بابا نگران نباش حتما برا PC هم یه فکری کرده دیگه!نقل قول:
Printable View
بابا نگران نباش حتما برا PC هم یه فکری کرده دیگه!نقل قول:
بازی برای PC منتشر میشه ولی با تاخیر حدود 3 هفته ای
برای Xbox 360 و PS3 بازی 30 اکتبر منتشر میشه و برای PC هم 23 نوامبر...
قبلا یه شایعاتی درباره بخش co-op multiplayer بازی شده بود که برای بار اول هست تو این سری این بخش قرار داده شده اینطور که اطلاعات منتشر شده این بخش از 4 بازیکن پشتیبانی میکند جزئیات کامل این خبر رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منتشر کرده.
Ubisoft همینطور درباره نسخه PC این عنوان اعلام کرد در دسامبر منتشر میشه نسخه کنسول PS3 و 360 هم در October 30 در US و October 31 در Europe منتشر میشود.
یه ویدئو جدید هم از بازی منتشر شده تو لینک زیر موجود هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Assassin’s Creed III screens show Wolf Pack multiplayer modeیک سری تصاویر برای بخش چند نفره که این تصاویر رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نشان داد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون کاش اون قسمتایه مهی و آبی رنگ هوا تو خود بازی هم باشه!(من عااااااااااااشق هوای آبی و مهی هستم!:39:)نقل قول:
تریلر گیم پلی Boston رو دیدم ،به نظر من یوبیسافت خوب تونسه هم سریای قبلیو و هم یه اتمسفر جدید رو با هم تلفیق کنه ...میشه واقعا حس کرد که بازی AC هسش !
بازم Bow یه جوریه ،مخصوصا زاویه دوربین وقتی میخواد با Bow بزنه اصن خوب نیس...به هر حال عالی بود !
تصاویر جدید منتشر شده از بازی
دوستان من برام یه سوال شده چرا هر شرکت تصاویر بازی ای رو که میخواد منتشر کنه با گرافیک و کیفیت پایین منتشر میکنه؟نقل قول:
سلام حالت خوبه :27:نقل قول:
به نظرم این سکرین شات ها این گیم هستن ها:19:
بعدش کجا گرافیکش پایینه؟:19:
داری مسخره میکنی؟:41:(عجب آدم بی فرهنگی:39: )نقل قول:
به عکس زیر با دقت نگاه کن:
من کلا خیلی با این بازی حال کردم و می کنم !:5:
اینجور که از عکس ها معلومه..کلا سبک بازی عوض شده..
یه مشکلی که تو نخسه های قبلی داشت این بود که همه کار میکرد به جز کاور گرفتن..
امیداوارم این نخسه ، قابلیت کاور گرفتن و پناه گرفتن پشت دیوار و اجسام رو داشته باشه..
کسی آخرین تریلر از گیم پلی بازی رو داره بذاره واسه دانلود. فقط خواهشا حجمش کم باشه...کیفیتش مهم نیست:20:
کلا دمو بازی چیز های زیادی داشت برای نمایش از حرکات جدید کانر تو مبارزه ها تا بالا رفتن از صخره ها:31:
سیستم مخفی کاری بازی بهتر شده از قبل کار های جالب تری میشه انجام داد که وسعت گیم پلی بازی هم اینطوری بیشتر میشه...
دار زدن هم شیوه جدید هست به نظر جالب میاد مثلا مراسم اعدام راه بندازی : دی
فقط باید انیمیشن هاش رو متفاوت کنن الان چند تا دمو داده این همه رو دار زدن با یه مدل انیمیشن! : دی
گرفتن اسلحه هایی که تو کنار مناطق بازی هست هم در نوع خودش جالبه با اسلحه میشه دو نفر رو کشت یکی رو مثل نیزه مبارزه یکی دیگه هم با یک شلیک ساده!:31:
موزیک های بازی هم تو دمو البته نمیشه دربارش حرف زد ولی این شماره یه قسمت هایی که توجه کردم توجه زیادی داره تم اصلی بازی رو مثل شماره دوم این سری داشته باشه! البته یه مورد جالب بگم موزیک این بازی رو دیگه استاد جسپر کید نمیزنه!
