سرعت 3-4 روزه خراب شده !
پینگش برا من 2 هفته پیش اینا حدود 270 بود الان شده 1200 !!!!!
از 2.5 گیگ منم 100 مگ مونده !!
Printable View
سرعت 3-4 روزه خراب شده !
این پینگ پینگ که میگن چیه ؟ بالا باشه بهتره یا پایین ؟نقل قول:
سرعت 3-4 روزه خراب شده !
من از کجا بفهمم چنده ؟ ایرانسلم..
دوست عزیز پینگ مدت زمانیه که طول میکشه تا یک بسته ی اطلاعاتی باحجم مشخص از کامپیوترتون آپلود و یابه کامپیوترتون دانلود بشه.هر چی این مدت زمان بر حسب میلی ثانیه کمتر باشه مسلما بهتره.نقل قول:
این پینگ پینگ که میگن چیه ؟ بالا باشه بهتره یا پایین ؟من از کجا بفهمم چنده ؟ ایرانسلم..
برای این که بفهمی پینگت چنده برو به:
[HTML]http://www.pingtest.net[/HTML]
وقتی من این تست رو میگیرم ارور میده میگه شاید فایروالت مورد داره فایر وال انتز ویروسو یستم مشکل از چیه؟نقل قول:
اتفاقا قراره خیلی کارها بکنه چون خصوصیه.ایرانسل خصوصی اومد سیمکارتهای یک میلیون تومانی الان نهایت به 200 هزار رسیده.کلی سیستم جدید وارد بازار مخابرتی کرده.نسل از اون هم بهتره و بهترین سرویسش ارائه اینترنت پرسرعت و سیستم مکالمه تصویریه.اگه قیمتش متعادل باشه دیگه کسی سراغ ایرانسل و همراه اول نمیره.نقل قول:
اما افسوس که داریم منزوی تر میشیم مثلا اگه همون اتصالات میشد متولی اپراتور سوم چی میشد...الان تبلیغاتش تا فوتبالهای اروپایی هم هست.
از دیشب ایرنسل من قطع شده است.
برا من درسته...نقل قول:
+15 مگابايت حجمم مونده بود داشتم دانلود ميكردم اون آخرا ياد حجم افتادم!شانس آوردم وگرنه 4500 تومن شارژ هم هدر ميرفت!
من یه بسته 2.5 دیگه فعال کردم فعلا یکم مصرفو میاریم پایین ببینیم چی میشه دیگه!
وقتی اپراتور سوم بیاد سرش جبران میکنیم.:31:
واقعا وبگردی خیلی باحال شده من که کللی حجم زیادی دارم واسه اینکه نسوزه قبل پایان دوره دوباره تمدید میکنم بی افته رو ماه بعد
راستی حجمی شده ... قیمتش چه قدره ....سرعتش چه قدره
یک عدد ادج مودم با قابلیت 3جی به فروش می رسد .
نو ......80
واسه من از 2.5 گیگ 2.35 مونده تا یه هفته دیگه هم زمانش تموم میشه! کلیم پر استفادم ولی وقتی سرعت نداره آخه چطوری تومومش کنم؟؟؟ سرعت دانلود 2 3 اینا تو روز. شبا نرم سنگین ترم.
پیش من که ایرانسل خوبه :5: الان هم با ایرانسل اوومدم
داداش سرعتت خیلی پایینه!...مدل گوشیت چیه؟نقل قول:
واسه من از 2.5 گیگ 2.35 مونده تا یه هفته دیگه هم زمانش تموم میشه! کلیم پر استفادم ولی وقتی سرعت نداره آخه چطوری تومومش کنم؟؟؟
سرعت دانلودت چقدره؟
اگه میتونی یه تست از
بگیر بذار شاید بشه فهمید مشکلت کجاست؟کد:www.pingtest.net
من امروز يه چيزي متوجه شدم. نميدونم كسي بهش دقت كرده بوده يا نه (حتما دقت كرده بوده)
شما اگر بسته ي 10000 تومني رو فعال كردين و مثلا يك هفته مونده تا تموم بشه ولي تعرفه تومن تموم شده!! اگه يه بسته مثلا يه هفته اي رو فعال كنيد ترافيكش به ترافيك ايني كه الان دارين اضافه ميشه!!!
