سلام :)
ولفسبورگ 3 ، شالکه 0 !
تا دقیقه ی 65 .
چه تیم خوبی دارن اینا ، همه هماهنگ ، همه بالانس ... هافبک های بازیساز و هماهنگ ...
کارمون در همون مرحله ی گروهی فوق العاده سخت هستش.
Printable View
ولفسبورگ 3 ، شالکه 0 !
تا دقیقه ی 65 .
چه تیم خوبی دارن اینا ، همه هماهنگ ، همه بالانس ... هافبک های بازیساز و هماهنگ ...
کارمون در همون مرحله ی گروهی فوق العاده سخت هستش.
امروز نتایج جالبی رقم خورد و چلسی باز هم باخت. لیورپول هم بعد از 3 تا کلین شیت 3 تا گل خورد و بازی رو 3-0 باخت. کلا تا بدین جا یه آمار جالبی که وجود داره عدم نتیچه گیری تیم های میزبان هست که به طوری که فقط در 7 بازی از کل بازی های انجام شده تیم میزبان برنده بوده. :n02:
برد فردا می تونه ما رو تا رتبه دوم بالا ببره.
دوستان اول قرار بود بازی پخش بشه ، منتها من الان ورزش 3 رو چک کردم مثل اینکه پخش مستقیم لغو شده .
از الان به فکر شبکه های Online باشیم :n01:
ترکیبی که امروز استفاده شد یکی از بهترین ترکیب هایی هست که این فصل میشه استفاده کرد؛ از این نظر که از بهترین بازیکن ها در این ترکیب در کنار هم بازی گرفته میشه و قدرت تهاجمی خوبی داره.
نیمه اول خیلی پر اشتباه بازی کردیم، به خصوص خط دفاع و دروازه بان و اگه یه کم خوش شانس نبودیم رویه اشتباه رومرو یه گل و رویه ضعف خط دفاع 2 گل رو راحت خورده بودیم !
ما همچنان در فاز تهاجمی به شدت ضعف داریم. ببینیم نیمه دوم چی میشه.
نتایج عجیب این هفته با باخت 2-1 منچستر کامل شد؛ یه بازی ضعیف در تمامی خطوط. نمی دونم چرا اینقدر پاس اشتباه و مبتدیانه داشتیم ! خط دفاع رویه هر دو گل مقصر بود و مشخصا دست فن خال برای تعویض های هجومی خالی ! پلن بی ما برای جبران گل خورده اومدن یانگ و فلینی هست. اگه هررا فیکس نباشه اومدن هررا به بازی؛ خبری از مهاجم نیست ! تنها نکته مثبت بازی امروز بازی 90 دقیقه ای و به نسبت خوب شوانی بود.
سلام
یه باخت خیلی بد روی اشتباهات در کار دفاعی ، مدافعین و گلر باعث هر 2 گل شدن .
باخت بدی بود ، اما در زمانی خوب ، جایی که 2 روز به پایان مهلت نقل و انتقالات مونده و اگه کسی یک دنده نباشه می شه یا 2 خرید وضعیت رو بهبود بخشید.
بازی رو با گزارش مارتین تایلر و تحلیل آلن اسمیت دیدم ، جالب ترین صحبت آلن اسمیت این بود که : تنها راهکار منچستر در حرکات نفوذی برای فرار از شکست روی آوردن به مروان فلینیه ! هافبکی که ازش انتظار حمله و گل زدن می ره " .
واقعا فقط یه مشت هافبک داریم، جالب اینجاست وقتی بازی گره هم میخوره فلینی ( یه هافبک ) میاد تو زمین.
رومرو اصلا در حد پِرِمیِر لیگ نیست ( چه برسه یونایتد !!! ). خط حمله هم باید یه مهاجم نوک سر زن بگیریم که اینجور مواقع مجبور نشیم فلینی رو بیاریم تو زمین :|
خط دفاع هم که هیچی . شاو به شدت تو بازگشت ها تنبل ــه . گل اول هم به خاطر نبودن شاو بود.
فردا ددلاین ــه و میشه یه مهاجم جذب کرد ( و یه دروازه بان اگه دخه آ رفت رئال - اوبلاک برای مثال - ) و باشگاه میتونست از ترنسفر شدن دی ماریا استفاده کنه واسه جذب کاوانی یا ایبرا ولی خیلی ساده این فرصت ــو از دست دادن.
یکی از بازی های ضعیف تیم بود... من دقیقا از زمان گل ماتا تونستم لینک مناسب پیدا کنم و بازی رو ببینم...
دو گل شدیدا بد خوردیم... به نظر من مقصر گل اول لوک شاو بود، البته اشنایدرلین هم میتونست برای ترمیم پوشش خط دفاعی بره جای اسمالینگ که با خالی بودن فضا بازیکن سوانزی با یه ضربه سر ساده توپ رو گل کرد... واکنش رومرو هم تو این صحنه تعریفی نبود و بسیار کند بود، البته تلاشش رو کرد.
گل دوم که مقصر خود رومرو بودکه یکی از مفت ترین گل هایی که یه دربازه بان دریافت میکنه رو نگرفت. تو گل دوم هم اگه اشتباه نکنم جا موندن لوک شاو باعث شد که سمت چپ تو فاصله زمانی کم دو گل (به قول مارتین تایلر "بنگ بنگ") اتوبان بشه.
سمت چپ ما پرتلاش بود، اما اصلا وظایف دفاعیش رو انجام نداد. بازی هررا هم واقعا ضعیف بود. اصلا رونی رو تغذیه نمیکرد. شواینی هم امروز بازی درجه دویی از خودش نشون داد. ممفیس هم اکثر توپ هایی که میگرفت در حالتی بود که پشتش به دربازه حریف بود. نفوذ، عبور و دریبل مدافع مقابل کمترین کاری هست که وینگرمیتونه انجام بده. اگر از پس این کار بر نمیای، آقا؛ شماره هفت که چه عرض کنم، پیراهن بی شماره یونایتد هم برات گشاد هستش.
