سلام ارمین جاننقل قول:
خیلی راحته خودتم می تونی استخراج کنی
اینم آموزشش
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6520317&postcount=379
Printable View
سلام ارمین جاننقل قول:
خیلی راحته خودتم می تونی استخراج کنی
اینم آموزشش
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6520317&postcount=379
گزارشكر هلندي بازي باگه
راستی اینم نتیجه نظر خواهی واسه انتخاب شیوه دفاعی یا به نوعی شیوه دفاعی محبوب تر که توی فروم EA انجام شده
Tactical defending 76%
Legacy defending 24%
البته نتیجه نظر خواهی که معلوم بود و هست که TD هستش
به قول یکی از بچه های اونجا :
let's put it this way, TD for men and LD is for children
البته به نظر من اگه واقعا روی این شیوه دفاعی بیشتر کار میشد بهتر بود
نقل قول:
داداش مگه فیفا لیگ قهرمانان داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!
اگه مي خواي تنظيم كني برو تو FIFACONFIG مسير FIFA 12\Game\fifasetupنقل قول:
اگرم نشد اينجا رو بخون
پست تكميلي مشكلات FIFA12
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6526560&postcount=259
آقا فیفا لیگ قهرمانان اروپا نداره؟؟؟
راسی من دارم لیگ اسپانیا میرم ولی هر چی میگردم نمیتوم قسمت جدول رده بندی تیم ها رو پیدا کنم کجاس ؟ !
شما وقتی سیوت رو لد میکنی و وارد تورنومنت میشی سمت راست صفحه هم جدول تیم ها و امتیازات هست و هم جدول برترین گل زنان لیگ.نقل قول:
خیلی بده چرا تو این بازی هیچ تورنومنت کشوری نداره
میخواستیم جام جهانی بازی کنیم نشد باید بریم تورنومنت بسازیم
خدا کنه یه پچ واسه این بیاد راستی لیگ قهرمانان کی از دست اونا خارج میشه؟:18:
محتوای مخفی: ooooopppsssss
کسی که این حرفو زده:let's put it this way, TD for men and LD is for childrenمطمئن باش تو فیفا 11 بدجور لوله میشده!!!:27:نقل قول:
TD فعلا به جز باگ چیزی نیست و فک نکنم تو فیفا 13 هم باشه....
من کلا با شما مخالفم و دقیقا با حرف اون شخص موافقم.شما به این دلیل این حرف رو میزنی که یکم بازی کردی و نتونستی یاد بگیری بعد اومدی میگی که به جز باگ چیزی نیست.اولش برای خودم هم سخت بود ولی بعد از یه فصل کریر مد با بارسا الان دیگه میدونم چه جوری دفاع کنم و بیشتر بازیهام رو هم میبرم.پس بهتره یکم بیشتر تمرین کنی که یاد بگیری تا از این سیستم جدید بد بگی.نقل قول:
کسی که این حرفو زده:let's put it this way, TD for men and LD is for childrenمطمئن باش تو فیفا 11 بدجور لوله میشده!!!
TD فعلا به جز باگ چیزی نیست و فک نکنم تو فیفا 13 هم باشه....