مثلا اگه كسي 10 تومن و 2.5 گيگي رو فعال كنه و بعدش دوباره 10 تومن ديگه فعال كنه بسته اش 5 گيگ ميشه!!!
قبلا اينطور نبود!!! الان ايرانسل اينطوري كرده.
هرقدر پول بدي آش ميخوري!!! :31:
اره من فهمیده بودم بعد از اینکه بسته 2.5 اولم تموم شد یه 200 مگ فعال کردم حجمش رفت رو سرویس یکماه ای که حجمش تموم شده بود:46:نقل قول:
زمان و حجم بسته هایی که فعال میکنی به هم اضافه میشن ,2-3 روز پیش من یه بسته ی 2.5 فعال کردم گفت تا 4 اسفند مهلت داره یعنی زمانه بسته ی یکماهه قبلیم با این بسته جمع شده!:20:
راجع به بسته های جدید ایرانسل توضیح میدین .
من یه ادج مودم نو دارم .... 80 ....میدم ...قابلیت 3 جی هم داره
کسی می خواد پی ام بده
آقا من تازگی یه دونه مودم D-LINK DWM-156 خریدم اما وقتی که باهاش کانکت میشم سرعتش پایین هست، منطقه ما edge ساپورت هست قبلا هم با یه edge modem دیگه امتحان کرده بودم سرعتشم رو 20-25 بود ولی حالا با این مودم سرعت نهایتا 10 هست ، اینو هم بگم که بالای نرم افزار کانکشن هم edge را نوشته. میتونید منو راهنمایی کنید؟:13:مودم خرابه یا تنظیمات خاص داره یا ...
اي خدا!بابا 2.5 گيگ خيلي ظلمه!:31:الان يه فيلم دانلود كردم 400 مگ پريد!خو اينجوري بايد هفته اي 2.5 گيگ شارژ كنيم كه!بايد اينترنت رو هم هدفمند كنيم!:31:
+سرويسا ارزونتر شده؟!من يه 800 مگ 2 روز پيش فعال كردم 4000 تومن شارژ كم كرد.
سلام دوستان من در حال حاضر از اینترنت ADSL مخابرات با سرعت 128 کیلوبیت استقاده میکنم.
سرعت دانلودم با دانلود منجر IDM حداکثر به 14.5 کیلوبایت در ثانیه میرسد ، یعنی حداکثر ساعتی 50 مگابایت دانلود دارم.
سرعت آپلودم حداکثر 3 کیلوبایت در ثانیه است. یعنی افتضاح ! اگر بخواهم 10 مگابایت PDF و عکس ناقابل به ایمیل ضمیمه کنم باید بیش از یک ساعت معطل بمانم ، آن هم اگر هنگام انتقال فایل اختلالی پیش نیاید.
Ping خط ADSL بنده بنا بر تست از سایتهای معتبر 500 تا 600 میلیثانیه است.
من وسوسه شدم که سرویس ADSL خود را به سرویس EDGE ایرانسل تغییر بدهم، چون در p30world خوندهام که سرعت دانلود از سرویس EDGE ایرانسل حداقل 20 کیلوبایت است و ping آن 600 میلیثانیه ، که از سرویس ADSL مخابرات من با مشخصات بالا بهتر است.
اگر سرویس EDGE ایرانسل بگیریم ، یک ماهه نامحدود خواهم گرفت که ماهی 10 هزار تومان است درست هم قیمت سرویس ADSL مخابرات با سرعت 128.
حال سؤالم از شما دوستان و اساتید این است که با این وضعیت و مشخصات اینترنت من، آیا بهتر نیست من از سرویس EDGE ایرانسل استفاده کنم، البته من در صورت استفاده از سرویس EDGE ایرانسل حتماً یک مودم دانگل سیمکارت میخرم ، زیرا استفادهی من از اینترنت طولانی مدت است و گاهی به 20 ساعت در روز میرسد.
سؤال دوم من از شما دوستان ایناست که سرویس یکماهه نامحدود ایرانسل واقعاً نامحدود است ؟، چون بنده در حال حاضر با سرویس ADSL مخابرات با سرعت 128 کیلوبیت ماهانه نزدیک به 25 گیگ دانلود دارم ، یعنی روزی 16 تا 17 ساعت دانلود:31: با لپتاپ . اگر سرعت 20 کیلوبایتی EDGE ایرانسل صحت داشته باشم آنوقت دانلود ماهیانهام به 33 گیگ خواهد رسید.
