بچه ها این بازی واسه آیپد و آیفون هم عرضه شده ترسناکیش هم مثه همینه میتونید توی سایت اپل اپس پیداش کنید
Printable View
بچه ها این بازی واسه آیپد و آیفون هم عرضه شده ترسناکیش هم مثه همینه میتونید توی سایت اپل اپس پیداش کنید
چرا تایپیک فلج شده؟:n14:
بچه ها یه خبر خوش برای طرفداران این بازی:n02:
بازی Slender: Arrival در حال انتشار هست و طبق گفته ی سازدنده های بازی قراره توی همین ماه یا ماه بهمن منتشر شه:n19:
تریلرش توی یوتویوپ هست ولی عکساش (خدا رو شکر!!) میشه دید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لذت ببرید:n12:
نویسندگان یکی از موفق ترین رسانه های Slender Man، بر روی جدیدترین عنوان از این قسمت با نام Slender: The Arrival مشغول به کار خواهند شد.
Blue Isle Studios این همکاری را اعلام کرد که خالقان Marble Hornets هم چون Joseph DeLage، Troy Wagner و Tim Sutton برای خلق یک داستان عمیق، همه جانبه و ترسناک، آماده خواهند شد.
Slender: The Arrival یک بازسازی تجاری بزرگ و یک ادامه بر عنوان مستقل پیشین خود یعنی Slender: The Eight Pages که توسط Mark Hadley خلق شده بود، خواهد بود که وی در این رابطه از اشتیاق خود برای همکاری با این تیم نویسندگی گفت.
وی اذعان داشت: " من واقعا هیجان زده هستم که به تیم Marble Hornets برای ورود به تیم سازنده ما خوش آمد بگویم. من مطمئن هستم که با همکاری یکدیگر، ما با Arrival موفق به خلق یک تجربه فوق العاده و ترسناک خواهیم شد."
Marble Hornets، نام یک سری در حال پخش در شبکه You-Tube است که با حفظ هیجان همیشگی خود، بیش از دو فصل از داستان هایی ترسناک بر اساس Slender Man را به تصویر کشیده است.
Slender Man یک افسانه ترسناک است که در فروم Something Awful به وجود آمد و به سرعت موجب شکل گیری داستان ه و افسانه های مربوطه شد و با پخش در اینترنت، موجب مشهور شدن این نام شد.
Slender: The Arrival اوایل سال 2013 بر روی PC منتشر خواهد شد.
تا جایی که از این متن متوجه شدم فکر کنم این بازی برای ایکس باکس 360 و پلی استیشن 3 و موبایل هم داره میاد!!(چه شود؟!!)
What about consoles and mobile phones?
Our goal is to get the game in the hands of as many players as possible. We are very seriously considering developing Xbox 360, Playstation 3, and mobile versions of the game.
عکسی زیبا از این بازی
(این عکس قدرت موتور Unity رو نمایش میده)
بچه ها بحث گرم کنید. یکم بازی رو نقد کنید دیگه...:n03:
این تنها قسمتی از نقشه بازی است:n19:
سلندر هم قیافش ترسناک تر شده اینم عکسش
(در ضمن به بازی یه موجود دیگه هم اضافه شده که من عکسی ازش ندارم ولی توی تریلرش هست و من هیچ اطلاعی ندارم از این موجود فعلا خود سلندر رو عشقه!!)
تریلرش شاهکار بود
واقعا صفا کردم
لامصب توش چیزای جدیدم اومده
فقط اسلندر نیست
یه چیزی شبیه هانتر تو لفت فور دد
ببینید حتما تریلرو
اینم یه عکس از اون موجود :دی
از تریلر عکس گرفتم
بچه ها نمیشه تریلر رو یه جایی آپ کنید که همه بتونیم ببینیم؟ یوتیوب که نمیشه:n03:
من فیلمو نمیتونم دانلود کنم وگرنه براتون حتما آپلود میکردم
یه چیز خارج از تایپیک: با ای دی ام دیگه نمیتونم فیلم از یوتویوپ ببینم کسی برنامه دانلود از این سایت رو داره؟
کسایی که منتظر این بازی هستن و بیکارن، به نظرم این بازی رو حتما تموم کنید هرجا رو هم مشکل داشتید بهم بگید. لینک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نتونستم اون تریلر رو واسه ی شما آپ کنم(حالا بازم صبر کنید شاید تونستم)
ولی یه تریلر خیلی خیلی خیلی کوتاه از سایت آپارات پیدا کردم هیچی توش نیست فقط یه لحظه از بازی رو نشون میده دیگه واقعا شرمنده سعی میکنم اصلی رو هم جورش کنم
منبع:آپارات
بالاخره تونستم این تریلر رو واسه ی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و بقیه دوستان که نمیتونستن ببینن گیر آوردم و توی آپارات آپلود کردم
مطمئنن به سیستمم نمیگره دیگه همه چیم قدیمی شده میخوام سیستممو عوض کنم ولی هیچ اطلاعاتی ندارم فکر کنم بازم باید برم فیلمایی که مردم این بازی رو بازی میکنن ببینم:n03::n28::n14:
بچه ها فقط سلندر همین یه بازی رو نساخته. سلندر به جز 8 pages نسخه های دیگه هم داره یه نسخش که خیلی خوشم اومد بهتون میدم هنوز واسه ی من دانلود نشده ولی به شما میدم شما دانلودش کنید
توجه:وقتی دانلود میکنید اول یه برنامه هست که با استفاده از اون برنامه باید بازی رو دانلود کنید
اگه کلا میخواید از همون اول برنامه رو دانلود کنید اینم لینکش
حجم:202 مگ
منبع:softonic.com
(بعد یه مدت....). من دانلودش کردم ولی واسه من بالا نمیاد شما هم اطلاع بدید بگین برای شما بالا میاد یا نه(اصلا از سایتش خوشم نیومد خیلی چرند بود یکم سایت پی سی ورد حوصله میزاشت این بازی ها رو میزاشت عالی میشد اطمینان داشتیم لینکا درست :n03:)
سلام دوستان..این بازی فقط در پلتفرم pc مجوده؟
اول واسه پی سی بعد مک و لینوکس و فکر کنم به احتمال 40 درصد داره واسه xbox و ps3 و موبایل ها هم میادنقل قول:
من ترسم از اینه که کرک نشه. به نظرتون امکانش هست که ما نتونیم کرکش کنیم؟:n03:
دو مورد دیگه هم باید اضافه کنم
1-این بازی داره با موتور Unity engine ساخته میشه.
