با سلام،نقل قول:
دوست عزیز شما می تونین از این نرم افزار استفاده کنین:
free هستش و به شخصه استفاده می کنم و کارش درسته.... :31:کد:http://www.softperfect.com/products/networx
نخیر، مجموعه جفتش، دانلود و آپلود 200 مگ .....
Printable View
با سلام،نقل قول:
دوست عزیز شما می تونین از این نرم افزار استفاده کنین:
free هستش و به شخصه استفاده می کنم و کارش درسته.... :31:کد:http://www.softperfect.com/products/networx
نخیر، مجموعه جفتش، دانلود و آپلود 200 مگ .....
دوستان با این وضعیت پیش اومده مصرف من کمتر از روزی 400 مگ نیستش و صرفه نداره که یکماهه رو فعال کنم به نظر شما همراه اول یک سیمکارت اعتباری بگیرم و فعالش کنم ارزشش رو داره ؟
داداش همراه اول هم مالی نیست.درسته که نامحدوده هنوز اما سرعتش خیلی پایینه .نقل قول:
راه شما اینه:
1.تا سعی داری با ایرانسل کناربیا و با 2.5 گیگ یه جوری موضوع رو شیمبل کن بره:31:
2.اگه نتونستی باهاش کناربیای یه همراه اول بنداز تو گوشیت و یه طرح یکروزه رو فعال کن اگه سرعتت خوب بود یعنی 10 تا 20 کیلو بایت با همراه آخر دانلود داشتی که یک هفته ایش رو فعال کن برای تست قطعی .(که زیاد داره)
اگر هم سرعتت مثل من روی 6و7 کیلو دور میزد که بیخیالش شو چون اگه بیخیالش نشی n برابر پول صرفه جوییت را بایست بدی اداره ی محترم برق بابت قبضی که برات میاد.:31:
3.با تمام این اوضاع اگر یکهفته ای رو هم تست کردی و قطعی نداشت و سرعتش هم خوب بود (فرض محال)
اونوقت سوییچ کن روش.
راستی به این طرحای همراه آخر زیاد اطمینان نکن یهو دیدی کلا قطعش کردن.:46:
الان 3 روزه تو 2/5 گیگ هستم . عالیه... بدون قعطی... هرچند که 5 یا 6 ماه بود که از نامحدودش استفاده کردم و الان یکم برام سخته...
این طرح 2.5 گیگ برای یک هفته میصرفه , یه طرح 10 گیگ هم برای یکماه میزاشتن صرف میکرد ... چیه 2.5 گیگ برای 4 روز من بس هست نه 1ماه!:31:
من یک سیمکارت اعتباری گرفتم الان باید چطوری روی همراه اول اینترنتش رو فعال کنم ؟نقل قول:
با سلام خسته نباشین می خواستمک بپرسم که این edge به گوشیهمبستگیدارهیعنیبایدگو شیتم ساپورت کنه آخه من گوشیم سونی اریکسون k800 است و وقتی با اون به اینترنت از طزیق کامپیوتر وصل میشم سرعتم زیاد خوب نیست در حد دیال آپه اما فکر کنم اینجا edge رو پوشش بده چون یه گوشیه دیگه بایه سیمکارت دیگه تو این منطقه حرف e رو نشون میداد به نظر شما باید چیکار کنم اگه مودم دانگل بخرم مشکلم حل میشه و سرعتم بالا میره؟
مرسی
بله باید گوشی شما این قابلیت رو دارا باشه مشخصات رو از این سایت بگیریدکد:www.gsm.ir
با سلام خسته نباشین می خواستم بپرسم که این edge به گوشی هم بستگی داره یعنی بایدگو شیتم ساپورت کنه آخه من گوشیم سونی اریکسون k800 است و وقتی با اون به اینترنت از طزیق کامپیوتر وصل میشم سرعتم زیاد خوب نیست در حد دیال آپه اما فکر کنم اینجا edge رو پوشش بده چون یه گوشیه دیگه بایه سیمکارت دیگه تو این منطقه حرف e رو نشون میداد به نظر شما باید چیکار کنم اگه مودم دانگل بخرم مشکلم حل میشه و سرعتم بالا میره؟
مرسی
اینو دیگه برو تو تاپیک همراه اول بپرس اینجا تاپیک ایرانسله.اینم آدرسش:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=419898&page=37
سلام دوستان
طبق اطلاعات واسله بسته های gprs نامحدود ایرانسل و همراه اول هر دو به بهانه رقابت با اپرانور سوم " اتصالات " برنامه ریزی شده بودند که قرار بود 22 بهمن امسال سیم کارتاشو توزیع کنه و سیستم پایه اون بر پایه 3g بود که ظاهرا از توزیع سیم کارت در امسال خودداری می کنه و ایرانسل که گود رو خالی میبینه و همراه اول هم رقیب خاصی برای ایرانسل محسوب نمیشه تصمیم به محدود کردن این سرویس می گیره .
