آقا این 8880 فرمت AVI رو ساپورت نمیکنه درسته؟
Printable View
آقا این 8880 فرمت AVI رو ساپورت نمیکنه درسته؟
کدک صوتی سرعت بیت
)مگابیت در ثانیه(قالب نرخ فریم
(ثانیه)رزولیشن کدک تصویر محفظه فايل گسترش AC3
LPCM
ADPCM(IMA, MS)
AAC
HE-AAC
WMA
DD+
MPEG(MP3)30 6~30
1920x1080
(WMV v7,v8,
MSMPEG4
v3:
1280x720
640x480
Divx 3.11 / 4 / 5 / 6
MPEG4 SP/ASP
H.264 BP/MP/HP
Motion JPEG
Microsoft MPEG-4 v3
Window Media Video
v7,v8,v9
MPEG2
MPEG1
VP6
AVI
MKV
ASF
MP4
3GP
MOV
FLV
VRO
TS
SVAF*.av
*.mkv
*.asf
*.wmv
*.mp4
*.3gp
*.vro
*.mpg
*.mpeg
*.ts
*.tp
*.trp
*.mov
*.flv
*.vob
*.svi
*.m2tsنقل قول:
دوست عزیز
تلویزیون سامسونگ تمامی فرمتهای رایج را پشتیبانی می کند
اینم جدول فرمتهای تصویری قابل پشتیبانی
آپدیت 1117.0 رو هم با usb امتحان کردم نشد .فکر کنم سام سرویس کاری کرده که این تی وی آپدیت نشه !!! کسی اطلاع داره ؟؟؟
دوست عزیزنقل قول:
اگر شما بدرستی از روش آبدیت کردن استفاده کردید و آبدیت انجام نشد. در حالت آنلاین و بوسیله کابل لن آبدیت را انجام دهید.
سلام
چطور میتونم روی UA46D8880 برنامه های کشورهای دیگه رو نصب کنم مثل Plex YouTube Vevo...؟
دوست عزیزنقل قول:
به این تایپیک بروید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نسخه فعلیم اینه 1103 آپدیت جدید زده برام 1114 خودم این تاپیک رو سال پیش زدم اما واقعا ترسیدم آپدیت کنم آیا الان آپدیت کنم آنلاین بهتره یا ....
به پشتیبانی هم زنگ زدم گفت آقا نکنیا ممکنه خراب بشه ؟
ی
مال من 46F8880 هستش
چیکار کنم ؟؟؟
میترسم از اینترنت هم بگیرم چون همشون F8000 هستش خراب بشه ؟
آقا متین پور عزیز هم راهنمایی های فراوانی کردن و سپاس و تشکر ویژه دارم از ایشون:n40: ولی باز میترسم کسی تا حالا این مدل رو آنلاین امتحان کرده یا اون مدل 8000 امارات رو ریخته روی دستگاهش ؟؟؟
دوست عزیزنقل قول:
این فرمت از ابتدایی ترین فرمتهای تصویری است که هر دستگاه پلیری آن را پشتیبانی می کند چه برسد به یک همچین تلویزیون پیشرفته و هوشمندی
نقل قول:
دوست عزیزم برای چی شما میخوای اپدیت کنی
هیچ نیازی به اپدیت بی جهت نیست
دوستان نسخه 1119.2 رو کسی نصب کرده؟ آپدیتش مال ماه قبله.
سلام
حدود 1 ماهه که یه مشکلی برام پیش اومده تو نمایش زیر نویس فیلم هاست
ENCODING رو رو UNIcod میزارم تو فایل زیر نویس و سو میکنم
قبلا خیلی خوب نشون میداد ولی تو 2 تا فیلم گذشته زیر نویس رو (تا نصف یا بیشتر) فیلم نشون میده و تو ادامه فیلم دیگه زیرنویس نمیاد تو پی سی چک کردم زیر نویسا ایراد نداشتن به نظر شما مشکل چیه با آپدیت حل میشه یا نه؟
دوست عزیزنقل قول:
از روشهای زیر استفاده کنید و اگر نشد از نرم افزار گفته شده در آخر پست استفاده کنید.
طریقه فعال کردن زیر نویس در TV LED سامسونگ
شرکت سامسونگ برای راحتی حال مصرف کنندگان خود در مدیا پلیرهای خود از فونتهای جهانی استفاده میکند. که یکی از این فونت ها فونت عربی می باشد.
اول مطمعن باشید که گزینه زیر نویس روشن است از این مسیر بروید
منو-----> سیستم---- زیر نویس را روشن کنید و این کار را روی تلویزیون بزارید نه روی AV
روش اول
اول فایل زیر نویس را با فایل فیلم هم نام می کنید و سپس روی فلش مموریتان ذخیره کرده وبعد به تلویزیون وصل میکنید .و آن را به نمایش در می آورید ودر هنگام نمایش از روی کنترول کلید ابزار (TOOLS ) را فشار داده و در منو ابزار روی تنظیمات زیر نویس رمزگزاری یا( ENCODE ) رابه زبان عربی تغییر می دهید و آن را OK کرده و خارج میشوید هم کنون متوانید از دیدن فیلم تان لذت ببرید.
