خیلی ممنون سه چهار مرحله رفتم جلو ولی همچنان دکمه ها به صورت * هستندنقل قول:
Printable View
خیلی ممنون سه چهار مرحله رفتم جلو ولی همچنان دکمه ها به صورت * هستندنقل قول:
اون dlc که برای رفع مشکلات بازی اومده بود 400 مگ حجم داشت رو نصب کردی این مشکل برات پیش اومد یا از اول که بازی نصب کردی اینجوری بود؟من اول که فقط بازی نصب کردم مشکلی نداشتم بعد نصب اون dlcهم مشکل تورو پیدا کردم باعث شد بازی پاک کنم دوباره نصب کنمنقل قول:
خیلی نارحت کننده تموم شدا اخرین سری اساسین بود , دیگه نمی اد
:Dنقل قول:
هنوز هیچی معلوم نیست داداش
در ضمن
نمیان که اینقدر مزخرف بازیو تموم کنن که
که دزماند دستشو بزنه به گوی و وسلام
باید حداقل داستان دزماندو تموم کنن بعد دیگه سری های اساسینس رو بیرون ندن
دوستان بعد از عقب موندن من از قافله به مدت 2 هفته و بعد بازی 8 ساعتی یه نظری دارم اونم اینه که دکمه های بازی خیلی آدمو دستو پاچه میکنه!
و این که عوض شدن یه اسسین از یه اسسین به اسسین دیگه خیلی زمان میبره!
و دکمه هارو خیلی تحول دادن که حال من یکی رو به شخصه گرفته!
همچینم که شما میگی تغییر خاصی نکردهنقل قول:
2-3 تا دکمه تغییر کرده و من اصلا مشکلی نداشتم
نه از اول که نصب کردم این مشکل وجود داشتنقل قول:
یه چیزی هم بگم این که خیلی بد قیافس بزرگیش!:sq_4:
لباسشم خیلی بد طراحی شده!:sq_11:
(آقا این یه نظره ها!دوستان به نظر من نظر ندن لطفا"!:sq_2:)
سلام دوستان.من اساسین یک رو بازی نکردم و اساسین دو رو بازی کردم.و سه هم در ادامه ی پروژه ام خواهد بود :دی
فقط خواستم الکاهیر و دزموند و اتزیو رو بشناسم.درکل داستان این بازی در مورد چیه؟(همه ی سری ها و چی دنبال میشه؟؟)همش در مورد سیب بهشتی هست که مغز انسان ها رو کنترل میکنه؟قاطی کردم!
قبل از انسانها موجودات پیشرفته تری روی زمین بودند (خدایان و ملائک یا موجودات فضائی) که با کمک " Piece of Eden " (قطعه ای از بهشت یا سیب بهشتی ) فکر و اندیشه انسان ها را تحت کنترل خود درآورده بودند بدون اینکه انسان ها متوجه این موضوع باشند ! " Piece of Eden " یا " سیب بهشتی" ساخته ی دست این خدایان یا موجودات بسیار پیشرفته بود که با تکنولوژی فوق العاده قدرتمند و ظریفی بوجود آمده بود و هدف از ساخت آن ، کنترل مغز انسانها و بکارگیری آنها به عنوان نوکر و برده برای خود و فرزندان و نوادگان بعد از خود بود !
این در واقع ویژگی " پیس آف ایدن " یا سیب بهشتی است که شخصی که صاحب آن سیب بهشتی یا دارنده آن است (ارباب) ، تمام افکار و اندیشه و اعتقادات و باورهای انسانهای اطراف خود را تحت کنترل خود می گیرد بدون اینکه آنها (انسانها) متوجه شوند که کنترل میشوند ! رفتار این انسانهای تحت کنترل هم به گونه ای هست که کاملا از موقعیت خود راضی هستند و برای رئیس یا ارباب خود (شخصی که آنها را کنترل میکند) دعا میکنند و او را می پرستند حتی اگر به دستور او (ارباب) کشته شوند یا دستور بدهد که باید فرزند خودشان را به دست خودشان سر ببرند !!!
هر گونه ارتباط یا ازدواج خانواده ی ارباب ها با انسانها ممنوع است . . . ولی روزی می رسد که " آدم " و " حوا " از نتیجه ی یک ارتباط عاشقانه و مخفی بین یک مرد از انسانها و یک زن از اربابها به دنیا می آیند و به این دلیل که هم خون ارباب ها و هم خون انسانها در رگشان می چرخد، سیب بهشتی روی " آدم " و " حوا " اثر نمی گذارد و تحت کنترل ارباب ها قرار نمی گیرند...آن دو با مشاهده ی وضع غمناک انسان ها ، تصمیم می گیرند برای نجات انسان ها، سیب بهشتی را از ارباب ها بدزدند و انسان ها را آزاد کرده و فرار کنند که همین کار را می کنند ... در نتیجه " آدم " و " حوا " را " اولین اساسین " و ارباب ها را
" اولین تمپلار " می شناسند که جنگشان از ابتدا تا امروز ادامه داشته و خواهد داشت.
----------------------------------------------
حالا یه فکری به حال مشکل بنده بکنین اساسین کرید 3 رو نصب کردم نمیتونم بازی کنم
حداقل یکی لیستی از دکمه هارو بذاره یا راه حلی بگه که بتونم اینو درستش کنم
مشکلمم اینه که وقتی که بازی یه دکمه ای رو میخواد مثلا v به صورت یه شکلی شبیه * میاد و من نمیدونم چی کار کنم