فعلا بسته های نامحدود 2.5 گیگ یک ماهه 100000 ریالی و کمتر در دسترسه
بابا بیخی 7.2 مگ که نمیدن الان adsl2+ سرعتش 25 مگ ولی کی داره؟؟؟؟ دشمن:13: isp ها دیگه فلخرج بشن شیر فلکه رو باز کنن 1 مگ بدن 3g هم درسته سرعتش در حدد مگ ولی مگه نمیشه محدودش کرد:hmm:نقل قول:
بابا شما چقدر پر توقع این کدوم isp با ماهی 10 تومن 6 یا 7 گیگ حجم دانلود میده؟!!!!:13:. ولی انصافا خیلی کیفیت بالا رفته کدوم پنجشنبه جمعه سرویس این خوب بود که این دفه بود. پینگ هم خیلی بهتر شده. حجم کم اوردین دوباره تمدید کنین.:27:
در ضمن ایرانسل کی حجم میداد که الان دومین بارش باشه؟؟ اون قدیما که این سوسول بازیها نبود ایرانسل بسته های چند مگا بایتی میفرخت مثلا ما 30 مگ رو 3000 تومن می خریدیم 1 ماه فرصت استفاده بود. درست مثل الان (اون موقع هم شب و روز قیمتشون فرق داشت) ما 6 هزار خوردی اعتبار gprs میگرفتیم و دقیق 30 استفاده میکردیم.
سلام دوستان
من یک بسته 200 مگابایتی گرفتم 3 روز ازش استفاده کردم البته مجبور شدم دانلود نکنم و اینترنت رو هم هدفمندی کنم.مثل اینکه محدودیت زمانی وجود نداره نظر شما چیه؟
راستی دلتون رو یه 3G (نسل سوم) خوش نکنید چون که من یک جایی خوندم پوشش این شبکه واسه جاهایه محدودیه و برایه بقیه جاها هم همون شبکه نسل دوم رو میذارن. و اگه بدبینی نباشه باید بگم چشمم آب نمیخوره و فکر کنم ایرانسل دیده که اینجوریه بسته های نامحدودش رو محدود کرده اونم با این جور محدودیت.
ای بابا چقدر بدبینین آخه شماها.بابا دلمون رو به 3g خوش نکنیم پس به چی خوش کنیم؟انقدر هم از این ایرانسل تعریف نکنید .کی گفته که قراره 3g تو جاهای محدودی پشتیبانی بشه ؟ اگه اونطور بشه که دیگه به اون شرکت اپراتور سوم نمیگن آخه.:31:
بعد هم چرا میگین که نمیتونه با ایرانسل رقابت کنه ؟از کجا میدونین دکل BTS نسل دوم قراره بذارن؟اصلا اگه قرار باشه دکل نسل دوم بذارن چرا ملت برن پول سیمکارتهای نسل سوم رو بدن؟ خب میرن همون همراه آخر نسل 2.5 رو میخرن دیگه.اگه قرار باشه همچین چیزایی اتفاق بیفته که اپراتور سوم باید جمع کنه.اصلا برا چی داره میاد این اپراتور سوم ؟برای اینکه بتونه سرعت رو حالا یذره هم شده ببره بالا دیگه.
