اخرش خیلی مسخره جایزه ها رو دادان..شلنگ ابو گرفتن توش..:دی
Printable View
اخرش خیلی مسخره جایزه ها رو دادان..شلنگ ابو گرفتن توش..:دی
سلام خدمت شما دوست عزیزنقل قول:
در مورد طراحی نامناسب بعضی از قسمتها که شما به چند موردش اشاره کردی کاملا حرف شما درسته این افتضاح به هیچ وجه قابل توجیه نیست اما نباید یک ورزشکار قدرتی کفش مناسب داشته باشه ؟ والا من که آماتور هم حساب نمیشم موقع تمرین این مورد ابتدائیو رعایت میکنم از ورزشکاری در این سطح واقعا بعیده .
مچ پای یک نفرشون توی مرحله مقدماتی به خاطر نداشتن کفش مناسب پیچ خورد در صورتیکه میتونست این اتفاق نیفته حداقل احتمالشو میشد کم کرد .
یعنی شما میفرمایید بخاطر اینکه قبلا داداشی از آیتمها خبر داشته و بقیه خبر نداشتن و همچنین اینکه داداشی این آیتمها رو تمرین کرده و بقیه نکردن داداشی اینقدر فاصلش زیاد شد ؟
فکر نمیکنم درست باشه تا مطمئن نشدیم به یک نفر افترا بزنیم ایشون که اینجا نیست از خودش دفاع کنه ما که نباید به هر خبری استناد کنیم .
نه به هیچ وجه نمیتونه اینطوری باشه به چند دلیل مشخص و واضح .
اول اینکه داداشی توی آیتمهایی رکورد زد که معمولا هر ساله اون آیتمها یا حداقل شبیه اون آیتمها توی مسابقات هست مثل همون پلکان یا چرخ آسیاب یا همون اساره .
علاوه بر این رکوردها توی بقیه آیتمها هم داداشی رکوردهای بسیار خوبی بجا گذاشت آیتمهایی که توی دوره های قبل هم بود و معمولا تو هر دوره از مسابقات هست با کمی تغییر اما اونقدر تغییرات عمده نیست که بگیم فقط کسی میتونه اون حرکت رو انجام بده که قبلا اونو تمرین کرده باشه .
این تیراژه ماشین اسپانسر چی بود؟
محل مسابقات که شهرک سینمایی بود.
تماشاچی هم اصلا در کار نبود.(اگه دقت کرده بودین توی برنامه های آخر مرتب 2 تا پسر دوقلو که تی شرت زرد پوشیده بودن رو نشون میداد.)
جایزه هم مطمئنم اینقدر کم بوده که اعلام نشده.:13:
بعله دیگه سال... بوده باید در دادن امکانات و جایزه صرفه جویی می شد.:13:
واقعا اینا عرضه نداشتن یه اسپانسر واسه طراحی دکور و آیتم ها جذب کنن؟:13:
گند زدن به صدا و سیما جمیعا.
صدا سیما گند زده هست ...نقل قول:
زیبایی های مسابقه:
1.موسیقی سنتی ایرانی+دکور قدیمی تهران+ پسر بچه ای که لباس رومی پوشیده !!!
2.تا جایی که چشم بنده کار میکرد حکم قهرمانی رو توی کاور گذاشته بودند و قاب نکرده بودن
3.آقای جاودانی پدیده امسال بود
4.من نمیدونم چرا مهراب فاطمی انصراف داد.دلیلش نامعلوم(هزار بار تکرار شد این جمله)
5.چرا خوب نرفتی؟بگو چرا؟آخه چرا(اوج حرفه ای بودن مجری مسابقه)
6.رییس فدراسیون اگه یک کاری رو انجام نمیداد شب خابش نمیبرد: آرزوی سلامتی دارم برای .......
7.ورق ها و نبشی های اضافه ساختمان سازی به همدیگه جوش داده شده بودن و حکم وزنه رو پیدا کرده بودن
8.ورزشکار 10 ثانیه حرکت میزد و بعدش 15 ثانیه به صورت صحنه آهسته همون حرکت رو نشون میداد !
9.مسابقه "مردان آهنین" در آخرین قسمت به "قویترین مردان ایران" تغیر نام داده شد
10.رییس فدراسیون همانند سالهای گذشته شخصی لاغر اندام بود که سنگینترین چیزی که تو عمرش حمل کرده 2کیلو سبزی خوردن بوده!
11.رییس تیراژه ماشین و رییس فدراسیون چرا اینقدر صمیمی بودن و هیندیوانه میزاشتن زیر بغل هم؟
12.مهم برنده شدن هستش نه دریافت سکه
و............
يكي از كليدي ترين و جالبترين سوال هاي جاوداني اين بود كه طرف از زير 500 كيلو وزنه ميامد . داره ميميره و نفس نفس ميزنه ميره خفتش ميكنه خيلي خونسرد ميگه " سخت بود ؟ " : دي
از اون باحال تر جاهایی بود که طرف مثلا داشت اون ماشین زرده را بلند میکرد :31:بعد داشت جونش در میاومد که بالا نگه اش دارهنقل قول:
این جاودانی میگفت خیلی راحت :21::21::21:
ولی اگه این مسابقه رو توی فضای آزاد یعنی توی خیابون و در ملا عام برگذار میکردن خیلی جالب تر میشد . خیلی جو بهتر حاکم میشد به مسابقه.
یارو چه 10 ثانیه تحمل کنه چه 1 دقیقه ، چه 1 متر ببره چه 10 متر ،جاوندانی : فوق العاده بود !!!
و البته خودنگاه که طرف چه 30 ثانیه ای آیتم و میزد که 60 ثانیه ای میگفت : تایم خوبی بدست آوردن !! :27:نقل قول:
اونجاها رو بگو که مثلآ میخوان نمک بریزن ! خودنگاه قیافه جدی میگیره میگه 40 ثانیه , بعد میگه شوخی کردم ! مثلآ باید بخندیم !!
