نیازی به کامپیوتر وصل کردن نداری اگر مودم داری میتونی لپ تاب رو با تی شبکه کنی و عکس.موزیک . و فیلمهات رو روی تی وی ببینی.
Printable View
نیازی به کامپیوتر وصل کردن نداری اگر مودم داری میتونی لپ تاب رو با تی شبکه کنی و عکس.موزیک . و فیلمهات رو روی تی وی ببینی.
دوستان طی تماسی که با فروشنده های بانه داشتم !خوشبختانه سری های جدید nx720 با پایه عرضه میشودوپایه جداگانه در سایز 46بین 300تا350 ارسال میکنند............. ولی قیمت ها فوران کرده سایز 46 شده3/100
تو اینجا نوشته که این ورژنش فقط قابلیت شبکه و اینترنتش بهتر شده.ورژن قبلی رو یادمه ساپورت Youtube HD رو اضافه کرده بود.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستانی که nx720 دارند لطفا چند تا عکس از تی وی و کیفیت آن بذارید و بگید کیفیت سبکه های دیجیتال آن چطوره؟ تیونر داخلی آن به خوبی گیرنده های بیرونی هست؟ 46 و 40 آن چنده ؟ مزایا و معایب آن را بطور کامل بنویسید قبلا ممنونم.
سلام
مشکل این nx 720 کم نیست اما به راحتی از دیزاین پنلش هم نمیشه گذشت
ا -اسم کانالها به صورت اتوماتیک نمیاد یعنی فقط با عدد میاد مثلا (نمایش 8 نمینویسه نمایش)
2- برخی از فرمتهای معمولی عکس رو هم پخش نمیکنه
3-تله تکس روی شبکه سه دیجیتال رو نمیاره(تو کرج)
حالا یه سوال
سرویس کد این مدل چیه من که هرچی سرچ کردم چیزی دسگیرم نشد؟
سلام کلان بین این nx720 و samsung d6960 و samsung d6920 چه مدلی خوبه
من کلا کیفیت کارای کره ای رو قبول ندارم !!! فقط سونی ! البته این پرسش رو باید توی تاپیک مربوطه بپرسین ، اینجا فقط بحث مربوط به مدل NX720 هستش ، اگه سوالی داشته باشین راجع به این مدل ، ما در خدمتیم !نقل قول:
مشکلات بالا با تبدیل کشور به سنگاپور وانتخاب زبان به انگلیسی قابل حل است.نقل قول:
مشکل این nx 720 کم نیست اما به راحتی از دیزاین پنلش هم نمیشه گذشت
ا -اسم کانالها به صورت اتوماتیک نمیاد یعنی فقط با عدد میاد مثلا (نمایش 8 نمینویسه نمایش)
2- برخی از فرمتهای معمولی عکس رو هم پخش نمیکنه
3-تله تکس روی شبکه سه دیجیتال رو نمیاره(تو کرج)
دوستان ، فیرمور 3.904 (PKG3.904GAA) واسه تلویزیون های سری NX720 اومد ! میتونین آپدیت کنین ! البته بازم تغیراتش مربوط به پایداری اینترنته !!!
Improvements over earlier version:
- Improve performance and stability of Internet features
اینم لینکش :
هنوز آپدیت نکردم به این ورژن ولی امیدوارم که web browser اش سریع تر و قوی تر شده باشه !
درودبه شمانقل قول:
مشکل تله تکست و اسم شبکه حل شد ضمن اینکه گزینه راهنما به منوی
انالوگ و دیجیتال هم افزوده شد
اما ________________
مشکل پخش برخی از عکسها بافرمت مثلا gpj رو باید چه بکنیم
عکست رو توی پینت باز کن ویندوز 7نقل قول:
یه سیو از jpg ازش بگیر مشکلت حل میشه خودم داشتم عکسی که تی وی نشون نمیداده با همین کار ساده بدون تغییر و ... کار خاصی مشکل حل شده چراش رو وچی میشه رو نمیدونم برو بچ گرافیست باید جواب بدن
اگه نشد و نشد
با فتوشاب بازش کن
روش دبل کلیک کن لایش باز بشه
بعد رایت کلیک کن فلت لایر بزن سیو از کن با همون پسوندjpg خلاص 100٪ حله تجربه شخصی میگه
اگه نشد احتمالا شما فرمت یواس بیت fat32 نیست
سلام دوستان از این ال ای دی رازی هستین کلان از همه چی اشکالی من تو اینتر نت از این محصول ندیدم شما چطور برم بخرم پشیمون نمیشم قیمت چند باشه خوبه با 2 تا پایه
توی سونی شک نکننقل قول:
مدل خوبی هم انتخاب کردی
کلا سری n سری خوبی هستند
ضمنا شما وای فای (وایرلس )داخلی هم خواهید داشت
من بین nx720 و le8300x موندم البته 40 اینچ می خوام بادلیل راهنمایی کنید ممنون
یک کلام ختم کلام
عمر یه تیوی مهم ترین چیزه
سونی بیشترین عمر تیوی رو داره چه lcd چه led
سونی کارش تصویره
الجی داشت مانیتور میزد یادش افتاد تلویزیون هم میتونه بزنه
از قدیم یادت میاد crt های سونی رو گرافیست ها بر میداشتن 600 هزار تومن البته هنوز هم 22 اینچ هاش دورور بر 470 تومنه crt