ضمنا تمام مشکلاتی که الان دوستان دارن میگن راجع به سرعت پایین مال قانون محدودیت استفاده از سرعت بیشتر از 128 هست یکی دیگه از خوبیهایی که نسل سوم واپراتور سوم داره اینه که با اومدنش خود به خود این قانون باید لغو بشه و محدودیت سرعت کاربرای خانگی ورداشته شه.اونوقته که به قول دوستان isp ها شیر فلکه رو باز میکنن و سرعت رو مجبورن ببرن بالا.
الانم انقدر نا امید نباشین دوستان.
نقل قول:
Nوست عزیز درست هست ای اس پی ها نامحدود ندارن اما همون حجمی هم که میدن سایتهای رایگان شبانه دارن . اما این ایرانسل همه چیزو بست . حتی اگر روزی 5 ساعت رایگان داشت ادم دلشو خوش میکرد اما الان با این وضع ادم جرات نداری 4 تا اهنگ دانلود کنه
تحریم بهترین راه کار هست
نقل قول:نقل قول:ای بابا چقدر بدبینین آخه شماها.بابا دلمون رو به 3g خوش نکنیم پس به چی خوش کنیم؟انقدر هم از این ایرانسل تعریف نکنید .کی گفته که قراره 3g تو جاهای محدودی پشتیبانی بشه ؟ اگه اونطور بشه که دیگه به اون شرکت اپراتور سوم نمیگن آخه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بعد هم چرا میگین که نمیتونه با ایرانسل رقابت کنه ؟از کجا میدونین دکل BTS نسل دوم قراره بذارن؟اصلا اگه قرار باشه دکل نسل دوم بذارن چرا ملت برن پول سیمکارتهای نسل سوم رو بدن؟ خب میرن همون همراه آخر نسل 2.5 رو میخرن دیگه.اگه قرار باشه همچین چیزایی اتفاق بیفته که اپراتور سوم باید جمع کنه.اصلا برا چی داره میاد این اپراتور سوم ؟برای اینکه بتونه سرعت رو حالا یذره هم شده ببره بالا دیگه.
ضمنا تمام مشکلاتی که الان دوستان دارن میگن راجع به سرعت پایین مال قانون محدودیت استفاده از سرعت بیشتر از 128 هست یکی دیگه از خوبیهایی که نسل سوم واپراتور سوم داره اینه که با اومدنش خود به خود این قانون باید لغو بشه و محدودیت سرعت کاربرای خانگی ورداشته شه.اونوقته که به قول دوستان isp ها شیر فلکه رو باز میکنن و سرعت رو مجبورن ببرن بالا.
الانم انقدر نا امید نباشین دوستان.
سلام
کلا ما ایرانیها ترکوندیم با این اتحادمون .
از قدیم گفتن همه از پائین به بالا میترقن حالا ایرانسل ار بالا به پائین میترقه .
اگه همبستگی بود و سرویس ایرانسل رو تحریم میکردیم اونوقت گوشی دستشون میومد .
حالا کم کرد شما استفاده کنید از سرویسش توی جشنواره بهار دوباره براتون گربه خواهد رقصوند .
من الان دارم از همراه آخر استفاده میکنم . عالی نیست ولی سرعت دانلودم به طور متوسط 14 هستش ولی برای باز کردن صفحات وب اصلا باهاش مشکل ندارم .