داوری هم خیلی ضعیف بود... تو چندین صحنه پشت محوطه باید خطای به سود ما گرفته میشد. دو صحنه مشکوک که یکیش هند بازیکن حریف هنگام کشمکش با فلینی بود و نهایتا صحنه نفوذ زیبای رونی و تک به تک شدنش با دربازه بان بود که هر دو صحنه میتونست پنالتی باشه.
در کل پروسه ناخوشایند بازی های خارج از خونه شروع شد تا اینجا بازی CL تاثیر مطلوبی در بازی لیگ ما نگذاشته. و البته باز هم به سوانزی باختیم... اه اه:n21:
گفتني ها كه گفتين
سوانسي طلسم شده براي ما
ولي باز بازي ميتونست با يه نتيجه بهتر و حتي بدتر تمرم بشه
داور هم لطف كردن و پنالتي اخراج نگرفتن
یعنی کلنگ گذاشتیم تو دروازه
اینکه یه فصل رومرو قراره دروازه بانمون باشه بیشتر شبیه یه شوخی بی مزست .
اگه دخیا بود جفتشو می گرفت.
تو بقیه پست ها هم بد بودیم ولی امسال درواز رو خدا خودش به خیر کنه .
یه رکورد خوبی هم زدیم :
4 بازی 3 گل که یکیش گل به خودی بوده
حمیدجان باور کن از سر ناچاریه ! جام جهانی که فقط و فقط به خاطر پدرش که جزو کادر فنی تیم ملی بود فیکس شد و گرنه ویلی کابایروی آماده رو داشتیم که می تونست خیالمونو از بابت دروازه راحت کنه ، ولی نشد و هر بازی بابت دروازه ترس داشتیم ! الان هم که کابایرو افت کرده و دروازه بان بدردبخوری نداریم ! فک کنم 2 فصل پیش ( فصل منتهی به جام جهانی ) رفت موناکو گلر اول بود بعد شد گلر سوم ! ذخیره گلر دوم کرواسی بود !نقل قول:
دیشب نکته ی دیگه درخشش رمرو بودش ، خیلی خوب بود و به نظرم گلر اول آرژانتین شایستگی گلر اول منچستر بودن رو داره.
اصلا در حد و اندازه لیگ انگلیس نیست چه برسه به من یو ! حقیقتا داره نون ایجنتشو می خوره !
اینا رو قبلا می خواستم بگم ولی وقتی 3 تا کلین شیت داشت من هر چی می گفتم کسی قبول نمی کرد !
امروز کلا تیم خوب نبود اما با یه باخت نباید به تمام بازیکنان حمله کنیم که.البته رومرو رو نمیشه یک دروازه بان مطمئن دونست و امروز ضعیفترین بازیکن میدان بود ولی همین رومرو در بازی های قبلی سیوهایی داشت که شاید دخیا در اون صحنه ها گل میخورد.
من در طول بازیها یه سری نکات مثبت و منفی از هر بازیکن که میبینم برای خودم مینویسم.مهمترین نکاتی که امروز خیلی در سرنوشت بازی موثر بود:
رونی دو موقعیت بسیار عالی داشت و هر دو موقعیت رو ویلیامز،به موقع از زیر پای رونی درآورد.دقیقا چنین صحنه ای در بازی اول مقابل تاتنهام دیدیم که تعلل رونی باعث رسیدن والکر،مدافع حریف شد که البته منجر به گل به خودی شد.
اسمالینگ به جز صحنه های گل بازی خوبی انجام داد اما در گل اول آفساید رو پر کرده بود و در گل دوم باید توپ رو دفع میکرد اما براحتی از کنارش رد شد.
شاو برای چندمین بازی هست که فضای پشت سرش رو براحتی خالی میذاره.البته منظور وقتی هست که توپ در اختیار حریف قرار میگیره و باید زود به موقعیت خودش برگرده اما کاملا مشخصه گاهی خیلی خسته میشه و همین فضای سمت چپ رو خالی میکنه.
در نیمه دوم مارک کردن بازیکنان اصلا بدرستی انجام نمیگرفت و در فضای پشت محوطه خودی گاهی یک بازیکن کاملا خالی بود در حالیکه برتری عددی با ما بود.مثلا وقتی شاو،آیو رو مارک میکرد و آیو به سمت چپ میرفت،شاو ترجیح میداد به منطقه خودش برگرده و فضا رو پوشش بده تا مارک کردن رو ادامه بده. در کل در فاز دفاعی و بخصوص نیه دوم نه پوشش فضاها بخوبی انجام گرفت و نه یارگیری مدافعین و هافبک دفاعی یعنی اشنایدرلین (کریک بخوبی عمق رو بست)
در نیمه اول،هر دو تیم 1-3-2-4 بازی کردند.بعد از گل ماتا و با تغییری که در سوانسی انجام شد،این تیم بجای بازی از کناره ها،عمقی تر بازی کرد و با اضافه شدن آیو به گومیس در خط حمله با سیستم 2-4-4 لوزی بازی کردند.دو مهاجم و یک بازیکن پشت سر اونها.همین تغییر باعث سردرگمی بیشتر خط دفاعی شد.این استقرار بد خط دفاعی از دقیقه 57 که سوانسی دست به تغییر زد تا دقیقه 69 که کریک به زمین اومد و تا حدودی به این وضعیت سروسامان داد ادامه داشت و در همین دقایق دو گل پیاپی رو دریافت کردیم.