2-کسایی که سیستمشون قوی هست ولی Eight pages توی کامپیوترشون لگ داشت و کند میشد و تیک دار، منتظر Arrival بشید و اونو فراموش کنید. چون سازنده بازی به فکر همینم برای بازی Arrival هست
اینم یه عکس دیگه(خواهشا تایپیک رو گرم کنید.) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پيشنهاد مي كنم دان كنيد و بترسيد!!!
اینم عکس کاور بازی که به سختی گیرش آوردم و براتون آپلود کردم
عکسی دیگر از بازی
ولی چقدر شرکت بد قولی هست اول گفت قبل 2013 ولی بعدش گفت اوایل 2013 الان حدود 10 روز از 213 گذشته ولی بازی منتشر نشده.
بازیش که باید جالب باشه...
همین ورژن الکیه با این که هیچی نداره ولی بازم آدمو میترسونه...
آره من فقط تونستم چند بار بازیش کنم چون خیلی شوکه میشدم(گرچه با خودم میگم چرا باید از یه موجود که خیلی عادی تر از ما هست بترسیم((شاید اگه نمیگفتن بازی ترسناکه اینطوری نمیترسیدیم)))نقل قول:
حالا اگه جدیدش بیاد بهتر میشه. گرافیکش بهتر شده، به احتمال زیاد مرحله ای میشه، منظره هاش بیشتر شده، و دشمنان هم بیشتر شدن به احتمال زیاد این بازی کشته میده!!
آقا کسی لینک ادامه دار ازین بازی نداره؟
یعنی وقتی pause رو میزنی و دوباره بخوای ادامش بدی قطع نشه
نه فکر نکنم همچین چیزی وجود داشته باشه(به احتمال 100%)مزه ی بازی به همونشه دیگه!نقل قول:
البته اگه منظورتون اینه که بشه توی بازی stop یا همون pause رو زد باید بگم توی آخرین نسخه ی این بازی وجود داره توی تایپیک اگه بگردید هست.
موفق باشید
نه استاد منظورم لینک دانلوده
مثل اینا
ولی ادامه دار باشه یعنی به هر دلیلی اینترنت قطعید دوباره دانلود ادامه داشته باشه از 0% شروع نشه
(ورژن0.9.7 باشه لطفا)
حالا مفهوم شد؟ :دی
حذفففففففففف
چی حذف؟
منظورتون لینک مستقیمه درسته؟(همونلینک درست و حسابی خودمون؟)
قبلا یک لینک پر سرعت داشتم الان ندارم!
آقا ممنون میشم بگردی یکی واسه ما پیدا کنی از نعمت ترس این بازی محروم نشیم:n14:
اینم حالت روز برای eight pages.کسایی که میخوان حالت روز بازی رو ببینن اینو دانلود کنن.
آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :سعی میکنم واستون اپلود کنم اگه بچه های دیگه میتونن لطفا آپ کنید واسم یکم سخته.
پرشین کینگ عزیز زحمت نکش که لینکش پیدا کردم
پرشین کینگگ عزیز و بقیه که روی نسخه 0.9.7 مشکل لگ و افت فریم دارن
کافیه توی تنظیمات قسمت grass و tree details بیارن درجه پایین و fog رو بردارن
مشکل حلهپ
البته بازیش دیگه ترسناک نمیشه جز دفعه اولی که بازی میکنی
نه بازم نشد نمیدونم چرا اینطوری میشه از همون منوی اول بازی کنده مهم نیس توی لپ تاپ بازی میکنمنقل قول:
خیلی جاله من خواب بازی سلندر رو دیدم همون جدیدهولی توی خوابم یه بازی چرت شده بود.از بس به فکرشم خوابشو میبینم پس کی منتشر میشه اخه؟
نقل قول:
آقا وقتی دنبال یک چیزی هستی و پیداش میکنی اینجا هم بزار
اگه کسی پست ها رو دنبال کنه آخرش میبینه هیچی نیست
+
من اینو پیدا کردم ، لینک مستقیم سرعت بالا :
ممنون دوست عزیز که لینکو گذاشتی
اون موقع که پست دادم با گوشی بودم و نمیتونستم لینک رو بزارم گفتم رفتم پی سی لینک رو میذارم ولی بخاطر حواسپرتی و فراموشی نشد معذرت دوستن:n16:
اینم لینک resume دار بازی که من دانلودش کردم (ورژن0.9.7)