ممنون میشوم راهنمایی بفرمایید ، میارزه بیخیال ADSL مخابرات با سرعت 128 کیلوبیت در ماه بشوم و از EDGE ایرانسل استفاده کنم.
کد:سلام دوستان من در حال حاضر از اینترنت ADSL مخابرات با سرعت 128 کیلوبیت استقاده میکنم.
سرعت دانلودم با دانلود منجر IDM حداکثر به 14.5 کیلوبایت در ثانیه میرسد ، یعنی حداکثر ساعتی 50 مگابایت دانلود دارم.
سرعت آپلودم حداکثر 3 کیلوبایت در ثانیه است. یعنی افتضاح ! اگر بخواهم 10 مگابایت PDF و عکس ناقابل به ایمیل ضمیمه کنم باید بیش از یک ساعت معطل بمانم ، آن هم اگر هنگام انتقال فایل اختلالی پیش نیاید.
من وسوسه شدم که سرویس ADSL خود را به سرویس EDGE ایرانسل تغییر بدهم، چون در p30world خوندهام که سرعت دانلود از سرویس EDGE ایرانسل حداقل 20 کیلوبایت است و ping آن 600 میلیثانیه ، که از سرویس ADSL مخابرات من با مشخصات بالا بهتر است.
اگر سرویس EDGE ایرانسل بگیریم ، یک ماهه نامحدود خواهم گرفت که ماهی 10 هزار تومان است درست هم قیمت سرویس ADSL مخابرات با سرعت 128.
حال سؤالم از شما دوستان و اساتید این است که با این وضعیت و مشخصات اینترنت من، آیا بهتر نیست من از سرویس EDGE ایرانسل استفاده کنم، البته من در صورت استفاده از سرویس EDGE ایرانسل حتماً یک مودم دانگل سیمکارت میخرم ، زیرا استفادهی من از اینترنت طولانی مدت است و گاهی به 20 ساعت در روز میرسد.
سؤال دوم من از شما دوستان ایناست که سرویس یکماهه نامحدود ایرانسل واقعاً نامحدود است ؟، چون بنده در حال حاضر با سرویس ADSL مخابرات با سرعت 128 کیلوبیت ماهانه نزدیک به 25 گیگ دانلود دارم ، یعنی روزی 16 تا 17 ساعت دانلود:31: با لپتاپ . اگر سرعت 20 کیلوبایتی EDGE ایرانسل صحت داشته باشم آنوقت دانلود ماهیانهام به 33 گیگ خواهد رسید.
ممنون میشوم راهنمایی بفرمایید ، میارزه بیخیال ADSL مخابرات با سرعت 128 کیلوبیت در ماه بشوم و از EDGE ایرانسل استفاده کنم.