+
دلیلی که شاید برای طرفدار ها باشه داد دیدشون کمی نسبت به بازی عوض بشه چون کلا تم موزیک های جسپر تو اساسین یه شاهکار بزرگه حالا معرفی نسبتا کامل و خلاصه از این اهنگ ساز جدید برای شماره سوم AC ... البته یه چیزی اشاره کنم این اهنگ ساز جدید تو شماره قبلی اساسین هم ساخت موزیک بازی رو بر عهده داشته!
معرفی اهنگ ساز
اسم : Lorne Balfe
36 ساله
خب حالا یه چیزی درباره کار های ایشون که دید طرفدار ها رو عوض کنم! : دی
کار هایی که تو 2012 ارائه میده 3 چیز واقعا پر طرفدار هست یکی همین بتمن جدید هست شاهکار استاد نولان !
- The Dark Knight Rises (music by Hans Zimmer and James Newton Howard) (additional music)
- The Frozen Ground
- Assassin's Creed III
به غیر از اینا تو ساخت فیلم های بزرگ و مشهوری بوده از جمله ساخت موزیک اخرین نسخه از سری شرلوک هلمز 2011 با اسم بازی سایه ها ( Game of Shodow )
خب همکاری هایی که با سازنده های بزرگ هم داشته با هانس زیمر و جسپر کید بوده تو بازی و فیلم هایی که در زیر مشاهده میکنید :
- Skylanders: Spyro's Adventure (with Hans Zimmer)
- Assassin's Creed: Revelations (with Jesper Kyd)
- Crysis 2 (with Hans Zimmer)
- The Dilemma (with Hans Zimmer)
این موارد یه قسمت از کار های ایشون با استاد های بزرگ موزیک برای گیم ها هست که چند تا رو دیدین به نظرم من این شخص میتونه شاهکاری درست کنه تو موزیک اساسین 3 و اینکه همینطور دیدین تو فیلم های بزرگی حضور داشه برای ساخت موزیک های مختلف که همه هم واقعا از نظر هنری شاهکار بوده!
کل این اطلاعات رو بصورت خلاصه از سایت اصلی این شخص که اون بالا قرار دادم میتونید ببینید!
این مطالب توسط Killzone 2 ( خودم یعنی : دی) گرداوری شده!!!
موفق باشید :)
محتوای مخفی: ...
همین که دم خور بزرگانی همچون هنس زیمر ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) بوده خودش تضمینی واسه زیبا بودن موسیقی بازی هستش...
چند تا ساندترک ازش شنیدم
سبک و حال هوای موسیقی هاش تا حدودی شبیه و نزدیک به استاد زیمره...
همون جور حماسی و زیبا جوری که مو به تن آدم سیخ میشه... (البته استاد چیز دیگست :27:)
ولی خب اینم کارشو بلده:11:
...
ای بابا :دی
اینم مثله استاد کل سینما و بازی هارو گرفته :دی
هر جا اسم استاد هست اسم اینم هست:18:
Inception و CODMW2 و دزدان دریای کارائیب و...
صفحه ی اختصاصیش تو IMDb :
اینم استاد و شاگرد کنار هم::40:
مال ac2 نیست و مال brotherhood هستنقل قول:
بعدشم بله میدونم اینجا یه i بیشتر داره ولی توی پیج های قبلی ac دیگه کسی سر نمیزنه
گفتم شاید جواب رو بدونین
این مقاله ی خوب ِ The Verge رو که در پی مصاحبه ای با Alex Hutchinson - کرییتیو لید ِ بازی - نوشته شده بخونید. در مورد ِ اینه که چرا داستان ِ دزموند باید به پایان برسه ؛
اینو از دس ندید !
تریلر جدیدی از بازی که موضوعش نشون دهنده ی موتور جدید بازیه ..::..
کد:http://www.vg247.com/2012/08/02/assassins-creed-iii-trailer-shows-off-the-anvilnext-engine/
----کد:http://www.youtube.com/watch?v=TSM5B2Fz2jw&feature=player_embedded
لینک غیر فیلــتر هم اضافه شد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب بالاخره هم معلوم شد که چاقوی کوچک همون هیدن بلیده که میشه این دو سلاح رو سوییچ کرد
کسی میدونه اون exclusive content هارو چطور میشه خریداری کرد ؟
هموز اطلاعاتی ازش بیرون نیمده ؟
سلام
بازی کی می یاد؟
برا ایکس باکس می گم.
یه خبر جدید منتشر شده که Ubisoft Annecy توسعه دهنده بخش چند نفره Assassin’s Creed 3 اون رو منتشر کرده هیچ برنامه ای برای نسخه بنا این بخش برای Assassin’s Creed III ندارند با اینکه نسخه ازمایشی این بخش در دو عنوان Brotherhood و Revelations خوب و تاثیرگزار بود.
Ubisoft Annecy همینطور این بخش را با دو استودیو دیگر این شرکت واقع در Bucharest و Shanghai برای توسعه به اشتراک گذاشته است همینطور عنوان شد یوبی سافت از پشتیبانی برای تیم چند نفره اختصاصی هم برنامه هایی دارد.
Assassin’s Creed III برای دو پلتفرم PlayStation 3 و Xbox 360 در October و نسخه PC هم در دسامبر به نظر میرسه منتشر شود.
+
یه مصاحبه جالب هم VG247 با کارگردان بازی انجام داده سوالات مختلفی ازش پرسیدن برای دیدن این مصاحبه به لینک زیر برید!
یه خبر خوب برای دوستان PS3 و فن هاش : دی
در خبر جدید منتشر شده اعلام شد Assassin’s Creed 3 برای PlayStation 3 بیش از 1 ساعت گیم پلی اظافه و اختصاصی دارد که این مورد رو از روی boxart بازی مشود دید این boxart در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منتشر شده.Sony و Ubisoft کار های ویژه و همکاری های مختلفی با هم انجام دادن در نمایشگاه E3 و پخش نسخه ای از بازی در این نمایشگاه بود.
Sony یک نسخه ای دیگر هم از این سری برای طرفدار هاش داره که Liberation برای کنسول Vita هست.
مطمئنم که با یه بازی متفاوت روبهرو خواهیم شد
نو اوری ها خوبی داشته
گیم پلیش هم که خیلی تغییر کرده
بی صبرانه منتظرشم
تاریخ دقیق انتشار نسخه PC این عنوان هم مشخص شد! Ubisoft اعلام کرد Assassin’s Creed 3 برای پلتفرم PC در November 23 لانچ میشه همینطور این بازی برای 360 و PS3 در October 31 منتشر میشود درباره نسخه Wii U هم اعلام شد در 2013 منتشر میشه.
Assassin’s Creed 3: Liberation هم اعلام شد برای Vita در October منتشر میشه!
چ باحال !
(چن کیلوبایتن ..سنگین نمیشه پیج ! دی!)
اول این عکس نشون داده شد ...همه گفتن فتوشاپه ولی بعد اون جف عکسای بالایی اومدنو ...!
There some ppl knows how to use photoshop
(thought it's a cosplay @ first sight *.* )
edit:
sorry for the caption ^ above guys
this pic is not photoshopped,.. i've just found dis Deutsch cosplayer
سلام من یکی از کسانی هستم که این بازی رو دنبال میکنه من به قدری از این بازی trailer ,pictureدانلود کردم که حساب نداره وانتظار اومدنش داره منو میکشه
قسمت داستانی یا کمپین بازی Assassin's Creed III چیزی حدود 20 تا 25 ساعت طول میکشه///
Steven Masters رهبر تیم بازیسازی این بازی معتقد هستش که قسمت سینگل بازی 20 تا 25 ساعت به طول می انجامد
همچنین قسمت جنگی که توی دریا اتفاق می افته و گفته شده که انتخابیه حدود 2 و نیم ساعت طول میکشه///
بازی قراره 30 اگتبر واسه هر سه پلتفذم اصلی عرضه شود///
کد:http://www.gamepur.com/news/8938-assassins-creed-iii-campaign-20-25-hours-long.html
دوست عزیز دستت درد باعجله نوشتیا!:31:نقل قول:
اونا میگین 20 25 ساعت !(اونا گیمرایه حرفه این!)
خوب ما باید یزاریم 35 تا 45 ساعت!
تصاویر جدید از بازی Assassin's Creed III
.
.
.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم تکراری نباشه..(البته فکر نکنم دی:)
Combat in Assassin's Creed III
یک اپیزود از جنگها و سیستم جنگ و اسلحه های این بازی
خبر خوش !
Ubisoft renounces always-on DRM for PC – Assassin’s Creed 3 confirmed playable offline
کارگردان بازی های آنلاین یوبیسافت گفته که تصمیم گرفتن نیاز دائمی به اینترنت برای بازی کردن عناوین PC رو حذف کنن !
دیگه هیچ نیازی به اینترنت برای بازی کردن بخش Singleplayer وجود نداره !
منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معلومه بالاخره اعتراض خود خارجی ها هم جواب داد . واقعا روی اعصاب بود اینکه باید انلاین باشی همش . البته نه واسه ما :31: . نسخه اخری رو که از دستشون در رفت خیلی ها بدون کرک تونستن افلاین بازی کنن .نقل قول:
Assassin's Creed 3 - Official Join Or Die Unboxing Video
واقعا ممنون از حمید و محسن عزیز برای گذاشتن ویدئو , اخبار و تصاویر این بازی, دمتون گرم D: :10:
این شخصیت کانر تیپ کلی خوب داره ولی از نظر صورت تعطیله یه مقدار :31: انگاری که اتزیو دزموند رو قاطی کنی این دربیاد! : دی
خیلی عالی شده بازی از هر نظر... داستان و صدا , موسیقی بازی که نیازی اصلا به توضیح نداره یعنی توضیحی هم باید داشته باشه؟:31:
گرافیک و گیم پلی واقعا خوش ساخت و زیبا هستن کار سازنده ای مثل یوبی سافت واقعا ارزشمند هست چرا که ip های بزرگش رو نابود نمیکنه و هر دفعه بهتر هم میشه!
انیمیشن ها خیلی قشنگ کار شده برای شخصیت اصلی , گیم پلی جدید تر نسبت به قبل البته یه سری اشکلات توش دیدم ولی چون از تریلر ها دقیقا نمیشه درموردش نظر داد بهتر میدونم تا نسخه اصلی بیاد.
یکی از عنوان های برتر در داستان و موسیقی و گیم پلی 2012 واسه همین عنوان هست حتی بهتر بگم یکی از گزینه های اصلی برای GOTY 2012 که شک نباید کرد!:31:
داداش همچین جمع بندی کردی که من گفتم همین فردا بازی منتشر میشه!:31:نقل قول:
بابا این حرفا رو نگه دارید برا 2 ماهو نیم دیگه!
================================================== =
این فیلم آخری که گذاشتین منو وسوسه کرد که بازی رو برم پیش خرید کنم!
ولی احتیاط شرط عقل است یه بار این کارو کردم هیچ نتیجه ای نداشت!
با توجه به شناختی که از یوبی سافت دارم الان تو همین سری قبل اون سه مورد که گفتم رو توش نمیشه ایراد پیدا کنید یعنی داستان و موسیقی و گیم پلی... هر سه بهترین بخش بازی بودن خب با جزئیاتی هم که از بخش ها منتشر شده انتظار یه چیز عالی در همین حد و البته بهتر رو داریم.نقل قول:
داداش همچین جمع بندی کردی که من گفتم همین فردا بازی منتشر میشه!:31:
بابا این حرفا رو نگه دارید برا 2 ماهو نیم دیگه!
دمو های زیادی منتشر شده از بازی الان میشه برداشت نسبتا جالبی از بازی داشت که البته اخر حرفام به این موضوع مهم که "ولی چون از تریلر ها دقیقا نمیشه درمودشون نظر داد بهتر میدونم تا نسخه اصلی بیاد." اشاره کردم!" :31:
یوبی از نظر داستان و گیم پلی و موسیقیش نمره اش بیسته . هر کی هم بخواد مخالفت کنه چنان ... خوب مخالفت کنه نوش جونش.نقل قول:
ولی راجع به این نسخه . پیش بینی که میکنم اینه که داستان حتی از نسخه های قبلی زیباتر و چلنجینگ تر باشه. در عوض یه عامل منفی به نظرم روی داستان باشه. اون هم شخصیت کانر هست که من یکی فکر نمیکنم بتونه محبوبیت شخصیتهای قبلی رو بدست بیاره .
البته نکته دیگه ای هم که هست اینه که یوبی واقعا توی خلق شخصیت جدید و ایجاد ارتباط بین بازیکن و اون شخصیت ، مهارت بالایی داره. در حدی که اون اولا هیچکی نمیتونست شخصیت ازیو رو با الطیر مقایسه کنه . اما الان حتی برای بعضی ها ازیو محبوبتر هستش از جمله خودم.
در مورد شخصیت کانر باهات موافقم ولی از یه جهت دیگه اگر نگاه کنیم میبینم که خیلی ها هستن الان الطیر رو به اتزیو ترجیح میدن! (البته من خودم از هر دو شخصیت خوشم میاد) از نظر خیلی از طرفدار ها اتزیو شاید بهتر از الطیر هم نباشه این سلیقه هست که چه چیزی ما رو جذب کارکتر کنه که خوشبختانه یوبی سافت اینقدر قوی کار میکنه رو این قسمت که تو این بازی بخصوص شخصیت ها هر کدوم طرفدار های زیادی دارن و از اینکه نمیشه واقعا تاکید کرد کانر نمیتونه محبوب بشه...نقل قول:
چیزی که تا الان من از شخصیت کانر(جزئیاتی که ازش منتشر شده) رو دیدم, موارد قابل توجه جالبی هست که به نظرم میتونه تضمین کنه که محبوب بشه این کارکتر هم! تیپ و صحبت کردنش هم جالبه به نظرم یه چیز جدید و خاص تر! همینطور کامنت های مختلف کاربر های خارجی هم نشون میده کانر نسبتا بین افراد مختلف محبوب شده یکی از دلایل هم خشونت بیشتری که داره هست... فقط قیافه کانر کمی ناجور میزنه نمیدونم برا من اینطوریه یا همه همین نظر رو دارن؟!
و مورد دوم هم بله درسته یوبی سافت همیشه تو خلق شخصیت بخصوص در سری AC بهترین بوده از یه طرف هم دلیلی هست که باعث میشه شخصیت پردازی کانر رو قوی ببینم با توجه به تجربه یوبی سافت در این زمینه هست برا همین فکر میکنم طرفدار های زیادی جذب شخصیت جدید و البته خوش تیپ:31: عنوان AC III بشن!
تصویر : تبر مخصوص بازی Assassin’s Creed 3 در دسترس قرار گرفت:
به جای فلز ، جنس این تبر که به تبر کانر معروف است ، از فوم فشرده است و خطری ندارد...
همچنین قیمتی معادل 42.29 پوند برای این تبر در نظر گرفته است...
لیست اچیومنت های بازی به همراه روش و ترفند های گرفتن آنها منتشر شد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]محتوای مخفی: ....