آمار فلینی در ارسالهایی که انجام شد:پاس صحیح 2 - لودادن توپ 2 - پاس اشتباه 1 - خطا 1 - آفساید 1
-------------
ضمنا ایوانز به وست بروم رفت.امیدوارم این خبر،آخرین خبر باشگاه برای نقل و انتقالات نباشه و باز هم یک سوپرایز در ساعات پایانی داشته باشیم.
من کاملا با این موافقم که با یه باخت نباید همه چیز رو زیر سوال ببریم. رومرو بازی های قبلی خیلی خوب کار کرده بود و امروز به نظر من کل تیم مقصر بود. یه بازی ملاک خوبی برای قضاوت کلی نیست، باید زمان بیشتری بگذره ولی یه سری مسایل دیگه ثابت شدست که عالم و آدم الان بهش واقفن.
در مورد رومرو بازی با پاش خوب نیست ولی مدافعان ما همچنان به دادن پاس های عقب زیاد اصرار دارن.
دیگه همه می دونیم تیم مهاجم می خواد و در خط حمله مشکل داریم. باید این دو روز رو هم صبر کنیم ببینیم خبری میشه یا نه.
خط دفاع ما هنوز محک جدی نخورده. سوانسی تیم آماده ای بود. تیمی که در هفته اول تویه استمفرد بریج با چلسی 2-2 کرد. من هنوزم معتقدم خط دفاع ما ضعف و بلیند در مقاطع حساس نمی تونه اون بازیکنی باشه که بتونه قلب خط دفاع ما رو تضمین کنه.
فن خال در مصاحبه بعد بازی گفته که این نتیجه تاثیری در استراتژی نقل و انتقالات ما نداره و باز هم به برتری تیم در بازی اشاره کرده. امیدوارم این یک دندگی فن خال کار دستمون نده ! این 2 روز هم بگذره بهتر میشه قضاوت کرد.
اینم اضافه کنم که تا بدین جا از بین تیم های مدعی سیتی خیلی خوب کار کرده و سایر تیم ها تقریبا در یه سطح ظاهر شدن به غیر از چلسی که فعلا دور از انتظار نتیجه گرفته. سیتی 3 تا خرید خیلی خوب داشت این فصل؛ استرلینگ، اوتامندی و دی بروین. 4 بازی، 4 برد، 10 گل زده و بدون گل خورده !
چیچاریتو به لورکوزن لینک شده و به نظر می رسه انتقالش جدی هم باشه. تویه این شرایط بی مهاجمی انگار فن خال می خواد از دست چیچاریتو هم خلاص بشه. هر چند جدا شدن هرناندز یعنی حتما یه مهاجم به تیم اضافه میشه که این مهاجم ممکن Martial، مهاجم 19 ساله موناکو باشه. از طرفی تعدد دروازه بان هم برای ما دردسری شده ! والدز که خریداری نداره و فقط می مونه انتقال دخیا به رئال ! با شرایطی که دخیا ایجاد کرده به نظر نمی رسه دیگه براحتی به ترکیب برگرده و اگه با یه رقم خوب به رئال بره حداقل به نفع ماست.
با رفتن ایوانز و بلکت هم برای فصل جدید 8 تا مدافع داریم. دارمیان و والنسیا برای دفاع راست، بلیند، اسمالینگ، جونز و مکنر برای دفاع وسط و شاو و روخو برای دفاع چپ.
رقم هایی که برایMartial اعلام میشه خیلی عجیب غریبه ... 19 سالشه اون زمانی که فرصت داشتیم که مهاجم بگیریم از دست دادیم و بعید میدونم تو این فرصت کم بتونیم خرید خوبی بتونیم انجام بدیم
لامصب سیتی روزهای آخر نقل و انتقالات ترکوند
نمیدونم چه عکس العملی باید در رابطه با دخیا داشته باشم ... از رفتن یا موندنش خوشحال باشم یا ناراحت ... واقعا اذیتمون کرد ... ولی بازی دیروز رومرو که دیدم ...
کمی بیشتر از 24 ساعت تا پایان زمان نقل و انتقالات؛
مارتیال: به نظر می رسه انتقالش به منچستر داره نهایی میشه. بازخوردها متفاوت بوده ولی من با این نظر موافقم که منچستر به یه بازیکن ثابت شده برای خط حمله نیاز داره نه یه استعداد جوان ! مثل کاوانی، مثل بنزما، مثل مولر. آمار مارتیال هم چندان چنگی به دل نمی زنه هرچند یکی از بهترین استعدادهای اروپا به حساب میاد. اینقدر فقط با اسم های بزرگ بازی کردیم که حالا مجبوریم در روز آخر اینطوری مهاجم جذب کنیم ! غر زدن ها بمونه واسه فردا.
یانوزای: خبرهایی در مورد انتقال یانوزای به دورتمند هست. امیدوارم کذب محض باشه چون فروش یا حتی قرض دادن یانوزای با توجه به وضعیت خط حمله اشتباهی محضه
هرناندز: به شخصه دوست ندارم چیچاریتو هم فروخته بشه ! در طول فصل اگه به فرم ایده آلش برگرده می تونه به تیم کمک کنه ولی ظاهرا فن خال تصمیمش رو گرفته ! مقصد احتمالی: لورکوزن
لیندگارد: به وست بروم لینک شده. اگه لیندگار بره، دخیا هم جدا بشه این فصل رو با رومرو، والدز و جانستون سر خواهیم کرد. نیمکت مطمئنی نیست.
دخیا: و رمان دخیا همچنان ادامه دارد ! معلوم نیست آخرش چی میشه ! اگه چریشف مهاجم بود ترجیح می دادم دخیا با اون تعویض بشه، بلکه دخیا به آرزوش برسه (!) و ما هم خط حملمون رو تقویت کنیم.