فکر نکنم بیارزه چون الان ایرانسل خیلی وقته که سرویسشو محدود به دانلود+آپلود =2.5 گیگا بایت در ماه کرده.که به دردکسی مانند شما که چیزی حدود 800 مگ در روز دانلود داره و یک دانلودر حرفه ای محسوب میشه نمیخوره. :46:
اشتباه نکن بچسب به همون سرویس ای دی اس ال اینجا چیزی برات نداره.:5:
نه اشتباهه محضه .... هیچوقت ثابت نیست سرعت ، گاها از دیال اپ هم افتضاح تره
الان كه محدوده كه اصلا بدردت نميخوره ولي زماني هم كه نامحدود بود ، يه دوره تابستان بود كه سرعت تقريبا خوب بود ولي با محدوديت 10 گيگ ، يه دوره هم پاييز كه تقريبا نامحدود بود ولي سرعت پايين و قطعي زياد كه اصولا نميشد دانلود كرد!نقل قول:
ضمن اينكه هيچوقت چنين سرويسي ، سرعت پايداري نداره كه بخواي دائمي ازش استفاده كني
منم یه مودم گرفتم که سرعتش خیلی افتضاح بود.با گوشی حدود 480 کیلو بیت کانکت میشم با مودم نصف این بود.حتی یه سایت باز نمی کرد.یه راهی که فردا امتحان خواهم کرد اینکه با لپتاپ یا جابجایی کیس،مکانهای مختلف رو امتحان کن اگه سرعت بهتر نشد که مشکل از مودم هست!نودوپنج درصد مودمهای موجود تقلبی و کپی شده هستن.نقل قول:
اینکه محدود شد خیلی عالی بود.چون قبلا گاهی حتی یه صفحه هم باز نمی کرد به این علت که چهار نفر دیگه نشستن دارن با این سرعت dvd HQ دانلود می کنن!الان عادلانه تر شده.چون محدودیت حجمی شده،مثل isp های adsl برای اینکه زودتر مصرف طرف تموم بشه،سرعت رو بالا بردن.به هر حال اعمال محدودیت خوب بود اما نه در حد 2.5 مثلا 5 بود خوب میشد.نقل قول:
این روش رو می تونید بعنوان روش دوم انتخاب کنید.اگه امکان استفاده از adsl رو دارید هرگز فدای edge نکنید.adsl یک سرویس اختصاصی با بستری امن هست یعنی مطمئن هستی که فلان سرعت رو همیشه دارید.اما edge اصلا و ابدا پایدار نیست و بعنوان یه امکانات اضافه روی خطوط مخابراتی ارائه میشه.نقل قول:
ضمنا حتما قبل از هر اقدامی ابتدا از مطلوب بودن کیفیت edge در منطقه خودتون اطمینان حاصل کنین.
----------------------------------------------------------------------
یه خبر ناامید کننده درباره اپراتور سوم اینکه برای چندمین بار عرضه این سیمکارتها به تعویق افتاد و متولیان جدید این اپراتور پر خرج،امیدوارند که در خرداد 90 سیمکارتها عرضه بشن.
این درحالیست که اگر مسایل سیاسی در مزایده اپراتور سوم دخالت داده نمیشد،این اپراتور الان با سرمایه خارجی و با تکنولوژی روز در حال استفاده بود!!
حالا باید بشینیم تا تامین اجتماعی!به فکر عرضه اونها بیفته...واقعا ما کجا داریم میریم؟
با سلام یه سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین
اگه تو سه روز 200 مگابایت استفاده نکنیم آیا مابقیش تو حساب میمونه ؟ییا میسوزه ؟
اقا اینو که تو سایت هم نوشته بود :31:نقل قول:
[QUOTE=بهنازی;5761385]با سلام یه سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین
اگه تو سه روز 200 مگابایت استفاده نکنیم آیا مابقیش تو حساب میمونه ؟ییا میسوزه ؟[/QUOTE
200 واسه 24 ساعت استفاده نکی میسوزه مکه اینکه همزمان با بسته دیگه ای باشه حجم به اون اضافه شه:5:
جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیر امدی تموم شد:27::10:
الان 2.5 گیگ اصلا عوض نکن
همش میپره میره هوا!:31:نقل قول:
راستی از دیشبه سرعت واسه من عالی شده.ای کاش ایرانسل طرحای نامحدود رو دوباره و با این سرعت عالی میداد:9:
نقل قول:
سلام دوستان من در حال حاضر از اینترنت ADSL مخابرات با سرعت 128 کیلوبیت استقاده میکنم.
سؤال دوم من از شما دوستان ایناست که سرویس یکماهه نامحدود ایرانسل واقعاً نامحدود است ؟، چون بنده در حال حاضر با سرویس ADSL مخابرات با سرعت 128 کیلوبیت ماهانه نزدیک به 25 گیگ دانلود دارم ، یعنی روزی 16 تا 17 ساعت دانلود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با لپتاپ . اگر سرعت 20 کیلوبایتی EDGE ایرانسل صحت داشته باشم آنوقت دانلود ماهیانهام به 33 گیگ خواهد رسید.
اشتباه نکن .....
من خودم چند ماه دارم از ایرانسل استفاده میکنم و از امروز شدم مشترک ADSL مخابرات ...!!!!
