سه تا... به نظر می رسید اینیستا هم سیلوا رو زد تو اون صحنه.نقل قول:
Printable View
سه تا... به نظر می رسید اینیستا هم سیلوا رو زد تو اون صحنه.نقل قول:
چهار تا ... تو یک صحنه مسی پشت 18 توپ رو از نصری گرفت که 100 درصد پنالتی بود .نقل قول:
کسی از دوستان میتونه آمار گلهای زده PSG روی ضربات کرنر در این فصل CL رو دربیاره؟ اگر آمار لیگ فرانسه هم باشه که خیلی عالی میشه.
من با سایت های فوتبالی که از این آمارها رو ممکنه داشته باشن آشنا نیستم
میانگین:نقل قول:
رونالدو : 1
مسی حدود 0.8
رائول حدود 0.51
گل در هر بازی.
و در کلنقل قول:
مسی : 0.79
رونالدو : 0.6
رائول : 0.49
گل در هر بازی .
واقعا این داوری های افتضاح گند زده به فوتبال اروپا. دو بازی رو که همه کلی منتظر بودن براشون یعنی سیتی-بارسا و آرسنال-بایرن رو این عجوزه های داوری گند زدن بهش. دیگه تو همه ورزشهای دنیا تکنولوژی به کمک داوری اومده ولی این عقب افتاده ها هنوز به شیوه قرون وسطایی قضاوت میکنن. لعنت بر بلاتر و پلاتینی!
این آمار به کلی به نظر من اشتباه
چون رونالدو 4 ، 5 ساله که تو رئاله
با این وضع 21 گل با مسی که 10 ساله تو بارسا هست اختلاف داره
می دونستم دوباره بعد از این بازی پنالتی یه پنالتی تنها یه پنالتی روی ژکو میخواد زبانزد خاص و عام عادل فردوسی پور و اخبار ورزشی رسانه مون میشه!!
راحت پتانسیل 7-0 کردن این سیتی رو داشتیم!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز و دوستان عزیز دیگه: هیچکس اینجا نمیگه بارسا با داوری صعود کرد. همه دارن از عملکرد داوری در بازی دیشب و پریشب به طور کلی انتقاد میکنن. چرا همه چی رو به خودتون میگیرید.نقل قول:
می دونستم دوباره بعد از این بازی پنالتی یه پنالتی تنها یه پنالتی روی ژکو میخواد زبانزد خاص و عام عادل فردوسی پور و اخبار ورزشی رسانه مون میشه!!
+
قبول کنید خطای روی ژکو خیلی واضح بود و نگرفتنش فقط از داور همون بازی بر میومد....خیلی مضحکه پنالتی به اون واضحی گرفته نشه... اول که پیکه زد ژکو رو بعدشم فک کنم توپ خورد به دست بوسکتس! (فک کنم) نمدونم شاید میخواسته گل سالم بارسا رو جبران کنه یا ..... در کل خیلی مضحک بود داوری این دو شب!
بزار يه چيزي رو روشن كنم كه هيچ قصد و نيتي براي توهين وجود نداره و نخواهد داشت. من فقط رك حرف هام رو ميزنم.همين.نقل قول:
اگر ناراحت شدي مطمئن باش قصد و نيت بدي پشت حرفهام نيست.پس ناراحت نشو.
اما در مورد پستت و حرفهات.
پستت رو خوب و كامل خوندم هرچند شما باور نميكنيد و طبق معمول جمله"پست من رو كامل نخوندي" رو تكرار ميكني:دي
نميشه يه تيمي در سطح بايرن در اوج دوران فوتبالي خودش باشه و تيمي مثل آرسنال هر وقت كه بخواد به دروازه اون برسه و خطر ساز بشه.
كلا شما توي لفافه شايستگيهاي بايرن و صعودش رو زير سوال بردين.اين درحاليه كه اگر بايرن ميخواست، راحت ميتونست فاجعه بازي رفت رو تكرار كنه!
