عجیبه که تو این اورال ها حتی یه نفر هم از لیورپول نیست
Printable View
عجیبه که تو این اورال ها حتی یه نفر هم از لیورپول نیست
آره میاد اونم چه اومدنی!یه تریلر ازش اومده.نقل قول:
تیم های محلی،تیم های باشگاهی،تیم های ملی
زمین های مختلف حتی یه زمین فوتبال سالنی (استادیم،نه زمین محلی) هم بود.
لباس تیم ها هم لباس های یکدست بود هم به سبک خیابونی با گرم کن و لباس غیر رسمی و اینا...
خلاصه همه چی داشت،فیفا استریت 3 که نچسبید بجاش رو این شماره خیلی میخوان کار کنن.
این اورال ها فک کنم تقریبا قطعی باشه ...
ولی بچه ها بی انصافی نکنید ..
یعنی انصافا پیکه از کیه لینی بهتر بازی نکرده فصل قبل ؟؟؟؟!!!
بعد هم اورال فردیناند و تری و چند تا دیگه که هنوز مشخص نشده که ...
شابد بیشتر باشن که البته بعیده ..
در کل فیفا اورال هاش با توجه به عملکرد بازیکن ها توی فصل قلبه یعنی کاری به قبل ترش نداره ...
بعد هم دیگه سن این بازیکنایی که میگن رفته بالا و به طبع چون فیفا یه شبیه ساز واقعی هست سرعت و قدرتشون به ترتیب میاد پایین دیگه .. برای همین هم اورالشون مثلا از پیکه که جوون تره پایین تر میاد ..
بعد هم برای مسی و رونالدو ممکنه اورالشون فرق داشه باشه ولی مثلا توی فینیشر ممکنه رونالدو بیشتر باشه و تو دریبل مسی و کلا مطمئن باشین عدالت رعایت شده :31:
منم با حرف های دوستمون موافقمنقل قول:
البته همیشه هر سال که اورال ها میان این داستان ها وجود داره و اختلاف سلیفه وجود داره ولی یه نکته ای رو هم باید در نظر گرفت اونم اینکه شاید کیلینی به عنوان یه فرد یا مثلا ویدیچ به عنوان یه فرد،بهتر ار پیکه باشن ولی بحث TeamWork هم مطرحه و مثلا پیکه یکی از دلایلی که این اورال رو گرفته اینه که کنارش مدافعانی مثل پویول و آلوز و آبیدال هستن که این،در کنار اونا میتونه بترکونه در حالی که مثلا کیلینی،مدافع N1 ای کنارش نیست که بتونه همه ی قدرتشو به رخ بکشه
من سوالم از شما اینه،تا حالا چند بار ویکتور والدز بهترین دروازبان اروپا شناخنه شده؟(جون بارسلونا قهرمات اروپا شده)اما آیا والدز بهترین دروازبان اروپاس ؟ خب مسلما نه....
خیلی دلم میخواست بدونم به پدرو چه اورالی دادن .... :42:
درباره همین اورال ها داشتم یه مقاله میخوندم. (نمیدونم کجا!تو هیستوری هم پیداش نمیکنم!)
نویسنده اش میگفت این سیستم باید اصلاح بشه.
نگاه کلی میره به اورال ولی وقتی مثلا نگاه کنید میبینید بازیکن با اورال بالا خریدید ولی سانترش 79 هست یکی با اورال کمتر سانترش 85 هست که دومیه بیشتر به درد تیم شما میخورده.
----
ادیت (مقاله رو پیدا کردم :دی) :
[PHP]http://fifasoccerblog.com/blog/why-ea-should-remove-the-ovr/[/PHP]
دوست من،اورال از اسمش معلومه چیه دیگه ! اگه قرار بود بر اساس سانتر،اورال بدن که به جای اورال باید اسمشو میزاشتن : CROSS ! اورال رو خود شما از من هم بهتر میدونی که حاصل میانگین همه ی مهارت های یه بازیکنهنقل قول:
من که نیاز به اصلاح توش نمیبینم
موفق باشید
من چون یادم نیست خوب نمیتونم حق مطلب نویسنده رو ادا کنم.اگه لینکشو پیدا کردم میزارم متوجه میشید.نقل قول:
منظورش همین بود درسته که یه میانگین هست ولی درک درستی از بازیکن ارائه نمیکنه.
دوبازیکن با اورال یکسان پیدا میشه زمین تا اسمون کارایشون با هم فرق داره.
خیلی ها هم تو کامت ها موافق حذفش بودن،بجاش مثل PES دسترسی سریع به دیدن قابلیت های بازیکن قرار بدن.
اینو که دیگه همه میدونن !!نقل قول:
توی قسمت transfer که میرید توی Career mode و گزینه ی Buy Player رو که میزنید وقتی میخواین سرچ کنید میتونید بازیکنی رو سرچ کنید که مثلا Cross بین 80 تا 100 باشه ...
این دیگه بستگی به شما داره که چه بازیکنی میخواین و این امکان رو تو بازی هم گذاشتند .
منظور کلی این بود که اورال درک درستی از وضعیت نمیده تو این زمینه pes بهتر عمل کرده.
توی قسمت transfer که میرید توی Career mode و گزینه ی Buy Player رو که میزنید وقتی میخواین سرچ کنید میتونید بازیکنی رو سرچ کنید که مثلا Cross بین 80 تا 100 باشه ...
این دیگه بستگی به شما داره که چه بازیکنی میخواین و این امکان رو تو بازی هم گذاشتند .
راست میگه!به خاطر تعصب نیست.ولی رونی باید بیشتر از ویا باشه.ویدیچ هم نباید کمتر از پیکه باشه و باید یکی از بهترین های فیفا باشه.
سلام ببخشید تاریخ انتشاردمو به تارخ ما ایرانیا کی میشه؟