستی چطوری میشه فایلهایی رو که گرفتم ذخیره کنم (کلی) و نره توی inbox؟ ظاهرا شما واردترین. باز هم ممنون
دقیقا حرفتون متینه دوست عزیزم و همینطوره کلا این گوشی یه بیزینس کامله!نقل قول:
ببینید بستگی داره مثلا 4 تا فایل براتون Send میشه شما کافیه Save بزنید و در مورد اینکه مثلا یه شخصی مثل شما دوست داره مستقیم Save بکنه فایل هارو توی گوشی , باید عرض کنم فایلی که براتون فرستادن کافیه روش کلیک کنید تا باز بشه و بعد گزینه Save بزنین تا گوشی ازتون مسیر ذخیره کردن بپرسه و شما میتونید همون قسمت فایل مورد نظر را در قسمت مربوط ذخیره کنید .
اره هستشنقل قول:
تو قسمت برنامه های کاربردی یک تایپک هست تحت عنوان کیبورد کاملا فارسی.... یه سر بزن ممکنه کارت راه بیفته
راستی من این برنامه فارسی رو نضب کردم چه جوری حالا انتخاب کنم فارسی کردن منوهارو.......
خوب یک سوال اگر در یک زمان 20فایل رو گرفتیم باید تک تک سیو کنیم یا راهی است که همه رو با هم سیو کردنقل قول:
خیر تک تک 20 فایل باید ذخیره کنید وگرنه هر 20 فایل میرن داخل Inboxنقل قول:
یعنی تنها از خود صفحه نمایش لمسیش باید استفاده کنیم؟نقل قول:
همچین قابلیتی رو گوشی های سونی اریکسون ندارن.نقل قول:
آقا کسی این وسیله ی اتصال به tvرو داره؟؟ نظر بدید!!!
آره داره.خود گوشی داره و نیازی به نصب نداره.نقل قول:
آقا محسن اين كيبورد مجازي فارسي تو قسمت اس ام اس ها هم هست ؟
آيا بايد حتما گوشي رو هك كرد يا برنامه هم داره ؟
شما زمانی که میخواین یک sms رو بنویسید اون بالای صفحه توی status bar یک شکل کیبورد هست.
اون رو کلیک کنید تا باز بشه.بعد از قسمت سمت چپ اون که یک مثلث کوچک هست اون رو بزنید و گزینه set up رو بزنید.حالا زبان مورد نظر رو انتخاب کنید.مثلا فارسی.
لطفا بنده خدا رو گمراه نکنید.خود گوشی این قابلیت رو دارهنقل قول:
اره هستش
تو قسمت برنامه های کاربردی یک تایپک هست تحت عنوان کیبورد کاملا فارسی.... یه سر بزن ممکنه کارت راه بیفته
راستی من این برنامه فارسی رو نضب کردم چه جوری حالا انتخاب کنم فارسی کردن منوهارو.......
اگر توجه کرده باشید ایشون نمی تونن فارسی تایپ کنن یعنی گوشیشون فارسی رو پشتیبانی نمی کنهنقل قول:
البته یک چرخنده کوچک کنارچپ گوشی است که باهاش به چپ و راست میشه رفتنقل قول:
سلام
من می خوام مسیج ها رو پاک کنم این ارور رو می ده:bad request
چی کار کنم؟
سلام دوستان
مشكل برطرف شد . گوشيم فارسي داشت .
راستي آقا محسن دستت درد نكنه كه راهنمايي كردي .
براي فارسي كردن منو ها برو تو قسمت تنظيمات و سپس other رو بزن . اونجا select language داره . فكر كنم همين طوري باشه .
حالا شما يك نگاه بنداز
موفق باشي
باي
درسته . البته بعضي جاها مي توني از دو دكمه كنار صفر براي چپ و راست رفتن استفاده كنينقل قول:
سلام دوستان
من 2 هفته پیش P1 گرفتم. با ضمانت کامتل وشکل برجسته روی جعبه(منظورم اینه که اصلیه). اول زیاد دقت نکرده بودم اما امروز فهمیدم که جک سمت چپ فیش شارژر کامل جا نمی خوره(و هندزفری و بقیه فیش ها) خوب که دقیق شدم دیدم سوراخ سمت چپ پورت رو گوشی کوچکتر از سمت راستیه! البته هرچی وصل میکنی کار میکنه ولی فیشه زود در میره اگه جا به جاش کنی. شارژر رو با تراش درستش کردم ولی واقعا برام جالب بود! !!اشتباه اینجوری از شرکت به این بزرگی!!؟؟؟؟؟شرکتی که گوشیو با این همه ظرافت به این خوبی ساخته اینجوری اشتباه کنه؟؟؟؟؟!!! فکر میکنم اگه Sonyerricsson تو چین ساخته نمی شد کیفیتش خیلی بالاتر بود...! حالا می خواستم بدونم گوشی بقیه دوستان هم این مشکل داره یا نه و اینکه کامتل این مشکل رو ساپورت می کنه؟؟؟؟
ممنون
تبریک میگم بهتون هم برای عضویت و هم برای گوشی شما اولا یه مصرف کننده هستین نه یک ساپورت کننده شرکت سونی اریکسون پس اینو بدونین گذشت اون زمانی که اجناس چین چینی بودن یا کیفیت پایینی داشتن پس نگین کاش توی چین نبود کارخونش این p1 که دست شما میرسه جنس درجه 1 این کشوره و الان اگه جنس چینی نباشه باید شک کنید به اصلی بودنش و در مورد گوشی شما , 100٪ میدونی ایراد از شرکت سونی بوده!!؟ چون دوست عزیز امکان داره هر بلای سر گوشی در آمده باشه تا به دستتون رسیده باشه و اگه گارانتی داره ببرین نشون بدین هرچه زودتر و در مورد جای فیش یا سوکیت باید عرض کنم برای در اوردن فیش شارژ یا هرچی باید یه کمی به پایین اول فشار بدین و بعد خارج کنید شاید شما مستقیم کشیدین و اینجوری شده!!:13: حاجی چرا گردن کمپانی معتبر سونی اریکسون میندازی:3:نقل قول:
چه جوری میشه در حالت استانبای ساعت رو نشون بده
چطوري مي تونم گوشي را به كامپيوتر جهت استفاده از اينترنت وصل كنم ؟
منظور جي پي ار اس
هركار ميكونم نميشه
باید pc suite رو از روی CD همراه گوشی نصب کنید.