شما ميگي كه بايرن كم انگيزه و كم انرژي بوده!درسته؟
خب اگه دليلش نتيجه بازي رفت نبوده لابد قدرت آرسنال بوده .ها؟
خب ميشه بگي چرا ارسنال نتونست در روزي كه بايرن كم انرژي و بي انگيزه بود و هر وقت ارداه ميكرد به دروازه نوير ميرسيد نتونست نتيج دلخواه رو بگيره؟
درسته دوست عزیز؛ اون حرکت پیکه خطا بود و داور باید یه ضربه پنالتی برای من سیتی میگرفتنقل قول:
من کجا تو اون یه خطی که نوشتم به خودم گرفتم؟!:n02: من دارم میگم رسانه ملی! یعنی اخبارهای ورزشیمون!
مثال: همین اخبار 13:15 هیچ صحبت و یا تصویری برای اون خطای واضح رو مسی مانور ندادن (فقط میخواستن به صحنه کشوندن خطای روی ژکو و گل سالم که مردود اعلام شد یه طوری برابری برای بینندگان خبر به نمایش بذارن!)
در شب دوم بازی های برگشت هم شاهد شگفتی نبودیم و تیم های پیروز بازی اول،صعود کردند
در مهمترین بازی این مرحله،بارسا باز هم در یک بازی همراه با اشتباهات فاحش داوری پیروز شد.اما این بار اشتباهات هم برای بارسا بود و هم برای من سیتی و به اندازه بازی رفت تاثیرگذار نبود.
بازی خوبی از من سیتی دیدیم اما این بازی برای تیمی که باید نتیجه 2-0 رو جبران کنه کافی نبود.بارسا در نیمه اول میتونست کار رو تموم کنه که حتی گل سالم نیمار آفساید اعلام شد.
درصد مالکیت توپ با شناختی که از بارسا داریم جالبه: %58 بارسا %42 من سیتی
من سیتی بیشتر حملاتش رو از سمت چپ انجام داده در حالیکه بارسا بیشتر از خط طولی میانی استفاده کرده.
مسی با یگ گل و یک ضربه به تیرک،خطرناک ترین بازیکن بوده است
پنج بازیکن برتر میدان همراه با امتیاز از 10 امتیاز کامل،به این ترتیب بودند:
مسی 9.3
اینیستا 8.4
کمپانی 8.1
دنی آلوز 7.8
بوسکتس 7.7
لورکوزن در بازی با پی اس جی باز هم باخت.شکست 4-0 در بازی رفت تا حدود بسیار زیادی تکلیف تیم ها رو روشن کرده بود و لورکوزن خداحافظی ناامیدکننده ای در این مرحله داشت.
پی اس جی با در اختیار گرفتن بازی و کنترل اون،اجازه نمایش خیره کننده به لورکوزن نداد.پنالتی تقدیمی ژالت به لورکوزن هم توسط رولفس از دست رفت.البته با افتی که از لورکوزن نسبت به اول فصل دیدیم،انتظاری از این تیم نبود.
مالکیت %68 برای psg خیلی چیزهارو نشون میده.
پنج بازیکن برتر همگی از تیم میربان بودند:
سریجو 8.3
کابایه 7.8
مارکینیوس 7.7
رابیوت 7.5
لاوتزی 7.5
psg نمایش خوبی در بازی رفت داشت و در بازی برگشت یک بازی منطقی داشت.اگه بخواهیم این تیم رو در نیمه نهایی بیبینیم باید انتظار قرعه آسون دیگری برای این تیم داشت و الا شاید هنوز نمیشه از این تیم،انتظار شکست تیم های سطح اول اروپا رو داشت.
شکست های پر گل در اروپا برای سهمیه سوم آلمان نشون میده که هنوز نسبت فاصله قدرت تیم ها در آلمان مثل نسبت مقیاس های مختلف ریشتر هست!
نکته جالب در دو شب اول،نتایج مجموع تیم هاست.هر چهار تیم با نتایج قاطع صعود کردند در حالیکه تیمهای حذف شده فقط یک گل زدند. نتیجه های سریالی جالبی هم بدست اومده:
3-1 آرسنال بایرن
4-1 من سیتی بارسا
5-1 میلان انلتیکو
6-1 لورکوزن پی اس جی
کم لطفی می کنید به بارسا :n02:نقل قول:
در مهمترین بازی این مرحله،بارسا باز هم در یک بازی همراه با اشتباهات فاحش داوری پیروز شد.اما این بار اشتباهات هم برای بارسا بود و هم برای من سیتی و به اندازه بازی رفت تاثیرگذار نبود.
