من کشتمش.هیچی بالاخره بازی تموم میشه حالا به 2صورت ولی تموم میشهنقل قول:
فکر کنم یعنی اینکه داشتن یه فیلمی رو بازی میکردن و بازیگر اون فیلم(black ops) بودن و حالا که فیلم تموم شده دور هم جمع شدن
Printable View
من کشتمش.هیچی بالاخره بازی تموم میشه حالا به 2صورت ولی تموم میشهنقل قول:
فکر کنم یعنی اینکه داشتن یه فیلمی رو بازی میکردن و بازیگر اون فیلم(black ops) بودن و حالا که فیلم تموم شده دور هم جمع شدن
سلام. بچه ها من قبلا این بازیرو نصب کردم ولی از بس که وسطش گیر میکرد پاکش کردم.... الان دوباره میخوام بازی کنم... کرک سالمی هست که بازیرو بدون مشکل اجرا کنه؟؟؟؟
من که کلا بیخیالش شدم از بس نصب کردم و پاک کردم نسخه دیگه ای از این بازی به جز نسخه استیم نیومده؟ نسخه بلک باکسش برا دانلود نیست؟ اومده اصلا؟
نقل قول:من نسخه r.g.catalyst و گرفتم بدون هیچ مشکلی تا آخرش رفتم.نصبش هم هلو بودنقل قول:
من برای xbox360 خریدم میرفت تو بازی ولی سیاه میشد xbox ام هم g1 هست
آقا این بازی رو من تمامش کردم وقتی تیتراژش اومد یه آهنگی گذاشت که یکی تو آهنگ میگفت ( ها ماشاالله ) :n08: واقعا اینو میگفت یا نه ؟ :n13:
بچه ها steam رو که میخوام اپدیت کنم این ارورو میده چیکار کنم؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
^ اين خطا به شما ميگه كه در حين آپديت بايد به اينترنت متصل باشيد ( كه حتما هم هستيد ) اما من فكر مي كنم به دليل اينكه پورت هاي مورد استفاده نرم افزار استيم بسته شده اند و يا با سرعت بسيار پايين كار مي كنند بين كلاينت استيم و سرور اصلي تايم اوت ايجاد ميشه...به زبان ساده تر بگم كه با وجود اتصال به اينترنت استيم نمي تونه به سرور ها وصل بشه و خودش رو آپديت كنه و يا در حالت آنلاين كار كنه!
اخيرا من هم اين مشكل رو دارم! كاري هم براي رفعش نمي تونم انجام بدم! بلكه با استفاده از ف-ي-ل-ت-ر ش-ك-ن ها شايد كاري كرد...
لینک دانلودش رو داری؟نقل قول:
دوست عزیز لینک گذاشتن ممنوعهنقل قول:
در ضمن لینک مستقیمش هم از بین رفته
.
.
پ.خ شد.