اینترنت ایرانسل یه چیزی در حد افتضاح هست شاید بعضی مواقع 30 هم دانلود کنی ولی بعضی وقتی حتی یک بایت هم دریافت و ارسال نداری ..و از 24 ساعت روز ...خیلی وقت ها ایرانسل قطعی داره....
برعکس شما من از ایرانسل اومدم مخابرات الانم سرعتم همون 15 هست ولی همیشه سرعت یه اندازه هست و قطعی نداره ...و 100 برابر بهتر از ایرانسل هست ..و هیچ وقت یه ارتباط کابلی ADSL رو با یه ارتباط EDGE ایرانسلی مقایسه نکن..
اینجا که هنوز از ADSL خبری نیست !! :(
از این ایرانسل خسته شدم . دانلودش هنگ میکنه ، میره زیره 0 چند مین قطعه !! ای بابا .. این چه وضعیتیه !! چند وقتیه بد ریدههه!!!
ADSL ماهی چقدر دارین میدین ؟ با چه شرایطی؟
كاملا تاييد ميشه.نقل قول:
ماهم كه چسبيديم به اين سرويس از مجبوريه!:41::13:
سلام ....... من بحث هارو خوندم نفهمیدم اخر چه مودمی خوب هست بخریم لطفا هرکی مودم داره در مورد کیفیتش بگه که مطمین بشیم... الان در حال حاظر چه مودمی خوب و به صرفه هست بخریم.... ممنون
مودم میخوای چکار با گوشی وصل شونقل قول:
سلام دوستان
تو تجارت یک اصلی هست به نام اصل وفاداری مشتری و من قبلا از ایرانسل بسیار استفاده کردم و میشه گفت که به این شرکت وفادار بودم ولی وفاداری هم یه حدی داره الان سرعت اینترنت من به قدری کم شده که یه سایت سبک رو هم به زور باز میکنه چه برسه به دانلود. یعنی نه از لحاظ کمیت به درد میخوره نه از لحاظ کیفیت
امیدوارم هر چه زودتر شبکه نسل سوم بیاد و ما رو از ایرانسل خلاص کنه و اگر اونم ارزشی نداشت 100% یه ADSL میگیرم از قدیم گفتن مرگ یک بار شیون یک بار
آقا گوشی رو داغون کنم آخه که چی من مصرفم بالاست:27: :13:....بعدشم من میخوام دوروز دیگه 3Gامد بتونم استفاده کنم دوستان لطفان راهنمایی کنن در مورد مودمها واقعا فرقشون چیه مثلا ای مودمها که همجا تبلیغ میکنه که فیلیپسه .... یا دی لینک ...یا . کدوم رو بخرم؟؟ متشکرم:40::11:نقل قول:
دولت هر قانونی بخواد برای استخدام میزاره با این استدلال که کارمند وقت استخدام قبول میکنه. نخواست خب اسخدام نشه ما که زورش نکردیم. این وقتی درسته که تنها ارائه دهنده ی استخدام با شرایط دولتی دولت نباشه و گزینه های دیگری هم باشد حالا حکایت ایرانسله. وقتی رقیبی نداشته باشه چرا به فکر حفظ مشتری باشه؟ مشتری کجا بره؟نقل قول:
سلام حق با شماستنقل قول:
شرکتی که نسل سوم رو ارائه میده هم تا 2 سال هیچ رقیبی نخواهد داشت یعنی تو این مدت هر بلایی دلش بخواهد سره مشتریش میاره یعنی به قول معروف هر سازیو بزنه مشتری هم باید با همون برقصه
ولی خوب فعلا اومدن شبکه نسل سوم رو به فال نیک میگیرم امیدواریم حداقل این شرکت مشتری مداری کنه و دلش واسه مشتری حداقل یکم بسوزه
مشکلی که هست اینکه ما همش عقبیم یعنی همین هم که بیاد اینترنتی که ارائه میکند یا آنچه ما در ان زمان میخواهیم فاصله داره. انتظارات ما هم بروز میشود.
آخیییییییش راحت شدم
من از دیروز مشترک adsl مخابرات شدم دیگه از این ایرانسل لعنتی راحت شدم ..
سرعت واقعا خوبه ..اینم تست سرعت من :
نظر بدین
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=5764975&postcount=1306
من مودم ادج دارم ......اگه خواستی ندا بده .نقل قول:
تازه خریدم