این محکم ترین دلیله واسه انتخاب برند
هرچند حیفه سونی رو با ال جی مقایسه کنی به نظر من حد اقلش باید با کواترن شارپ مقایسش کنید
ممنون اما le8300x شارپه واسه همین دو دلمنقل قول:
شارپ از نظر من پنل قابل احترامیه اما شخصا سونی پسندمنقل قول:
رراستی یادت باشه سونی برای پخش از روی فلش محدودیت fat 32 و 4 گیگ داره و فقط mkv تا سی رو از روی فلش نشون میده
یعنی 720 و 1080 p رو نشون نمیده از روی فلش
ضمنا زیر نویس فارسی رو هم تا حالا ساپورت نمیکنه
اما سونیه
شارپ هم موتور عالی داره که الان 4 سال متوالی موتور تصویرش موتر تصویر اول دنیاست
والا تصمیم با خودته
معلوم نیست عمر مفید شارپ چفدر باشه ولی همه به سونی مطمئنن
10 ساله دیگه همین مشکی رو نشون میده ولی شارپ چیه 10 سال پیش پنل تیوی میزد؟
فقط سونی اونم nx 720 من با هر زحمتی بود پیدا کردم و خریدم هر کی دیده میگه منم میخوام ولی خیلی کم یاب شده
دوست عزيز ....وقتي lw98000 ال جي سايز 47 بشه 3900 اونوقت سوني nx720 j تو همين سايز 3170 معلومه كمياب مي شه؟؟؟نقل قول:
بالاخره موفق شدم پایه این مدل رو با قیمت مناسب پیدا کنم (البته برا 710 بود خورودم بهش) دقیقا شبیه همونه با همون شمایل و امکانات
تازه از نظر استایل شده سونی
واقعا این پایه کیفیت صدا رو خیلی عالی میکنه
چند خریدی از کجا؟نقل قول:
از یکی از شهرای غربی
100 تومن البته
http://tv.update.sony.net/swdl/ond/2011/as/main/F18414700_PS041372/sony_tvupdate_2011_3904_gaa_auth.zipاخرین بروز رسانی برای مدل nx720
درود
دوستان آموزش آپگرید از طریق USB رو میخواستم بدونم چه جوری هست؟من فایل زیپ شده رو که در پست بالا هست رو دانلود کردم.از این جا به بعدش چکار باید بکنم؟
با تشکر
بعد فایل رو اکستراکت کن این پوشه رو داخل یو اس بی بریز
sony_dtv0FA10A01A0A1_00000201
بعد برو برای اپگرید در ضمن اخرین ورژن برایnx720
به تاریخ 25 مارچ تو سایت رسمی قرار گرفته
sony_tvupdate_2011_4002_gaa_auth
میتونید از این سایت با توجه به مدل خودتون دانلودش کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من 40nx720 دارم كه براي سرچ كانال ورزش با منوي فارسي دوباره جستجو كردم كه كانالهاي يك تا شش بيدا نشد كه براي رفع مشكل راه اندازي اتومات كردم با انگليسي و انتخاب كشور سنگابور كه مشكل حل شد ولي فقط كانال شش نبود آن هم جستجوي دستي كردم درست شد ولي مشكلي جديدي بيش آمد و كلا منوي فارسي به هم ريخته و جدا جدا و چب چين شده حتي با راه اندازي اتومات دوباره و انتخاب فارسي درست نشد لطفا راهنمايي فرماييد براي رفع مشكل چكار بايد كرد
من 40nx720 دارم كه براي سرچ كانال ورزش با منوي فارسي دوباره جستجو كردم كه كانالهاي يك تا شش بيدا نشد كه براي رفع مشكل راه اندازي اتومات كردم با انگليسي و انتخاب كشور سنگابور كه مشكل حل شد ولي فقط كانال شش نبود آن هم جستجوي دستي كردم درست شد ولي مشكلي جديدي بيش آمد و كلا منوي فارسي به هم ريخته و جدا جدا و چب چين شده حتي با راه اندازي اتومات دوباره و انتخاب فارسي درست نشد لطفا راهنمايي فرماييد براي رفع مشكل چكار بايد كرد
متاسفانه در این مدل مشکلی که وجود داره اینه کهنقل قول:
1-در زبان فارسی فاقد اسم کانالهاست یعنی از iribخبری نیست و معلوم نیس رو کدوم کانالی
2- با انتخاب سنگاپور ساعت تی وی 4 ساعت جابجا میشه
3-وای جی پی کانال هم جدا جدا نمایش داده میشه و در زبان فارسی هم که کلا
همه چی تعطیله
راستی منظورتون ازشبکه ورزش همون سه هستش یا اون شبکه ای که هنوز در حد حرفه؟
من یک تی وی nx720 دارم کانالهای دیجیتال رو که سرچ میکنم همه کانال هارو میاره با کیفیت عالی
ولی کانال 6 همین شبکه خبر رو میگم اسم کانال رو مثل بقیه میاره ولی وقتی میزنی رو این کانال میزنه no video تصویرش رو نشون نمیده بقیه هیچ مشکلی ندارن
زبان منو رو انگلیسی گذاشتم هم استرالیا هم سنگاپور هیچکدوم 6 رو نشون نمیده
ممنون میشم در این زمینه منو راهنمایی کنید.
جستجوی دستی برای این کانال چطور هستش؟من موندم چطور اسم کانال رو میاره ولی تصویرش رو نشون نمیده موندم مشکل از کجاست ایا امکان داره از تنظیم نبودن دقیق انتن هوایی باشه در اینصورت پس چرا بقیه کانالهارو دارم و فقط 6 میزنهno video
ایا کسی تا به حال به این مشکل برخورد کرده؟
متشکرم
---------- Post added at 05:35 AM ---------- Previous post was at 05:32 AM ----------
دوست عزیز ممنون میشم در مورد سرچ دستی کانال 6 یکم بنده رو راهنمایی کنی مشکلم رو در یک پست جدا توضیح دادم در مورد مشکل شما هم در مورد بهم ریختگی زبان فارسی تی وی یک بار تلویزیون خودتون رو از پریز برق جدا کنید و مجدد سیستم رو راه اندازی کنید مشکلتون حل میشه.نقل قول:
منظور كانال ورزش جديد كه آزمايشي پخش ميشه . اما در مورد سرچ دستي بجاي اتومات كانال يابي دستي را ميزني و گزينه كانال را روي فركانس قرار ميدي و در قسمت فركانس 602000 را وارد ميكني بعد از كانال يابي شبكه خبر از سمت چپ انتخاب ميكني و با علامت جهت راست در كادر سمت راست بجاي كانال شش كه قبلا داشتي وارد ميكني مشكلت حل مي شود
---------- Post added at 10:42 AM ---------- Previous post was at 10:38 AM ----------
دوستاني كه در مورد تنظيم ساعت كه با انتخاب كشور سنگاپور جلو ميره اطلاعات دارند راهنمايي فرمايند.
آخرين آپديت ورژن 4.002
متاسفانه ساعت در حالت انتخاب سنگاپور که کاملترین حالت هم هست
یعنی اسم کانال هم میاد و هم شبکه خبر ساعت 4 ساعت عقب تره و امکان تنظیم نیست
البته جدا بودن حروف پارسی سر جای خودشه.
نقل قولنقل قول:
توی اصفهان خصوصیت گاید حذف شده وگر نه خودم تست میکردم جواب قطعی رو میگفتمنقل قول:
تی وی رو خاموش کنید
از برق بکشید
دوباره روشن کنید
مشکل جدا بودن حروف حل میشه
---------- Post added at 06:01 AM ---------- Previous post was at 06:00 AM ----------
کانال ورزش فقط داره تهران آزمایشی پخش میشه یا اصفهان هم هستنقل قول:
حالش رو ندارم سرچ بزنم دوباره بشینم همشون رو مرتب کنم
کانال ورزش فعلا فقط آزمایشی برای تهران پخش میشه . در ضمن من برای تنظیم منوی فارسی که به ریخته بود و جدا جدا نشان میداد با تنظیمات کارخانه درست کردم
---------- Post added at 08:50 AM ---------- Previous post was at 08:49 AM ----------
کانال ورزش با فرکانش 578 پخش میشه
---------- Post added at 08:54 AM ---------- Previous post was at 08:50 AM ----------
ساعت تلویزیون من 8 ساعت جلو می باشدنقل قول:
بهم ریختگی منو با جداجدا بودن epgکانال فرق داره هانقل قول:
فکر میکنم ابن مشکل روی این مدل هست
اون دوستمونم که میگه خاموش روشن کنی حروف درست میشه منظورش منو بود نه epgکانال
راستی بقیه دوستان هم این مشکا را روی کانالی مثل ifilme دارن یا نه؟ منظور همون راهنمای کانال یا epg هستش
دوستان لطفا در خصوص چگونگی وصل شدن گوشی با وای فای به تلویزیون توضیح بدهند . من تا حالا موفق به این کار نشده ام
با سایر روشها انتخاب می کنم که یک کد هشت رقمی همراه با عدد و حروف میده ولی در مرحله بعدی جهت وارد کردن کد فقط عدد میتوان وارد کرد
من فايل رو اكستراكت كردم.اما توي قسمت آپگريد جايي نداره كه بگم از USB فايل رو دريافت كن!! خودش اتوماتيك كانكت ميزنه به اينترنت.اما چون اينترنت ندارم Faild ميزنه.چكار بايد كرد؟نقل قول:
با تشكر
شما اگر فولدر اکسترکت شده رو با همون نام خودش بریزید روی USB و بزنید به تی وی ، خودس اتومات شروع میکنه به آپدیت.نقل قول:
توجه کنید که فرمت USB حتما FAT32 باشه!
دوستان كسي ورژن جديد 4.002 رو تست كرده است آيا مشكل زيرنويس فارسي و پخش فايلهاي mkv در اين پچ حل شده يا نه باتشكر