دخیا و چیچاریتو هم که رفتن :n03:
یانوزای هم که شاید بره آخه این دیگه چرا؟؟؟!!!
رفتن دخیا و چیچاریتو مسئله نیست، هر چند دوست نداشتم چیچاریتو بره. فعلا که مارتیال داره اضافه میشه به جای هرناندز ولی یانوزای نباید جدا بشه. اگه اجازه رفتن پیدا کنه به عقل فن خال شک می کنم ! :n02:نقل قول:
موضوع دخیا هم که همچنان پیچیدست ! رقم انتقالش بین 30 تا 35 میلیون یورو اعلام شده و مشخص نیست آیا ناواس هم جزء این انتقال هست یا نه؟
میشه گفت پرونده انتقالات بسته شده...
با تیمی که الان بستیم بعید میدونم بتونیم مدعی جام اروپا و لیگ برتر باشیم...
کم کم داره از فن خال بدم میاد
LVG wouldn't pay 22M for Pedro but will pay 36M for Martial,nd now they are abt 2 sell De Gea for 23M,dis is maddeningخب ظاهرا انتقال یانوزای هم تایید شد !! یانوزای رو هم داریم از دست میدیم ! این یه علامت سوال گنده برای من هست که چطور یکی از عناصر تهاجمی خودمون رو اونم در شرایطی که شدیدا بهش نیاز داریم و فن خال هم بهش اعتقاد داره داریم به صورتی قرضی واگذار می کنیم ؟! :n03: :n34:
این تیتر و مطلب جالب بود :
?!'Has Louis van Gaal bet on Manchester United to get relegated'
Adnan Januzaj is reportedly set for a loan move to Borussia Dortmund as Manchester United get set to offlaod another attacking player.
With Robin van Persie, Radamal Falcao, Angel di Maria and Nani all having left this summer, and Javier Hernanndez on the verge of joining Bayer Leverkusen, it leaves the Red Devils desperately short in attack,.
... And the fans are not happy
===
LVG wouldn't pay 22M for Pedro but will pay 36M for Martial,nd now they are abt 2 sell De Gea for 23M,dis is maddening @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] UK @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ton
لیندگار هم رفت وست بروم. حالا اگه قرار دخیا بره رئال، ناواس باید در مسیر برعکس بیاد منچستر با توجه به اینکه به احتمال خیلی زیاد والدز هم جدا خواهد شد.
if Van Gaal has allowed @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] januzaj and Chica to leave, then he must sign some1 like Griezman, Neymar, Muller or else we r dead @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] UK
— albert opare (@albert_opare) August 31, 2015
تیم فرگوسن چقدر زود پر پر شد
هیچ کس دیگه نموند
واقعا یانوزای و چیچا حیف شدن ... امیدوارم تو باشگاه آیندشون خوب بدرخشن
اگه ناواس بگیریم و دخیا بی انگیزه با این قیمت بدیم انتقال خوبی انجام دادیم
کلا روزهای آخذ نقل و انتقالات اصلا برامون خوب نبود
عدنان به صورت قرضی به دورتموند رفت اونم با این وضعیت وخیم خط حمله :n29:امیدوارم در دورتموند و زیر نظر توخل بازیهای خوبی از خودش ارایه بده و پیشرفت کنه زیر نظر این مسترکوچ که بعید بود از نظر فنی سطح بازیش ارتقا پیدا کنه
امیدوارم آنتونی مارتیال ارزش این مبلغی که براش هزینه شده داشته باشه و یک دستی به این خط حمله مرگبار ما بکشه:n15:
دخه آ با وجود همه زحماتش برای یونایتد واقعا دلش با یونایتد نبود. البته رفتارش حرفه ای بود و با مصاحبه خاصی حاشیه سازی نکرد.
چیچاریتو هم با انتقال قرضیش به رئال نشون داد که با یونایتد فن خال و ایضا مربی نمیتونه کارکنه (همینطور هم فن خال با چیچا). در بازی با بروژه هم چهراه فن خال به گیگزی حکم خروجش از باشگاه رو امضا کرد.
رفتن ادنان اصلا قابل درک نیست، ما همین الانش نیاز به وینگر داریم (الان شد 4 وینگر با احتساب والنسیا و ماتا). خروج قرضی یانوزای شاید به دلیل این بوده باشه که خود یانوزای حضور 90 دقیقه ای رو بخواد، ولی انتقالات قرضی یونایتد غالبا به انتقال دائمی و خروج کامل از OT ختم میشه که این برای یونایتد و ستاره آکادمیش که یانوزای باشه اصلا خوب نیست.
لیندگارد هم منتظر شد قراردادش کامل تموم بشه و به بهترین پیشنهادش جواب مثبت بده (که به نظرم بهترین کار رو کرد و ازش ممنونم).
انتقال چند روز پیش بلکت (قرضی) و اوانز (دائمی) هم من مثبت دیدمش، ولی در این وضعیت خط دفاعی، چیزی نمیشه گفت! راستی روخو وضعیتش الان چه جوریه؟ کلا نیست؟
جذب ناواس هم در این فرصت سوزی ها خوبه، ولی من هنوز در حسرت اوتامندی و پدرو هستم... جای تاسف برای وودوارد...:n27:
باید برای مارتیال هم با این قیمت گرون (36 میلیون پوند) منتظر معجزه باشیم که با این سن کم بتونه دوای درد خط حملمون باشه، هر چقدر در خط میانی خوب کار کردیم، در بقیه پست ها رسما ضعیف بودیم.
.
.