سلام به نظرم باگ نیست چطور میشه یه دروازبان بهترین بازیکن بشه درحالیکه اصلا واکنش نشون نمی ده! این کم شدن با یه عکس العمل یه دفه میره بالا مثلا من دیروز که بازی می کردم نمره ام تا 5.8 اومده بود پائین این در حالی بود که اوایل بازی تا حدود 7.3 اینا بالا رفته بود به خاطر دو مورد Save و مشت سانتر بعد هی بازی دست بازیکنان ما بود و همینطور نمره ام پائین و پائین تر می رفت لامصب طوری بود که حتما باید بهترین بازیکن می دم چون بازی قبلیش 10 شده بودم و بهترین بازیکن اگه الان این بازی رو هم بهترین بازیکن میشدم اکامپلیشمنت مخصوصش آنلاک میشد همونی که می خواد دو بازی پیاپی بهترین بازیکن بشی خلاصه بازی داشت تموم میشد که مدافعین مرتکب پنالتی شدن و من موفق شدم بگیرم پنالتی رو یه دفعه نمره رفت روی 9.3نقل قول:
دقایق پایانی بود که یه شوت زدن و با یه رفلکس خوب توپ رو به کرنر فرستادم و نمره شد 9.8 حالا این 2 دهم نمره چی بود که ازم کم کرد نمی دونم بازی قبلیش یک گل هم خورده بودم ولی نمره ام 10 شد ولی تعداد سیو هام خیلی زیاد بود انواع اقسام... با گرفتن اکامپلیشمنت ها و افزایش پارامترها کلا رفلکس ها و دایوینگ ها بهبود پیدا می کنه
سلام
بلاخره بعد از کلی اعصاب خورد شدن روش خوبی یاد گرفتم که هم میشه در دفاع با تاکتیکال دیفندینگ خوب کار کرد و هم به راحتی دریبل و پاس در عمق و سانتر رو انجام داد
این روش حتما جواب میده و من در درجه سختی ورلد کلاس باهاش عالی جواب گرفتم ولی خوب کامپیوتر هنوز هم هوش مصنوعی خوبی داره و باید با احتیاط در برابرش بازی کرد
اما روش من
دکمه سرعت و دکمه شوت تکنیکی رو طوری قرار بدید که بتونید به راحتی هر دو رو بگیرید
موقع دفاع اگر این دو دکمه رو با هم بگیری یک بازیکن یا دو تا بازیکن میرن تو پای مدافع حریف و پرسش میکنن و شما با اون بازیکن که نشانگر شما روش هست و کنترلش دست شماست میتونید از سمت دیگه توپ رو ازش بگیرید یا یه بازیکن رو که میخواد پاس بده رو کنترل کنید
در موقع حمله هم شما باید به محض نزدیک شدن بازیکن کامپیوتر به خودتون با گرفتن این دو دکمه و دادن جهت به راحتی دریبلش بزنید و پاس و غیره بدید
فوق العادست
تشکر لازم نیست قابلی نداشت
دوست عزیز قوی ترین تیم رو ورداشتی اینجوری میگی شما 10تا بازی پشت هم با یه تیم مثل رم بری موهات سفید میشه تا دفاع رو جم و جور بکنی !نقل قول:
البته من خودم طرفدار دفاع تاکتیکال هستم چون کاملا حساب شده و منطقی هست و از روش تو پای حریف رفتن خیلی کارآمدتره ولی بحث من اینجاست که من خودم هم تو legacy به همین صورت دفاع میکنم ولی بعضی جاها باید محاجم حریف پرس شه که این روش تو tactical مکافاته ! شاید شما بهترین دفاع رو داشته باشی و راحت تر باشه کارت ولی باور کن با مدافعینی که تراز اول نیستن به مشکل خواهی خورد !
خدا شاهده یه بازی کامل هم با این روش بازی نکردم و اون بازی رو هم نباختم ولی حرکت بازیکنا و طرز دفاع تو این سیستم جدید واقعآ یه باگه و اصلآ شبیه واقعیت نیست!!!نقل قول:
شما هم حتمآ بدجور تو فیفا 11 میباختی که رو اوردی به این روش مسخره و برو با کسایی بازی کن که با این روش بازی میکنن چون هیچ وقت نمیتونی یه نفر رو که با سیستم دفاعی قبلی بازی میکنه ببری...:46:
ویرایش:تازه داری با بارسا و اونم بعد یه فصل بازی میکنی و اکثرا میبری؟؟؟
مگه میشه با بارسا هم به اوساسونا باخت؟؟؟:دی
اتفاقا TD مطمئنا تو فيفا 13 هست چون تازه شروعش كردن ولي معلوم نيست LD باشه.نقل قول:
با اينكه خودم يكم با TD مشكل دارم و بعضي وقتا حرصمو در ميارهولي بايد قبول كرد كه واقعي تره هرچند كه EA مسلما بايد روش بيشتر كار كنه و بهتر و كاملترش كنه.