روی این سیستم اینترت وی/پی/ان یا بقیه ی فیلی شکن ها کار میکنه یا نه؟:دی
البته دوست عزیز گفتم که نمی خوام بدبین باشم و این چیز رو هم از خودم نگفتم یکی از مسئولهای شبکه نسل سوم گفته بود و واقعا هم اینجوریه البته بنده امیدوارم که بیشتر نقاط ایران رو پوشش بده ولی حداقل میشه گفت ابتدا جاهایه کمی رو پوشش میده و بعدا گسترش پیدا میکنه البته امیدواریم.نقل قول:
اگه اپراتور سوم بیاد حالا بازم ممکنه که ایرانسل دوباره طرح نامحدود بزاره.... حالا ممکنه هم بعد از طرح زمستان دوباره نامحدود رو فعال کنه:41:
امروز نامحدود يه ماهه من تموم ميشه!:41:
سيم كارت همراه اول دوستمو گرفتم تا شايد سرعتش خوب باشه چون با ماهي 2.5GB نميشه سر كرد!(اين ميزان مصرف 2-3 روز منه!)سرعت دانلود همراه اول برام 4kb بود!:31:
بهتره با همون ايرانسل سر كنيم!:19:
واقعا بدرد وبگردی هم بزور میخوره. متاسفانه قوانین حمایتی کافی نیست. یک مثال میزنم:
فرض کنید یک شرکت، کاغذ خاصی برای چاپگرهای لیزری رنگی بدهد که بسیار خوب باشد. شرکت تعهدی بابت تامین چاپگر به شما نداده است باید اگر میخواهید خودتان بروید و بخرید. شما میروید و میخرید. سه ماه بعد یا شرکت دیگر این کاغذ را تولید نمیکند یا قیمتش را 3 برابر میکند، شما چیکار میتوانید بکنید؟ از طرفی هزینه کرده اید که قابل بازگشت نیست. از سوی کالا گران نشده است بلکه غیرقابل خرید شده است و با این قیمت خرید ممکن نیست. باید قانون جلوی این حرکت را بگیرد. اینگونه قانونهای حمایتی در باخترزمین زیاد است.
منی که مودم خریدم حالا باید چه کنم؟ کسی مودم مرا با 20 درصد تخفیف هم نخواهد خرید. من مجبورم بسوزم و بسازم.
غیر ممکنه که دوباره نامحدود بده
این سیاست این ایرانشل هستش
یادتون میاد اوایل طرح آبی و قرمز و طلایی و... داشت که مثلا طرح قرمز اس ام اس ها رو مجانی میکرد؟؟؟
بعد یه مدت که مشتری جمع کرد این طرح هاشو ورداشت.
الانم تا یه خورده مشتری واسه جی پی آر اس جمع کرده سریع این طرحشو جمع کرد
آدم گوشت ..... خودشو بخوره منّت قصاب م ...... ه رو نکشه
اگه هیچکس نخره شاید یه تجدید نظری بکنه
پس بهترین کار تحریمه
حرف شما کاملا صحیحه !! ولی توی زمانی که هیچ جا نت درست حسابی نداره ( مثل اینجا ) که نه ADSL هست و نه DIALUP درست حسابی هست که به صرفه آدم نگیره یا وایرلس !! وایرلس 64k گرفتم برای تست .. از Dialup بدتر بود!!!نقل قول:
خب وقتی که یکی مید اینجوری میده حجمیشم ککه کرده مجبورم استفاهد کنم !!
وقتی منی که 24ساعت نمت وصلم نمیتونم همش با دایلاپ وصل باشم بدبخت میشم !!!
راستی من این پستم نیومد که ادیتش کنم!!!
میخواستم بپرسم امروز کسی دانلود داشت ؟ آخه سرعت من از 10 بیشتر نشد به 2k هم رسید ! 0هم که میشد !!
قطع هم که 2بار قطعم کرد!!
اره من با این طرح جدید هم راحت وصل میشمنقل قول:
منم يكي 2 بار قطع شدم ولي تا الان 720mbدانلود داشتم.نقل قول:
سلام.جديدا تبليغات مودماي اج زياد شده . كدومشون قابل اطمينانن ؟
من که هر جا تست کردم همراه اول gprs بود اسم تمام این ترح ها هم gprs است. حلا فکر کنیم ما شکایت کنیم ایرانسل مجبور شه نامحدودش کنه ولی gprs بده !!:2: بازم ادج 2.5 گیگی بهتره.