بازی خوبی از من سیتی دیدیم اما این بازی برای تیمی که باید نتیجه 2-0 رو جبران کنه کافی نبود.بارسا در نیمه اول میتونست کار رو تموم کنه که حتی گل سالم نیمار آفساید اعلام شد.
تاثیرگذار نبود؟ هم برای بارسا هم برای سیتی؟
بارسا تو 20 دقیقه اول یک پنالتی واضح (لسکات) و یک گل سالم (نیمار) داشت!
این که کیفیت بارسا اجازه نداد اشتباهات فاحش داوری در برابر قدرت اول انگلیس کار دستش بده بحث دیگه ایه
فازغ از اینکه بقیه بازی وقتی سیتی 4 گل عقب افتاده چه اتفاقی میوفتاد بازی ای رو که بارسا باید تو نیمه اول براحتی تموم می کرد تا 90 مساوی دنبال میشد!
البته خوبه آلمان ریشتر های بالا هم دارهنقل قول:
ولی مثلا در انگلیس فاصله قدرت تیم ها مثل نسبت طول موج امواج فرا صوت میمونه ... درسته به هم نزدیکن ولی هیچکدوم شنیده نمیشن و زود هم محو میشن ! :31:
+
یک سری آمار از بایرن در لیگ قهرمانان :
8 - تعداد توپ هایی که بایرن مونیخ در این فصل از لیگ قهرمانان اروپا به تیر دروازه حریفان زده است.
10 - با احتساب فینال فصل قبل برابر بوروسیا دورتموند، بایرن مونیخ 10 دیدار خارج از خانه اخیر خود در لیگ قهرمانان را با پیروزی پشت سر گذاشته است، یک رکورد.
69.54% - بایرن مونیخ بیش از هر تیم دیگری در لیگ قهرمانان در فصل جاری مالکیت توپ را در اختیار داشته است.
106 - یاران گواردیولا در لیگ قهرمانان 106 بار دروازه حریفان را آماج ضربات خود قرار داده اند، بیش از هر تیم دیگری
توی لیگ قهرمانان دقیقا از روی ضربات کرنر سانتر بشه و گل بشه حدودا 9-10 تاست ولی اگه گل هایی که در ادامه ی ضربات کرنر هم زده میشه رو حساب کنیم میشه حدود 14-16 تا ! از مجموع کل گل های این فصل Psg توی CL که 22 تاست !نقل قول:
بابت آمار واقعا ممنونمنقل قول:
خیلی برام جالبه. شب بازی برگشت با لورکوزن وقتی داشتم بین دونیمه بازی بارسا گلهای اون بازی رو می دیدم، گل مارکینیوس منو کنجکاو کرد. تقریبا هر بازی ای تو CL از PSG دیدم گل روی کرنر زده. خیلی برام مهم بود که بدونم چندتاش تا الان رو کرنر زدن. این آمار واقعا حیرت انگیزه!
من نیم فصل اول لیگ فرانسه رو تقریبا دنبال میکردم (البته بازیهای مهم موناکو و PSG رو). در اون بازیها هم پاریس خیلی روی کرنرها خطرناک بود. یه بازی یادمه 1-0 عقب بودن و تا آخرای بازی 3بار روی کرنر توپ هاشون با بدشانسی محض گل نشد (1بار تیرک و 2بار روی خط دفع شدن) نهایتا هم دقیقه 89 با کرنر بازی مساوی شد و بعد هم تو وقت های اضافه یکی دیگه هم زدن.
البته تعجبی هم نداره وقتی این بازیکن ها تو محوطه جریمه باشن: زلاتان، تیاگو موتا، تیاگو سیلوا، الکس(یا مارکینیوس). مطمئنا تو تمرین هم خیلی کار کردن
رئال مادرید و چلسی هم خیلی خوب روی شروع مجددها گل میزنن. رئال مادرید مخصوصا روی موج دوم کرنرها خیلی خطرناکه
برای آمار کرنر به طور خاص فکر نمی کنم وبسایتی رو داشته باشیم، اما آمار کل گل های زده شده روی Set Piece ها رو در whoscored داریم.نقل قول:
سلامنقل قول:
من گفتم به اندازه بازی رفت تاثیرگذار نبود
اون تکل جنجالی دمیچلیس خیلی روی روند بازی و مخصوصا بازی برگشت تاثیر گذارتر بود.اگه فرض کنیم که سیتی در بازی رفت 1-0 میباخت،در نیوکمپ با احتساب گل نیمار که آفساید اعلام شد،با دو گل میتونست صعود کنه.