به نظرم فيفا 1-2 سال ديگه كلا LD رو برميداره
سلام.تو فیفا 12 اصلا نمی تونم حرکات تکنیکی انجام بدم لطفا راهنمایی کنید؟تو فیفا 11 راحت می شد حرکات تکنیکی انجام داد
آقا گفتي رم داغ دلمو تازه كردي. سال اول 8هشتم شدم ولي سال بعدش پسرفت كردمو 12 شدم و اخراجم كردن:41:نقل قول:
تنها حسني كه داشت اين بود كه تو سال آخر بازي توتي، آقاي گلش كردم:31:
ميخوام 2-3 فصل با بارسا بازي كنم،وقتي بازي اومد دستم،برگردم با تيم هاي ضعيف تر بازي كنم
محتوای مخفی: فارسی
محتوای مخفی: ENGLISH
تهیه کننده محسن از اراک
التماس دعا و دکمه ی تشکر:27:
سلام دوستان . من اولین باریه که فیفا روی pc نصب کردم . یه مشکلی دارم که صفحه بازی رو کامل نشون نمیده . کسی می تونه راهنماییم کنه ؟ ممنون
به صفحه ی 206 بروید و از نحوه ي اضافه کردن فايلهاي صوتي در فيفا که گذاشتم دیدن فرمایید:31:
[PHP]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=485113&page=206[/PHP]
والنسیا رو آباد کردم سال 2014 رفت!!! :31:
به صفحه ی 206 بروید و از نحوه ي اضافه کردن فايلهاي صوتي در فيفا12 که گذاشتم دیدن فرمایید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] http://forum.p30world.com/showthread.php?t=485113&page=206
ممنون از راهنماییتنقل قول:
ولی دیگه این همه تکرار واسه چی ؟ :31:
سلام.
آقا ما از اون فیفا بازهای قدیم هستیم که از سگا با فیفا92 بازی کردیم تا الان...
این چه وضعشه؟!
تقریباً 100% پاسهات و تیم حریف پیش بینی میکنه!!! تمام شوتهای اونها هم توی دروازه جا میگیره!!!
به نظرم گیم پلی به شدت مسخره شده.
اصلاً از فیفا این انتظار رو نداشتم. وحشتناک بازی کسل کننده و مسخره شده
ببخشید جاتون تنگ شد میرم اونور تر ولی به هر حالنقل قول:
به صفحه ی 206 بروید و از نحوه ي اضافه کردن فايلهاي صوتي در فيفا که گذاشتم دیدن فرمایید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما جزو معدود نفراتی هستید که از این سیستم خوشتون نیومده!نقل قول:
نظرسنجنی برگزار شد و 70 درصد به تاکتیکال رای دادن. نظرسنجی رسمی EA. بزرگترین نقطه مثبت فیفا 12 همین تاکتیکال دفندینگ هست. بازی رو جوری کرده که دیگه هرکسی نمیتونه بازی کنه. متاسفانه همه دوست دارن همه چیز ساده باشه! یه دکمه رو بگیری و خودش بره دنبال توپ!! ولی الان هم باید در دفاع تمرکز داشته باشی و هم در حمله و این یعنی فوتبال واقعی!
من که عاشق تاکتیکال شدم!
ارزش توپو حالا میفهمم!قدیما توپ از دست میرفت فدا سرم میگرفتمش!اصلا تکل خیلی کم میزدم ولی حالا آدم به موقعیت ها توجه بیشتری میکنه تلاش میکنه توپو دیرتر از دست بده و میدونه کی تکل بزنه که وایستاده توپو بگیره + من یه استفاده دیگه هم از تکل میکنم مانع عبور توپ میشم!بعضی وقتا که میان تو محوطه میخوان پاس بدن سریع آماده تکل میکنم جلو توپو میگیرم!
واسه نصبش وقتي تا نصف ميره !
يه هم درايو كه محل نصبه بالا مياد مشكل چيه ؟!
ممنون چه جوری صدای موزیک رو میشه بیشتر کرد؟؟؟؟
خیلی کمه این صدا
دوستان این عکسه دسته ی منه:
کسی مدونه باید چیکار کنم که شماره4 پاس تو عمق باشه...کد:http://up7.--------.com/images/n8mtxnsqynerc74xzj0.jpg
شماره2 سانتر و تکل باشه...
شماره 1 پاس کوتاه و توپ گیری از حریف....
شماره 3 شوت و هد...
فقط همینو یک نفر لطف کنه به من بگه میبوسمش...
از خیلیا پرسیدم پس لطفا تئوری نگید اگه بشه پچی جیزی نصب کرد که خود به خود درست بشه یا حداقل با عکس توضیح بدین ممنون میشم...
یک سوال فنی هم داشتم، من وقتی بازی میکنم گاهی اوقات او بالای صفحه سمت چپ که نتیجه ی بازی رو نوشته بعضی موقع ها کم رنگ میشه و انگار از روی صفحه محو میشه و بعد از چند ثانیه میاد....میخواستم بپرسم واسه شما هم اینطوریه؟
میشه یه بزرگواری لیست Goal Celebreation های جدید رو بزاره .....
سلام دوستان . من اولین باریه که فیفا روی pc نصب کردم . یه مشکلی دارم که صفحه بازی رو کامل نشون نمیده . کسی می تونه راهنماییم کنه ؟ ممنون
:11: help me
ممنون که گذاشتی صدای ترانه رو چه جوری بیشتذ کنم؟؟!!!!
خلی کمه صدا!!!
من تا امسال فیفای pc رو دوست نداشتم.اما حالا که اون هم ng شده و از طرفی کونامی بیاد نسخه 99 افتاده و بازیهاش فانتزیتر از قبل شده امسال بیشتر فیفا بازی میکنم.دقیق نمی دونم سیستمهای قبلی فیفا چی بوده اما این تکنیکالش عالیه.من خیلی زود بهش عادت کردم و نکته منفی توش ندیدم.نقل قول:
البته در کل نکاتی هست مثل سانتر و هد زدن که مثل اینکه مشکل خیلیهاست.
خیلیها هم مشکل پریدن دروازه بان در پنالتی رو میگفتن که من حتی پنالتی هم محار کردم.در کل گیم پلی فیفا خیلی بهتر از pes هستش.و بازم از تکنیکال دیفندینگ دفاع می کنم...:20:
---------------------
بازیکنی که میسازیم رو میشه توی مود کریر ازش استفاده کرد؟من پیداش نکردم.(مربی ام)
میشه. ولی باید یه کریر از اول شروع کنی.نقل قول:
عزیز من من اگه میخواستم بازی ساده باشهfifa بازی نمیکردم میرفتم pes :2: بازی میکردم که هر ننه قمری از در بیاد تو سلطان ساکر باشه همین حرکتهای ea که من از فن های اونام ولی من منظورم این بود که TD جای کار دارهنقل قول:
و تا برطرف شدن بعضی از مشکلاتش ما با LD می حالیم:8:
دقیقآ زدی تو خال...:46:نقل قول:
البته که دفاع تاکتیکال خیلی بهتره ! شما تو سیستم روز فوتبال دنیا هم در نظر بگیری طوری هست که هیچ دفاع حرفه ای بی مهابا تو پای حریف نمیره چون امکان دریبل خوردنش زیاد میشه ! ولی به نظرم این سیستم هنوز کمی جای کار داره تو فیفا 12 .
دوستان کی حاضره لایو بزنه ؟گیمرتگ من AliN 11
بچه ها بازی تو حالت career mode برای من یه باگ بزرگ داره و اون اینه که موقعی که یه مسابقه را برای اول بازی میکنم اگه قبل از اتمام بازی از بازی خارج بشم برای اینکه اون بازی را دوباره از اول بازی کنم برای دفعه دوم بازی درجه سختیش کمتره میشه و راحتر بازی را میبرم نکته جالب توجه اینکه که اگه برای مرتبه سوم بخوام همون مسابقه را بازی کنم دوباره به همون حالت سخت اولین بازی بر میگرده؟یعنی یکی در میون بازی سخت و آسون میشه؟یه تستی بکنید ببینید برای شما هم همین طوره یا بازی من مشکل داره؟