gprs اینا بخاطر پینگش از دیال اپ هم بدتره واسه دانلود هم من قبلا 1 ماه با gprs دانلود کردم هر روز از 8 صبح تا 12 شب ته ش 3گیگ شد:13:واسه پیج که صبح کار به زور می گذشت ولی بعد ظهر ادم ترجیح میداد دیال اپ حال کنه:31:
ک 800 ادج نیست و محدودیت سرعت دارهنقل قول:
یک گوشی ارزون ادج دار بخر از سایت جی اس ام ارنا
بله همه نرم افزار های پ روکسی و وی/پی/ان عمل میکنهکد:
روی این سیستم اینترت وی/پی/ان یا بقیه ی فیلی شکن ها کار میکنه یا نه؟
من خودم یه روزه 200 مگ گرفتم ولی نوشته بود میتونید یه هفته ای مصرف کنید ...نقل قول:
من یک بسته 200 مگابایتی گرفتم 3 روز ازش استفاده کردم البته مجبور شدم دانلود نکنم و اینترنت رو هم هدفمندی کنم.مثل اینکه محدودیت زمانی وجود نداره نظر شما چیه؟
سلامنقل قول:
دوست عزيز ايرانسا نگفته كي ممكنه بسته هاي نامحدود رو مجدادا راه بندازه ؟
اخه شديدا بهشون نياز داريم
شما حدس ميزني مجدادا راه بندازه يا نه ؟ نظر خودتون رو بگيد
برای من که همچین اتفاقی نیفتاد. الانم صفر شدهنقل قول:
نقل قول:
به جناب اطلاعات واصله بفرمایید که این اطلاعاتشون مربوط به یک سال پیشه!!!
شرکت اتصالات امارات یک سال پیش بود که قرار بود اپراتور سوم رو راه اندازی کنه اما یهو زد زیر همه چیز و رفت!
الان هم سازمان تامین اجتماعی شده مسئول راه اندازی اپراتور سوم!!
و معلوم هم نیست که یه شرکت ایرانی کی بتونه فعالیتش رو شروع کنه اونم تو این اوضاع اونم یه سازمان دولتی.
ولی همه باید امید داشته باشیم!
تا شقایق هست کی می ره سراغ نیلوفر؟!
اگه امید هم نداشته باشیم اما زندگی باید کرد! بالاخره باید یه جوری زندگی کرد زندگی هم که بدون اینترنت برای ماها غیرممکنه.
جدا این طوریه:18: جون میده واسه چتر ها و موبایل بازا:5:نقل قول:
---------- Post added at 08:47 AM ---------- Previous post was at 08:46 AM ----------
نقل قول:
بابا بورو از mostafa1400 بگیر تازه 20% هم تخفیف میده:21::10:
---------- Post added at 08:51 AM ---------- Previous post was at 08:47 AM ----------
اگه همراه اول یه تکوننی به کیفیتش نده یا اپراتور سوم نیاد دور بر داره نامحدود یه تبلیغی واسه ایرانسل بود که تموم شده شما میتونین دانلود کنین حجم تموم کردین دوباره تمدید کنین همین:8:نقل قول:
سلام،نقل قول:
شما به این پست مراجعه کنید. :31:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5722694&postcount=393
سلام دوستان من دیشب سرعت دانلودم 25 -30 kb شده بود هیچ وقت اینجوری نبوده فکر کنم سرعت افزایش دادن قبلا 15 تا 20 kb بوده.... :31:
سرعت زياد نشده ؛ يوزر ها كم شدن.نقل قول:
سلام دوستان من دیشب سرعت دانلودم 25 -30 kb شده بود هیچ وقت اینجوری نبوده فکر کنم سرعت افزایش دادن قبلا 15 تا 20 kb بوده
سرعت دانلود در بهترين شرايط 40 هست.
سلام
کسی مودم d- link داره؟ من میخوام یکی بگیرم فروشنده گفت اگه 3g ساپورت کنه دیگه voice ساپورت نیست. زیمنس و HSDPA هم جای دیگه دیدم voice ساپورت بود .قیمتشون هم تقریبا یکیه.
به نظر شما چی کار کنم؟
Thanx