یکی از دوستان میتونه آیتم های فینال رو بگه ؟
ما که نباس بخندیم! اون که از جون مایه گذاشته تا رکورد بزنه بایس بخنده!نقل قول:
اونجاها رو بگو که مثلآ میخوان نمک بریزن ! خودنگاه قیافه جدی میگیره میگه 40 ثانیه , بعد میگه شوخی کردم ! مثلآ باید بخندیم !!
من فقط دو تاشو دیدمنقل قول:
یکی از دوستان میتونه آیتم های فینال رو بگه ؟
یکی نگه داشتن دو تا ستون ستگین بود هر چی زمان بیشتر باشه امتیاز بالاتره(یعنی ستونا عمودی بودن یارو وسط شون ایستاده بود31:)
یکی هم پلکان قدرت بود که وزنه های 230_250_270 رو باید 10 پله بالا ببرن
چرا وقتي جوايز را ميدادن مثل سالهاي قبلي نميگفتن چيه مثلا چندتا سكه
اهداي جوايز خيلي بد بود
دوستان اینم بخونین بد نیست خیلی جالبه از دستش ندید
کد:http://qomarbaz.persianblog.ir/post/41/
برادر يه خلاصه اي ازين به ما ميگي ؟ : دينقل قول:
متنش خیلی زیاد بود نشد بخونمش هر کی خونده یه توضیح برسونه.
من خوندمش.كلا در مورد مسائل پشت پرده اين مسابقات هستش :20:
امسال اصلا فینال جذاب نبود:41:
:31::31::31:نقل قول:
6.رییس فدراسیون اگه یک کاری رو انجام نمیداد شب خابش نمیبرد: آرزوی سلامتی دارم برای .......
---------- Post added at 03:24 PM ---------- Previous post was at 03:24 PM ----------
لابد امسال خیلی ضایع بودنقل قول:
این خط ها رو بخونین!!!!رضا عجب خفنیه.دمش گرم:
نقل قول:
در سالهای بعد ظهور رضا قرایی را داشتیم که برادر بزرگترشان امیر از آنها حمایت میکند وخانواده قوی ومتدین وبا آبرویی هستند ودارای آبرویی دربین خاص وعام ورضا هم جوان بود وهم قوی وهم اینکه حمایت میشد وبادی نبودند که از این بادها بترسند ضمناً با وزنی 105کیلو حاضر شد ودر اولین حضورش در سال 80برای مسابقات جهانی در یک مسابقه 3 مرحله ایی اول شد وقرار شد به مسابقات جهانی برود اما چون که سربازی نرفته بود نفر دوم رفت که محراب باشد وسی دی هایی که پخش است از او مربوط به این مسابقات است و بقول رضا قرایی که به آنها گفته بود در هر مسابقه ایی که بگذارید شرکت میکنم ومراحل آن مسابقات هم فاطمی ها تعیین کنند ایشان وحتی نحوه امتیاز ومراحل بعهده شما باشد واز این پس رضا قرایی سر گرم مسابقات جهانی شد واین اخبار و به رقابت طلبیدن ها خودنگاه ومهدی را اللخصوص عاصی کرده بود تا اینکه حمید قرایی هم 18 ساله شد وبرای کسب تجربه او را راهی مسابقات کیش کرده بودند که همزمان مسابقات جهانی رضا شرکت کرده بود و 3تن از فاطمیها بنامهای محراب حسین وعلی فاطمی به حمید قرایی میگویند کو رضا چرا نیومده میگوید مسابقات جهانیست وآنها که آتش گرفته بودند میگویند ترسیده واو هم میگوید نه و3نفری جوانمردانه وار سر این بچه 18ساله میریزند در حضور جمع و باحمایت دوستانشان که بعد از مقداری ضد و خورد که حدوداً ظهر بوده وبعد جدا کردن آنها حمید به داداش بزرگش زنگ میزند وجریان رامیگوید وامیر با 2 تن از دوستانش میآید ودرساعت 10 شب در لاوی هتل بهم میرسند که حسین فرار میکند ومحراب هم یک سالتوی ناجور به گردن میخورد وبا کارد دوست حمید صورتش پاره میشود وعلی هم کتک مفصلی میخورد سپس امیر ودوستانش میروند ودر یک قهوه خانه در تهران بر سر طرفداران محراب و رضا درگیری میشوند ویکی از طرفدارن رضا کشته میشود ودرگیری بالا میگیرد سپس عده ایی واسطه شده میگویند در مسابقات پایتخت بیایید هر دو تا شرکت کنید ورضا میگوید زمان وتعداد مراحل ومواد مسابقات بعهده شما وحتی نحوه امتیاز بندی که نیمی از طرفداران رضا بودند ونیمی دیگر طرفداران محراب وآنقدر رضا با قدرت ظاهر میشود که حتی مرحله آخر را هم انجام نمیدهد رضا وبا اختلاف فاحش رضا قرایی اول میشود والبته رضا سوم جهان هم شد وامیر هم نفر 105کیلویی های جهان وبزودی نیز حمید جلوتر از آن دو برادر دیگر اگر با همبین شیوه پیش رود والبته بسیار خلاصه گفتم
من فقط با این قسمت حال نکردم که از یه نفر با لباس رومی برای اهدای جوایز استفاده شد:|:|:|:|نقل قول:
خدا وکلیی هیچ حساسیتی نداره ...
خیلی رمانتیک میشینی تخمه میشکونی ...
بازی تماشا میکنی ...
مردان آهنین ... !!!!!!!
کلا توی این سری مسابقات به شکل خفنی تبانی شد.