روش دوم
برای استفاده از رو کامپیوتر فایل srt که داری رو open with بکنی بعد با notepad باز کنی بعد این مسیر رو به ترتیب دنبال کن
file>save as>encoding<unicode<save>yesحالا فایل زیرنویس رو با فیلم هم نام کن مشکلی که تو بهش اشاره کردی حل میشه و بعد آن را روی usb کپی کنید و به تلویزیون وصل کنید و در موقع نمایش کلید tools از روی کنترول رابزنید آن موقع خواهید دید که در قصمت منو tools شما uncode نمایش در میآید واز آن عربی را انتخاب وسپس از فیلمتان لذت ببرید
اگر زیر نویس شما مشگلش حل نشد می توانید از نرم افزاری که در سایت زیر است استفاده کنید.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تصور کنیدی را[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کردهاید و به دنبال آن، زیرنویس فارسی مربوط به فیلم را نیز تهیه و دریافت میکنید اما هنگام مشاهده، همه چیز آنطور که انتظار دارید نیست! قطعا این اتفاق برای خیلی از شما پیش آمده که نمایش زیرنویس فایلهای با فرمت SRT در سیستمتان همراه با مشکل بوده است.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دلیل این اتفاق به تنظیمات یونیکد و زبان موجود در سیستم عامل شما مربوط میشود و اصولا یکی از راهحلها، فارسی کردن زبان کلی سیستم عامل نصب شده روی کامپیوتر کاربر است اما بنا به دلایلی من است نتوانید (و یا نخواهید) زبان سیستم خود را به فارسی تبدیل کنید.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بسیاری از راه حل هایی که برای این منظور استفاده می شوند، اصولا همگی دارای بیش از دو یا سه مرحله جهت دریافت خروجی نهایی هستند و در صورتی که بخواهید بیش از یک فایل زیرنویس را اصلاح کنید، باید زمان زیادی را صرف این کار نمایید. شاهین کاتبی، برنامهنویسی است که برای هر دو سیستمو[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]، برنامه کمحجم و کاربردیSh Persian Subtitle Fixer را تهیه کردهاست تا تنها به وسیله کشیدن و رها کردن فایل در محیط برنامه، زیرنویس اصلاح شده خود را دریافت نمایید.
این برنامه را با جستجو در گوگل خواهید یافت
در موقع اجرا یک پنجره کوچک باز می شود که در آن چیزهای به انگلیسی نوشته شده است شما فایلتان را در همان صفحه بکشید و رها کنید خواهید دید که فایل زیر نویس شما اصلاح شده است
سلام
تلویزیون خطهای عمودی سیاه داره وبه مرور زمان داره زیاد میشه.نمایندگی میگه پنل خراب شده ونمیشه کاریش کرد.
کسی تجربه ای داره؟اگربخوام بفروشمش البته باذکر ایراد چه قدر قیمت بگم؟
دوست عزیزنقل قول:
معمولا این مشگل به دلیل(کثفيي فلت کيبلهاي رابط بين مدار و برد تي کنترل و ماژول منظور پنل هست)بعد از باز کردن پشت تلویزیون پايين وسط دو کابل ريبون از پنل رفته به برد T-board آنها را در بياورید و تميز کنید و بعد سر جاش بگذارید احتمالا درست مي شود اگر نشد
T-board رو در بياورید و از بازار نو تهیه و جايگزين کنید.
و در آخر اگر نشد پنل شما دیگر خراب شده و قیمت آن برابر دوسوم قیمت تلویزیونتان است.
سلام من اون آپدیتی رو که از سایت امارات گرفتم T-FXPUABC هست اسم فایلش ولی چیزی که توی قسمت تماس با سامسونگ تلویزیون نوشته T-FXPDIRC هست.
وقتی اسم فایل همون هم نام با فایل اصلی بود اصلا پوشه رو نمی شناخت ولی وقتی پوشه رو به T-FXPDIRC تغییر نام دادم شناخت ولی همش میگه فایل نا معتبر.
چی کار کنم؟؟ و این که از کجا باید اپدیت های T-FXPDIRC رو پیدا کنم؟
دوست عزیزنقل قول:
مدل تلویزیونتان را بنویسید.
مدل تلویزیون روی کارتونش نوشته UA46F8880 ولی توی منوی مخفی نوشته 8000. فریمور رو هم از این لینک که خودتون گفتید گرفتم:نقل قول:
samsung.com/ae/support/model/UA46F8000ARXZN-downloads
اگه بقیه تاپیک ها رو هم بخونید میبینید اکثر دوستان مشکل شناسایی نشدن و یا معتبر نبودن آپدیت رو داشتن که فکر می کنم به خاطر همینه.
توی اینترنت گشتم ولی سایتی که FXPDIRC باشه پیدا نکردم فکر کنم فقط مال ایران این طوریه.
لطفا راهنمایی کنید.
ممنون
لطفا راهنمایی فرمایید.
دوست عزیزنقل قول:
تلویزیون تان را با کابل لن به تلویزیون متصل کنید و از طریق خود تلویزیون عمل آبدیت را انجام دهید و ببینید تلویزیونتان آبدیت جدید را پیدا می کند اگر نتوانست این به این دلیل است که تلویزیونتان نیاز به آبدیت ندارد.
UA46F8880
فیرم من 1108 هست آیا با آپدیت به آخرین فیرم کدک X265 را ساپورت میکنه؟