دوستانی که دانلود کردند کدوم سری ازلینک ها رو واسه دانلود پیشنهاد میکنید؟ سالم باشه و ...
Printable View
دوستانی که دانلود کردند کدوم سری ازلینک ها رو واسه دانلود پیشنهاد میکنید؟ سالم باشه و ...
بله. پچ ورژن 1.002 آخرین پچ این بازیه که 176 مگه. اما اشکال کار در اینه که کرکی براش موجود نیست. اولین و اخرین کرک برای ورژن 1.0 موجوده.نقل قول:
دوستانی که بازیو گرفتن توی dvd بازی پوشه ای به نام کرک وجود داشت؟
من بازیو الان ریختم توی بازی نمیره. توی dvd بازی هم هیچ کرکی نداشتش.
اگه کرک می خواید که من نمی تونم دانلود کنم. به خاطر همین اگر درست باشه من تصمیم دارم از ایران فرار کنم چون الان چند بازی دیگه هم گرفتم که به این صورت بوده. اگه به این صورت هستش بگید که من زودتر با این وضع فرار کنم و برم یه کشوری که بازیها رو به صورت اورجینال بخرم و این قدر دردسر برای بازی کردن نداشته باشم:13:
وحید جان اون جایی که بازیو ازش می خری باید جم کنه بره چون بازیهاش حتما ایراد داره.
ایران رو هم باید اباد کنیم نه اینکه ازش فرار کنیم.
اتفاقا رفتم امروز مغازه گفتش که این بازیو تا حالا خیلی فروخته و هیچ کی تا حالا پس نیاورده.من بازیو عوضش کردم ولی مشکلم حل نشد. حالا کاری ندارم که طرف راست میگه یا نه. ولی جای معتبری هستش و من همیشه از اون جا بازی می خرم و کمتر پش میاد مشکل داشته باشه.نقل قول:
مشکل من توی این بازی این هست که وقتی روی بازی کلیک می کنم چند ثانیه لوگویی به نام razor 1911 میاد بعدش یه error میده که به این صورت هستش:
[SecuLauncher: failed to start application [2000
من احتمال میدم مشکل از کرک شاید نباشه. به نظرتون چی کار کنم؟
اومدن این پیغام خطا اکثر به این دلیله که برنامه های Visual Studio C++ Redistributable و یا Microsoft .NET Framework 3.5 نصب نشده.نقل قول:
اتفاقا این دو تا برنامه نصب هستش. بازی های دیگه هم فکر کنم به این برنامه ها نیاز دارن ولی اونارو من راحت بازی می کنم. واقعا نمی دونم مشکل از چیه :13:نقل قول:
پس کرک RELOADED رو از آدرس زیر بگیر و امتحان کن. کرک Razor 1911 مثل اینکه ایراداتی داشته:نقل قول:
کد:http://gf.wiretarget.com/bioshock_2.htm
مشکلم بالاخره فهمیدم چی بود. امروز تونستم حلش کنم. خودم هنوز بازی نکردمش ولی برادرم با اینکه زیاد بازی نمی کنه ولی یه ساعت این بازیو بازی کرده بود بدجور ازش خوشش امده بود. کلا بازی فوق العاده ای باید باشه.نقل قول:
در مورد مشکلم چه جوری حل شد می خواستم توضیح بدم شاید به درد دوستان بخوره چون به این پستی که نقل قول کردم ربط داره:
من چند وقت پیش از همین سایت gf.wiretarget.com که فکر کنم کرک اکثر بازی ها این جا گذاشته میشه می خواستم یه چیزی دانلود کنم ولی چون آنتی ویروس داشتم پیغام داد که این سایت ویروس داره به خاطر همین یه اشتباه خیلی بزرگ کردم که آنتی ویروس رو غیر فعال کردم بعد دیگه حواسم نبود که باید اینو دوباره فعالش کنم به خاطر همین یه ویروس بدجور گرفتش که خدا نصیب هیچ کی نکنه. این ویروس یه جوری بودش که همه فایل های کامپیوتری به سرعت ویروسی می کرد به خاطر همین بعضی فایل ها دیگه به کلی باید پاک میشدن. بعد مثل اینکه همین برنامه Visual Studio C++ Redistributable که توی کامپیوترم نصب بودش چند فایلش پاک شده بود و به خاطر همین توی این بازی و چند بازی دیگه نمی رفت.اینارو گفتم که هیچ وقت مثل من آنتی ویروس رو غیر فعال نکنید تا این همه بدبختی نکشید.
راستی چه جوری بعضی ها بازی ها حتی جدید با این حال من بازی می کردم. یعنی همه بازی ها حتما به این برنامه نیاز ندارن؟
بله اکثر بازی ها به این برنامه ها نیاز دارن ولی چون بیشتر روی ویندوز وجود داره به چشم نمیاد.