بازیو تموم کردم، ولی یه جورایی گیج میزنم الان، میشه یکی لطف کنه یه لینک از داستان کامل بازی بذاره، یا یه نقد کامل.
ممنون میشم.
Printable View
بازیو تموم کردم، ولی یه جورایی گیج میزنم الان، میشه یکی لطف کنه یه لینک از داستان کامل بازی بذاره، یا یه نقد کامل.
ممنون میشم.
من شدیدا افت فریم دارم تو محیطهای شهری! حتی با پایینترین رزلوشن و تنظیمات گرافیکی.
مشکل رو سرچ کردم و نتایج زیادی به دست اومده، کسی از شما هم این مشکل رو داشته ؟
نقل قول:
دوستان میشه کمک کنید
از درختا میرم این ور اون ور ولی به هیچ جایی نمیرسم
میشه بهتر توضیح بدید
ممنون
چرا من نمیتونم با کشتی برم new york ؟ کرکم مشکل داره ؟
یادمه اینجاش یه مسیری رو باید از روی درختا می پریدی بعد دوستت می افتاد تو اب باید میرفتی کمکش البته گمون کنم اینجا همون جا بود :sq_2:نقل قول:
بله منم از بس مشکل داشت بیخیال شدم...تو بوستون به زور 15 فریم میگیرم!!نقل قول:
یه سوال / من تو این بازی اصلا نمیتونم پول جمع کنم ؟ کسی میتونه راهنماییم کنه ؟ یادش به خیر نسخه ی قبلی پول دار عالم بودم :sq_3:
نقشه ی تمام chest ها رو از بقالی بگیر.. :31: برو دنباله صندوقا بازشون کن...اون قلعه ها رم که فتح میکنی ( قرمز رنگا ) تو هر کدومشون یه صندوق هست که 7500 تا پول توش هست..
.
راه دیگه شکاره برو تو منطقه خرسا تا میتونی خرس شکار کن...من یه بار 41 خرس زدم پولش خیلی شد نزدیکای 16000 تا شد فکر کنم..
.
بازم راه دیگه هست شغل شریف دزدی : دی یه جایی که تجمع زیاده راه برو جیباشون رو بزن.
.
فعلا همینا به نظرم اومد من الان پول خیلی زیاد دارم ..پول میخوای چیکار کنی ؟ اخر تو دو متر جا خاکت میکنن :دی
داداش این مشکل برای همسنقل قول:
منم تو بوستون 20-25 فریم بیشتر نمیگیرم
خود یوبی هم قبول کرده میگه پج میده ما هم منتظریم :دی
میشه یکی از دوستان آموزش کرک اسکیدرو رو لینکش رو بده تا این بازی رو کرک کنم. کمک !!!!!!!!!!!!! :n11:نقل قول: