پس با این توصیفات . من باید خیلی خوش به حالم باشه چون معمولا سرعت من بین 30 و 25 هست .
Printable View
پس با این توصیفات . من باید خیلی خوش به حالم باشه چون معمولا سرعت من بین 30 و 25 هست .
سلام
دوستان می شه بگید کدوم قسمت سایت ایرانسل، مربوط به سرویس EDGE می شه؟ تو صفحه ی اول گشتم پیدا نشد.
ممنون می شم اگه راهنمایی کنید.
هه ههنقل قول:
یه چیزی اونورتر:27:
منم همین سرعت رو دارم
اگه ممکنه میتونی بگی حدودا در کجا هستی و یا در کدوم منطقه
شاید خیلی از دوستانی که بخواهند این سروییس رو بگیرند برایشون ای نسئوال پیش باید که منطقه اونها این سرویس رو پوشش میده یا نه.
میتونی گی ؟
---------- Post added at 10:34 PM ---------- Previous post was at 10:32 PM ----------
نقل قول:کد:http://irancell.ir/Layer2/?id=417
ممنون از جواب سریعتون.نقل قول:
پس وقتی با گوشی به نت وصل می شیم، اگه منطقه پشتیبانی شده باشه و گوشی قابلیتش رو داشته باشه، خود بخود از EDGE استفاده می شه.درسته؟
من کلا از گوشی برای دانلود استفاده نمی کنم، ولی پارسال یه بار پیش اومد دانلود کردم، سرعتش رو 14 بود. پس اون موقع از EDGE استفاده کردم؟
من اصلاً اون طرح های تشویقی رو فعال نکردم ... گوشیم ویندوز موبایله ... تا USB رو وصل کردم و حالت modem phone رو انتخاب کردم خودش وصل شد به EDGE ....
سرعتم بین 8 تا 20 متغیر بود ... البته فکر کنم الان چون شبه جمعه است ترافیک بالاست ... ولی با ویندوز موبایل خیلی خوبه ... واسه کسانی که ADSL ندارن عالیه ...
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نه بابا
داداش من 3 سال پیش که GPRS مجانی شده بود برای یه مدت داشتم و استفاده میکردم
گوشی رو تا میچرخوندم قطع میشد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بازم خوبه تا نیم متر 6 جواب میده.
نه کلانقل قول:
چوب آهن دیوارهای های ضخیم تاثیر زیادی در سیگنال آنتن دارن
سئوال اولتون جوابش بعله هستشنقل قول:
سئوال دوم هم شاید اینجوری بوده که شما میگید من که امتحان نکردم ولی یکی از نشونه هاش علامت E هست که به صورت یک ایکن روی صفحه دسکتاپ موبایلتون میفته/.
خوبی گوشیهای پاکت پی سی اینه که با ویندوز روی سیستم خوب مچ میشوند و خودشون درایورشون رو بصورت سینکورنایز به سیتم شناسایی میکنند.نقل قول:
یک منو بصورت پاپ اپ باز میشه و ممکنه چندتا گزینه داشته باشه که همون اول اگر مودم رو انتخاب کنید بصورت مودم فعال میشه وگرنه میشه رم ریدر و یا مدیا پلایر و... قبلا امتحان کردم.
گوشی منم همین قابلیت رو داره ولی فقط به عنوان یک رم ریدر عمل میکنه.
سلام
من طرح 1 روزه رو انتخاب کردم فقط ببینم سرعتش چطوره
شانس که نداریم تو محل کار با 3 کیلو دان میکرد:44:آپلود هم تعطیل بود 100 متر که از محل دور شدم با 25 الی 30 دانلود میکرد
الان که در منزل تست کردم دانلود 25 تا 30 هستش آپلود هم تقریبا 2 هستش
اینم تست سرعت یک عکس 26 کیلو تقریبا 18 ثانیه آپلودش طول کشید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد مرورگر بنظرم فایرفاکس خیلی بهتر اپرا هستش
چون با هر دو تست کردم فایرفاکس خیلی سریعتر صفحه ها رو باز میکنه
اون روتر تو فکر کنم خروجی USB داره که بهش 3G بزنی اره ؟نقل قول:
بزنش به این ببین راه میده :31:
اینجاست که میگن از تکنولوژی باید به نحو احسن استفاده کرد.:20:
سرعتم امشب هم روی 28 هست
مشکلی نیست
رفتم و یک قایل رو یکی از هاستها م ریختم و دانلود کردم
16 تا کانکشن هم برقرار کردم که دانلود منیجرم به زحمت نیفته
خوشبختانه ایرانسل هنوز قابل اعتماده.
نظرتون در این مورد چیه؟
امروز حسابی اعصابم رو بهم ریخت. هرچی وصل میشم رسیو نداره پیج باز نمیکنه باز هم بکنه کلی طول میکشه ولی در کمال تعجب فایل دانلودم توی IDMAN همچنان داره دانلود میکنه!!
امروز اصلا باحاش حال نکردم. سرعت باز کردن صفحاتش از دیال آپم پایینتر اومده بود و خیلی وقتا هم باز نمیکرد!!
اون علامت قفل همیشه روی کانکشن اتصال رسیوم هست!!
باید برم یه جا دیگه تست بکنم!
متاسفانه سرعت باز کردن صفحات منم پایین اومده
واقعا حالنم بهم خورد
میلادی جان روی کانکشنت یه کلیک راست بکن
از گرینه ها پرو=رتیز رو انتخاب بکن
advanced
firewall setting
در فایروال گزینها on هستش
شما روی گزینه اف بزار
off کردی همه رو ببند و دوباره کانکت بشو.
اینم راه حل که از شر قفل راحت بشی.
ناراحت نباشید مشکل سراسریه . صفحات وب برای من هم در حد مافوق زغالی باز می شه . البته من از ADSL محترم مخابرات کانکتم.
مشکل سراسریه :41:
1 ساعت قبل یه فایل زدم دان کنه الان که اومدم ببینم تو چه وضعیتیه دیدم به به بازم بریم مخابراتو بچسبیم بهتره 5 ثانیه میره 18 19 1 دقیقه روی 7 8
حالا خوب شد 24ساعتو انتخاب کرده بودم صفحه هم که دیگه نگو به سختی باز میشه
احتمالا امشب شیرفلکه جناب KING_DESIGNER را باز کردن برای ما رو بستن چون دیشب جناب KING_DESIGNER سرعتشون پایین بوده:31:
آره.درسته هواسم نبود. آخه همین الان دوباره ویندوز ریختم( آخه قبلش هرکاری میکردم مودم گوشی رو سیستم نصب نمیشد) بعد فکر هواسم نبود که ویندوز عوض کردم دیدم با اینکه من غیر فعال کرد باز علامتش هست!! آنتی ویروسم هم فایروال نداره!!!:31:
آره آقا مهرداد! راست میگی چون من 3 .4 روز پیش فکر کنم اصلا ازاین مشکلا که امروز داشتم نداشتم.
امروز چه روزیه؟ کسی مرده؟ پارسال در چنین روزی اتفاقی اوفتاده؟ یا در شرف سالگیرد هستیم؟
همراه اول هم گیر داده هی اس ام اس میده که جون بچه ات بیا GPRS ات رو فعال کن تورو خدا.
نمیدونم واسه شما هم امده یا نه.
گوشی مادر بنده یه گوشی دره پیت و آماتوره که اصلا اینترنت رو ساپورت نمیکنه. واسه اونم رفته بود!!!! میگفت GPRS چیه!؟!:31:
حذف................................
برای من هم هر روز یه مسیج کیاد
مشتذک محترم گوشی شما e250 هست تنظیماتش رو میخواین ؟
:20:
برای من هم هر روز یه مسیج کیاد
مشتذک محترم گوشی شما e250 هست تنظیماتش رو میخواین ؟
:20:
برای من ایرانسل دهنمو صاف کرده SMS آهنگ های پیشواز فلان موعود. یا تبریک و تسلیت ها :13: همراه اول که جای خود.نقل قول:
خوب ظاهرا ایرانسل تا اخر تابستون قراره این سرویس رو به همین خوبی نگه داره
کسی گله و شکایتی نداره ؟
حذف شود .................................
منم كرجم سرعتش به نظر من عاليه
هم با خود گوشي كانكت ميشم هم با pc
سرعت ش هم بين 20 تا 30 متغيره
گوشي آيفون
انم تست من
من کرجم سرعتمم بین 15 تا 20 هست
کد:http://www.speedtest.net/result/866432000.png
برای من دیگه کار نمیکنه.با دو تا گوشی هم تست کردم
دوستان سرعت من هم دوباره کم شد حتی EDGE هم دیگه تاثیری تو سرعت من داره واقعا ایرانسل هم افتضاح شده...
دیگه کانکت نمیشه؟یا اطلاعات نمی آره؟نقل قول:
برای من دیگه کار نمیکنه.با دو تا گوشی هم تست کردم
چشم شیطون کور گوشش هم کر امروز مشکلی نداشتم تا الان!! خوب داره کار میکنه!!