واقع بین باشیم، امید چندانی به این فصل هم وجود نداره مگه اینکه در میانه میدان خلاقیت برگرده به تیم؛ و مسلما یک فصل بدون جام = خداحافظی زود هنگام فن خال از مربی گری فوتبال.
آخرین خبر اینکه ظاهرا ناواس در حال گذروندن تست پزشکی منچستر هست و احتمالا تا یکی دو ساعت دیگه این انتقال هم نهایی میشه.
قطعا نمی تونه معجزه کنه حسین جان. جذب چنین بازیکنی (19 ساله) با چنین قیمتی کاملا یه ریسک هست؛ معجزه و نجات تیم کاملا پیشکش :n29:نقل قول:
باید برای مارتیال هم با این قیمت گرون (36 میلیون پوند) منتظر معجزه باشیم که با این سن کم بتونه دوای درد خط حملمون باشه،
نقل قول:
هر چقدر در خط میانی خوب کار کردیم، در بقیه پست ها رسما ضعیف بودیم.
نقل قول:
واقع بین باشیم، امید چندانی به این فصل هم وجود نداره
نقل قول:
مگه اینکه در میانه میدان خلاقیت برگرده به تیم
هر کدوم از جمله های بالا یه نکته مهم هستن.نقل قول:
مسلما یک فصل بدون جام = خداحافظی زود هنگام فن خال از مربی گری فوتبال
فصل قبل فن خال همش می گفت که تیم بالانس نیست، تیم بالانس نیست و قرار بود با استفاده از این نقل و انتقالات تیم بالانس بشه، شد؟ نشد ! خط دفاع و حمله هنوز که هنوز ضعف دارن ! خط حمله که اوضاعش خیلی خرابه ! فن خال دپای رو خرید، دی ماریا، فن پرسی، نانی، هرناندز و فالکائو که همه عناصر هجومی بودن رو رد کرد. در مورد انتقال فالکائو که بحثی نیست ولی سایر بازیکنانی که فروخته شدن همه دارن بهترین بازی هاشون رو برای تیمشون انجام میدن !!
هدف این فصل ما کسب جام بود ولی الان اکثر ما ها واقع بینانه ناامیدیم. این چیزی نبود که ما می خواستیم ! فکر نمی کنم برای قضاوت خیلی زود باشه چون چندین هفته از بازی های لیگ گذشته و تقریبا عیار تیم مشخص هست. این نقل و انتقالات هم بیشتر از اینکه به نفع تیم و تقویتش باشه، بیشتر در جهت منافع و سلایق فن خال بود !! این تعبیر من از آخرین روز نقل و انتقالات هست در صورتی که صلاح تیم باید در اولویت باشه.
خلاقیت در میانه میدان زمانی بر می گرده که فن خال در افکارش تجدید نظر کنه و از اونجایی که فن خال یه دنده بیشتر نداره خیلی سخته که این اتفاق بیافته. الان همه می دونیم که ماتا باید به عنوان شماره 10 بازی کنه. یا نه، با اومدن مهاجم جدید رونی بیاد نقش شماره 10 رو بازی کنه و ماتا در همین پست بازی کنه. حالا صبر کنیم و ببینیم که فن خال، چیکار می کنه.
اینقدر تا بدین جا تصمیمات عجیب و غریب و بدون منطق محکم از فن خال دیدم که بعید می دونم آخر فصل دلم واسش تنگ بشه ! و اگه این فصل جامی نگیره می تونه بره ماهیگیری و از دوران بازنشستگیش لذت ببره !
من نمی دونم الان اگه یه بحران مصدومیت و محرومیت پیش بیاد و چند تا بازیکن محروم و مصدوم بشن، فن خال چطوری می خواد تیم رو جمع کنه؟ همین الانش با تیم کامل هم ما مشکل داریم ! مثل اینکه بکارگیری بازیکنان در پست های غیر تخصصی بهش مزه کرده و اصلا براش مهم نیست کی کجا بازی کنه ! ما که دروازه بان زیاد داریم، یکیش رو بیاره مهاجم کنه ! :n02: دیگه نمی دونم چی باید گفت
دوست داشتم بذارم فردا هم بگذره و بعدش همه چی که روشن شد نظرمو بدم، ولی واقعاً ذهن همه طرفدارا داره منفجر میشه.
1.دارم به اون بازه فشرده زمستانی فکر میکنم. به بازه ایی که این چند سال اخیر به دلیل فشار زیاد بر تیم مصدومیت های زیادی داشتیم. و فکر میکنم اگه اینجوری پیش بره یه فاجعه رو اون موقع در پیش داریم. به صورت نرمال همیشه تیم 4-5 مصدوم در اون بازه داره و خدا به دادمون برسه اگه رونی و ماتا همزمان مصدوم بشند.