اشتباهات در بازی برگشت برای هردو تیم بود.هر دو هم ضرر کردند و هم به نفعشون شد یعنی در کل یجورایی مساوی
البته اینها همه احتمالات هست و هیچ وقت نمیشه با قاطعیت گفت اگه فلان صحنه گل میشد نتیجه این نبود.هر صحنه،روند بازی رو میتونه کاملا تغییر بده.
سلامنقل قول:
هند نیمه اول که میتونست پنالتی برای بارسا باشه (قبل از تکل دمیچلیس که به اعتقاد شما میلیمتری بیرون محوطه بوده و فقط اخراج داشته درسته؟) و سه به تک بارسا که به اشتباه آفساید گرفته شد (بعد از تکل دمیچلیس) چطور؟ تاثیرگذار نبودن؟
بخواید نخواید مشخصه متعصبانه برخورد می کنید
ایشالا نمیگم در حذفی چمپیونز لیگ در پریمیر لیگ برای منچستر جلوی سخت ترین حریف ممکن اول بازی یک پنالتی نگیرن و گل سالم رو هم مردود کنن تا حال و هوای شما و تاثیرگذار بودن یا نبودن این موضوع رو از نظر شما به عینه ببینیم
من نظر خودم رو گفتم.پنالتی و اخراج بیشترین تاثیر رو روی بازی داشت.نقل قول:
اما اصلا متعصبانه چیزی نگفتم.اگر بخواهم متعصابه چیزی بگم باید برعلیه من سیتی میگفتم که رقیب و همشهری یونایتد هست (جدای نتایج امسال)
من دنبال تعصب کورکورانه نیستم.اگه برای تیم محبوبم هم اتفاقی بیفته و روی بازی اثر داشته باشه میگم اما باید بدونیم هر صحنه مشکوکی نباید طبق نظر ما و به نفع تیم ما سوت زده بشه.
شما نظری رو که به نفع تیمتون نباشه متعصبانه میخوانید حالا چه درست باشه چه نه.این برداشت شما دقیقا معنی "برخورد متعصبانه" هستش
دعاتون هم امروز مستجاب شد.بازی امروز یونایتد و لیورپول در برخی صحنه ها کاملا به ضرر منچستر بود.من هم این رو در تاپیک خودش گفتم اما بخاطرش زمین و زمان رو بهم ندوختم.
تیم بد بازی کرد داوری هم تاثیر داشت،بدون هیچ تعصب اضافی
مشخص شد که چه تیمایی تو مرحله ی بعد حضور دارن
دقیقا چه روز و ساعتی قرعه کشی هست ؟؟؟؟
شبکه های وطنی که پوشش نمیدن قطعا
پیش بینی من :
رئال مادرید - چلسی
بایرن مونیخ - منچستر
بارسا - پاریسن ژرمن
اتلتیک - دورتموند
:n13:
البته خودم دوست دارم رئال با اتلتیک و منچستر بیوفته
مراسم امروز ساعت 14:30 به وقت ما ستنقل قول:
بازی های مرحله رفت یک چهارم نهایی 1 و 2 آوریل و دور برگشت 8 و 9 آوریل برگزار میشن
ضمن اینکه همون طور که می دونید امروز اینکه توی نیمه نهایی چه تیم هایی به هم می خورن هم مشخص میشه ولی 11 آوریل هم باز قرعه کشی انجام میشه برای اینکه کدوم تیم ها میهمان و میزبان باشن
22 و 23 آوریل بازی های رفت نیمه نهایی و 29 و 30 آوریل بازی برگشت برگزار میشن
به اعتقاد خیلی ها این یک چهارم یکی از بهترین های تاریخ لیگ قهرمانانه چون همه تیم هایی که صعود کردن تیم های بزرگین
اگه رنکینگ تیم های حاضر در این مرحله رو در سال 2014 نگاه کنیم به جز یکی دو تا تیم دیگه بقیه تیم ها از این نظر به هم خیلی نزدیکن و به خاطر همین میشه بازی های خیلی زیبایی رو در این مرحله دید
پیش بینی من برای قرعه کشی امروز:
رئال - دورتموند ----- بارسلونا - منچستر
چلسی - اتلتیکو ----- بایرن - پی اس جی
همین جوری شانسی :دی
البته خودم دوس دارم چلسی و رئال که اصلا تا فینال به هم نخورن از طرفی هم چلسی حداقل توی این دور قرعه ای نسبتا خوب داشته باشه هر چند که همه تیم ها قوین...