دیرووز افتضااااااااااح بود!
پس با این حساب هر روز باید با دعا و نذر و نیازی کانکت بشیم.
1--بلهنقل قول:
2منم همنینو دارم ولی نمیدونم فقط میدونم دیتا مودم میتتونه فکس هم انجام بده از ظریق سیستم
نقل قول:هر گردی گردو نثیستنقل قول:
شما 2 تا از کرج هستین ولی سرعتهاتون شبیه هم نیست
به علت ایتکه در پست 1 توضیخ دادم ( چرا سرعت من کمه ؟)
چرا ؟نقل قول:
یه همچین چیزی :31:نقل قول:
کانکت نمیشه.فقط به صورت local only کانکت میشه.نقل قول:
اگه مشکل وب گردی دارین پیشنهاد میکنم از این 2 تا افزونه فایرفاکس استفاده کنید
این قدر سرعتم زیاد شده که حد نداره
کد:https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/9148/
کد:https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/54648/
برعکس حرفی که کینگ گفت من شبا واقعا سرعت افتضاحی دارم!!
برعکس دوستان که ترجیه میدن شبا بیشتر از این سرویس استفاده میکنن واسه من شب که میشه سرعت فوق العاده میاد پایین!
نمیدونم چیکار کنم اکانتم تموم شد دوباره شارژ کنم یا نه!!
باید برم جاهای دیگه هم تست بگیرم!! خونه ی یکی از دوستانم که رفتم ( توی سعادت آباد) فجیهن سرعت بالا بود طرفای 35
انقدر دلم سووووووووخت! اینجا حدودا 15 دانلود دارم!! تازه در بهترین حالت!! معمولا روی 8 هست!
سلام
من نمی تونم از این افزونه ها دانلود کنم!
باز نمیشه!
چرا؟
میلاد دوستم میگه که انتنهایی هست که برای موبایل استفاده میکردند و قدرت موبایل رو توی نقطه کور بالا میبره توی فکر این انتنها هستم اگر بشه میخوام یکی بگیرم وصل کنم به دانگل
بزار ببینم جواب میده اگر جواب بده یه تاپیک جدا میزنم و مفصل در موردش حرف میزنم.
در مورد این مشکل اخیرت چرا شبها دانلود میکنی /
شبها فکر کن اینترنت نداری برو بخواب ! در عوض روزها دانلود کن .
حالا که اسمون برعکس تو میچرخه بزار بچرخه چیکارش داری ؟:31:
واسه منم کار نکرد بیخیالش شدم!! دقیقا نمیدونم مشکلش چیه!! من بیشتر افزونه ها رو روی فایرفاکسم نصب کردم.
من از فایرفاکس 3.6.6 استفاده میکنم
آرمین جان همین الان دوباره تست کردم از مرور گر حذف کردم دوباره نصبیدم راحت نصب شدن
طبق عکس انجام بده خبرشو بده
بعد روی قسمت بالای مرورگر روی گزینه
کلیک کن بعد نصب میشن بعد یه ریستارت همین
میلاد جان من الان 2 ساعته که دارم از این افزونه ها استفاده میکنم
این 2 تا افزونه واقعا با بقیه فرق میکنند
انگار داری با 128 مخابرات وبگردی میکنی صفحه ها خیلی زود باز میشن
پیشنهاد میکنم حتما نصب کنی
از اپرا سرعتش بالاتره؟نقل قول:
من رفتم یه سیم کارت ایرانسل خریدم که این سرویسو امتحان کنم، بسته های افزایشی ایرانسل جواب نمی دن، کد وارد می کنم این ارور میاد:
"مشترک گرامی به علت برخی تغییرات موقتاً شبکه قابل استفاده نیست. با عرض پوزش لطفاً بعداً مجدداً درخواست خود را بفرستید"
چند روزه که این طوره! قضیش چیه؟
ثبت نامتون روکامل کردین؟ بعضی وقتا وقتی ثبت نام کامل نباشه از این بازی ها در میاره!
تست کن ببین کد های دیگه کار میکنه یا نه! اگه کار میکنه به 140 زنگ بزن و دونه دونه اون عددها بزن . البته خوب هزینه یکم ازت کم میشه!!
با یه خط دیگه هم امتحان کردم که فعال بود اونم همین ایرادو داره.نقل قول:
راه دومتو امتحان می کنم خبرشو می دم.