2. وضعیت اقتصادی فعلی ما به چند دلیل در حال حاضر استثنایی هست ، قرارداد آدیداس ، فروش عجیب پیراهن جدید، تور های درآمدزای پیش فصل و مارکتینگ خوب در آسیا به علاوه یه نکته که کمتر بهش توجه میشه ،اون هم ذخیره کردن دستمزد بسیار بالای بازیکنایی از جمله فالکائو، فن پرسی ، دی ماریا که جز بالاترین پرداختی ها سطح یک فوتبال هستن به علاوه بازینکنان میان قیمتی مثه دخیا، یانوزای و نانی. این پول ها رو چرا به موقع خرج نمیکنن؟؟ چرا مارتیال باید با این قیمت به تیم لینک شه و پدرو و بقیه خیلی راحت از دستمون برن؟
3.از کدوم بازیکن فعلی تیم میشه انتظار داشت که این فصل بالای 25 گل بزنه؟رونی؟ نه اون حتی تو بهترین فصل های فوتبالی که بهترین ها کنارش بودن یه فصل در میون خوب گل میزد. دیپای هم که هنوز کار داره. پس کی میخواد با اگوئرو و کاستا رقابت کنه؟ کی منجی این تیم میشه؟ کی تفاضل گل رو برای تیم به ارمغان میاره
4.بازیکنی با توانایی های فالکائو و دی ماریا رو رد کنی و فن پرسی رو در سراشیبی ببینی اونوقت دل به اینکه شاید یه جوون 19ساله در تیم موفق بشه یا نشه ببندی؟
تیم مشکل فاز تهاجمی پیدا کرده و به یکباره تمامی مهاجمین تاپ کلاس کنار گذاشته میشن. منچستر اگه میخواد واسه قهرمنای بجنگه یه تیم خوب و یه دست از حداقل هایی هستن که باید داشته باشه نه اینکه به همین بسنده کنه. ما باید بهترین باشیم یا یه حد مطلوب رو داشته باشیم
نمیدونم هیئت مدیره و سهام داران نظارتی ندارن به این مسائل؟ چرا فشار مناسب برای عملکرد بهتر فنخال و ودوارد بهشون نمیاد؟ دارن سقف جاهطلبی تیم رو پایین میارن و این اصلا خوب نیس. ما اگه برای همه جام ها نجنگیم تبدیل به تیم هایی میشیم که به سومی و چهارمی و یه جام کم ارزش فصل قناعت میکنن
این خبر رو تویه تاپیک رئال هم گفتم و اینجا هم بگم چون مرتبط هست
مارکا که اول صبح خبر توافق رئال و منچستر رو اعلام کرده بود
دقایقی قبل اعلام کرد که مدارک این انتقال به موقع نرسیدن و با توجه به اتمام زمان نقل و انتقالات اسپانیا، جابجایی دخیا و ناواس انجام نشده و انتقال صورت نگرفته!
(گل اسپانیایی هم همین الان تایید کرد خبر رو)
به نظرم به نفع هر دو تیم شد
هم منچستر خیالش راحته این فصل و فصل بعد با خیال راحت میتونه دنبال دروازبان بگرده
هم رئال هزینه نمیکنه و سال دیگه رایگان میگیره دخیا رو...
البته این احتمال هست که این انتقال امروز نهایی بشه چون منچستر ادعا کرده که اطلاعات لازم رو به موقع ثبت کرده، باید منتظر موند و دید.نقل قول:
عدم انتقال دخیا به رئال بیشتر به نفع رئال هست که می تونه دخیا رو بدون هزینه سال دیگه به خدمت بگیره، اما احتمالا یه دخیای نا آماده ! از طرفی اگه این انتقال امروز نهایی بشه دخیا خیلی زود می تونه به شرایط مسابقه برگرده و با انرژی بیشتری تمریناتش رو پیگیری کنه ولی اگه تویه منچستر بمونه معلوم نیست این فصل چند تا بازی بهش برسه، اصلا برسه یا نرسه؟ چون تغییر نظر فن خال خیلی سخته و دخیا هم اصلا در شرایط روحی و روانی خوبی نیست. موندن والدز و اعتقاد فن خال به جانستون معلوم نیست چه سرنوشتی رو برای دخیا رقم بزنه.
===
پیرو صحبت های دوستان این نکته قابل توجه هست که رفتن اکثر بازیکنان از منچستر به خاطر شخص فن خال هست. حداقل فن پرسی و دی ماریا واضح به این موضوع اشاره کردن. فن خال به نوعی داره همه رو از منچستر فراری میده. حتی دیشب صحبت های از رفتن روخو و ویلسون هم بود ! مصاحبه های فن خال هم که همش توجیه هست، پس از الان میشه انتظار داشت چه اتفاقاتی پیش روی ما هست ! این حس به من القاء میشه که فن خال کمر به تار و مار منچستر بسته، انگار از منچستر کینه داشته باشی و بگی در آخرین سال های مربیگریم باید به این آرزوم برسم ! :n02: چه حس بدی:n06:
اینم اضافه کنم که پنجره نقل و انتقالات لیگ جزیره حدود 12 ساعت دیگه بسته میشه.
اگه تیم بخواد خودش رو جمع و جور کنه هنوز هم خیلی کارا میشه کرد ! مثلا منچستر می تونه براهینو رو به خدمت بگیره تا وضعیت خط حمله بهبود پیدا کنه.
این خبر هم جالب بود :
سفر ونگر به پاریس برای مذاکره با PSG
رسانههای انگلیس خبر از سفر ونگر به شهر پاریس برای مذاکره با سران باشگاه پاری سن ژرمن دادند.
پس از شکست در پروسه جذب کریم بنزما، ونگر شب گذشته به پاریس سفر کرده تا با سران باشگاه پاری سن ژرمن برای انتقال یکی از بازیکنان این تیم مذاکره کند. فرد مورد نظر ونگر هنوز مشخص نیست ولی گزارشها حاکی از آن است که از بین ادینسون کاوانی، رابیوت و لوکاس مورا، یک نفر مد نظر ونگر بوده که این سفر را انجام داده است.
همچنین عکسی از ونگر در فرودگاه پاریس منتشر شده که حضور ونگر در این شهر را ثابت میکند.
فکر می کردم فقط تو ایران اینطوری میشه که مدارک به موقع نمیرسه :n09:
ولی انتقال رخ نده دخیا شاید خودشو رو سکوها آتیش بزنه : دی
به نظرم فن خال داره منچستر رو بازسازی میکنه، کاری که فرگی نکرد.نقل قول:
پیرو صحبت های دوستان این نکته قابل توجه هست که رفتن اکثر بازیکنان از منچستر به خاطر شخص فن خال هست. حداقل فن پرسی و دی ماریا واضح به این موضوع اشاره کردن. فن خال به نوعی داره همه رو از منچستر فراری میده. حتی دیشب صحبت های از رفتن روخو و ویلسون هم بود ! مصاحبه های فن خال هم که همش توجیه هست، پس از الان میشه انتظار داشت چه اتفاقاتی پیش روی ما هست ! این حس به من القاء میشه که فن خال کمر به تار و مار منچستر بسته، انگار از منچستر کینه داشته باشی و بگی در آخرین سال های مربیگریم باید به این آرزوم برسم ! :n02: چه حس بدی:n06:
شاید خودش تو منچستر اون نتیجه لازم رو نگیره ولی برای بعد از خودش من مطمئن هستم چیزای مهمی رو میزاره.
شاید اگه بازیکنی مثل عدنان رو قرضی نداده بود بیشتر میشد به این حرف ایمان آورد چون انتظار داشتیم این فصل به یه بازیکن قابل اتکا و مهم در تیم تبدیل بشه ولی فن خال حتی به بازیکنی که خودش هم بهش اعتقاد داشت رحم نکرد. البته پشت پرده این انتقال بعدا مشخص میشه ولی چیزی که مسلم هست فن خال به عنوان سرمربی باید مسئول تمامی این اتفاقات باشه و باشگاه نمی تونه هر کی رو خودش خواست خرید و فروش کنه.نقل قول:
به نظرم فن خال داره منچستر رو بازسازی میکنه، کاری که فرگی نکرد.
شاید خودش تو منچستر اون نتیجه لازم رو نگیره ولی برای بعد از خودش من مطمئن هستم چیزای مهمی رو میزاره.
فن خال تا اینجا کار فوق العاده ای نکرده. بازیکن جوان خاصی رو رو کرده؟ بازیکنی رو احیا کرده؟ در سبک بازی تیم تغییر شگرفی ایجاد کرده؟ تحویل یه تیم آماده به نفر بعدی کوچکترین کاری هست که یه مربی بزرگ مثل فن خال باید انجام بده ولی برای تیمی مثل منچستر قطعا این اصلا و ابدا کافی نیست. تنها چیزی که تا الان اتفاق افتاده همونطور که دوستان اشاره کردن خراب کردن سقف جاه طلبی تیم هست.
فرگوسن با اختلاف چند کیلومتری بهترین مربی تاریخ هست ولی محمد جان فرگوسن یه تیم آماده رو برای بعدش گذاشت؟ تو سالهای آخر فرگوسن کدوم بازیکن جوون معرفی شد که الان بشه بهش گفت ستاره؟نقل قول:
تحویل یه تیم آماده به نفر بعدی کوچکترین کاری هست که یه مربی بزرگ مثل فن خال باید انجام بده ولی برای تیمی مثل منچستر قطعا این اصلا و ابدا کافی نیست.
به نظرم باید به فن خال و تیمش زمان داد و البته این حرف برای من راحته و قبول دارم یه هوادار نمی تونه زیاد صبر کنه.
ٌوااات؟!!:blink:نقل قول:
فن خال جلوتر از در نظر گرفتن حقایق و فکت های موجود راجع به تیم به نوع تفکر و فلسفه فوتبالی خودش توجه داره.
در صورتی که ساف در کنار تفکرش و خطوط قرمز خودش، کاملا به نقاط ضعف و قوت تیم خودش اشراف داست، این اغراق نیست، بلکه واقعیت. کسانی که فوتبال یونایتد رو در دوران مربی گری سر الکس دنبال کردند قطعا تاکید میکنن به این موضوع. مثال ها هم خیلی زیاده راجع به بهش.
فرگی تقریبا تیم جوان و البته قهرمان رو به مربی بعدی تحویل داد و مویز هم تغییر زیادی در لیست ورودی ها یا خروجی ها ایجاد نکرد (وودوارد برای بنده خدا هیچ کاری نکرد). اگه الان میبینیم از تیم فرگی بازیکنان زیاد و شاخصی تو تیم نموندن دلیل بر تفاوت تفکر فرگی و فن خال هستش.
ما در دوره فرگی خط میانی مون نقطه ضعفمون بود که یکی از بزرگترن دلایلش این بود که اسکولز بازنشسته شده بود، کریک سنش داشت بالا میرفت و خط میانی جوان زیاد داشت بود و فرگوسن تمایل داشت از بازیکنای جوونش یه هافبک بسازه. اما الان خط میانی خوبی داریم، ولی در کنارش خط دفاعی، بال ها و مهاجمینمون وضع نامطلوبی دارن.
اینکه مربی کاریزماش بالا باشه، خیلی خوبه، اما چیزی که حداقل از ظاهر فن خال به نظر میرسه اینه که خیلی بیشتر از فرگی بی رحمه... این اصلا برای مربی مناسب نیست و هر طرفداری با اتفاقات فعلی نگران میشه. من سیتی یا چلسی زمان ساف هم خرید های وحشتناک انجام میدادن، اما من میدونستم تا زمانی که فرگوسن بالای سر تیم باشه میتونه با تیم آکادمی یونایتد هم این تیما رو ببره!:n02: اما الان تفکرات مربی جلوتر از خرید ها و وضعیت باشگاه، آدم رو نگران میکنه.
امیدوارم همه اینه فقط ظاهر غلط اندازی بیشتر نباشن و شرایط تیم بهتر بشه.
حکایت انتقال دخه آ شبیه داستان انتقال کونترائو (دو فصل پیش) به یونایتد بود که تقریبا اکثر خبرگزاری ها گفتن تو ساعات پایانی یونایتد خریدتش. ولی بعد منتفی شد...نقل قول:
+
:n02:
فنخال همیشه یه تیم خوب و جوون از خودش به جا میزاره تو این که شکی نیست کارنامش مشخصهنقل قول:
به نظرم فن خال داره منچستر رو بازسازی میکنه، کاری که فرگی نکرد.
ولی بعد از یه سال مویس و خود فنخال امسال همه نتیجه میخوان از تیم ... اونم با این اختیاری که فنخال تو تیم داره
درسته تیم ستاره نداشت ولی تو لیگ قهرمان میشد و 2 تا فینال اروپا هم رفتنقل قول:
تو سالهای آخر فرگوسن کدوم بازیکن جوون معرفی شد که الان بشه بهش گفت ستاره؟
اون تیم اگه دست مویس و فنخال بود الان برای بقا داشتیم میجنگیدیم :n02:
در هر صورت اگه فنخال نتیجه بگیره خب همه به تصمیماتش ایمان میارن ولی اگه نتیجه نگیره ... با این اتفاقاتی که تو این چند هفته افتاد فک کنم زودتر میره به مرخصی پایان دورش
شاید ستاره ایی معرفی نکرد ولی با همون بازیکنای معمولی نتیجه می گرفت ! خیلی خوب از بازیکنا بازی می گرفت ! این عکس رو ببینید !نقل قول:
فرگوسن با اختلاف چند کیلومتری بهترین مربی تاریخ هست ولی محمد جان فرگوسن یه تیم آماده رو برای بعدش گذاشت؟ تو سالهای آخر فرگوسن کدوم بازیکن جوون معرفی شد که الان بشه بهش گفت ستاره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه مویس و نه فن خال نتونستن با بازیکنای بهتر از اینا نتیجه بگیرن !
دیگع انتقال دخیا رو باید منتقی دونست. لالیگا اعمال کرده که هیچ درخواستی برای اضافه کردن اسم دخیا داده نشده .
حالا باید ببینیم که داستان دخیا و فن خال چی میشه !!
امیدوارم تا ساعتای آخر حاقل یه مهاجم بگیرن
تاتنهام راضی کنن کین و لوریس بده خوب میشه، ولی نمیشه :n27:
رونی از پس کل فصل بر نمیاد
سر الکس کاری کرد که مطمئنا هیچ مربی دیگری نمیتونه تکرارش کنه.اینکه با بازیکنان جوان تیم رو همیشه مدعی نگه داری و در کنارش خروجی هایی مثل کریس رونالدو و بکهام داشته باشی.اینکه مویس و فنخال نتونستند با تیم سر الکس نتیجه بگیرند جدای تفکرات،ارزش کار فرگی رو میرسونه.
مارسیال رو که بعدا مفصلا بحثش رو خواهیم کرد چراکه ممکنه یه تغییرات کوچک در پست رونی و ماتا اتفاق بیفته و الان زمان مناسبی برای این بحث نیست.اما مبلغ پرداختی!!!از طرفی با استعداد هست و تیری انری جوان خونده میشه از طرفی با یک قرارداد سنگین که با درخشش مارسیال سنگین تر هم خواهد شد این انتقال گرفت.مارسیال رو فقط میشه جایگزین خروج چیچا دونست و مشکل اصلی هنوز پابرجاست.
بجز لیگ جزیره فقط لیگ پرتغال پنجره اش بسته نشده + دیگر لیگهای بریتانیا.اگه بخواد اتفاقی تا ساعت 9:30 شب خودمون بیفته باید از داخل لیگ جزیره بیفته.
پ.ن:
مارسیال تست پزشکی رو با سلامت پشت سر گذاشت.
انتقال مارتیال به نظر داره نهایی می شه .
با رفتن یانوزای انگار به بازیکن ترک بایر لورکوزن پیشنهادی نجومی داده شده ... بازیکن خوب و آینده داریه ولی کاش یه بازیکن ثابت شده مثل گریزمن اتلتیکو رو خریداری می کردیم .
به هر صورت این تیم باز تیمی که همه تو ذهنمون بود نشد و کامل نیست ...
خبر چایهان اوغلو رو فقط در سایت گل با یک منبع ترکیه ای دیدم و مشخصه که جدی نیست.مخصوصا هافبک هجومی بودنش.نقل قول:
اما ممکنه یه خرید در این ساعات داشته باشیم.
ماجرای دخیا هم تموم شدنی نیست انگار.اول گفته شد که رئال مادرید مدارک رو به موقع نفرستاده.بعد لالیگا گفته که اصلا هیچ مدرکی از رئال فرستاده نشده.حالا اسکای اسپورت به نقل از رئال مادرید این پروسه رو اینجور توضیح داده:
به هر حال جریان هرطور بوده این اتفاق نیفتاد.ای کاش انجام میشد.من ناواس رو به دخیا ترجیح میدم.
Here is how the David de Gea transfer saga played out, according to Real Madrid.
1. Man Utd agreed to start negotiations yesterday.
2. Real Madrid initiated conversation.
3. Man Utd would only do deal if it included Navas.
4. Both clubs agree deal & Madrid send documents to Man Utd at 12.39pm.
5. United replied at 8.39pm asking for some changes which Madrid agree to immediately.
6. Madrid send contracts to Man Utd at 10.32pm & wait for Man Utd to send them back signed.
7. Man Utd agree deal with Navas at 10.53pm and then contract sent to Navas to sign.
8. Man Utd logged in on TMS to log details of De Gea deal, not Navas at 11pm, deadline point in Spain and simultaneously send contracts to Madrid. Madrid receive documents at 11.02pm and tries to access TMS but is closed down
9. 11.26pm TMS invites Madrid to introduced details of De Gea because the transfer deadline is next day. Madrid, in case there was room to get done, decide to send contracts to league even though they know deadline has passed.
10. Madrid have done everything they could at all times for deal to take place.