دوستان بنده دسترسی به هیچ گونه شبکی غیر وطنی ندارم :n02:
هر وقت مشخص شد کی به کی خورده مارو هم در جریان بذارید
ممنون :n16:
امیدوارم یه عیدی به ما بدید که همون خبره افتادن رئال با یه تیم خوب :n02:
پخش آنلاین ندارید ؟؟؟
ساعاتی پیش توییتر رسمی یوفا در توییتی جنجالی (عکس فوق) بازی های مرحله بعد را اعلام کرد؛ این در حالی است که قرعه کشی مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا فردا انجام می شود. البته این عکس خیلی زود پاک شد
منبع:طرفداری
بارسا - اتلتیکو
مادرید - دورتموند
پاریس - چلسی
بایرن - منچستر
قرعه کشی همین الان انجام شد....:n19:
بارسا- اتلتیکو مادرید
رئال مادرید - دورتموند
بایرن مونیخ - منچستر یونایتد
پاری سن ژرمن - چلسی
قرعه خوبی افتاد. بیشتر رئالی ها میخواستن انتقام فصل قبل رو بگیرن
بارسایی ها رو نمیدونم. ولی من خودم فک میکنم خوبه.
منچستر که اصلا نمیخواست با بایرن بیفته!:n02:
دو تا تیمی که تقریبا همسان هستن. عالـــیه!
محتوای مخفی: ..
خخخخخخ! کو پس؟:n02:نقل قول:
ساعاتی پیش توییتر رسمی یوفا در توییتی جنجالی (عکس فوق) بازی های مرحله بعد را اعلام کرد؛ این در حالی است که قرعه کشی مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا فردا انجام می شود. البته این عکس خیلی زود پاک شد
منبع:طرفداری
بازی های رفت کدوم طرف هست ؟؟
دورتموند تو بدترین زمان ممکن به رئال خورده
اونم وقتی پیاپی درگیر مصدومیتای مختلف بازیکناشون هستن.
این قسمتشو من پیش بینی کرده بودمنقل قول:
بایرن مونیخ - منچستر
این قسمتش هم وحیدنقل قول:
رئال - دورتموند
:n02:
طرف راست میزبانننقل قول:
بازی های رفت کدوم طرف هست ؟؟
الان میزبانا کیان ؟؟؟
رئال بازی رفت میزبانه یا میهمان ؟؟؟
بارسانقل قول:
الان میزبانا کیان ؟؟؟
رئال بازی رفت میزبانه یا میهمان ؟؟؟
رئال
پاریس
و بایرن میزبانن بازی رفت
+
اصلاح. ببخشید مثه اینکه منچستر بازی رفت میزبانه
برنده بازی رئال - دورتموند میخوره به برنده ی بازی بارسا - اتلتیک ؟؟
و برنده ی بازی بایرن - منچستر میخوره به برنده ی بازی چلسی - پی اس جی ؟؟؟
فک نکنم. مگه پارسال دوباره قرعه کشی نشد؟نقل قول:
برنده بازیرئال - دورتموند میخوره به برنده ی بازی بارسا - اتلتیک ؟؟
و برنده ی بازی بایرن - منچستر میخوره به برنده ی بازی چلسی - پی اس جی ؟؟؟
قرعه کشی میشه.
/////
منچستر بازی رفت میزبانه.
نمیدونم ، من الان هنگ کردمنقل قول:
یادم نمیاد سال قبل قرعه کشی کردن یا نه
پس دوباره قرعه کشی میشه ؟؟؟
پارسال قرعه کشی شد.نقل قول:
نمیدونم ، من الان هنگ کردم
یادم نمیاد سال قبل قرعه کشی کردن یا نه
پس دوباره قرعه کشی میشه ؟؟؟
من که فکر میکنم نیمه نهایی پارسال امسالم تکرار میشه فقط حریف رئال میشه چلسی.