دوستان سرعت این گوشی چطوره؟؟؟در مقایسه با جاوا؟
Printable View
دوستان سرعت این گوشی چطوره؟؟؟در مقایسه با جاوا؟
ببين دوست عزيز گوشي هاي جاوا از ساختار ساده اما كاراي ساخته شده اماUiQ كه در اين مدل p1 مخصوصا هست از سرعت بالا و cpu بالايي Suport ميشه من كه از روي تجربه مي گم سرعتش توي پردازش آليه:5: و شما توسط گوشي uiQ مي تونيد هم سرعت داشته باشيد هم نوع ساختار جديد و در مقايسه با جاوا من ميگم UiQ حرف اول و آخر ميزنه:20:نقل قول:
دوستان يه حادثه غم انگيز واسه گوشيم پيش اومد:41: گوشي از دستم توي خيابون افتاد (p1)به خدا گفتم الان تيكه تيكه شده :18: اما وقتي برداشتمش گوشي مثل مرد :27:سالم مونده بود!!! اما تنها صدمه اي كه ديد يه خش كوچيك بالاش افتاده منم كه آدم حساس!!!!! الان افسوس مي خورم چرا اين جوري شد:41: حالا نميدونم شايد حرف خنده داري باشه اما دوستم گفت سري بفروش گوشيتو و n73 بگير اما خودم دلم نمياد خدايش با گوشي انس گرفتم حالا شما مي گين چي كار كنم ردش كنم يا نگهدارمش؟:13: گوشي سالمه فقط يه كم خش افتاده 1 ماه نيست گرفتم:41:
بابا چی چی بفروشیش...اگه میخواستی ان 73 بگیری که دیگه خرید این گوشیت واسه چیه؟
اقاجان بگذار دستت باشه مثلا 1 سال که گذشت..برو قابش رو عوض کن...یه 10 تومن بده یه قاب اصل بگیر میشه مثل روز اولش
الان هم نه...بگذار قاب عمرش رو کنه بعد
ان 73 مال 2 سال پیشه..دلت میاد این گوشی رو با اون بخواهی عوض کنی؟!!!!
کلا مقایسه این 2 سرعت کار درستی نیست..مثل اینه که شما محیط داس رو با محیط xp مقایسه کنینقل قول:
خود مقایسه چیزی درست نیست
اما اگه قرار باشه بگیم کدوم سرعتش بیشتره بی شک جاوا....پی 1 حتما نسبت به هم سیستم عاملی هاش خیلی عالیه...اما طبیعت جاوا با خودش سرعت رو میاره
سلام دوستان
باطری P1 از نوع فلزی هست یا همون باطری های با روکش پلاستیکی (خاکستری ها)؟...
برام مهمه این موضوع چون باطری های فلزی اصل هستند حالا میخوام ببینم مال P1 کدومشه ؟
بعد یه موضوع دیگه با این طرح کاهش تعرفه گوشی ها به نظر شما P1 با چه قیمتی عرضه میشه ؟
با تشکر
ممنون دوست عزيز بابت راهنمائي و روحيه مثبت و درستتون :46:همين كاري و كه گفتي انجام ميدم:13:نقل قول:
ايول بابا دمت گرم ! نمي دونستم اينجوري حساب مي كنن !نقل قول:
در مشخصات این گوشی نوشته شده رزلوشن عکسها۲۰۴۸ x ۱۵۳۶
که اگر این دو رو در هم ضرب کنیم میشه 3145728
و اگر این عدد رو دو بار به 1024 تقسیم کنیم حاصل دقیقا می شه 3 مگا
ميگم حالا چرا بايد دويار تقسيم بر 1024 كنيم ؟!
دوستان عزیز
P1 داران ! جواب ما چی شد درباره باطری؟!!!فوریه
بله درسته ولی جالبه بدونید N73 و K800 هم با همین رزولشن عکس می گیرن!نقل قول: